Jel mi se isplat skupljat expirence za SU14?
Koliko znam, Su-14 i S-51 imaju isti top, znači poboljšanje u odnosu na tier5 SU-8. Da li tebi treba dmg ili rof, to ti odluči.
Jel mi se isplat skupljat expirence za SU14?
Koliko znam, Su-14 i S-51 imaju isti top, znači poboljšanje u odnosu na tier5 SU-8. Da li tebi treba dmg ili rof, to ti odluči.
http://www.trxclan.com/forums/index.php?topic=451.0
Bumo probali i mi kad skupimo 5v5, ako ne promjene nesto do tada, ali sumnjam...
CCCP POWER
Sutra neki tenkovi u pol cijene, a zbog obljetnice Prohorovke... http://game.worldoftanks.eu/news/general_news/prokhorovka-special
Možda stignem skupit za Stuga... Sam mi je žao kaj sam jučer spiskao pare na camo za Hetzera...
poludit cu.. Igram Ensk (T20) i cappam bazu skriven iza vagona. Health na 100% i odjednom kroz vagon dolijece granata od PzIV (hebeni tier 5) i oneshota mi ammo rack i unisti me... kosu sam pocupo
poludit cu.. Igram Ensk (T20) i cappam bazu skriven iza vagona. Health na 100% i odjednom kroz vagon dolijece granata od PzIV (hebeni tier 5) i oneshota mi ammo rack i unisti me... kosu sam pocupo
Moćni PzIV ja sam uspio probiti T95 s boka
hahah koje si ti srece.tako je mene t54 one shota u is3.izgasio sam igru i osa vani popit pivu
hahah koje si ti srece.tako je mene t54 one shota u is3.izgasio sam igru i osa vani popit pivu
Hehe, izgleda da je sve više LSD Bumba hitzone skinova :D
trenutno se formiraju ekipe za turnir 25.7 i nagrade su bogate a max je tier 8,treba nam netko da napravi bolt ekipu 2 :D
Ovaj VK je takvo govno da mi se uopće ne igra s njim...sve mi je žao što sam prodao KT.
Nema ti tu nesto posebno, ode tenk kao i obično, samo što ti piše da ti je ammo rack sj.ebao taj koji te pogodio.
Napravljeno pod imenom BOLT2.
Molim igrače JozoMunja i leobugi da budu u ovoj grupi.
Također do tier 8 tank,i tier 5 arty max.
7 ljudi,maksimalan broj bodova 42.
Gledao sam 2 Hummela,moju T32,jednog ferdi-ja,2 tier V mediuma i jednog KV.3
Igra se 25.7, mapa je Rudnici il ti ga Mines.
Ajmo trebamo 7 glavnih i 3 rezerve tj fali nam 9 igrača! :)
Ovaj VK je takvo govno da mi se uopće ne igra s njim...sve mi je žao što sam prodao KT.
Jest, KV je teško nepokretno smeće od tenka.
Jest, KV je teško nepokretno smeće od tenka.
Ne KV, VK 4502 (P)..
Pa ni jedan VK nije dobar.
Kakav je StugIII moneymaker? Bez premiuma?
I mene zanima. Kao i PZ 6 Tiger.
Ako ima jos mjesta,gdje da se prijavim?
imam jadgpanther-a (tier7)
moze se zaradit fina para...iako je po meni kv nepobjediv moneymaker.
sad cekam da otkljucam s.51 arty pa cemo usporedit :)
pozdrav, imam panzer VI (tiger). što da stavim na njega, imam samo poboljšanu optiku. mislio sam ventilaciju i dvoslojni oklop? imate li vi kakav prijedlog?
I mene zanima. Kao i PZ 6 Tiger.
Od kud ti uopće ideja da tier 7 heavy tank može bit moneymaker? Budi sretan da nisi u minusu...
Od kud ti uopće ideja da tier 7 heavy tank može bit moneymaker? Budi sretan da nisi u minusu...
A kakav je uopće. Trebam info da znam da li mi se uopće isplati razvijati ili da ostanem na Vk 3601. Ako krenem dalje, ne stajem do Mausa.
moze se zaradit fina para...iako je po meni kv nepobjediv moneymaker.
sad cekam da otkljucam s.51 arty pa cemo usporedit :)
ştug je najbolji moneykaer uz arty
Evo KV-IS je u garazi. Neka mi netko ko ga je vec imao nek mi kaze kojim putem da ga unaprijeđujem.
Kojom bi te ocijenom ocijenili KV-IS:
7 | 1 |
---|---|
3 | 2 |
0 | 3 |
0 | 4 |
3 | 5 |
KV-1S ima problem jer nema dobre topove. KV-3 je zadržao 107mm, a ovaj je osuđen na 122mm skupo i neprecizno smeće.
KV-1S ima problem jer nema dobre topove. KV-3 je zadržao 107mm, a ovaj je osuđen na 122mm skupo i neprecizno smeće.
a kv3 nema 122mm?
a kv3 nema 122mm?
Ima, ali ne znam zašto bi ga koristio kad imaš 107mm. KV-1S nema 107mm i mora koristiti 122mm.
mozda zato sto ima vecu penetraciju i radi skoro 100dmg vise?