Da krenem s njemačkim TD-ima? A čiju artillery uzeti? Hitno mi je, imam love :P
Ja sam krenuo njemačkom artiljerijom, tier3, ali ne planiram ganjati tu granu sad.
Da krenem s njemačkim TD-ima? A čiju artillery uzeti? Hitno mi je, imam love :P
Ja sam krenuo njemačkom artiljerijom, tier3, ali ne planiram ganjati tu granu sad.
Odi na Americke SPG i njemacke TD
Ovaj a-20 je "odlican" , nikada mi skoro ne odu gusjenice , a nijednom mi se nije zapalio. Zato sto me valjada i ms-1 moze ubit jednim hitce pa se ni ne stignem zapalit.
krenuo malo igrat sa TD-om
Jesi ti izgrindao put do IS-4? :D
Nisam jos, malo igram sa GW Pantherom i T-43, ima vremena, ne zuri mi se
Ja sam na 20k od 168k za IS-4, s tim da sam sve ostalo otključao za IS-3 (preko 100k xp-a).
Treba mi free xp-a nekih 20k, da mogu odmah i ovjes kupiti, jer igrati sa IS-4 kad je na njemu D2-5T, brrrr ne smijem ni pomisliti na takav horror.
Ja sam na 20k od 168k za IS-4, s tim da sam sve ostalo otključao za IS-3 (preko 100k xp-a).
Treba mi free xp-a nekih 20k, da mogu odmah i ovjes kupiti, jer igrati sa IS-4 kad je na njemu D2-5T, brrrr ne smijem ni pomisliti na takav horror.
Evo da te malo stignem.
Savrsena partija za pocetak dana.
Victory!
Battle: Malinovka 27. svibnja 2011. 13:07:11
Vehicle: IS-3
Received Experience: 4.176 (doubled for the first battle each day), credits: 61.372
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Wittmann's Medal
Koja scena danas , ja sam bio na "planini" i spod mene neki Is i ja ravno piči njemu po morotu hehehe :P
say what now ? :O
Evo da te malo stignem.
Savrsena partija za pocetak dana.
Victory!
Battle: Malinovka 27. svibnja 2011. 13:07:11
Vehicle: IS-3
Received Experience: 4.176 (doubled for the first battle each day), credits: 61.372
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Wittmann's Medal
screenshot or it didnt happend
Konačno isfarmo tier X cijev na ferdiju...
platoon teamkiller? :O ne kužim xD
platoon teamkiller? :O ne kužim xD
Naprave platoon i ubijaju saveznike, umjesto protivnike.
EDIT: Upravo sam ušao u team u kojem je bio jedan plavi igrač (njegovo ime na popisu je bilo plavo, kao i on sam (default je zeleno)) pa sam ga ubio, a meni se računao teamkill. Zar nije dozvoljeno ubiti ga?
Jeli igra vrijedna downloadanja?
I jel to stvarno play4free igra ili se mora placati da bi konkurirali premium igracima?
Neki savjeti za pocetnika? S cim krenuti ili tako nesto?
I jel to stvarno play4free igra ili se mora placati da bi konkurirali premium igracima?
Nitko ti na ovoj temi neće reći da nije vrijedna downloada xD
Igra se besplatno, al ide nešto sporije ako nemaš premium account. Ali cijelu igru možeš igrati besplatno...
Savjet? Moraš sam krenut, probat jedan tenk, drugi, treći... Sam nađeš tenk s kojim ti je najbolje igrat i onda tjeraš dalje. Ak ti se ne svidi, uzmeš drugi ;)
eto i mene da se javim...
sad cu bit u takvom zaoustatku naspram drugih da je to uzas,naime dan prije nego sto sam trebao dobit IS mi pukne internet (to je bilo u utorak) i od tad nemam pristup online-u.
otici ce mi barem tjedan dana premiuma dok se to ne sredi jer se treba zajebavat s ovima iz t-coma,samo se nadam da ce se to sve sredit prije nego sto mi skroz istekne premium acc(imam jos oko 15 dana premiuma) ,inace cu popi*dit...
sad se ovako osjecam
(trenutno sam kod cure na kompu)
Nitko ti na ovoj temi neće reći da nije vrijedna downloada xD
Igra se besplatno, al ide nešto sporije ako nemaš premium account. Ali cijelu igru možeš igrati besplatno...
Savjet? Moraš sam krenut, probat jedan tenk, drugi, treći... Sam nađeš tenk s kojim ti je najbolje igrat i onda tjeraš dalje. Ak ti se ne svidi, uzmeš drugi ;)
Upravo tako. Jedini downside ovog pristupa je sto jaaako dugo traje da dodjes do "jakih" tenkova. Zato mnogi pitaju za savjete i sl, zele ownati na terenu. Naturaly...no igru se ne smije shvatiti kao juris na najjaci tenk. Prakticki sa svakim tenkom kojeg se naucis igrat i uzivas u tome mozes ownat. Rapsodiju moze pokvariti jedino matchmaking sistem....svi znamo kako je to.
Koji top sa kojim granatama je najbolji za ovo govno od a-20 ??
Koji top sa kojim granatama je najbolji za ovo govno od a-20 ??
Nijedan :) sa a-20 jurcaj okolo i nemoj da te niko pogodi... koliko se sjecam, izbjegavaj onaj zadnji vec uzmi predzadnji i uzmi HE granate, mozda cak i penetriras KV-a :)
nema do t26 najbolji tenk u igri da tako dobivam exp sa kv-om kolko dobim sa t26 vec bi mogo 60 puta istrazit kv-3
Jel se moze kak prebacit iskustvo koje dobijes sa tenkom u ono opcenito slobodni iskustvo tak da to mogu na kv potrosit bilo kak barem sa premiumom?
nema do t26 najbolji tenk u igri da tako dobivam exp sa kv-om kolko dobim sa t26 vec bi mogo 60 puta istrazit kv-3
Jel se moze kak prebacit iskustvo koje dobijes sa tenkom u ono opcenito slobodni iskustvo tak da to mogu na kv potrosit bilo kak barem sa premiumom?
Može, al se plaća goldom...
što je najbolje staviti na tenk..radi se o IS3 i imam kamuflažnu mrežu i sad ne znam što se najbolje isplati još stavit?
Uf, danas reserchao KV-a, sad grindanje, 300k silvera... :)
Usput njemački TD-i i američki SPG-ovi, PzKpFw III je isto u garaži i još krenut s research-anjem ruskih mediuma... :)
što je najbolje staviti na tenk..radi se o IS3 i imam kamuflažnu mrežu i sad ne znam što se najbolje isplati još stavit?
Rammer, ventilaciju i vertical stabiliser.
Upravo tako. Jedini downside ovog pristupa je sto jaaako dugo traje da dodjes do "jakih" tenkova. Zato mnogi pitaju za savjete i sl, zele ownati na terenu. Naturaly...no igru se ne smije shvatiti kao juris na najjaci tenk. Prakticki sa svakim tenkom kojeg se naucis igrat i uzivas u tome mozes ownat. Rapsodiju moze pokvariti jedino matchmaking sistem....svi znamo kako je to.
zapravo kad pogledas i netreba ti tolko puno...
evo cisto radi usporedbe,u bc2 da dodjes do 50.og lvla,znaci maximalnog,treba ti oko 400 sati u prosjeku...ja sam ovdje u cca 100 sati dosao do is-a(iako ne jos sluzbeno zbog problema s netom) isad gledam da ce mi trebat mozda jos tolko do is7,al mozda se i varam :)