prokleti ibrahimović i njegovi golovi s nosom u 90oj minuti
prokleti ibrahimović i njegovi golovi s nosom u 90oj minuti
ja mislim da biš mogo stavit ko da smo ja i inter odigrali 0-0 jer nema smisla više ga čekat, a i svejedno smo ja i ti prošli :)
FC Barcelona 3 - 0 Liverpool FC
Liverpool FC 0 - 3 FC Barcelona
Ovim rezultatima je grupa H zakljucena. Dalje idu Milan i Barcelona.
-------------------------------------------------------------------------------------
Chelsea FC 0 - 3 AS Roma
AS Roma 3 - 0 Chelsea FC
FC Schalke 04 3 - 0 Chelsea FC
Chelsea FC 0 - 3 FC Schalke
Chelsea FC 0 - 3 Newcastle Utd. FC
Ovim rezultatima je grupa E zakljucena. Dalje idu Schalke 04 i Newcastle.
--------------------------------------------------------------------------------
FC Internazionale 0 - 0 Borussia Dortmund
Arsena FC 0 - 0 FC Internazionale
FC Internazionale 0 - 0 Arsenal FC
U grupi F se vec odavno sve znalo a Manager Intera mi je objasnio zbog cega nemoze odigrati preostale tekme, tako da je ovim rezulatatima zakljucena grupa F. Dalje idu Borussia Dortmund i Napoli
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ostalo nam je raspetljati grupu C nakon cega mozemo poceti sa knock-out fazom turnira.
Winner list:
Runner up list:
Izvlacenje parova ce biti cim raspetljamo grupu C.
KaosFromOs - javi se da mozemo odigrat
Nema ga bas na Originu pa ne mozemo nikako odigrati
EDIT: znam da je revijalna ali ipak :D
benfica-lazio:1-2
lazio-benfica:1-0
Eto ga..... imamo 16 ekipa za knockout fazu. Sve se zna.
Veceras ce biti izvuceni parovi.
JBG., nitko ne prenosi izvalcenje
Stvarno mi je zaooo...
Ima li neki dobar link za streaming :D
Parovi su izvuceni...
Sve lijepo mozete vidjeti u pocetnom postu. Zakacen je link (round of 16).
SRETNO SVIMAAA
SSC Napoli 1:3 Manchester United FC
Manchester United FC 0:1 SSC Napoli
gg wp
je li se vec znaju potencijalni parovi za dalje ili se na novo izvalci?
SSC Napoli 1 - 3 Manchester United FC
Manchester United FC 0 - 1 SSC Napoli
Čestitam Kresix13 i sretno dalje...
Porto 0 - 1 Milan
Milan 1 - 2 Porto
Zanimljive utakmice..
Tko je iduci :)
Barca 0:0 Bayern
Bayern 1:0 Barca
Tvrde utakmice,težak protivnik.
Borussia Dortmund 2 - 2 FC Shakhtar Donetsk
FC Shakhtar Donetsk 3 - 0 Borussia Dortmund
Cestitam protivniku na fer i korektnoj igri...
Borussia Dortmund 2 - 2 FC Shakhtar Donetsk
FC Shakhtar Donetsk 3 - 0 Borussia Dortmund
Cestitam protivniku na fer i korektnoj igri...
cestitke i tebi :) jedva cekam slijedeci turnir, jer na ovom sam, po meni :D, malo prerano ispo al ok :)
Eto ga..... imamo 16 ekipa za knockout fazu. Sve se zna.
Samo je pitanje je li svih 16 ekipa pošteno ušlo u sljedeću fazu natjecanja... toliko..
Naime, svi bi trebali znati da se svi rezultati vide u friends news na web appsu.
ma mislim da sam mogo barem do polufinala :D al sve ok, čak si i prvu trebu dobit ja msm, al druga mi je baš bila
SS Lazio i Benfica su diskvalificirani jer je upisan rezultat između lazia i benfice, a tekma nije niti odigrana. Lijepo se vidi na friends news (web app).
PSG igra protiv Galate u round of 16
Pozz, ljudi,
evo nisam bio ziher dal da ovo pišem adminu ili javno da svi vide, al eto nek se vidi.. Kao prvo, moram napisat da smo "Lazio" i ja (Benfica) bratići i igrali smo tekme u offline modu kod mene doma. Činjenica je da su rezultati koje smo upisali realni i odigrani, vi možete vjerovat u to, a i ne morate.. Prvi put igramo na ovakvim turnirima i jednostavno nismo znali da se reza broji striktno online (a pošto smo bili taj put kod mene, jednostavno smo odigrali) , ne misleći da bi nam ovo moglo prouzrokovati takve probleme (jebga).
Također je činjenica da da smo se i htjeli dogovorit, mogli smo odigrat i online, neko si zabije gol i čekamo dok tekma ne završi, ali nismo.
Nevezano za ovo, mi smo malo duže u ovom (Pes igramo od ISS dvojke, a Fifu od 11ice..) .
Dobro znamo kaj znači fair play tak da vi recite kaj hoćete, izbacite nas slobodno, al samo želim reč da to nebi bilo fer pošto smo i jedan i drugi zasluženo prošli dalje..
Pozdrav svima i sretno u nastavku turnira!
Pozz, ljudi,
evo nisam bio ziher dal da ovo pišem adminu ili javno da svi vide, al eto nek se vidi.. Kao prvo, moram napisat da smo "Lazio" i ja (Benfica) bratići i igrali smo tekme u offline modu kod mene doma. Činjenica je da su rezultati koje smo upisali realni i odigrani, vi možete vjerovat u to, a i ne morate.. Prvi put igramo na ovakvim turnirima i jednostavno nismo znali da se reza broji striktno online (a pošto smo bili taj put kod mene, jednostavno smo odigrali) , ne misleći da bi nam ovo moglo prouzrokovati takve probleme (jebga).
Također je činjenica da da smo se i htjeli dogovorit, mogli smo odigrat i online, neko si zabije gol i čekamo dok tekma ne završi, ali nismo.
Nevezano za ovo, mi smo malo duže u ovom (Pes igramo od ISS dvojke, a Fifu od 11ice..) .
Dobro znamo kaj znači fair play tak da vi recite kaj hoćete, izbacite nas slobodno, al samo želim reč da to nebi bilo fer pošto smo i jedan i drugi zasluženo prošli dalje..
Gle majstore, kao prvo igrao sam s obojcom. Nema šanse da lazio dobije dvije tekme a još ima manje šanse da u dvije tekme benfica zabije samo jedan gol? Dalje, želim da sve bude fer i korektno. Pošaljite dokaz s friends newsa i sve pet. Ne možeš dokazati, neka vam to bude pouka za ubuduće. Zašto bi netko vjerovao da se dva bratića nisu dogovorila? Zašto tekme niste odigrali do zadnjeg trena a svakodnevno ste bili logani? Zašto me danima lazio zove i provjerava hoću li odigrati tekme ili ću ih dobiti 3-0 bez borbe? Još prije par dana sam croatianu rekao da nećete igrati do zadnjeg dana i da će po potrebi lazio dobiti obje jer mu jedino takav rezultat odgovara. Naravno da ste se mogli i pametnije dogovoriti ali niste razmišljali da se sve vidi.
Sve smo tekme odigrali relativno brzo i zapelo je na monacu koji je u međuvremenu prodao računalo i nije imao na čemu igrati. Javio mi se sinoć i rekao je da će danas biti spreman za odigrati. Zašto vi niste odigrali svoje tekme ranije? Zašto se čekao zadnji tren? Čekali ste da vidite kako će završiti tekme između mene i monaca. Pošto niste dočekali, odigrali ste na sigurno i lazio je dobio obje tekme u zadnji tren za slučaj da ja obje dobijem BB 3-0. ako monaco ne nabavi novo računalo preko vikenda.
Ove turnire igramo da se zabavimo a ne da se međusobno varamo. Ja mogu argumentirati i dokazati rezultate svih svojih odigranih tekmi. Dokažite i vi da su vaše tekme završile upisanim rezultatima i ja ću vam se ispričati.
Pozz, ljudi,
Meni je stvarno žao...Obrati pozornost na sam naziv turnira:
"We are FIFA 14-BUG Online Tournament"
Nema veze, sad imate veće šanse za osvojit turnir
No hard feelings ljudi! Peace...
ljudi opušteno samo..cilj je zabava..We are FIFA 14 - BUG Online Tournament
Sta mi urdiste sunce vam vase...Ovako, dalje idu Monaco i PSG.
Monaco ce igrati sa Newcastlom, a PSG sa Galatasarayom. Javite se ljudima i objasnite im sto se dogodilo.
Monaco ce igrati sa Newcastlom, a PSG sa Galatasarayom. Javite se ljudima i objasnite im sto se dogodilo.
A ebi ga.. objektivne okolnosti. Monaco do sinoć nije imao računalo. Sinoć je instalirao win, pa igru i bio je tek danas spreman za igru..
A ebi ga.. objektivne okolnosti. Monaco do sinoć nije imao računalo. Sinoć je instalirao win, pa igru i bio je tek danas spreman za igru..
Kao sta je kolega napisao potrefilo se da sam promjenio plocu i proc, ali sam o svemu javio oraganizatoru i stigao odigrat..
premda mi je zao ostalih kolega sta su se zeznuli jer nisam zasluzio proc, ali eto sta je tu je..