da li je bolje da idem odmah na is ili da prvo istrazim onaj top kaj treba 17k iskustva? pa onda na tenk?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja mislim da je bolje da istrazis top.. bar cu ja tako napraviti ... i to onaj 1DI0T ili kako se vec pise :)
ja mislim da je bolje da istrazis top.. bar cu ja tako napraviti ... i to onaj 1DI0T ili kako se vec pise :)
istrazio sam ga vec...
Samo se nemoj zajebat pa uzet 100mm kao i ja.Gađam zeleno podrucje na tenku a on meni bouncea. Napravi critical a tenk na 100% i takve fore.Sad cu kupit 122mm za masovno silovanje,bas me briga kolko kosta granata
Samo se nemoj zajebat pa uzet 100mm kao i ja.Gađam zeleno podrucje na tenku a on meni bouncea. Napravi critical a tenk na 100% i takve fore.Sad cu kupit 122mm za masovno silovanje,bas me briga kolko kosta granata
da,ful je skupo,jedna ona obicna dodje oko 1000+ a fugasna dodje oko 680 :S
Pozdrav.. Imam nekoliko pitanja..... Kako uc u vas klan ( ne mogu ga naci ), zasto mi nece prihvatit accaunt za europske servere?
.... zasto mi nece prihvatit accaunt za europske servere?
vjerojatno si se registrirao na američki server
Pozdrav.. Imam nekoliko pitanja..... Kako uc u vas klan ( ne mogu ga naci ), zasto mi nece prihvatit accaunt za europske servere?
Nebreš se loginati na EU servere jer si se regao na američkim izgleda, a i klan vjerovatno tražiš na američkim serverima pa ti ga zato ne želi naći. Ime klana je inače BOLT.
Sad ako kad se prebaciš na Eu server morat češ i EU client igre, te igrati sve iznova.
a u k.......
Sigurno imaš i veci ping
a u k.......
Šta si puno napredovao? Koje si tenkove imao?
a nisam ali mi se neda sve ispocetka.... panzer III i sturmpanzer II
pa do tog dodjes za nekoliko dana...
sad se mozes odluciti gdje da ides pa otkljucavaj samo to..
Ako hoćeš, dam ti ja svoj acc, prestao sam igrat. Zadnji tenk mi je t28
Sigurno imaš i veci ping
Ima sigurno. Ja sam u početku bio na US serveru i ping mi je bio oko 150-160.
Kad sam KONAČNO skužio da sam na US, prebacio sam se na EU i sad je odličnih 30-50.
sad sam napravio novi acc. i skidam eu jer ovi ameri su seljacine na kubik!
javi supportu i oni će ti prebaciti račun na Eu server.
Nick će ti ostati isti ali neče i tenkovi. Morat češ sve iznova u svakom slučaju.
btw, brojka registriranih korisnika od izlaska igre je prešla 3,000,000
ne treba, ja hocu fresh start
EDIT: nasao klan kako da udjem u njega?
provjeri posve gore desno da li si prijavljen [mora pisati nadimak]
nakon toga imaš desno od liste članova JOIN CLAN
Dobrodošao
Digo se u podne i rokam 8 sati WoT. Prije nego sto odem radit samo mogu rec samo ovo: SIEMA lool. Kupio 122 i rammera i sad je puno bolje. Poz svima.......
Danas cijeli dan sam slušam one poljake i u svakoj drugoj rečenici- kurwa. Ubiju ga-kurwa. Promaši nekoga-kurwa. Pukne mu gusjenica-kurwa....
hahaha - kurwa...
e, sta znaci siema?
OK, ovo sad nije normalno...zapale me, ugasim se..boom, sljedeći shoot, opet se zapalim...-.-
Ja sam se do sada samo 1 kolko pamtim u zivotu zapalio ... vjerovatno zato sto koristim td-ove
OK, ovo sad nije normalno...zapale me, ugasim se..boom, sljedeći shoot, opet se zapalim...-.-
nakon patcha cjelo vrijeme sa sobom nosim pastora :)
recite vi meni dali je moguce da u JEDNOM shootu ti nastrada gusjenica, kupola (dakle ne moze se okretat) i zapali se motor, faking motor! On bi trebao biti odiza, a shoot je bio frontalni!
Meni je isto stalno gorio dok nisam uzeo motor koji ima manje šanse za zapaljenje. A ovaj KV može primit batina i batina. Siema znči pozdrav iliti bok.
Hvala, od sad cu se na serverima pravit poljak i govorit siema na pocetku partije, a ako me nesto pitaju odogovirt cu im sa kurwa
Hvala, od sad cu se na serverima pravit poljak i govorit siema na pocetku partije, a ako me nesto pitaju odogovirt cu im sa kurwa
to ja i radim,onda me pocne pitat nesto na poljski a ja njemu kurwa