World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.113.684
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

Evo možda nekoga zanima, u novom broju buga nalazi se recenzija World of Tanks, nažalost naš klan nije spomenut niti ikakva mogućnost podjele promotivnih kodova.

Igra je dobila ocjenu 85%

http://about.me/antesirkovic
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ja imam oko 70h igre... i uskoro imam ISa :D

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
lollik91 kaže...
Ivan_T kaže...

Upravo tako. Jedini downside ovog pristupa je sto jaaako dugo traje da dodjes do "jakih" tenkova. Zato mnogi pitaju za savjete i sl, zele ownati na terenu. Naturaly...no igru se ne smije shvatiti kao juris na najjaci tenk. Prakticki sa svakim tenkom kojeg se naucis igrat i uzivas u tome mozes ownat. Rapsodiju moze pokvariti jedino matchmaking sistem....svi znamo kako je to.  {#}

zapravo kad pogledas i netreba ti tolko puno...

evo cisto radi usporedbe,u bc2 da dodjes do 50.og lvla,znaci maximalnog,treba ti oko 400 sati u prosjeku...ja sam ovdje u cca 100 sati dosao do is-a(iako ne jos sluzbeno zbog problema s netom) isad gledam da ce mi trebat mozda jos tolko do is7,al mozda se i varam :)

Da, ali koliko će ti trebat da otključaš sve tenkove?

Na BC2 si u tih 400 sati otključao sve puške, došao do lvl. 50, a tu dok otključaš sve tenkove će ti trebat puno više...

http://androoolog.blogspot.com/
15 godina
rebelsy kaže...

ja imam oko 70h igre... i uskoro imam ISa :D

Znaci prosjecnom igracu oko 120h igre do IS-a.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
sirka666 kaže...

Evo možda nekoga zanima, u novom broju buga nalazi se recenzija World of Tanks, nažalost naš klan nije spomenut niti ikakva mogućnost podjele promotivnih kodova.

Da..vidio sam i ja...baš su šupci...{#}{#}

Šef kaže...

Na BC2 si u tih 400 sati otključao sve puške, došao do lvl. 50, a tu dok otključaš sve tenkove će ti trebat puno više...

Pa još bolje...=)

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Još malo pa kupujem 100 mm gun za t-34-85 .

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

razocaran sam bugom,ocekiva sam da ce nas spomenut ili bar par podjelit nesto kodova

Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
protjeran
sirka666 kaže...

Ne zanima me, jer BUG ne kupujem vec jaaako dugo vremena, a ovdje sam zbog ekipe na forumu.

Ovo je za mene i bilo ocekivano (cak sam nedavno napiso komentar o tome).

World Of Tanks nick: TheChosen
16 godina
Šef kaže...

neznam kolko ti treba da otkljucas bas sve tenkove i da ih stavis na elite,neznam koji bi lik isao na takav pohod,ja sam govorio samo na zasebnu frakciju tenkova..tipa spg ili td ili heavy

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
Šef kaže...

neznam kolko ti treba da otkljucas bas sve tenkove i da ih stavis na elite,neznam koji bi lik isao na takav pohod,ja sam govorio samo na zasebnu frakciju tenkova..tipa spg ili td ili heavy

Pa sa premiumom ''samo'' nekih 6-7 mjeseci {#}

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
15 godina
lollik91 kaže...

neznam kolko ti treba da otkljucas bas sve tenkove i da ih stavis na elite,neznam koji bi lik isao na takav pohod

http://about.me/antesirkovic
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Poludit cu s tim exp  pobijem njih 5 i dobijem hebenih 95 exp a kad nis ne delam sam kempam dobim 200 exp pa di je tu logika?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

lollik koliko ti fali do isa?

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Istrazio IS3 a fali jos sam milja ipo,sitnica koju cu skupit u tjedan dana.vise expa dobije nego love.hebeni ti skupi 122 mm top,a redovno bude i minus poslje partije.Horor!!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.5.2011 16:26 (Zaja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako hocete brzo poginut samo idite za unbeliverom{#}(i dalje te volim ubeliveru, ne brini se lool)

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.5.2011 16:27 (Zaja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
rebelsy kaže...

lollik koliko ti fali do isa?

a neznam,posto sad nemogu trenutno na internet kod sebe doma,imam nekih problema s konekcijom...sad sam kod cure na kompu

al mislim da mi treba jos negdje oko 15-ak tisuca iskustva i oko 80 tisuca kredita.nista sto se nebi moglo u jednom danu sredit...vec sam ga mogao i imat ali eto,sta je tu je :(

16 godina
neaktivan
Zaja kaže...

Ako hocete brzo poginut samo idite za unbeliverom{#}(i dalje te volim ubeliveru, ne brini se lool)

pfui... nemogu ni ja svaki dan briljirat :P

And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
15 godina
World of Tanks

Ljudovi pošteno smo mi zaspamali ovu temu...96 strana..{#}...kad prije..=)

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kad se jadamput kupi ona ventilacija za posadu ili mreža ... . koliko se to puta može koristiti ?

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
nixXxa kaže...

Kad se jadamput kupi ona ventilacija za posadu ili mreža ... . koliko se to puta može koristiti ?

Nema tu korištenja. To je stalno aktivno u svakoj bitci.

15 godina
World of Tanks

Ako ste se kao i ja pitali, od kud vas je artiljerija pogodila, a nigdje traga metka - e pa, isti su isključeni zbog hackova.

Dakle, nemojte više tražiti tuđu artiljeriju po tragovima, jer samo gubite vrijeme. Ja sam nažalost, doživio i taj hack na svojoj koži i gubljenje vremena tražeći protivničku artiljeriju, a nigdje traga.

U jednoj partiji mi je bilo prilično čudno da tip nakon svakog mog šuta zna točno di sam. Srećom, prvi put je promašio (ali mi je prilično skinuo), pa sam se poćeo premještati po grmovima, i uvijek je znao točno gdje sam...na kraju me je tako i ubio..

Kako god, vratit će se nakon patcha v0.6.5 koji je najavljen za kraj 6. mjeseca.

Više ovdje - http://game.worldoftanks.eu/news/notifications/no_more_tracer_hacks

1 0 hvala 4
15 godina
odjavljen
World of Tanks

Igra je trebala dobit 100% jer je za đabe.

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Profesor Jakov kaže...

Igra je trebala dobit 100% jer je za đabe.

Mene zaboli kolko ce  dat, ak je meni igra turbo zarazna i zabavna, jer ionako te recenzije su nekad imale smisla kad se igre nije moglo isprobat, ali sad u doba flata...

P.S. vecu vaznost dajem komentarima kolega ovdje na forumu, nego "strucnim " recenzijama inf. casopisa.

World Of Tanks nick: TheChosen
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas sam dozivio nesto nevjerojatno ja nezanm jel to meni sam nes shebana igra al u zadnje vrijeme dobivam skoro svaku rundu ovo sa slike :(

pise iskustvo 9

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.5.2011 20:09 (made).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Damage, pozivam te da sto prije ucunis cistku u klanu i malo organiziras to, jer nemamo taktike, nismo uvjezbani ni uigrani, a maksimum nas se 10 skupi u training room.

Hvala.

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

novi rekord sa pz38 

*** nisam ovlašten da dajem potpis ***
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.5.2011 20:42 (miller1985).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CRT kaže...

Damage, pozivam te da sto prije ucunis cistku u klanu i malo organiziras to, jer nemamo taktike, nismo uvjezbani ni uigrani, a maksimum nas se 10 skupi u training room.

Hvala.

ja mislim da je jos prerano za ista takvo,nema veze taktika kad 80% ljudi iz klana nema jaci tenk od tier5.kad se skupi ljudi s jacim tenkovima onda bi se dalo nesto i napravit ali za sad smo preslabi za ista osim za zasebno/platoonsko grinadnje do jacih makina

16 godina
World of Tanks

vec ti je rekao damage do je to klan tek tolko da se ekipa iz buga skupi, nikakve obaveze ni ništa uz klan.

I tako večini paše, isto kao i meni.

btw, kad nas nekoliko dođe do tiera 9,10 onda ćemo odigravati neke taktike, inače nema baš smisla eto to je moje mišljenje

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.5.2011 20:47 (Jack Sparrow).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
protjeran
CRT kaže...

Hvala.

Slazem se...

Ne vidim nista lose da odigramo koju kao ekipa cisto da se upoznamo i vidimo stilove igranja neovisno o tieru tenka da kasnije bude lakse. 

Bude nas online preko 30, a za trening se jedva skupi 5 ljudi sto je stvarno iritantno...

Ljudima kojima prestavlja problem odigrat 1 trening tjedno, klan uopce ni netreba, tako im je svejedno...

Shvacam da je rijec o casual klanu al nas klan je ocito ultra mega casual. Posto nas trenutno ima 77 mislim da bi se moralo nac 15-tak ozbiljnih igraca.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.5.2011 21:12 (krayzie).
17 godina
protjeran
World of Tanks

Kad bi se bar reklo..."trening je odprilike od 20:00-22:00", ljudi bi lakše znali kad biti online.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice