World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.126.688
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Nasty, ja te mrzim, trpio sam sto i neto bitki sa A-20 da pređem na T-34 i jos sto i nesto bitki da dođem do T-34-85, a sada ti tako preskaces fucking uselles A-20  {#} pitanje: kolko golda is vec kupio?

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: World of Tanks

Par hiljada, nisam puno... 2-3k... 5... 10k {#}  imam za 4 mjeseca premiuma :D

Danas ako stignem kupujem IS3 i nabrijavam ga sa spall linerima, toolboxom, rammerom, stabiliserom... biće zvijer :D

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Čim flat dođe, prva je na redu! :D

I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Moze pomoc ljudi...e ovak vec neko vrijeme igram W.o.T. .... i jucer brat takodjer napravi sebi profil na istom kompu, medjutim on kad udje u igru i krene igrat njemu jednostavno klizi tenk po mapi...tenk ne moze brze ici od 3km/h i ne moze se normalno s njim upravljati... dok je meni sve ok kad se ulogiram na svoj profil.

Je li bi znao netko u cemu je problem?? Hvala!{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Evo za sve one koji se susretnu sa IS tenkovima (ovjde mislim na sve IS tenkove, IS, IS3, IS4 i IS7), gađajte prednji desni dio hulla, tu je municija (znači kad je nasuprot vas, lijeva strana).

Ekipa na wot forumu, a i šema pravog tenka potvrđuju to.

2 0 hvala 7
16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Tako je kad igrate timski. Ali u standardnim random bitkama svi se razbježe ko ovce, pa sam dosta puta vidio da T-54 bude jako brzo iznabijan jer ostane sam (IS-7 i IS-4 ne prođu ništa bolje). Ruska medim linija mi je u planu kad nakupim dovoljno free xp-a da preskočim A-20 i odem na T-34.

Ja sam preskočio a-20 i t-28 i odmah kupio t-34 koji je odličan , ne isplati se dati 197 000 xp-a za a -20 .

http://soksa.3dhr.net/
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2011 11:46 (nixXxa).
16 godina
World of Tanks

Znači sutra bi trebao doci patch. {#}

Evo što su danas twittnuli

btw

Zavolio sam m4 shermana od kako sam si stavio 105mm gun na njega, u večini slučajeva to je one shoot one kill za manje tierove. Još mi fali 300exp-a i onda ću kupiti sljedeći gun,76mm pa da vidim kako to roka, te da vidim dal probija heavyije.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2011 12:05 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 6
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Znači sutra bi trebao doci patch. {#}

Evo što su danas twittnuli

btw

Zavolio sam m4 shermana od kako sam si stavio 105mm gun na njega, u večini slučajeva to je one shoot one kill za manje tierove. Još mi fali 300exp-a i onda ću kupiti sljedeći gun,76mm pa da vidim kako to roka, te da vidim dal probija heavyije.

Potvrda i na webu http://game.worldoftanks.eu/news/general_news/feel_power_new_tanks :) 

*** nisam ovlašten da dajem potpis ***
17 godina
moderator
World of Tanks

Ovaj KV-5 djeluje totalno nezanimljivo, opet ima WC umjesto kupole i 2 velika HIT ME izbočenja na prednjoj strani.

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ja igram s amerima, neznam zašto velika većina fura švabiline i petokraku. I neidem na heavyje već na med. Ovi heavyji su mi nekak tromi.

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

jos mi malo xpa fali za kv3 (kod ISa mislim prestati researchati dalje, bar neko vrijeme), krenuo sam sa ruskom light->medium linijom (researcham bt7 i a20, dosta zanimljivo jer me vodi do TDova i mediuma) i polako s njemcima na spgove...

molim vas neka mi neko tu napise razliku izmedju AP i HE .. koje koristiti? u kojim situacijama? (jucer ste mi to objasnjavali ali nisam pohvatao) ...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2011 14:21 (rebelsy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo upravo izašao trailer na službenoj stranici za novi update v.0.6.4. koji izlazi sutra {#}

Feel the Power of New Tanks Check out the following trailer to visually estimate the new tanks that will be introduced by the update which is coming on the European server on May 17th

The video dedicated to the upcoming v.0.6.4. update features highly anticipated vehicles:  Lowe and KV-5, top SPGs Object 261, Gw-E serie, T-92 showing their power on the new maps that will also be added with the release - Mountain Pass and Prairies.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2011 14:36 (zrimo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pa ja sam sve po redu isao i a 20 uopce nije los. Meni je t34 smece. T34-85 sa onim topom od 100 mm ti je zakon. Kad to nabavis skuzis sta je prava igra. Probija i Tigera II i IS 3 bez problema. Ja sam sad trenutno na t43 i tenk je slican t34-85 al je puno mobilniji i ima bolji oklop tako da sam i ja uspjesni i obozavam kad me dopadnu veci tierovi jer sam prebrz za one heavye. I puno je lakse igrat s rusima nego amerima jer sam u beti igrao s t20 americki med i velika je razlika
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Malo im je napuhan taj trailer što se tiče grafike kao da ima dx .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
leobugi kaže...

Ja igram s amerima, neznam zašto velika većina fura švabiline i petokraku. I neidem na heavyje već na med. Ovi heavyji su mi nekak tromi.

heavy i jesu tromi ali sa boljim motorom ide okej za tu velicinu

17 godina
neaktivan
dwade20 kaže...
Pa ja sam sve po redu isao i a 20 uopce nije los. Meni je t34 smece. T34-85 sa onim topom od 100 mm ti je zakon. Kad to nabavis skuzis sta je prava igra. Probija i Tigera II i IS 3 bez problema. Ja sam sad trenutno na t43 i tenk je slican t34-85 al je puno mobilniji i ima bolji oklop tako da sam i ja uspjesni i obozavam kad me dopadnu veci tierovi jer sam prebrz za one heavye. I puno je lakse igrat s rusima nego amerima jer sam u beti igrao s t20 americki med i velika je razlika

ja sam krenuo na heavy tenkove ali bi volio probat medium bas radi brzine i pristojnog oklopa.jos kad stavis bolji top ajmee

14 godina
neaktivan

Piše li negdje koliko će koštati novi tenkovi koji dolaze sa patchem?

15 godina
World of Tanks
the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Added the automated ban system for teamkillers .... {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina

4. stvari koje me raduju u patchu:

• Nove mape
  • Smaknuće teamkillera (:D)
  • Nema više zapinjanja za tračnice i ostala sra*a..:P
  • Poboljšanje sistema oštećenja (neće više biti tako jednostavno razoriti gusjenice, pogotovo ako ih pogodite u sredinu, i konačno su sredili to pretjerano zapaljivanje tenka)..
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

• Nove mape
  • Poboljšanje sistema oštećenja (neće više biti tako jednostavno razoriti gusjenice, pogotovo ako ih pogodite u sredinu, i konačno su sredili to pretjerano zapaljivanje tenka)..

sta bi trebalo znacit smaknuce team killera?

Dal ga ti smijes ubit, a da ne dobijes -1 ili ce bit automatski kickan iz igre?

15 godina
krayzie kaže...
DamageHigh kaže...

• Nove mape

sta bi trebalo znacit smaknuce team killera?

Dal ga ti smijes ubit, a da ne dobijes -1 ili ce bit automatski kickan iz igre?

Haha...pa to sam ja više u smislu smaknuća kao "istrebljenja", nego ubijanja u samoj igri, ali bilo je govora nešto da tko ubije svog, poplavi na listi i onesposobljen je da ga njegovi mogu ubit (tako nešto..po sjećanju)..

14 godina
protjeran
World of Tanks

Hmm, zanima me jel taj ban ide odmah na jedan teamkill, ili ih treba vise?

Jedanput mi se desilo da kad sam ciljao neprijatelja, lik iz mog tima je preletio ispred mene i dalje pretpostavljate sto je bilo..

World Of Tanks nick: TheChosen

3 0 hvala 0
15 godina
TheChosen kaže...

Hmm, zanima me jel taj ban ide odmah na jedan teamkill, ili ih treba vise?

Jedanput mi se desilo da kad sam ciljao neprijatelja, lik iz mog tima je preletio ispred mene i dalje pretpostavljate sto je bilo..

Nejde sigurno nakon jednog killa...i meni se to dogodilo par puta..

17 godina
neaktivan
World of Tanks

mislim koliki idiot moras bit da ubijes svoga,iako moram priznat da sam ja ubio svoga ali slucajno  jer je naletio na metak upucen drugome i odma sam se ispricao.ali pucanje kad bitka krene pa ubijes svoga e to stvarno trebas bit totaly nub

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Meni se isto dogodio slučajni teamkill kad sam igrao sa artiljerijom. Došli su nam s leđa sa luchsom i kako sam gađao tog tipa tak je granata preletjela njega i pogodio sam svojeg artiljerca. Znam nisam trebao gađati kad je iza bio moj, ali jbg događa se i sram me radi toga.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Nema te šta bit sram. Bit igrice je da granate šicaju okolo. {#}

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ja ne znam kaj im se valjda moje ime tolko sviđa, al arty samo mene gađa...-.-

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
leobugi kaže...

Ne po svojima :/

Špionjak Filip
15 godina
Big_Spija kaže...
leobugi kaže...

Ne po svojima :/

Pa zasto ne? Ja bih zapravo uveo odredene achivmente za teamkillanje. Vjerujem da bi to vecini bilo puno lakse ostvarit kroz kill vlastitog tima

nego kod protivnika. Nazvo bi npr You got achievment - stupiddumbfuck kamikaza noob.

Takoder da je to popraceno kroz zvukom u samoj igri. Da ti to fino sroci kad ostvaris taj uspjeh.

http://tridizajn.com/index.php
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice