Pa ubit ću se...nikako nagrindat 180 000 creditsa za Pz III, s ovim PzIII A nikad preko 5000 credita po partiji.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajmo ljudi, za 8 minuta počinje bitka..;)
EDIT: Ipak ne. Pomaknuta je bitka za sat vremena, dakle 21:35, jer oni igraju bitku sada za obranu njihovog teritorija..
mogu ja? kv3?
i ja sam ušo uklan. Nažalost, najviši tier mi je treći. ↲Sretno vam bilo klanski kolege!
Nego, netko je prije nekoliko stranica pisao o ciljanju tenkova, crveno, zuto i zeleno mjesto za gadjanje (penetraciju), ali ja nisam bas skuzio kako to izgleda. Moze li netko stavit SS?

E momci,ja sma aktivan ali nisam tier V,zasad najjaci A-20 tier IV....
nemojte me kickat :D
Radim na tome da dobijem M26 Perishinga i T54
Nego, netko je prije nekoliko stranica pisao o ciljanju tenkova, crveno, zuto i zeleno mjesto za gadjanje (penetraciju), ali ja nisam bas skuzio kako to izgleda. Moze li netko stavit SS?
Ova naopaka strjelica, kad je zelena gotovo sigurno će zrno penetrirati, kad je narančasta onda možda ne, a kad je crvena gotovo sigurno će biti samo ding.
Pa valjda ćeš u mjesec dana uznapredovat jedan tenk..:P

Evo ljudi, pala je prva prava pobjeda (15:3) u tank companyjima..;)
Bravo dečki!
pocinje bitka za irsku
gotovo ... izgubili :S
Očekivano smo izgubili...
Međutim, sfušali smo to iskrcavanje bez bitke i zgrnuli 470 golda sa slabim klanom...dakle sve u svemu, prošlo je izvrsno..;)
gold se lagano skuplja ali još trebamo puno graha jesti da se možemo ozbiljnije borit
Nizozemska je slobodna :)
A ima i jos slobodnih mjesta.
Trebamo mi kao prvo solo igrati da se dograbimo nekih tigrova, is-ova i slicnih mrcina.
Nizozemska je slobodna :)
Pogledaj turnir koji se vodi za iskrcavanje tamo...;)
Kupiti Hetzera ili Pz III ? Taman skupio dovoljno para. A cijena im je skoro ista.
Kad mi prodju predaje programa na faxu dolazim i ja. Sa tier IX VKom vjerojatno. Jos mi oko 30k xpa fali.
Pa valjda ćeš u mjesec dana uznapredovat jedan tenk..:P
Pa evo sad cu domalo (20 minuta) imat M2 medium ili sta vec (onaj poslije prvog medium u americi lol)
EDIT:Upravo zgrnuo 10jk creditsa i ~300 expa sa a-20 jer sam suicide scouta i otkria 8 tenkova LOL (a sve IS-Lowe kv i to)
Krknul sam si Hetzera...isuse koji ubojiti top.
Jedna granata na PfkpW IV i ode mu prek 70% hp.
Da, al je protiv jačih tenkova skoro beskoristan, prespor je i presporo puni (bar onaj 105mm top)
Budem vidio...s njim mi ide više nego duplu novaca nego s prijašnjim tenkom. I nadam se da će me stavljat u fightove s nižim i istim tierom.
Baš gledam % pobjeda članova BOLT klana...pa ja sam u vrhu lol.
Da, al je protiv jačih tenkova skoro beskoristan, prespor je i presporo puni (bar onaj 105mm top)
Taj hetzer ni 5 kuna nevalja spor ,slab top(pocetni) dok doguras do jaceg ode pol godine !
Ja sam imo par dana hetzera i razocaro sam se nemrem ni bazu kak treba proc ovi sa bt-7 ili a20 vec meni u bazi i ja gotov!
Budem vidio...s njim mi ide više nego duplu novaca nego s prijašnjim tenkom. I nadam se da će me stavljat u fightove s nižim i istim tierom.
Baš gledam % pobjeda članova BOLT klana...pa ja sam u vrhu lol.
Imao sam i ja 56% pobjeda u tim niskim tierima...
EDIT: Hetzer je predobar TD...samo treba znati igrat s njim (ima neprobojan frontalni armor).
i bolt-ovci, kako ide? ako trebate pomoc javite
nemojte sad zlonamjerno shvatit ovo, cist dobronamjerno pitam ako treba sta
neprobojan frontalni armor? KV ga one shoota
da li ja to vidim malo provokacije
da li ja to vidim malo provokacije
Samo uvrnuti um moze ovdje vidjeti provokaciju
Ako nisam donio barem jednu dobru stvar ovdje na forum, barem jedan dobar savjet onda bih mogao shvatiti takvu nebulozu, ali ovako ostro prosvjedujem protiv tvojih negativnih rjeci. eto bio sam pristojan
nego za tog hetzera stavi onaj 75 mm i bog te veselio, deres sve sa njim, a isplati se uloziti i exp za motor
Hvala...svakako..=)