World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.073.279
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Eto, baš mi je drago što je moja cijena malkoc uzburkala neje duhove.

Oni koji stvarno igraju, vrlo dobro znaju koliko je vremena trebalo za " samo njemačku granu"

Stara izreka kaže - vrijeme je novac, e sad, kolko košta 1 sat igranja ???

Ako računamo samo vrijeme....ili da računamo i stres koji je obavezan kod PvP igara...

da ne duljim, ko voli nek izvoli, igra je besplatna, grindajte, uživajte ;)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
zrimo kaže...

Za one koji već imaju premium račun kad aktiviraju promo code dobijaju +1 dan i Duche hvala na ideji, kad oni mogu mene zajebat ima da i ja njih s jedno 30 računa {#},

Što se tiče prodaje računa normalno je da netko cijeni svoj grind i uložene pare, ali onaj lik prodaje account za 2000 kuna a nema ni barem jedan tierX tenk.

Ma on malo pretjeruje, jbt 900+ bitki sa pz3, kakav kralj.

A jbg ako nedaju gold bit ce premium acc par dana, bar nesto.

Gold se jos nemoze poklanjat, imam ja jedan acc sa 6500 golda ali ga cuvam i kad bude moguce prebacim na svoj acc.

ovdje dobijes promo kod na mail i upucas ga gdje zelis

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2011 13:06 (Duche).
17 godina
moderator

Duche, nisi još prodao acc? Igraš li?

15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Ma igram, zao mi prodat ga, previse je tu ulozeno truda, ostavit cu ga svom sinu nagodinu pa nek se on igra

17 godina
moderator

A klanske aktivnosti, ima li dešavanja kod vas?

15 godina
neaktivan
Duche kaže...
DrNasty kaže...

Ma igram, zao mi prodat ga, previse je tu ulozeno truda, ostavit cu ga svom sinu nagodinu pa nek se on igra

Ma poželit će se ti opet WoT-a ako ništa barem kad izdaju one nove modove igre i srede fiziku.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

pa lakse im je napraviti World of Warplanes

tamo ce biti samo 1 mapa? zar ne?

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

samo to i igram

Redovito smo u polufinalu / finalu ali nikako da osvojimo teritorij. Da je jos koji T10

17 godina
moderator
World of Tanks
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2011 13:19 (DrNasty).

2 0 hvala 5
15 godina
DrNasty kaže...

Napokon se sjetili nas europljana {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
14 godina
neaktivan
Duche kaže...

Slusajte ovako, balkanski nacin grindanja golda.

To celebrate World of Tanks Worldwide Release 1st Anniversary on August 12 each player will receive a promo code for 1 day of free premium account.

Znaci napravis 10 accounta i dobijes 2500 golda na njih i eto ti mjesec dana premiuma.

I da se nadovezem na prodaju accounta:

-ja radim za 5€ sat a grindam account vec 4-5 mjeseci, u account utroseno 33500 golda

-ima hrpu jakih tenkova posada, opreme

I onda mi dodje mulac i kaze da daje 200kn, pa da mi je pri ruci objesio bih ga za m..a na najblize drvo, kad prodajete accounte ili kupujete probajte malo objektivnije sagledati stvari.

ili kad kaze kupim si 10€ premium i izgrindam sam tenkove, e i to bi volio vidjeti, a pogotovo sad kad jos malo pa skola pocinje, pa kad popijes par jedinica u skoli pa ti starci zbrane komp. pa te 3 mjeseca nema na kompu, i onda koliko vrijedi grindanje, pošto sat???

daj meni nadi da grindam nekom i za 20kn h

15 godina
topp kaže...

Oni koji stvarno igraju, vrlo dobro znaju koliko je vremena trebalo za " samo njemačku granu"

Ako računamo samo vrijeme....ili da računamo i stres koji je obavezan kod PvP igara...

vau......

znači meni bi za moje izrigotine trebalo platit tisuće kuna..... jer mi je trebalo brdo sati lokanja da pocuclam sve to.....

onda mi želucu bilo dosta.... i sad bi to treba kompezirat........

ti se igrao...... pa ti dosadilo...... i sad obračunavaš sate ko da si kopa krumpire..........

a i stres se nakupio...........

ma sve 5....... samo mi je žao što postoje idioti koji takve stvari plaćaju (idiota mi nije žao)........

i što će takvi baš slučajno bit u mome timu......... i radit gusjenicu............

hacenanug
17 godina
Duche kaže...
DrNasty kaže...

samo to i igram

Redovito smo u polufinalu / finalu ali nikako da osvojimo teritorij. Da je jos koji T10

Svi se prebacite k nama u klan i gg. Imali budemo 2x 15 T10 ili 3x poslije godišnjih odmora i možemo peglat na dvije lokacije u isto vrijeme.

14 godina
topp kaže...

baš me zanima kolko imaš godina... jer mi nije jasno u kojem ti to svijetu živiš...

inače samo reci kolko golda si platio... i ja igram i da sam razvijao samo njemačku granu vjerojatno bi bez problema vec sad ili za koji tjedan imao sve kaj i ti... a igral sam 185 sati prema xfire i odigral sam 1300 bitki... došao sam do: arty:sturmpanzer II, td:stug (fali jos 1-2k do jagdpzIV), heavy:KV-3 (jos 10k do IS) i med:VK3601H...

a igram bez premiuma, nijedan gold ni primirisao mojem accountu... znači... account nisam platio ništa, nisam kupio nikakve golde za account, ali evo i moj account na prodaju: SAMO 1999kn... ali to nije sve ako nazovete odmah zgrindam još 1-2k i kupim jagdpzIV.. samo za vas

e da zaboravih: +užasno sam se naživciral igrajući se u toplom naslonjaču.. to je bio veliki stres... što dokazuje kako je cijena opravdana

★★★★★☆
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2011 16:56 (nani_cropes).
17 godina
moderator
World of Tanks

Imate oglasnik za prodaju accounta, nemojte o tome ovdje.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako sam dobri živaca izigrat ću 4-5 rundi,a obično upalim igru da potrošim double exp i ugasim je.Više mi je igra živce popila

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2011 22:16 (shady1024).

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

kupio sam iz zeze PzIIIa je je jako brz, upgradeao ga do kraja...

7 rundi sam igrao, svih 7 izgubio jer sam uvijek skoro zadnji ili zadnji na mapi

fuj WOT glupi kreteni zar nisu mogli malo to bolje izbalansirati????

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Kupi Tigra pa ćeš tek onda vidit balasiranje {#}

0 0 hvala 0
17 godina
topp kaže...

Ma neću ništa kupovati...rusi..stao sam na KV i SU8..švabe na VK3001P...i to je to..neću dalje napredovati ni ništa

obično gubljenje vremena i živaca

13 godina
neaktivan
shady1024 kaže...

Ako sam dobri živaca izigrat ću 4-5 rundi,a obično upalim igru da potrošim double exp i ugasim je.Više mi je igra živce popila

Mislim da je igra sasvim ok, samo da je single mod, ovako....ljudi upropaste sve, šteta

13 godina
neaktivan
Ziga kaže...
topp kaže...

Ma neću ništa kupovati...rusi..stao sam na KV i SU8..švabe na VK3001P...i to je to..neću dalje napredovati ni ništa

obično gubljenje vremena i živaca

Kupio sam Tigra jučer il prkjučer....e sad se bojim stat s njim ispod drveta da nebi slučajno koji list pao, odma sam gotov

15 godina

ja imam jos oko 15 k iskustva do t-44 ,t-43 mi je odlican tenk,posebno u zadnje vrijeme jer sam se naviknuo na njega i blago receno,rokam s njim ko isus.bit ce mi ga zao prodat,ali to je sve za poboljsanje iskustva s mediumima.cujem da je t-44 odlican tenk,pa isto tako imam i velika ocekivanja,najvjerovatnije cu sutraili preksutra moc to istrazit do kraja,a onda ce bit rusvaj kad ga istrazim:D

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
14 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

ja imam jos oko 15 k iskustva do t-44 ,t-43 mi je odlican tenk,posebno u zadnje vrijeme jer sam se naviknuo na njega i blago receno,rokam s njim ko isus.bit ce mi ga zao prodat,ali to je sve za poboljsanje iskustva s mediumima.cujem da je t-44 odlican tenk,pa isto tako imam i velika ocekivanja,najvjerovatnije cu sutraili preksutra moc to istrazit do kraja,a onda ce bit rusvaj kad ga istrazim:D

war pod obavezno

Igor
15 godina
CRT kaže...

war pod obavezno

kak mislis? s kim?

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2011 23:26 (lollik91).
16 godina
World of Tanks

misli na Wet Ammo Rack

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dzan kaže...

misli na Wet Ammo Rack

aaa,too.

ja mislio na bitku. :D

vidjet cu kak ce mi se ponasat tenk,mozda mi se posreci kao nastiju pa da nebudem imao problema s tim...

14 godina
neaktivan
World of Tanks

meni je tako bilo s T20,na pocetku je bio cudan al kad sam ga upgreadao bio sam kralj na svom tieru,onda sam presao na Pershinga koji je blago receno sranje na stocku,ali kad sam ga elitirao sad je mrcina da boi glava.. Sad sam dosao do Pattona i na stocku sam i mogu koristiti samo top od T20 te sam ocaj zivi trenutno,ali jos samo 5k xp-a fali do ovjesa pa ce ici top od pershniga pa ce se izgrindat i onaj od 105mm pa ce bit divljanja po mapama... drzte se momci i sretan lov

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
lollik91 kaže...
dzan kaže...

misli na Wet Ammo Rack

aaa,too.

ja mislio na bitku. :D

vidjet cu kak ce mi se ponasat tenk,mozda mi se posreci kao nastiju pa da nebudem imao problema s tim...

Ak vam ne treba WAR na T-44, odite usput odigrat lutriju ;)

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne znam po kojoj medium lozi tenkova da idem.

3 Medium loza Švaba (Pantheri)
16 Medium loza Rusa (T-54, T-44)
~
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 2:34 (Proz0r).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Evo ovde je prilično detaljno objašnjeno u vezi Panthera I i II, pa koga zanima...

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice