World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.116.014
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Re: World of Tanks
Šef kaže...

Da krenem s njemačkim TD-ima? A čiju artillery uzeti? Hitno mi je, imam love :P

Ja sam krenuo njemačkom artiljerijom, tier3, ali ne planiram ganjati tu granu sad.

16 godina
World of Tanks

Odi na Americke SPG i njemacke TD

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj a-20 je "odlican" , nikada mi skoro ne odu gusjenice , a nijednom mi se nije zapalio. Zato sto me valjada i ms-1 moze ubit jednim hitce {#} pa se ni ne stignem zapalit.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2011 12:17 (zY3wz).

3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
World of Tanks

evo dva dobra videa o Tigerima...

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2011 12:25 (krayzie).

5 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
World of Tanks

krenuo malo igrat sa TD-om

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Jesi ti izgrindao put do IS-4? :D

Nisam jos, malo igram sa GW Pantherom i T-43, ima vremena, ne zuri mi se

17 godina
moderator

Ja sam na 20k od 168k za IS-4, s tim da sam sve ostalo otključao za IS-3 (preko 100k xp-a).

Treba mi free xp-a nekih 20k, da mogu odmah i ovjes kupiti, jer igrati sa IS-4 kad je na njemu D2-5T, brrrr ne smijem ni pomisliti na takav horror.

15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Ja sam na 20k od 168k za IS-4, s tim da sam sve ostalo otključao za IS-3 (preko 100k xp-a).

Treba mi free xp-a nekih 20k, da mogu odmah i ovjes kupiti, jer igrati sa IS-4 kad je na njemu D2-5T, brrrr ne smijem ni pomisliti na takav horror.

Evo da te malo stignem.

Savrsena partija za pocetak dana.

Victory!
Battle: Malinovka 27. svibnja 2011. 13:07:11
Vehicle: IS-3
Received Experience: 4.176 (doubled for the first battle each day), credits: 61.372

Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Wittmann's Medal

16 godina
neaktivan
nixXxa kaže...

Koja scena danas , ja sam bio na "planini" i spod mene neki Is i ja ravno piči njemu po morotu hehehe :P

say what now ? :O

And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
14 godina
neaktivan
Duche kaže...
DrNasty kaže...

Evo da te malo stignem.

Savrsena partija za pocetak dana.

Victory!
Battle: Malinovka 27. svibnja 2011. 13:07:11
Vehicle: IS-3
Received Experience: 4.176 (doubled for the first battle each day), credits: 61.372

Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Wittmann's Medal

screenshot or it didnt happend  {#}

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Za sve nevjerne

Slika

Moj PC  
6 0 hvala 2
15 godina
odjavljen
World of Tanks

Konačno isfarmo tier X cijev na ferdiju...

1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

U ovoj igri postoje čak i platoon teamkilleri... {#}

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

platoon teamkiller? :O ne kužim xD

0 0 hvala 0
15 godina
smola3005 kaže...

platoon teamkiller? :O ne kužim xD

Naprave platoon i ubijaju saveznike, umjesto protivnike.

EDIT: Upravo sam ušao u team u kojem je bio jedan plavi igrač (njegovo ime na popisu je bilo plavo, kao i on sam (default je zeleno)) pa sam ga ubio, a meni se računao teamkill. Zar nije dozvoljeno ubiti ga?

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2011 17:45 (deadman).
17 godina
moderator
World of Tanks

Ja sam opet sinoć dobro potegnuo, preko 2k xp-a i preko 50k kredita, standardne nagrade - steel wall, sniper i top gun.

5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Jeli igra vrijedna downloadanja?

I jel to stvarno play4free igra ili se mora placati da bi konkurirali premium igracima?

Neki savjeti za pocetnika? S cim krenuti ili tako nesto? {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo nesto od mene, jedini ja nisam stavio SC:

A-20 A-20
Hetzer Hetzer
Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2011 18:35 (CRT).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Bountye kaže...

I jel to stvarno play4free igra ili se mora placati da bi konkurirali premium igracima?

Neki savjeti za pocetnika? S cim krenuti ili tako nesto?  {#}

Nitko ti na ovoj temi neće reći da nije vrijedna downloada xD

Igra se besplatno, al ide nešto sporije ako nemaš premium account. Ali cijelu igru možeš igrati besplatno...

Savjet? Moraš sam krenut, probat jedan tenk, drugi, treći... Sam nađeš tenk s kojim ti je najbolje igrat i onda tjeraš dalje. Ak ti se ne svidi, uzmeš drugi ;)

16 godina
World of Tanks

eto i mene da se javim...

sad cu bit u takvom zaoustatku naspram drugih da je to uzas,naime dan prije nego sto sam trebao dobit IS mi pukne internet (to je bilo u utorak) i od tad nemam pristup online-u.

otici ce mi barem tjedan dana premiuma dok se to ne sredi jer se treba  zajebavat s ovima iz t-coma,samo se nadam da ce se to sve sredit prije nego sto mi skroz istekne premium acc(imam jos oko 15 dana premiuma) ,inace cu popi*dit...

sad se ovako osjecam{#}{#}

(trenutno sam kod cure na kompu)

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2011 19:40 (lollik91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

evo i ja sam danas ujutro dobijo najviše exp-a do sad, bez dupliranja:

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2011 19:54 (Jack Sparrow).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
smola3005 kaže...
Bountye kaže...

Neki savjeti za pocetnika? S cim krenuti ili tako nesto? {#}

Nitko ti na ovoj temi neće reći da nije vrijedna downloada xD

Igra se besplatno, al ide nešto sporije ako nemaš premium account. Ali cijelu igru možeš igrati besplatno...

Savjet? Moraš sam krenut, probat jedan tenk, drugi, treći... Sam nađeš tenk s kojim ti je najbolje igrat i onda tjeraš dalje. Ak ti se ne svidi, uzmeš drugi ;)

Upravo tako. Jedini downside ovog pristupa je sto jaaako dugo traje da dodjes do "jakih" tenkova. Zato mnogi pitaju za savjete i sl, zele ownati na terenu. Naturaly...no igru se ne smije shvatiti kao juris na najjaci tenk. Prakticki sa svakim tenkom kojeg se naucis igrat i uzivas u tome mozes ownat. Rapsodiju moze pokvariti jedino matchmaking sistem....svi znamo kako je to. {#}

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji top sa kojim granatama je najbolji za ovo govno od a-20 ??

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zY3wz kaže...

Koji top sa kojim granatama je najbolji za ovo govno od a-20 ??

Nijedan :) sa a-20 jurcaj okolo i nemoj da te niko pogodi... koliko se sjecam, izbjegavaj onaj zadnji vec uzmi predzadnji i uzmi HE granate, mozda cak i penetriras KV-a :)

15 godina
neaktivan
World of Tanks

nema do t26 najbolji tenk u igri da tako dobivam exp sa kv-om kolko dobim sa t26 vec bi mogo 60 puta istrazit kv-3

Jel se moze kak prebacit iskustvo koje dobijes sa tenkom u ono opcenito slobodni iskustvo tak da to mogu na kv potrosit bilo kak barem sa premiumom?

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2011 23:26 (made).

0 0 hvala 0
14 godina
made kaže...

nema do t26 najbolji tenk u igri da tako dobivam exp sa kv-om kolko dobim sa t26 vec bi mogo 60 puta istrazit kv-3

Jel se moze kak prebacit iskustvo koje dobijes sa tenkom u ono opcenito slobodni iskustvo tak da to mogu na kv potrosit bilo kak barem sa premiumom?

Može, al se plaća goldom...

14 godina
neaktivan
World of Tanks

što je najbolje staviti na tenk..radi se o IS3 i imam kamuflažnu mrežu i sad ne znam što se najbolje isplati još stavit?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Uf, danas reserchao KV-a, sad grindanje, 300k silvera... :)

Usput njemački TD-i i američki SPG-ovi, PzKpFw III je isto u garaži i još krenut s research-anjem ruskih mediuma... :)

http://androoolog.blogspot.com/
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
moderator
gamer_101 kaže...

što je najbolje staviti na tenk..radi se o IS3 i imam kamuflažnu mrežu i sad ne znam što se najbolje isplati još stavit?

Rammer, ventilaciju i vertical stabiliser.

16 godina
Ivan_T kaže...

Upravo tako. Jedini downside ovog pristupa je sto jaaako dugo traje da dodjes do "jakih" tenkova. Zato mnogi pitaju za savjete i sl, zele ownati na terenu. Naturaly...no igru se ne smije shvatiti kao juris na najjaci tenk. Prakticki sa svakim tenkom kojeg se naucis igrat i uzivas u tome mozes ownat. Rapsodiju moze pokvariti jedino matchmaking sistem....svi znamo kako je to. {#}

zapravo kad pogledas i netreba ti tolko puno...

evo cisto radi usporedbe,u bc2 da dodjes do 50.og lvla,znaci maximalnog,treba ti oko 400 sati u prosjeku...ja sam ovdje u cca 100 sati dosao do is-a(iako ne jos sluzbeno zbog problema s netom) isad gledam da ce mi trebat mozda jos tolko do is7,al mozda se i varam :)

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice