Pozdrav
Upravo instalirao igru,tek počinjem igrat,pa me zanima,ako može prijedlog šta koju flotu odabrat i s kojom je najbolje krenuti? Hvala
Pozdrav
Upravo instalirao igru,tek počinjem igrat,pa me zanima,ako može prijedlog šta koju flotu odabrat i s kojom je najbolje krenuti? Hvala
u dosta partija mi se dogodi da se na čistini borim sa jednim tenkom i onda se od nikud stvori drugi a ne vidim ga do trenutka kad dođe do mene, a fora je u tome da se nema kamo sakrit a ja ga ne vidim
i naravno da me satre
Pozdrav
Bok. Evo odgovaram tebi ko i svima drugima prije, nema tu neke filozofije. Probaj igrat sa svima pa vidi što ti najbolje paše. Ovisi o tebi i tvom stilu igranja.
Pozdrav
Bok. Evo odgovaram tebi ko i svima drugima prije, nema tu neke filozofije. Probaj igrat sa svima pa vidi što ti najbolje paše. Ovisi o tebi i tvom stilu igranja.
Neka proba sa obicnim,light tenkovima,pa kad malo shavit igru neka proba sa TD i SPG.
Ubijem jednog,ranim dvojicu,spotam trojicu i dobijem 40xp-a 3000 kredita i 7000 za popravak.
Otjerat će me IS u bankrot.
Kakav je to sistem računanja nemam pojma.Nekad ne napravim apsolutno ništa,moj tim izgubi i ja dobijem 1000xp-a i 30k kredita.
DEBILANA
Ubijem jednog,ranim dvojicu,spotam trojicu i dobijem 40xp-a 3000 kredita i 7000 za popravak.
Otjerat će me IS u bankrot.
Kakav je to sistem računanja nemam pojma.Nekad ne napravim apsolutno ništa,moj tim izgubi i ja dobijem 1000xp-a i 30k kredita.
DEBILANA
To je po meni zasad najveća mana u igri.
Ne znam ni ja no jedva cekam da predem na IS3 . Ovaj obican IS mi nikako ne lezi.
Ne znam zasto ali ne volim ga.
Balans je osa u qurac,statistika mi je uzasna sa kv3 dok sam sa kv bio duplo bolji.sinoc dosa sa posla i rokam od 3 do 6 ujutro,pa mozda sam pobjedio 2-3 puta.KATASTROFA!!! Jedva cekam da prodam ovo smece od kv3 majku mu hebem sporu,nemoze ni pobjec kad zagusti
Odakle likovima is4 i object 704 a onaj t29 samo bounca,super. 107 top sa granatam HE skida loweu 3-4%.E brate moj nema ova igra veze sa simulacijom
Otkad se pojavia patch meni se ovo stalno događa, nakon nekoliko sekunda (desetak) bude normalno. Ima neko riješenje?
nocturne upalio ulti
ROFL :-))))))))))))))))))))))))))
Od kad sam poceo igrat WOT, LOL vise nisam igrao, ali lijepa sjecanja su jos tu :-)))))) a vidim nisam jedini haha
Pozdrav
Neka proba sa obicnim,light tenkovima,pa kad malo shavit igru neka proba sa TD i SPG.
@Bajac,hvala,probat ću,polako istražujem kako i šta.
@ivanoile,vidim da treba dosta vremena da se napreduje do boljeg tenka,svakako ću pokušat.
@Bajac,hvala,probat ću,polako istražujem kako i šta.
@ivanoile,vidim da treba dosta vremena da se napreduje do boljeg tenka,svakako ću pokušat.
Pa ovisi, kako ideš dalje prema većim tierovima to se sve teže, odnosno bolje reć sporije napreduje.
Do tiera 3/4/5 je relativno jednostavno doć, i u kratkom vremenu, posli toga je već teže i duže treba igrat.
Odakle likovima is4 i object 704 a onaj t29 samo bounca,super. 107 top sa granatam HE skida loweu 3-4%.E brate moj nema ova igra veze sa simulacijom
ne znam tko ju ovdje uopće shvaća ko simulaciju, dapače, odakle ti ta ideja?
Ja kupio sinoc BL-9. Totalno nova dimenzija igre
Opiši malo više :D
Znači toliko je bolji od D25T? Iskustva sa višim tierima (T34, VK, IS4)?
Ma probijas puno vise, IS 4 probijas bez vecih problema.
Ma probijas puno vise, IS 4 probijas bez vecih problema.
Kupio sam danas, jede malu djecu :D
jel se isplati trosit novac na posadu,npr. kad se kupuje novi tenk,pa za 75% istreniranosti?
sad kupujem kv3 pa da odma i tu posadu rijesim na 75% ili da idem prirodnim putem?
dodje oko 120 tisuca da se istreniraju.
kupljeno
Puno više para sam dobivao sa KV-3 nego sa IS-om.
Sad sam 7 roknuo i pobijedili i dobio samo 20k.
Prosijek mi je 10k a sa KV-om 25
Puno više para sam dobivao sa KV-3 nego sa IS-om.
Sad sam 7 roknuo i pobijedili i dobio samo 20k.
Prosijek mi je 10k a sa KV-om 25
ja sa svojim t28 dobivam po 9-10k !!
Ja mislio da sa is-om dobivas barem 25-35k
Nemam pojma kako ću skupit 2.500.000 :D
Danas cijeli dan i skupio oko 150k
Jedino što dobijam više xp-a sa IS-om
Tako malo,pff.Izgleda da idem na arty jer ja zaradim do 200000 po danu bez premiuma,sa KV-3 i KV-om.Naravno ne igram puno jer imam obveze.
Na is-u su skuplje granate,i osteceni dijelovi. Pa ti je zbog toga i zarada manja. A sto je jos s.... baca te u visi tir gdje ti je jos teze nekoga ozbiljnije ostetit,i unistit.
Tako malo,pff.Izgleda da idem na arty jer ja zaradim do 200000 po danu bez premiuma,sa KV-3 i KV-om.Naravno ne igram puno jer imam obveze.
Pa ja sam prije nekoliko stranica napisao da je obavezan jedan arty zbog kredita.
aj ko boga vas molim ako moze pomoc kako se dobija ono zlato za kupiti granate ili neke tenkove ili delove sad imam panzera tier 3 ali od kad sam poceo igrat nemam nijedan zlatnik!inace free acount imam!
aj ko boga vas molim ako moze pomoc kako se dobija ono zlato za kupiti granate ili neke tenkove ili delove sad imam panzera tier 3 ali od kad sam poceo igrat nemam nijedan zlatnik!inace free acount imam!
možeš ga dobiti ako nekim slučajem uspiješ dobiti promotivni kod pa ga utipkaš, a drugi način je da uplatiš prave novce za golde
Zlato se ne dobije igranjem,vec ga mozes kupit,ili ta sema sa promo kodovima. O cijenama za odredjene pakete zlata vidi na stranici WOT.Prije dok je igra bila beta izdanje svaki dan se dobivalo 250 zlatnika.To su bila vremena.
E sta sam sad dozivio nema nigde!
Pucam ja sa KV-om po t28 jedno 5-6 puta nisam mu skino ni 0,000001% ajd dobro kad naletim ja na bt7 kresem ja po njemu opet nista pa koji se isus krist dogada sa ovom igrom prije patcha je bila odlicna sad je sranje
Sad sam pao u depru, pocetak partije jurim sa T-46 50 km/h i one-shota me KV s 1km