Wildstar MMO

poruka: 1.317
|
čitano: 133.655
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Wildstar MMO

Ma neka bude sve objasnjeno najbolje tako ;)

nego jeste odlucili sta,koji server ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Ima li netko točnu informaciju u koliko sati se otvaraju EU serveri ???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Wildstar MMO
cropunk kaže...

Ma neka bude sve objasnjeno najbolje tako ;)

nego jeste odlucili sta,koji server ? 

S obzirom da su tri engleska servera, od toga dva pve i jedan pvp, pretpostavljam da većina ovdje želi na pvp. Znači najvjerojatnije hazak.

U wow sam bio na kazzaku, sad ću bit na hazaku {#}

17 godina
Wildstar MMO

T1 i T2 PvP set

0 0 hvala 0
17 godina
Wildstar MMO

zapravo 4 servera,ima i rp-pve server. J sam sebi umislio da ima i rp pvp server ne znam kak al ajd. Da i ja mislim da ce dosta njih na pvp tako da nema muke kod biranja jel. Makar me privlaci malo i taj rp-pve server.....no vidjet.

a vrijeme sam negdje vidio kad bi to trebalo krenut,spominjali ponoc jutro 7 nes tako da svi mogu biti odmah aktivni,sad za koga sta tocno ne sjecam se.ako nadem stavim,ili netko drugi slobodno

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Wildstar MMO

Taj RP je fora, ali onak, na nekoliko sati. Igrat tako mjesecima... pogotovo raid kad krenu u nekom RP stillu na TS-u... i tako svaki put... Ne znam, mislim da bih puko, a i zena bi mi se doma odvalila od misjeha da tako svaki put pricamo sa njima.

Mislim da cu na PvP i nadat se najboljem na raid sceni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Wildstar MMO

zanima me jel treba kupit dodatni bon da bi se aktivira account ? negdje sam čua da ce to tribat znači preorder dobijes 30 dana i onda jos bon da bi se aktivira acc ? jel to istina ? i drugo pitanje isto ko i netko prije , jel se zna mozda jel serveri krecu znači sutra u 00 : 01 ?

0 0 hvala 0
17 godina
Dekinho14 kaže...

zanima me jel treba kupit dodatni bon da bi se aktivira account ? negdje sam čua da ce to tribat znači preorder dobijes 30 dana i onda jos bon da bi se aktivira acc ? jel to istina ? i drugo pitanje isto ko i netko prije , jel se zna mozda jel serveri krecu znači sutra u 00 : 01 ?

Trebat ce nesto najvjerojatnije, ili bon ili kartica neka.

Sto se tice servera, ako se ne varam oko 3-4 popodne krece u subotu (tako su sve bete bile jer se na ponoc u SAD-u sve orjentira) - moguce da sam u krivu. Volio bih i ja potvrdu ako netko zna nesto drugo.

15 godina
neaktivan
Rhodin kaže...
Dekinho14 kaže...

Trebat ce nesto najvjerojatnije, ili bon ili kartica neka.

Sto se tice servera, ako se ne varam oko 3-4 popodne krece u subotu (tako su sve bete bile jer se na ponoc u SAD-u sve orjentira) - moguce da sam u krivu. Volio bih i ja potvrdu ako netko zna nesto drugo.

Na forumu piše 9 ujutro po CET

15 godina
neaktivan
Wildstar MMO

0 0 hvala 1
12 godina
Rhodin kaže...

Taj RP je fora, ali onak, na nekoliko sati. Igrat tako mjesecima... pogotovo raid kad krenu u nekom RP stillu na TS-u... i tako svaki put... Ne znam, mislim da bih puko, a i zena bi mi se doma odvalila od misjeha da tako svaki put pricamo sa njima.

Mislim da cu na PvP i nadat se najboljem na raid sceni.

Nisam nikad igrao na RP serveru, ali sam čuo, barem u WoW-u, da nije baš tako strogo da moraš role-playati non-stop, a dobro je što ipak malo ozbiljniji ljudi idu na takve servere.

Vezano uz odabir servera, Hazak mi se nameće kao logičan izbor. Međutim, isto tako misli i većina ljudi u EU, tako da bi server mogao eksplodirati kad krene head start.{#}

14 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Iz mog iskustva (14 godina igranja MMO igara) Hazak (PvP server) treba izbjegavat kao kugu ako ne spadas u sljedece 2 kategorije:

- ekskluzivni PvP igrac

- 10 godisnji griefer koji ide u "zelenom" gearu po low level zonama i ganka lowbije

Ako ste primarno PvE igraci (raidovi, dungeoni i povremeni PvP u formi battlegroundova i sl.), onda PvE serveri all the way.

Ali RP-PvE serveri su pravo neotkriveno blago.

Zasto to kazem, jer u svojih skoro 9 godina igranja WoW-a, najbolji period mi je bio zadnja godina ipo na RP-PvE serveru. A u RP-anje se nisam upustia dalje od naziva svog lika Fantasy imenom i uskladivanjem kose da bude boje pepela (Ash) xD

Istina bia sam u ludilo guildu, i server je bia poluprazan do merga s jednim drugim RP-PvE serverom, ali server je funkcionira kao bilo koji PvE server,s malim community-ima RP-era koji bi mjesta i vremena RP evenata dogovarali na sluzbenim forumima.

Postoji server chat specijalno za RP crowd, general i trade = normal PvE/PvP server - epeening 10 year old trolls

Ozbiljno razmisljam da u Wildstaru budem na RP serveru od pocetka, igrat cu Stalkera tako da necu imat problema sta se gankera tice, ali jednostavno me taj dir igre (gankanje i griefanje) ne zanima i izgleda mi kao gubitak vrimena (S obzirom na zenu/dite/posal imam poprilicno limitirano vrijeme za igru).

Offtopic:

Nekada davno (vanilla WoW) kada nisam ima brige na ovom planetu i moga sam igrat po cile dane, najnezaboravnija iskustva su mi bila world PvP bitke Southshore vs. Tarren Mill.

I najbolje PvP sjecanje mi je bitke koju sam ja pomoga zapocet.

Prijatelja koji je levela je neki hordas campa blizu Tarren Milla, on udre kuknjavu i moli me da mu pomognem (tada sam ima Rogue-a u kombinaciji dungeon seta i t1 geara sta je bia opak gear u to vrijeme)

Bezveze dodem cisto da ubijem dosadu jer je bilo neko glupo doba dana (~1 sat popodne) i pocnem campat tog hordasa, lv 57 ili 58 warlock, free kill za mene jer sam ga 1 shota s ambushom.

Nakon nekih 10 min dode njegov prika lv60 mage, kojeg takoder izmesarim i pocnem ih campat oboje, nakon 10ak minuta campanja dodu trojica iz guilda tog mage-a, prvi okrsaj jedva prezivim i pobjegnem (pravi rogue style :P) i tada taj njihov party krene u rampage po zoni ubijajuci sve sta se mice.

Ja skupim jos 2 prijatelja koji su bili online i pocnemo ih ponovo campat,  nakon nekog vremena pojavi se bar jos 10 hordasa, mi dobijemo pojacanje  iz guildova, isto tako hordasi dobiju pojacanje i snowball krene nezaustavljivo prema all out war "southshore vs. tarren mill"

Bitka je trajala oko 9 sati xD

Ja sam se izlogira i otisa u teretanu oko 4 sata popodne (nije me bilo 2 sata), vratim se kuci, upalim WoW.... Citav southshore je prekriven snjeznim pokrivacem kostura, a makljaza jos uvik traje na sve strane... Ehh... Good times ^^

Anyway, takve bitke se vjerovatno nikad nece ponovit, ljudi vise ne vide "zabavu" u world pvp-u osim ako nema nekakva nagrada iza toga.

Na kraju se World PvP svede na gankanje i griefanje low levela

TLDR; igrajte na PvE ili RP-PvE serverima ako niste okorjeli PvP igraci

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 16:37 (Ashelor).
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
Wildstar MMO

i mene privlaci taj rp-pve nekak mi se cini da bi trebalo biti dobro...makar i taj pvp - bas kao sto pricao za  wow da se i tu ekipa/guildovi mlate...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Ne kuzim. Zasto netko ko nije HC PVPer ne bi igrao na PVP serveru? Pa sta trcis okolo, zabiju te, zoves frenda, on njih zabije itd. Smatram da sve te RP i PVE servere treba pogasit, to je izmisljeno samo radi WOW djece koja ne voli gankove. I koji placu kad ih se corps campa. To je moje misljenje

Steam: http://steamcommunity.com/id/nonidoto Battle.net: Noni#2563
Moj PC  
0 7 hvala 0
13 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Da, dok recimo ti uživaš dok te campa neki lik 30 lvl veci od tebe....

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Pa tak to i ide. Kasnije ti njih campaj. Sta mislis kako se djeca čeliče.

Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wildstar MMO

PvP server ima nekih svojih draži. Kao npr ovo što je ashelor napisao. I sam sam sudjelovao u southshore vs taren mill fajtovima i u stranglethorn vale

makljažama koje su prerasle u raid na stormwind itd...

Ali opet se pitam koliko meni starom konju treba da se nadamnom iživljava neki balavac 20lvl veći, dok samo pokušavam ubit xy broj mobova, završit koji kvest i leć spavat.

Još ću razmislit o serveru.

3 1 hvala 0
17 godina
Wildstar MMO

pa nek igra svatko ono sto mu pase,a ne jedan server recimo pvp samo ,onda se pla njih zali pa mjenjaju stvari i onda se izgubi prvotna smisao.ovako tko sta hoce,ako mu jedan ne pase nek ondadrugi igra..

nego vidim pvp se uglavnom bira a koja strana ? dominion ili exile

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Dobro slazem se sa tobom, moglo bi te nanervirati. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Ashelor kaže...

Offtopic:

Nekada davno (vanilla WoW) kada nisam ima brige na ovom planetu i moga sam igrat po cile dane, najnezaboravnija iskustva su mi bila world PvP bitke Southshore vs. Tarren Mill.

I najbolje PvP sjecanje mi je bitke koju sam ja pomoga zapocet.

Prijatelja koji je levela je neki hordas campa blizu Tarren Milla, on udre kuknjavu i moli me da mu pomognem (tada sam ima Rogue-a u kombinaciji dungeon seta i t1 geara sta je bia opak gear u to vrijeme)

Bezveze dodem cisto da ubijem dosadu jer je bilo neko glupo doba dana (~1 sat popodne) i pocnem campat tog hordasa, lv 57 ili 58 warlock, free kill za mene jer sam ga 1 shota s ambushom.

Nakon nekih 10 min dode njegov prika lv60 mage, kojeg takoder izmesarim i pocnem ih campat oboje, nakon 10ak minuta campanja dodu trojica iz guilda tog mage-a, prvi okrsaj jedva prezivim i pobjegnem (pravi rogue style :P) i tada taj njihov party krene u rampage po zoni ubijajuci sve sta se mice.

Ja skupim jos 2 prijatelja koji su bili online i pocnemo ih ponovo campat,  nakon nekog vremena pojavi se bar jos 10 hordasa, mi dobijemo pojacanje  iz guildova, isto tako hordasi dobiju pojacanje i snowball krene nezaustavljivo prema all out war "southshore vs. tarren mill"

Bitka je trajala oko 9 sati xD

Ja sam se izlogira i otisa u teretanu oko 4 sata popodne (nije me bilo 2 sata), vratim se kuci, upalim WoW.... Citav southshore je prekriven snjeznim pokrivacem kostura, a makljaza jos uvik traje na sve strane... Ehh... Good times ^^

Anyway, takve bitke se vjerovatno nikad nece ponovit, ljudi vise ne vide "zabavu" u world pvp-u osim ako nema nekakva nagrada iza toga.

Na kraju se World PvP svede na gankanje i griefanje low levela

TLDR; igrajte na PvE ili RP-PvE serverima ako niste okorjeli PvP igraci

I meni.

Vidiš, a jesi li probao razmišljati na ovaj način: "to ti je bilo najzabavnije". Zašto misliš da ti to sada ne bi bilo najzabavnije? Jer moraš odraditi PvE?

I meni je taj dio WoWa bio najdraži, Battlegroundsi, Arene i novi PvP prostori nikad nisu bili ni blizu zabavni kao spontani PvP u Southshoreu, Tarrenu, Barrensima, Ashenvaleu i sl. baš zato što je taj PvP bio dobar zbog ljudi, nepredvidivosti, dostojnih protivnika... Kome je trebao raid kad si imao bolju bitku pred ulazom u instancu ili u Menethilu?

Mislim da se percepcija igrača promijenila u pogrešnom smjeru zbog onih kojima je stvarni PvP pretežak. Nije istina da world PvP ne funkcionira, jer je bio super u Camelotu i super je u EVE-u. Nažalost, problem je što dobar dio igrača (dijelom jer plaća igru) MMO igre vrlo brzo krene igrati efikasno. Efikasno kupiti resurse, efikasno raidati, efikasno levelati... MMO im postane obaveza, a da nisu ni svjesni. Moraju u raid, moraju odraditi dailyje, moraju nafarmati matse... a sve zašto? Da bi odradili ulogu u guildu da ih nabrijani tinejdžeri leaderi ne izbace s raida? Ili da ne izgube ovotjednu priliku za loot? Koji im opet treba? PvP u kavezima mi je dosadan. Alterac je znao biti dobar, ali ovo novo...

Ja sam prestao igrati kad sam vidio da mi to više nije gušt i da ono malo vremena koje imam ne želim bacati na odrađivanje obaveza kako bih imao 3,76% šanse za neki gušt loota krajem četverosatnog lupkanja po dvije iste rotacije i gledajući pet istih kretena u 25-men grupi koji ne mogu shvatiti da se "iz zelenog treba maknuti".

Zakleo sam se napraviti PvP MMO kad skupim love. Do tada igram casual igre. :)

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
11 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Ja i brat 95 % krecemo na Hazaku , PVP server pod mus iako planiram HC raidat pve..ali outdoor pvp gankanje, campanje nema veceg gušta..pogotovo sta u pocetku dok se lvla mislim da nece bit prevelikog gankanja jer svi su koncentrirani na lvlanje :) btw jel itko vidia na stranici kupit bon ??? zbog toga mislim da ipak nece trebat nadoplatit jos jedan misec !

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Trebat ce nadoplatiti jos jedan mjesec. Ali moci ces farmati C.R.E.D. ( plex in EVE ). 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Wildstar MMO

znaci uz igricu i 30 dana mora se uzeti jos 30 dana da bi se uopce igralo ili ? ako da imas link gdje to pise ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
cropunk kaže...

znaci uz igricu i 30 dana mora se uzeti jos 30 dana da bi se uopce igralo ili ? ako da imas link gdje to pise ?

Nakon 30 dana kojeg si dobio kad si kupio igricu, trebat ces platiti sljedecih 30 dana. http://www.wildstar-online.com/en/game/features/business-model/ izvolis

17 godina
Wildstar MMO

0 0 hvala 0
17 godina
Wildstar MMO

ma znam ja da moras placati pretplatu zadaljnu igru i koje sucijene ,ali me zanima ako sam dobro skuzio - da bi nakon kupljene igre +30 dana - moram jos uzet 30 dana da bi uopce poceo igrat. to me zanima. nakon isteka 30 dana znam da moram produziti pretplatu,kupit bon ili C.R.E.D. - znaci mene start sami zanima

edit - evo sto sam nasao i sto odgovara na moje pitanje cini se :

• Once you have bought the game, you will be able to activate your free 30 days of playtime by entering a valid credit card number or Game Time Card during registration.
  • Your credit card will not be charged until the end of your first 30 days of playtime.
  • Game Time Cards will be consumed upon use and will extend your playtime beyond the first 30 days.

znaci  nema dodatne naplate dok se ne potrosi 30 dana ,a karticu lako maknes,kao u wow-u

How do I unsubscribe?
  • You will be able to unsubscribe by editing your profile in the account management system. The subscription will be cancelled at the end of your current billing cycle, so you will be able to continue playing on your account through the end of that time period.

evo izvor

http://www.wildstarforums.com/forums/wildstar-discussions/general-discussion/40970-subscriptions-and-c-r-e-d-d

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 19:51 (cropunk).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Za očekivati je da će na PvP serveru biti gankera i griefera, ali to daje draž igranju. Ima onaj neki element iznenađenja i bez toga mi je questanje dosadno.

Bilo bi šteta ne iskoristiti priliku i zaigrati na PvP serveru, pogotovo zato jer već skoro 10 godina nije izašla MMO igra koja daje mogućnost okršaja u otvorenom svijetu. Uglavnom su igre do sada imale dedicated zonu za PVP (GW2, ESO) ili su zone suprotnih frakcija bile poprilično izolirane i stvarno se trebalo potruditi doći do neprijateljskih igrača (SWTOR).

13 godina
cropunk kaže...

ma znam ja da moras placati pretplatu zadaljnu igru i koje sucijene ,ali me zanima ako sam dobro skuzio - da bi nakon kupljene igre +30 dana - moram jos uzet 30 dana da bi uopce poceo igrat. to me zanima. nakon isteka 30 dana znam da moram produziti pretplatu,kupit bon ili C.R.E.D. - znaci mene start sami zanima

edit - evo sto sam nasao i sto odgovara na moje pitanje cini se :

• Once you have bought the game, you will be able to activate your free 30 days of playtime by entering a valid credit card number or Game Time Card during registration.
  • Your credit card will not be charged until the end of your first 30 days of playtime.
  • Game Time Cards will be consumed upon use and will extend your playtime beyond the first 30 days.

znaci  nema dodatne naplate dok se ne potrosi 30 dana ,a karticu lako maknes,kao u wow-u

How do I unsubscribe?
  • You will be able to unsubscribe by editing your profile in the account management system. The subscription will be cancelled at the end of your current billing cycle, so you will be able to continue playing on your account through the end of that time period.

evo izvor

http://www.wildstarforums.com/forums/wildstar-discussions/general-discussion/40970-subscriptions-and-c-r-e-d-d

Stavis da ces uzet i izbrises jednostavno i moci ces igrat... to su gluposti da moras odmah kupiti. Ili jednostavno odi na Card Generator i napisi neku bzvz tamo... Ja mislim kupovati preko neke stranice... 2€ ustedis 2€...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
Wildstar MMO

S obzirom da frend i ja takodjer planiramo na PvP serveru igrat, reci cu samo jedno... Nisam siguran da li na 25 ili na 35, ali u jednom trenu obje frakcije krecu levelat na istim (contested) zonama - kao i u WoW-u - i uopce nece biti bitno da li se "bavite samo levelanjem ispocetka" ili ste dio ganking scene, nailazit cete na hrpu pripadnika suprotne frakcije i open world PvP ce postati realnost. Bas iz tog razloga zelim ispocetka igrat na takvim serverima jer ce od prvog dana kretat gankanje i bit ce puno potencijalnih zrtava... ukljucujuci nas.

Negdje sam citao nedavno koja je razlika izmedju PvE i PvP servera i u biti jedina razlika je da PvE server ima "flag" koji mozete postavit ako zelite PvP-at u contested zonama, dok je na PvP serveru automatski postavljen.

Ako sam dobro shvatio to se tice contested zona i neprijateljskih zona, u domacim zonama ste sigurni od neprijatelja dokle ga vi prvi ne napadnete, dok on i na PvP i na PvE serveru u vasim (njemu neprijateljskim) zonama ima automatski postavljen flag.

Dakle PvE serveri ce i dalje nudit tu mogucnost, ali samo u slucaju da postavite flag... sto vecina ljudi nece stavljat, a oni koji stave ce vas vrlo vjerojatno cekat u PvP gearu i buildu... sto znaci da gankanje bas i nece biti iznenadujuce za protivnika, niti ce on bit nespreman... To nekako unistava sponanost svega i sumnjam da ce imat jednaku draz ko na PvP serverima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Wildstar MMO

Ajmo se dogovorit da imamo guild onda na tom jednom serveru.

Vidim da je Hazzak popularan, pa tko se slaze s tim.

9 Hazzak
0 Neki drugi
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice