World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.300.642
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
HotRod402 kaže...

mozda zato sto ima vecu penetraciju i radi skoro 100dmg vise?

Meni su najbitnije preciznost i brzina nišanjenja, tek onda dmg i pokretljivost.

17 godina
moderator
HotRod402 kaže...

Penetracija ti nije puno veća, 7-8 mm. Dmg ti isto nije toliko bitan jer je 107mm puno brži pa ima puno veći dmg/min. 122mm je jako neprecizan, pa ćeš, kad konačno dočekaš da reloada, čupati kosu kad ti promaši tenk. Isto tako, zna dingati od tenk par tiera ispod, pa ćeš opet kosu čupati.

Koristio sam ga na IS-u, jedva sam dočekao slijedeći tenk, onda na IS-3 sam molio boga za BL-9, a na IS-4 sam plakao tih par partija gdje sam ga koristio (bržu D25T verziju).

Razliku u cijeni zrna u odnosu na 107mm da i ne spominjem, to je ono što čini KV-3 dobrim za pare.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 10:00 (DrNasty).
14 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
HotRod402 kaže...

Penetracija ti nije puno veća, 7-8 mm. Dmg ti isto nije toliko bitan jer je 107mm puno brži pa ima puno veći dmg/min. 122mm je jako neprecizan, pa ćeš, kad konačno dočekaš da reloada, čupati kosu kad ti promaši tenk. Isto tako, zna dingati od tenk par tiera ispod, pa ćeš opet kosu čupati.

Koristio sam ga na IS-u, jedva sam dočekao slijedeći tenk, onda na IS-3 sam molio boga za BL-9, a na IS-4 sam plakao tih par partija gdje sam ga koristio (bržu D25T verziju).

Razliku u cijeni zrna u odnosu na 107mm da i ne spominjem, to je ono što čini KV-3 dobrim za pare.

nije brzi ,uz 10% brze punjenje i 5% ventilacije to dode na isto,jos ako uzmes brzi nisan...

17 godina
moderator
HotRod402 kaže...

nije brzi ,uz 10% brze punjenje i 5% ventilacije to dode na isto,jos ako uzmes brzi nisan...

Joj.

Čista matematika, 122mm ti loada za nešto više od 13 sekundi, sa rammerom skineš 1,3 (10%), znači oko 12 sec loada.

107mm loada za 8,5 sec bez ikakvih pomagala (rammer skida to na 7,6 sec).

Vent i nišan (brzina nišanjenja =/= preciznost) možeš uzeti i na tenku koji ima 107 tako da nisu bitni.

14 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
HotRod402 kaže...

Joj.

Čista matematika, 122mm ti loada za nešto više od 13 sekundi, sa rammerom skineš 1,3 (10%), znači oko 12 sec loada.

107mm loada za 8,5 sec bez ikakvih pomagala (rammer skida to na 7,6 sec).

Vent i nišan (brzina nišanjenja =/= preciznost) možeš uzeti i na tenku koji ima 107 tako da nisu bitni.

sa posadom na 100% i svim pomagalima 122mm pojede tog zis-a,no tebi bi mozda bio dobar i onaj sa shermana koji loada 4sec ali moras kv-a pogodit 332puta da ga ubijes..Ako je tebi bitnija brzina punjenja od 100dmg onda moras stvarno na sermana par posto vise penetracije i 100dmg puuno znaci na tenku koji je 2 tier-a jaci od tebe,pogotovo dok prebacis na HE municiju

17 godina
moderator
HotRod402 kaže...

sa posadom na 100% i svim pomagalima 122mm pojede tog zis-a,no tebi bi mozda bio dobar i onaj sa shermana koji loada 4sec ali moras kv-a pogodit 332puta da ga ubijes..Ako je tebi bitnija brzina punjenja od 100dmg onda moras stvarno na sermana par posto vise penetracije i 100dmg puuno znaci na tenku koji je 2 tier-a jaci od tebe,pogotovo dok prebacis na HE municiju

Jel shvataš da ne možeš navoditi posadu i pomagala kao prednost jer to možeš i tamo staviti?

Veći dmg ti ne znači ništa ako ne probiješ, a nećeš probiti sa tim tamo gdje zis ne prođe (možda jako rijetko).

Ako izađeš sa tim na 2 tiera jači tenk u nadi da ćeš mu obrijati hp sa više pogodaka (tu ti isto igra ulogu reload), ne nadaj se jer KV-1S nema oklop da to izdrži.

(boldano, ukošeno i podvučeno, da obratiš pažnju)

And then, young Skywalker, you will die.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Otkad sam kupio Löwe osjećam se ko Rockefeller {#}

FTW! FTW!
za slijepe ;) za slijepe ;)
Btw, jučer je stvarno bio dan retarda. Ali dan retarda u dobrim tenkovima. Malinovka, zbog idiotskog tima sam držim hill sakriven u grmlju na protivničkoj strani. Prema meni dolaze 2 KVa, PzIV i Panther. Uništim oba KVa, i natjeram Panther na povlačenje nakon što sam ga spustio na 24%. PzIV se sakrio među olupine KVa i moro bi napustit grmlje i odat poziciju da bih ga uništio a ako me detracka gotov sam. 2 minute sam moro nagovarat potpuno nadograđenog Panthera iz moje ekipe sa 100% HPa da napadne tog PzIV {#} Na kraju je došo drugi PzIV i predvodio napad a naš se Panther, nakon što se ipak mrdnio iz svog šatora, skrivo iza mene ostatak bitke {#}

Imam se i danas čemu čudit, na početku partije tip iz protivničke ekipe pita koliko sad dođe Ferdi nakon sniženja. Niko nije znao točno i svi mu rekli da pogleda u shop na što je on svima koji su nešto rekli počeo psovat i spominjat mame {#} Konačno je ušutio kad su ga uništili {#}

EDIT:
Nešto za Prokhorovka Special

potpisujem se
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 10:45 (h51ph).

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Jel shvataš da ne možeš navoditi posadu i pomagala kao prednost jer to možeš i tamo staviti?

Veći dmg ti ne znači ništa ako ne probiješ, a nećeš probiti sa tim tamo gdje zis ne prođe (možda jako rijetko).

Ako izađeš sa tim na 2 tiera jači tenk u nadi da ćeš mu obrijati hp sa više pogodaka (tu ti isto igra ulogu reload), ne nadaj se jer KV-1S nema oklop da to izdrži.

(boldano, ukošeno i podvučeno, da obratiš pažnju)

And then, young Skywalker, you will die.

Ne shvatam i nikad necu shvatati, no ocito da ni ti ne shvatas.

Tih 100dmg isto tako znaci dali ces prezivjet,jer tenk sa 1% helta puca isto kao i 100% ukoliko mu je top netaknut a u 99% slucajeva je..

To sto nema oklop da izdrzi je manje bitno pa neces se valjda zaletit na 2 tier-a veci tenk i cekad da te gada?{#}

Bas zbog toga kv 1s i nema toliki oklop jer je pokretniji od kv3 i moze pobjec u zaklon..No ne vrijedi se s tobom raspravljat jer si ocito isao s tenka na tenk pola toga nisoi isprobao, no glavno da se ima tier 10 u garazi{#}

Over and Out

16 godina
HotRod402 kaže...

Tih 100dmg isto tako znaci dali ces prezivjet,jer tenk sa 1% helta puca isto kao i 100% ukoliko mu je top netaknut a u 99% slucajeva je..

To sto nema oklop da izdrzi je manje bitno pa neces se valjda zaletit na 2 tier-a veci tenk i cekad da te gada?{#}

Bas zbog toga kv 1s i nema toliki oklop jer je pokretniji od kv3 i moze pobjec u zaklon..No ne vrijedi se s tobom raspravljat jer si ocito isao s tenka na tenk pola toga nisoi isprobao, no glavno da se ima tier 10 u garazi{#}

Over and Out

ti ocito nemas pojma s kim pricas.

on nije "proletio" do tiera X jer se ni nemoze proletavat,samo tako.dug je put i treba puno rada i grindanja.i jedan je od boljih igraca s kojim sam ja igrao,na kraju krajeva on mi je pomogao oko redosljeda otkljucavanja modula i samih tenkova.

122mm je najgori top u igri. i to su mi potvrdili mnogi,kao sto ti sad mi potvrdujemo.

107moze napravit dosta damage-a ako se zna di puca.ali pored 107 postoji jos jedan koji je jos brzi,ima vecu penetraciju ali manji damage,a to je 100 mm top.

ja sam s tim topom radio cuda,koristio ga na 3 tenka(KV3,IS,IS3->dok nisam istrazio bl9).u mnogo navrata sam ja bio taj koji je pobijedio bas zbog brzeg reloada jer taj top radi vise dmg/min od 122mm i veliku vecinu sam bio u plusu cisto zbog cinjenice da granata kosta bijednih 200-300 kredita.da ne govorim kolko je precizniji i brzi(bez dodatnih poboljsanja)

a ti budi i dalje ignorantan pa si stavi 122mm i trpi posljedice.sad si sta?tier 7?cekaj kad odes jedan tier vise itd itd...pa ces se borit za svaki kredit koji dobijes

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 11:08 (lollik91).
17 godina
moderator
HotRod402 kaže...

Napravi 300 bitki sa jednim pa 300 bitki sa drugim, onda ako ti bude bolji, nek ti je bolji :D

17 godina
Pentracija je ono kaj pobjeđuje u ovoj igri.
Do recimo Tier 6 se možeš glupirat sa dmg topovima i furat na HE ammo ali na 7 i prema gore je onaj koji penetrira onaj koji pobjeđuje.
17 godina
moderator
NEW_MAN kaže...
Do recimo Tier 6 se možeš glupirat sa dmg topovima i furat na HE ammo ali na 7 i prema gore je onaj koji penetrira onaj koji pobjeđuje.

Ma on je kontradiktoran sam sebi.

Prvo spominje HE municiju za 2 tiera jače tenkove a ne zna da neće preživjeti da dočeka reload i da oguli jači tenk sa HE. Onda navodi penetraciju u kombinaciji s tim, a HE i penetracija dva različita pojma i ne idu u ovom slučaju zajedno (ako si na HE imaš jadnu penetraciju).

Onda spominje kako je KV-1S brz, a hoće da mu nabije jedan od najlošijih i nepreciznih topova. Pa ako već negdje treba biti, onda više paše na KV-3.

14 godina
World of Tanks

Ja sam na KV stavi 105 mm top. Sporo se puni 2,5 granata u min. Al zato mu je damage 700 (tako pise u igri {#}). Ma steta sto ga nemogu stavit na KV-IS. Minimalno bi jednog po borbi unistio i more i more ostetio. KV-IS sam uzo zbog brzine i cinlo mi se da je jaci od KV3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
NEW_MAN kaže...

Ma on je kontradiktoran sam sebi.

Prvo spominje HE municiju za 2 tiera jače tenkove a ne zna da neće preživjeti da dočeka reload i da oguli jači tenk sa HE. Onda navodi penetraciju u kombinaciji s tim, a HE i penetracija dva različita pojma i ne idu u ovom slučaju zajedno (ako si na HE imaš jadnu penetraciju).

Onda spominje kako je KV-1S brz, a hoće da mu nabije jedan od najlošijih i nepreciznih topova. Pa ako već negdje treba biti, onda više paše na KV-3.

ma baljezgas gluposti za trojcu..Pa sta ako reloada i 20sec ako stanem u zaklon i snajpam?Uostalom dok budes imao 1400borbi sa kv i kv-3 onda mozes baljezgat ovako{#}

17 godina
moderator
HotRod402 kaže...

ma baljezgas gluposti za trojcu..Pa sta ako reloada i 20sec ako stanem u zaklon i snajpam?Uostalom dok budes imao 1400borbi sa kv i kv-3 onda mozes baljezgat ovako{#}

Snajpaš sa brzim tenkom i 122 D2-5T?

Odi zuri u sunce, ili ne znam, tako nešto.

14 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
HotRod402 kaže...

Snajpaš sa brzim tenkom i 122 D2-5T?

Odi zuri u sunce, ili ne znam, tako nešto.

prdis bezveze,odkad je to kv-kv3 brz tenk?{#} al ga se*res za trojcu

17 godina
moderator
HotRod402 kaže...

Mi govorimo o KV-1S. Dečec, igraj malo u tier 9 rundamasa 122mm D2-5T pa dođi, tamo top košta kao tvoj čitav KV.

Ne trolaj više.

14 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
HotRod402 kaže...

Mi govorimo o KV-1S. Dečec, igraj malo u tier 9 rundamasa 122mm D2-5T pa dođi, tamo top košta kao tvoj čitav KV.

Ne trolaj više.

opet prdis bezveze,mi govorimo 107 vs 122mm,ti ocito ne kuzis sta kako i zasto..

17 godina
HotRod402 kaže...

opet prdis bezveze,mi govorimo 107 vs 122mm,ti ocito ne kuzis sta kako i zasto..

2 tjedna si tek na forumu i već se svađaš s moderatorima?

Molim moderatora da nebitne stvari obriše, nema smisla spamati nepotrebnim prepucavanjima.

17 godina
moderator
HotRod402 kaže...

Evo, da sumiramo:

-Prosuo si se da 122mm reloada kao 107mm, znači ne znaš o čemu govoriš. Matematiku ne možeš pobiti.

-Prosuo si se za penetraciju sa HE, znači ne znaš o čemu govoriš.

-Govoriš da snajpaš sa 122mm D2-5T, znači ne znaš igrati.

-Napucavao bi se sa 2 tiera višim tenkovima sa HE uz taj oklop, health i reload time. Znači ne znaš igrati.

Počinješ vrijeđati u nedostatku argumenata, te tako ispituješ granice?

15 godina
World of Tanks

PsMtr. taman napišem post i onda zatvorim tab, grrr.

Uglavnom skraćeno sad.

Što probija ZiS-6 probija i D-2-5T -> znači DPS ZiS-6 > D-2-5T.

Bolji armor i više HPa kod KV-3 opet prednost.

Što se tiče onog da je čovjek preletio do tier10.

Ja ne znam na kojem si tieru ti, nit znam ko si u igri, a iskreno i nije me briga.

Ali da, po mogućnosti imati sve tier10 heavyje i sve tier9 mediume, ne bi bilo loše da imaš i arty tier 8 i TD tier 9 jel, jer ćeš ipak imati neko značenje u klanu, a i može se reći da znaš nešto o igri.

U svakoj heavy liniji na putu do tier 10 postoji bar 1 tenk koji će ti zadat muke. 

Mislim da je u američkoj to najizraženije. Sve počinje s M3Lee, kojeg sam mrzio i još uvijek mrzim.

Zatim dođeš na T1 koji se nikako ne može nositi s KVom. Pa M6 koji nema što tražiti protiv KV-3.

T29 je mala utjeha, pogotovo kad otključaš 105mm top. Je da mu armor bude penetriral i loltraktor al sam užival igrajući ga.

T32 me se i nije dojmio nešto, pogotovo kad su mu elevaciju topa smanjili sa -10 na -6 stupnjeva. Kvragu i WG.

T34- ako imaš sreće da si skupio 110k free XPa na neki način nakon što si ga researchao, onda si dobro prošao. U suprotnome, pain in the arse dok ne otključaš 120mm top, a vjeruj potrajat će. Hull armor kao i kod T29 pa se moraš pazit svakog tenka u igri.

Isto tako, kad te zapaze, svi ostavljaju ono što su dotad radili i začas evo hrpa hitova po hullu i moš reći zbogom. S ovim tenkom treba znati igrati inače si byebye za pol minute.

Što se T30 tičr, armor isti kao i kod T29. Znači, opet se pazi loltraktora. Prednost u odnosu na druge je top, iako ni to neće biti više. E100 će također imati 150mm top, a novi tier 10 koji će zamijeniti T30 u dogledno vrijeme više neće imati na raspolaganju T7.

I tako smo došli do tier10, uz mnogo pain in the ass grindanja, a sve da bi mogao s klanom nešto postići.

btw. sad vidim 1400 borbi sa KV i KV-3, vau koja si ti faca.

Ja mislio ti već imaš elitano rusko i njemačko tech tree i pola američkog, kad ono big 0.

I da, prolio si se još prije nešto više od tjedan dana kad si skupljao XPe sa izmicanjem granata.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
122 mm je krajnje neprecizan i s njim ne znam koga snajpaš.
Ako igraš hit and run onda gl i hf.
Uglavnom 122 mm i HE je dobar za low tier jer ih možeš oneshootat ali zato veliki tank bounca ako se zna postaviti a na veću udaljenost nemreš pogodit planinu.
Ja bi uzel penetration gun ali ja nisam ti tak da just do it.
17 godina
mystik kaže...

I da, prolio si se još prije nešto više od tjedan dana kad si skupljao XPe sa izmicanjem granata.

Wait, what?

Izmicao se granatama?

gdje mu je taj post da vidim :)

hmmm...
17 godina
Ma nije se izmical nego je bila rasprava o xp i dobivanju istog pa se pokrenula rasprava o tome da igra boduje izmicanje granatama kaj je po meni bilo čisto nagađanje a ne da je netko baš tvrdio da je tako,
14 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
HotRod402 kaže...

Evo, da sumiramo:

-Prosuo si se da 122mm reloada kao 107mm, znači ne znaš o čemu govoriš. Matematiku ne možeš pobiti.

-Prosuo si se za penetraciju sa HE, znači ne znaš o čemu govoriš.

-Govoriš da snajpaš sa 122mm D2-5T, znači ne znaš igrati.

-Napucavao bi se sa 2 tiera višim tenkovima sa HE uz taj oklop, health i reload time. Znači ne znaš igrati.

Počinješ vrijeđati u nedostatku argumenata, te tako ispituješ granice?

ma nee..samo vidim kako vama u bolt-u dobro ide a svi ste tolko pametni,tolko dobro igrate takve uiber tenkove imate a igraci vam odlaze u druge klanove i pricaju kakvi ste uiber igraci..Uostalom cemu onda sluzi ta he municija?to je samo za gledanje..

15 godina
ovajonaj kaže...
mystik kaže...

Wait, what?

Izmicao se granatama?

gdje mu je taj post da vidim :)

KLIK

Peace means I'm reloading my gun.
17 godina
HE municija služi za crit dmg.
Znači da nekome zvineš neku komponentu ili člana posade.
Npr. jedan od tenkova koji igram je T-54 i s njim redovno koristim HE kad idem na T9 ili T10 tenka. Primarno za to da mu zaljepim dva crita u kupolu i onda se vrtim oko njega silujem ga a njemu se kupola tolko sporo okreče da mogu čitat novine dok ga trpam.
HE inače koriste tenkovi koji ne mogu penetrirat veči tier tenk ispred sebe pa onda ideš na HE da mu skidaš bar jedan dva posto dok mu u isto vrijeme trgaš module i posadu u nadi da bude neko došel pomoči inače si mrtav ;)
17 godina
moderator
HotRod402 kaže...

ma nee..samo vidim kako vama u bolt-u dobro ide a svi ste tolko pametni,tolko dobro igrate takve uiber tenkove imate a igraci vam odlaze u druge klanove i pricaju kakvi ste uiber igraci..Uostalom cemu onda sluzi ta he municija?to je samo za gledanje..

Eto, vidiš da ne znaš čemu služi HE. Pitaj, nemoj pričati bezveze.

BTW kakav bolt, ja nisam u bolt-u?

17 godina
protjeran
World of Tanks

Evo samo malo da se uključim u rasparavu oko KV3 topova.

Na KV-u je 107mm zakon , ali brate mili na KV3 je zadnje smeće. Ako ste toliki klošari, onda radije uzmite 100mm.

Inače koristim samo 122mm. Zašto? Zato, jer u KRAĆE vrijeme uništim/onesposobim tenk.

Dakle u ovoj igri je svaka sekunda bitna i slabiji topovi ti samo mrcvare protivnika i daju mu priliku da te ubije/onesposobi.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
HE municija služi za crit dmg.
Znači da nekome zvineš neku komponentu ili člana posade.
Npr. jedan od tenkova koji igram je T-54 i s njim redovno koristim HE kad idem na T9 ili T10 tenka. Primarno za to da mu zaljepim dva crita u kupolu i onda se vrtim oko njega silujem ga a njemu se kupola tolko sporo okreče da mogu čitat novine dok ga trpam.
HE inače koriste tenkovi koji ne mogu penetrirat veči tier tenk ispred sebe pa onda ideš na HE da mu skidaš bar jedan dva posto dok mu u isto vrijeme trgaš module i posadu u nadi da bude neko došel pomoči inače si mrtav ;)

Pa to ti ja govorim,al se doticni pravi lud,ili nezna cemu sluzi he..Opet ponavljam sta sam rekao,ukoliko si u borbi s 2-3 tier-a vecim tenkom koristi se He da mu skines kolko tolko a istovremeno mu gadas kupolu,motor,ammo rack i ostalo..no opet ce nasty izmislit neku glupost da bude u pravu

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice