Ajd malo proučite ovo.
http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics#Earning_Experience
Earning Experience
- Damage you do to enemy tanks (major factor). You also get a small amount of experience for the overall damage your team does to the enemy.
Ajd malo proučite ovo.
http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics#Earning_Experience
Earning Experience
kak nema ak stojis na mjestu vidis da ce te gadat pa krenes napred/nazad pa te fula ja sam jednog tak 6-7 puta muvao i nije me uspio pogodit dok nismo capali bazu :D
Daj nemoj širit dezinformacije..
kak nema ak stojis na mjestu vidis da ce te gadat pa krenes napred/nazad pa te fula ja sam jednog tak 6-7 puta muvao i nije me uspio pogodit dok nismo capali bazu :D
Daj nemoj širit dezinformacije..
lol,tko li mi se samo javio
aj se sa KV-om tako muvaj naprijed natrag, možeš sa lightom i eventualno mediumom kojim
i još jednom te molim da mi nađeš neki izvor toga što govoriš (dakle da izbjegavanje projektila daje veći xp) jer je to prvi put ikad da to čujem
lol,tko li mi se samo javio
Pričaš gluposti. Kakvo izmicanje granata?
Lijepo piše za što se exp dobiva. Za "izmicanje granatama" (rofl) sigurno ne.
aj se sa KV-om tako muvaj naprijed natrag, možeš sa lightom i eventualno mediumom kojim
i još jednom te molim da mi nađeš neki izvor toga što govoriš (dakle da izbjegavanje projektila daje veći xp) jer je to prvi put ikad da to čujem
evo bede ti damagehigh-teric objasnio, on ti roka sve u sesnaest..uostalom tko sam ja odnosno vi da vam se pravdam kak dobijem xp,vi mislite ovako ja onako i sve 5,meni je glavno da ga dobijem bilo to ovak il onak nebitno
naravno meni mater nece dat 100cunda da joj sincic uzme premium pa onda prica nebuloze kao kolega high
Daj ne pricaj gluposti,koje izmicanje -.-
Kako ce igra znat da si ti izmakao granati,te da je taj tip gadao bas tebe ako te nije pogodio...
Ne siri gluposti,aj
Daj ne pricaj gluposti,koje izmicanje -.-
Kako ce igra znat da si ti izmakao granati,te da je taj tip gadao bas tebe ako te nije pogodio...
Ne siri gluposti,aj
kako ce igra znat da si ti izmakao granate?kako igra zna da si pogodio?
kako se zemlja okrece oko sunca? kako je nastao svemir?kako zene mogu krvarit 5 dana a ne umrijet?
to su sve pitanja upitnih odgovora
gdje da skinem WoT a da je preko torrenta na PB (pirate bay) nevalja nijedan download! -.-
s njihove stranice mozda?
naravno meni mater nece dat 100cunda da joj sincic uzme premium pa onda prica nebuloze kao kolega high
Za tvoju informaciju, na igru nisam dao ni kune..-.-
Koji je to točno moj post nebuloza?
Uopće se ne mislim raspravljat više s tobom jer su ti postovi na razini 8-godišnjeg djeteta...
gdje da skinem WoT a da je preko torrenta na PB (pirate bay) nevalja nijedan download! -.-
Evo OVDJE. Imaš i opciju torrenta ispod, ako ti se ne sviđa skidanje 2 GB iz browsera.
Ma pitaj Bjeloruse,oni ce ti rec da ne dobivas nista izbjegavanjem granata -.-
Naporan si...
Da vas pitam,imam sad T29 i gledam po forumu svi zarađivaju 20k,15k(im je normalno),....Kako to da ja svaku put zaradim 7k,4k,5k,a uništim bar dva tenka i oštetim 4 tenka više od 50%,wtf WoT team
s njihove stranice mozda?
nece nes s*re!
Da vas pitam,imam sad T29 i gledam po forumu svi zarađivaju 20k,15k(im je normalno),....Kako to da ja svaku put zaradim 7k,4k,5k,a uništim bar dva tenka i oštetim 4 tenka više od 50%,wtf WoT team
Mozda:
1.Lazu (previse se hvale,pa prelazi u laganje)
2.Imaju premium
3.A mozda su jednostavno odlicni igraci
Ma igra ce bit upropastena,jer ce ruski tenkovi biti sve jaci i jaci...
Evo jedna anketa,dali su ruski tenkovi ''overpowered'' u usporedi sa ostalim tenkovima?
12 | Da |
---|---|
6 | Ne |
21 | Malo |
0 | Nikako |
Mozda:
1.Lazu (previse se hvale,pa prelazi u laganje)
2.Imaju premium
3.A mozda su jednostavno odlicni igraci
Ma igra ce bit upropastena,jer ce ruski tenkovi biti sve jaci i jaci...
Evo jedna anketa,dali su ruski tenkovi ''overpowered'' u usporedi sa ostalim tenkovima?
Premium?
Pretpostavljam da mislis na cistu zaradu (znaci s uracunatim troskom repaira i granata) jer inace je nemoguce tako malo dobiti s tim tenkom. Isto tako mozda ti koji zaradjuju 15-20k ne uracunaju shell i repair cost :). Uglavnom zarada ovisi (izmedju ostalog) o tome kakve tenkove ubijas odnosno ostecujes. Ak ubijes npr. tier 5 tenka koji ima 10% hpa neces dobit nista znacajno, ali ako ootkines 50% sa is4 onda bude para. zasto? zato jer is4 ima skoro 2k hpa i 50% znaci da si mu skinuo ~1000hp (i jos dobijes bonus jer ostecujes tenk viseg tiera), a 10% s pz4 znaci 50 dmg-a. Uostalom evo link pa prouci: http://wiki.worldoftanks.eu/Battle_Mechanics#Earning_Credits
edit. ok, malo sam uvelicao hp na is4, ali u get the point ;)
Rusi imaju dosta OP tenkova (KV,KV3,is4,obj704,su85 itd..) ali nista strasno, a i kroz sljedecih par patcheva ce se to balansirati.
a ne kaj bi ruski tenkovi biliu overpowered... stavlja me u igru s tier 5 KV-om odkad sam imal PZIII A. koji je tier 3 i nisam mogao na kraj s njim sve dok sad nisam PZIV upgrejdal do kraja (nova kupola i top čine razliku)... potpuno nadograđeni KV ima 660 hp-a i može se kupit top od 152mm koji nanosi štetu od 700hp-a koji doduše puni duže nego arty ali nije ni loš 107mm s štetom od 300hp-a i penetracijom barem 160mm... a o tome da se PZIII A, PZIII i PZIV stock nemogu nositi s tom ruskom pošasti da i ne pričam...
mislim vi to već znate... a to je tek do tier 5... samo da nebude tak na većim tierovima
Kako prodavat module od starih tenkova?
Kako prodavat module od starih tenkova?
Ideš na DEPO.
I kad netko kaze da postoji balance u ovoj igri.
Ja bi bio sretan da stavlja iste tierove u fight. LoL...
Ovo je problem samo kaj si dobio kretene u timu, i to je sve, nema veze s balance.
Meni je gadno kad dobim IS-4 ili Ferdinanda protiv sebe, a igram s Pzkpfw III.
Ovo je problem samo kaj si dobio kretene u timu, i to je sve, nema veze s balance.
Meni je gadno kad dobim IS-4 ili Ferdinanda protiv sebe, a igram s Pzkpfw III.
promasio si ceo fudbal
nije on dobio kretene kad su oni ti koji su razguzili sve pred sobom zbog čete td-ova
tako je kuky-a i mene stavio u bitku koja je bila skoro pa nemoguca za dobit,al svejedno smo iz razguzili,jer su bili previse bahati.i pobjeda je samim time bila slađa
vec sam postao ss,al evo opet
Zna li netko kada će novi update?
Ne dobivaš bodove za izmicanje granata,ali ako hoćeš dobro igrati moraš to znati.Pogotovo ako si tier 3 ili 4 pa gotovo uvijek degradiran na ulogu scouta ili sprintera kako ja to volim zvati.
I kad netko kaze da postoji balance u ovoj igri.
Šta je tu čudno balance odličan samo medium ne znaju igrati , ali to je druga priča... Najsmješnije mi je kada se lik ko medium živcira kako ne može ubiti Jagtigera a gađa ga odnaprijeda i stoji na mjestu... To je koda igraš Tetris na razini djeteta od 2 godine... Nekada se zapitam da li neki ljudi imaju mozak , jer količina gluposti koju nekada neki igrači naprave je nemjerljiva...
Inače ljudi se tu žale na svakakve gluposti , a ja npr. bez premiuma kupujem t54 (rađe bi sada Pantheru 2 nakon pumpanja njemačkih topova...) i bez problema sam brdo modula ugradio... Bez premiuma se da igrati ohoho , ali se mora biti dobar !