We are FIFA 14 - BUG Online Tournament

poruka: 293
|
čitano: 25.397
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: We are FIFA 14 - BUG Online Tournament
unknownplaya kaže...

prokleti ibrahimović i njegovi golovi s nosom u 90oj minuti

{#}

The King of Old Trafford
12 godina
neaktivan

ja mislim da biš mogo stavit ko da smo ja i inter odigrali 0-0 jer nema smisla više ga čekat, a i svejedno smo ja i ti prošli :)

Origin ID: ManOfTheMatch141

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

FC Barcelona 3 - 0 Liverpool FC

Liverpool FC 0 - 3 FC Barcelona

Ovim rezultatima je grupa H zakljucena. Dalje idu Milan i Barcelona.

-------------------------------------------------------------------------------------

Chelsea FC 0 - 3 AS Roma

AS Roma 3 - 0 Chelsea FC

FC Schalke 04 3 - 0 Chelsea FC

Chelsea FC 0 - 3 FC Schalke

Chelsea FC 0 - 3 Newcastle Utd. FC

Ovim rezultatima je grupa E zakljucena. Dalje idu Schalke 04 i Newcastle.

--------------------------------------------------------------------------------

FC Internazionale 0 - 0 Borussia Dortmund

Arsena FC 0 - 0 FC Internazionale

FC Internazionale 0 - 0 Arsenal FC

U grupi F se vec odavno sve znalo a Manager Intera mi je objasnio zbog cega nemoze odigrati preostale tekme, tako da je ovim rezulatatima zakljucena grupa F. Dalje idu Borussia Dortmund i Napoli

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ostalo nam je raspetljati grupu C nakon cega mozemo poceti sa knock-out fazom turnira.

The King of Old Trafford
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.10.2013 14:28 (KODAK17).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Winner list:

1. Manchester United FC
  2. Galatasaray AS
  3. SL Benfica
  4. FC Bayern Munchen
  5. FC Schalke o4
  6. Borussia Dortmund
  7. Atletico de Madrid
  8. AC Milan

Runner up list:

1. FC Shakhtar Donetsk
  2. Juventus
  3. SS Lazio
  4. Swansea City FC
  5. Newcastle United FC
  6. SSC Napoli
  7. FC Porto
  8. FC Barcelona

Izvlacenje parova ce biti cim raspetljamo grupu C.

The King of Old Trafford
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.10.2013 20:19 (KODAK17).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

KaosFromOs - javi se da mozemo odigrat

Nema ga bas na Originu pa ne mozemo nikako odigrati

EDIT: znam da je revijalna ali ipak :D 

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.10.2013 18:55 (carmichael).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

benfica-lazio:1-2

lazio-benfica:1-0

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Eto ga..... imamo 16 ekipa za knockout fazu. Sve se zna.

Veceras ce biti izvuceni parovi. {#}

The King of Old Trafford
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.10.2013 20:10 (KODAK17).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

JBG., nitko ne prenosi izvalcenje {#}

Stvarno mi je zaooo...

The King of Old Trafford
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ima li neki dobar link za streaming :D

13 godina
neaktivan

Parovi su izvuceni...

Sve lijepo mozete vidjeti u pocetnom postu. Zakacen je link (round of 16).

SRETNO SVIMAAA {#}

The King of Old Trafford
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

SSC Napoli 1:3 Manchester United FC

Manchester United FC 0:1 SSC Napoli 

gg wp

je li se vec znaju potencijalni parovi za dalje ili se na novo izvalci?

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.10.2013 22:35 (kresix).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

SSC Napoli 1 - 3 Manchester United FC

Manchester United FC 0 - 1 SSC Napoli

Čestitam Kresix13 i sretno dalje... {#}

The King of Old Trafford
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Porto 0 - 1 Milan
Milan 1 - 2 Porto

Zanimljive utakmice.. 

Tko je iduci :) {#} 

0 0 hvala 0
14 godina

Barca 0:0 Bayern
Bayern 1:0 Barca

Tvrde utakmice,težak protivnik. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 18:03 (Borna41).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Borussia Dortmund 2 - 2 FC Shakhtar Donetsk

FC Shakhtar Donetsk 3 - 0 Borussia Dortmund

Cestitam protivniku na fer i korektnoj igri...

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Borussia Dortmund 2 - 2 FC Shakhtar Donetsk

FC Shakhtar Donetsk 3 - 0 Borussia Dortmund

Cestitam protivniku na fer i korektnoj igri...

cestitke i tebi :) jedva cekam slijedeci turnir, jer na ovom sam, po meni :D, malo prerano ispo al ok :)

17 godina
KODAK17 kaže...

Eto ga..... imamo 16 ekipa za knockout fazu. Sve se zna.

Samo je pitanje je li svih 16 ekipa pošteno ušlo u sljedeću fazu natjecanja... toliko..

Naime, svi bi trebali znati da se svi rezultati vide u friends news na web appsu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 23:19 (movie).
13 godina
Kako to mislis?

I ja sam skoro ispo nakon nevjerovatne pobjede od 8-0 i o da jedva 2-1. Treba nekako srediti za slijedeci put da se zadnje kolo igra u isto vrijeme.
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Kako to mislis?

I ja sam skoro ispo nakon nevjerovatne pobjede od 8-0 i o da jedva 2-1. Treba nekako srediti za slijedeci put da se zadnje kolo igra u isto vrijeme.

ma mislim da sam mogo barem do polufinala :D al sve ok, čak si i prvu trebu dobit ja msm, al druga mi je baš bila {#}

13 godina
neaktivan

SS Lazio i Benfica su diskvalificirani jer je upisan rezultat između lazia i benfice, a tekma nije niti odigrana. Lijepo se vidi na friends news (web app). 

PSG igra protiv Galate u round of 16

The King of Old Trafford
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2013 9:39 (KODAK17).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Evo klanjam se kvih sve pacijenata ima :)
14 godina
neaktivan

Pozz, ljudi,

evo nisam bio ziher dal da ovo pišem adminu ili javno da svi vide, al eto nek se vidi.. Kao prvo, moram napisat da smo "Lazio" i ja (Benfica) bratići i igrali smo tekme u offline modu kod mene doma. Činjenica je da su rezultati koje smo upisali realni i odigrani, vi možete vjerovat u to, a i ne morate.. Prvi put igramo na ovakvim turnirima i jednostavno nismo znali da se reza broji striktno online (a pošto smo bili taj put kod mene, jednostavno smo odigrali) , ne misleći da bi nam ovo moglo prouzrokovati takve probleme (jebga).

Također je činjenica da da smo se i htjeli dogovorit, mogli smo odigrat i online, neko si zabije gol i čekamo dok tekma ne završi, ali nismo. 

Nevezano za ovo, mi smo malo duže u ovom (Pes igramo od ISS dvojke, a Fifu od 11ice..) .

Dobro znamo kaj znači fair play tak da vi recite kaj hoćete, izbacite nas slobodno, al samo želim reč da to nebi bilo fer pošto smo i jedan i drugi zasluženo prošli dalje..

Pozdrav svima i sretno u nastavku turnira!

17 godina
DexusOne kaže...

Pozz, ljudi,

evo nisam bio ziher dal da ovo pišem adminu ili javno da svi vide, al eto nek se vidi.. Kao prvo, moram napisat da smo "Lazio" i ja (Benfica) bratići i igrali smo tekme u offline modu kod mene doma. Činjenica je da su rezultati koje smo upisali realni i odigrani, vi možete vjerovat u to, a i ne morate.. Prvi put igramo na ovakvim turnirima i jednostavno nismo znali da se reza broji striktno online (a pošto smo bili taj put kod mene, jednostavno smo odigrali) , ne misleći da bi nam ovo moglo prouzrokovati takve probleme (jebga).

Također je činjenica da da smo se i htjeli dogovorit, mogli smo odigrat i online, neko si zabije gol i čekamo dok tekma ne završi, ali nismo. 

Nevezano za ovo, mi smo malo duže u ovom (Pes igramo od ISS dvojke, a Fifu od 11ice..) .

Dobro znamo kaj znači fair play tak da vi recite kaj hoćete, izbacite nas slobodno, al samo želim reč da to nebi bilo fer pošto smo i jedan i drugi zasluženo prošli dalje..

Gle majstore, kao prvo igrao sam s obojcom. Nema šanse da lazio dobije dvije tekme a još ima manje šanse da u dvije tekme benfica zabije samo jedan gol? Dalje, želim da sve bude fer i korektno. Pošaljite dokaz s friends newsa i sve pet. Ne možeš dokazati, neka vam to bude pouka za ubuduće. Zašto bi netko vjerovao da se dva bratića nisu dogovorila? Zašto tekme niste odigrali do zadnjeg trena a svakodnevno ste bili logani?  Zašto me danima lazio zove i provjerava hoću li odigrati tekme ili ću ih dobiti 3-0 bez borbe? Još prije par dana sam croatianu rekao da nećete igrati do zadnjeg dana i da će po potrebi lazio dobiti obje jer mu jedino takav rezultat odgovara. Naravno da ste se mogli i pametnije dogovoriti ali niste razmišljali da se sve vidi.

Sve smo tekme odigrali relativno brzo i zapelo je na monacu koji je u međuvremenu prodao računalo i nije imao na čemu igrati. Javio mi se sinoć i rekao je da će danas biti spreman za odigrati. Zašto vi niste odigrali svoje tekme ranije? Zašto se čekao zadnji tren? Čekali ste da vidite kako će završiti tekme između mene i monaca. Pošto niste dočekali, odigrali ste na sigurno i lazio je dobio obje tekme u zadnji tren za slučaj da ja obje dobijem BB 3-0. ako monaco ne nabavi novo računalo preko vikenda.

Ove turnire igramo da se zabavimo a ne da se međusobno varamo. Ja mogu argumentirati i dokazati rezultate svih svojih odigranih tekmi. Dokažite i vi da su vaše tekme završile upisanim rezultatima i ja ću vam se ispričati.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2013 13:20 (movie).
13 godina
neaktivan
DexusOne kaže...

Pozz, ljudi,

Meni je stvarno žao...Obrati pozornost na sam naziv turnira:

"We are FIFA 14-BUG Online Tournament"

The King of Old Trafford
14 godina
neaktivan

Nema veze, sad imate veće šanse za osvojit turnir {#}{#}

No hard feelings ljudi! Peace...

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

ljudi opušteno samo..cilj je zabava..We are FIFA 14 - BUG Online Tournament

www.fifa-onlineliga.com.hr
17 godina
Monaco - PSG 1-1
PSG - Monaco 1-1

evo i zadnja odigrana tekma u našoj grupi... monacu konačno došlo računalo. Uz dosta lošu vezu s obje strane nekako smo odigrali do kraja dvije interesantne tekme...
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
Monaco - PSG 1-1
PSG - Monaco 1-1

evo i zadnja odigrana tekma u našoj grupi... monacu konačno došlo računalo. Uz dosta lošu vezu s obje strane nekako smo odigrali do kraja dvije interesantne tekme...

Sta mi urdiste sunce vam vase...Ovako, dalje idu Monaco i PSG.

Monaco ce igrati sa Newcastlom, a PSG sa Galatasarayom. Javite se ljudima i objasnite im sto se dogodilo.

The King of Old Trafford
17 godina
KODAK17 kaže...

Monaco ce igrati sa Newcastlom, a PSG sa Galatasarayom. Javite se ljudima i objasnite im sto se dogodilo.

A ebi ga.. objektivne okolnosti. Monaco do sinoć nije imao računalo. Sinoć je instalirao win, pa igru i bio je tek danas spreman za igru..

14 godina
odjavljen
movie kaže...
KODAK17 kaže...

A ebi ga.. objektivne okolnosti. Monaco do sinoć nije imao računalo. Sinoć je instalirao win, pa igru i bio je tek danas spreman za igru..

Kao sta je kolega napisao potrefilo se da sam promjenio plocu i proc, ali sam o svemu javio oraganizatoru i stigao odigrat..

premda mi je zao ostalih kolega sta su se zeznuli jer nisam zasluzio proc, ali eto sta je tu je..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice