Wolfenstein : The New Order

poruka: 293
|
čitano: 66.328
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

novi driveri su banana postane mi sve svjetlorozo na desktopu u windows exploreru i na internet exploreru i mozilli firefox  najbolje mi rade ovi stari

Samobor je lepa varoš
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.5.2014 14:24 (geek_boy).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

nakon svakog umiranja treba mu 100 godina da ponovo udje u igru a pokrece se sa SSD-a wtf ima kakav fix za to a i znam me izbacit out kao da imam malo memorije na kompu uzas ! {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.5.2014 14:30 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nisam dirao konfiguraciju igre, GTX 550 Ti, 4 GB memorije, Windows 8.1, i3 2120 - nije najfluidnije, ali je igrivo.

Living on my planet is so easy; there is peace, there is love and there is ecstasy.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Wolfenstein : The New Order
4mal kaže...

nakon svakog umiranja treba mu 100 godina da ponovo udje u igru a pokrece se sa SSD-a wtf ima kakav fix za to a i znam me izbacit out kao da imam malo memorije na kompu uzas ! {#}

Nemoj umirat! :)

hehe, malo iritantno da.

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
17 godina

probat cu al ono moraju to fixat sto prije cak sam ugasio page file isto nista ne pomaze {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.5.2014 15:35 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Upravo završio!

odlična igra, samo loš kraj...ali ajde. zadnji boss fight malo dosadan, općenito premalo boss fighteva, i igra sama po sebi je dosta laka, neprijatelji su i na najtežem ponekad glupi.

Sam setting mi se sviđa, zanimljiva priča, BJ bolji no ikad, oružja strava.

Ukratko, u današnje vrijeme recikliranog smeća Wolfie se izdiže kao primjer kako starmodna pucačina može biti zanimljiva da se odigra u jednom dahu pratkički.

Sve preporuke!!

Moj PC  
14 0 hvala 1
17 godina

Cekaj malo kad zavrsim onajprologue  level (koji fakat dugo i bespotrebno traje {#}) probudim se kao neko drugi u ludnici a ne B skime sam poceo igrat i pod chapter mi tece vrijeme od tog drugog lika a ne vise od B-a  zasto je to tako skime si ti zavriso igru {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.5.2014 18:15 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Igre danas su poznate po notorno lošem AI.

Neznam jesam igrao nešto u zadnje 2 godine da sam se iznenadio s AI. siv su priglupi,samo sluze tome da ih ja napucavam. Nekad ni nepucaju po meni,samo stoje (za sve igre ovo vrijedi).

Valjda uz svu grafiku,destrukciju i ostale komplicirane stvari unutar enginea nemogu napravit dobar AI jer ili CPU nebi mogao to odraditi ili takvo nešto. Što je šteta.

14 godina

Istina, ali opet, nakon puno godina multiplayera, AI je izgubiio na snazi svejedno.

pamtim eventualno godlike xana ili ut, ili neke manje poznate šutere koji su znali iznenaditi svojom pameti.

vojnici iz FEAR-a kad prebace stol i čučnu iza njega itd...ali danas, prelako je to, preglupi su.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

Igre danas su poznate po notorno lošem AI.

Neznam jesam igrao nešto u zadnje 2 godine da sam se iznenadio s AI. siv su priglupi,samo sluze tome da ih ja napucavam. Nekad ni nepucaju po meni,samo stoje (za sve igre ovo vrijedi).

Valjda uz svu grafiku,destrukciju i ostale komplicirane stvari unutar enginea nemogu napravit dobar AI jer ili CPU nebi mogao to odraditi ili takvo nešto. Što je šteta.

Mislim da nije stvar u tome - jednostavno, developeri ne žele mijenjati konja koji pobjeđuje. Računaju na to da su igrači igara uglavnom mlađa populacija kojoj odgovara samo pucati, pucati i pucati, bez previše razmišljanja.

Ponekad je to ok, međutim ako je cijela igra takva, to gubi na draži i postaje monotono, pogotovo iskusnijim igračima. 

A grafika ove igre je priča za sebe. Točno se vidi da su autori imali vrlo dobre zamisli (izvrsno dočarana prostornost, dubina i volumen prostora, reljefnost svih oblika, realni detalji, izvrno modelirana lica) ali su pritom morali raditi i podosta kompromisa (npr. slabije teksture i nedostatak prave teselacije), da bi se igra vrtjela i na slabijim strojevima. Iako je očito da je engine jako loše optimiziran (ili je sam po sebi loš) i da je ovo sve moglo puno bolje.

Ono što me čudi je da je ova igra zauzima gotovo 50 Gb, a Metro i Crysis koji imaju daleko bolje grafiku zauzimaju manje..?

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
14 godina

Ne shvaćam 50gb također.,..ako će tako svaka igra imat novija, trebat će nam ssdovi od terabajta {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ne shvaćam 50gb također.,..ako će tako svaka igra imat novija, trebat će nam ssdovi od terabajta {#}

Hah, valjda misle da će biti manje piratluka ako povećaju veličinu... (danas sam se baš mislio da li glasovati za Piratsku stranku {#})

Inače, neshvatljivo mi je - nema nigdje nikakvih detaljnih tekstura, scene između su samo filmske animacije, igra nije nešto ni kompleksna, nema previše radnje... Možda je zvuk u wav-u?

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
14 godina

Ne znam znam samo da mi je wolfie vratio vjeru u dobre stare šutere.

zasad mi je igra godine definitvno i bez mutlija i bez dodatnog sadržaja, tako me zabavio dugo nije niti jedan shooter.

Onako surova i moćna igra koja ti daje puno kontrole, ali opet te podsjeća da nisi svemoguć. Ima manjkavosti ali tko ih nema.

Šteta da nisu originalni wolf složili kao mini game na više djelova ili da ga moš igrat preko main menu nešto tipa tekken 5 kad je imao i tekken 2 i 3 u sebi i neke arkadne pucačine.

to bi bilo lijepo da su  složili i stari wolf kao mini game, uz naravno neki sruvival mode itd.

(znam za egg, ali odigrao bih stari wolf također, kao i caste wolfenstein :)

enigmu code nisam razbio, iako sam imao namjeru ali sam odsutao.

Sve u svemu, wolf je pokazao da je i dalje kralj.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.5.2014 21:40 (fila2208).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ne znam znam samo da mi je wolfie vratio vjeru u dobre stare šutere.

zasad mi je igra godine definitvno i bez mutlija i bez dodatnog sadržaja, tako me zabavio dugo nije niti jedan shooter.

Onako surova i moćna igra koja ti daje puno kontrole, ali opet te podsjeća da nisi svemoguć. Ima manjkavosti ali tko ih nema.

Šteta da nisu originalni wolf složili kao mini game na više djelova ili da ga moš igrat preko main menu nešto tipa tekken 5 kad je imao i tekken 2 i 3 u sebi i neke arkadne pucačine.

to bi bilo lijepo da su  složili i stari wolf kao mini game, uz naravno neki sruvival mode itd.

(znam za egg, ali odigrao bih stari wolf također, kao i caste wolfenstein :)

enigmu code nisam razbio, iako sam imao namjeru ali sam odsutao.

Sve u svemu, wolf je pokazao da je i dalje kralj.

Da, igra je zaista dobra, samo bih volio da su stavili malo teže (inteligentnije) protivnike.

Mini-igra me je dobro nasmijala (nightmare) {#}

Inače volim igrati SP i ovo je jedan od rijetkih shootera danas koji u tome briljira.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.5.2014 21:55 (Danyel).
11 godina
neaktivan

Bas mi se svidjela igra i prica, a inace me samo MP igre mogu zadovoljiti...

0 0 hvala 0
14 godina

ja bi volio da slože neki mutli ili coop mode od ovog new ordera.

Nešto tipa enemy territory.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

a da mi odgovoris na pitanje ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.5.2014 22:01 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

mene isto zanima dal ima ista suma, rijeka, mostova, mozda brani nad jezerima i slicnih prirodnih elemenata ili su samo metalne prostorije i slicna sivila?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ima raznovrsnih nivoa;-){#}

14 godina
4mal kaže...

Nisam skužio? daj ponovi pitanje.

14 godina
galinjo24 kaže...

Pa baš i nema. Koliko mene sječanje služi, samo jedno drvo sam vidio u igri, ono u logoru 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
odjavljen

ja ga igram par dana i meni je igra cool... sad sam u hrvatskoj, belice... tamo je spomenik krumpiru, jel tako?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...
4mal kaže...

Nisam skužio? daj ponovi pitanje.

nema veze rista..skuzio sam sam ;)

14 godina
quickr kaže...
galinjo24 kaže...

Pa baš i nema. Koliko mene sječanje služi, samo jedno drvo sam vidio u igri, ono u logoru 

Nacistima kad su preuzeli svijet, jako je bila bitna ekologija o očuvanje značajnog krajobraza. {#}

15 godina
neaktivan

Igra mi se vuče kao krepana kokoš.

Na low postavkama 1680x1050 oko 40-50 FPS-a,na high oko 25-30,s tim da niti na low nije fluidno.

Sve nekako štekucka,lagucka.Imam zadnje drivere 14.4. Teksture kasne sa loadanjem na trenutak,što je stvarno jadno.

Da igra izgleda grafički lijepo kao crysis ili metro ne bih ništa rekao,ali niti na high ne izgleda baš bajno.Kako onda opravdati takve zahtjeve i 40 GB zauzeća?

Znam da moja konfa nije nešto posebno,ali da ne može ni na low ići fluidno to je BS.

Izgleda zabavno,prešao sam prvi level,ali ovako ne mogu igrati.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina

NFSPredator0010 kaže...

Na low postavkama 1680x1050 oko 40-50 FPS-a,na high oko 25-30,s tim da niti na low nije fluidno.

Sve nekako štekucka,lagucka.Imam zadnje drivere 14.4. Teksture kasne sa loadanjem na trenutak,što je stvarno jadno.

Da igra izgleda grafički lijepo kao crysis ili metro ne bih ništa rekao,ali niti na high ne izgleda baš bajno.Kako onda opravdati takve zahtjeve i 40 GB zauzeća?

Znam da moja konfa nije nešto posebno,ali da ne može ni na low ići fluidno to je BS.

AMD Phenom II X4 925 2.8 GHz kad koristis procesor koji je odavno  u muzeju

12 godina
neaktivan
dreadmoore kaže...

NFSPredator0010 kaže...

Upravo moje misljenje ... to bottlenecka tu lijepu grafu na kvadrat ... a ni jos 4Gb rama ne bi bilo za baciti ...

battlelog: b4stardo_CRO
15 godina
neaktivan
dreadmoore kaže...

NFSPredator0010 kaže...

Ok,to znam i ja,ali opet bi na low trebalo ići ok.Metro mi radi odlično i zgleda odlično.Isto tako i BF4(iako igram na low).

Sve što trebam je da ide glatko.Vjerojatno je do AMD drivera,čujem da ljudi imaju problema i sa jačim strojevima.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
15 godina

ja koristim 14.4 i iskreno nemam nekih prolema

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ja korisim Nvidiju koja je izdala posebne drivere za Wolfenstein i takodjer nemam nikakvih problema.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice