Watch Dogs

poruka: 1.438
|
čitano: 262.499
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Watch Dogs

Da idem snimat u 1080p upload bi mi na tscumu trajao citavu vjecnost a za to nemam vremena,ima na YT ekipe koja igra sa ovom grafom i nemaju kao niti ja stuttering to je valjda dovoljan dokaz?I steta je sto ovdje vlada takvo nepovjerenje.......

EDIT:U biti ako stignem sutra kad sam doma snimit cu u 720p ili nize samo da se vide postavke i da se vidi voznja autom i da nema stutteringa.Koji program za snimanje uzima najmanje resursa?

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2014 14:19 (MEGATAMA).
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Re: Watch Dogs
Virtual dub, mp4 shrinkas i gg.
720p ne znaci nista
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina

rekao je snimiti u 720p,ne igrati na 720

16 godina
MEGATAMA kaže...

Koji program za snimanje uzima najmanje resursa?

Shadowplay... {#}

Oh...nvidia only...

11 godina
Watch Dogs

Da Shadowplay sam imao na Nvidiji :) Mozda Afterburner?Ili cu snimit mobitelom i bok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

shadowplay je IZVRSTAN.

em ne taxa komp pa ne dropaju performanse em ti ne spusti fps

strasna stvar :)

12 godina
protjeran
Watch Dogs

neam razloga da ne vjerujemo megatami on je nas covjek!lp{#}

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
2 3 hvala 1
11 godina
Watch Dogs

Evo snimio sam mobitelom u niskoj rezoluciji da mi upload na YT ne traje satima.

Postavke su one koje sam napisao 1080p.4xmsaa,ultra teksture i lock na 30 fps.Svrha videa je da vidite da nema onog stutteringa kao sa gtx 770 gdje igra doslovno stane svakih par sekundi.Isprike na ultralosoj kvaliteti snimke i jos mi sin vice u pocetku jer sam mu oteo WD :)

Moj video: 

Onaj video sa gtx 770:

Moj PC  
8 1 hvala 1
16 godina
Watch Dogs

Video u kojem mali igra Assassins Creed i stari ga ispituje o igri... {#}

Ima fora ovih videa...

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2014 14:43 (doktor1).
Moj PC  
1 5 hvala 0
11 godina
Watch Dogs

Ekipa nemojte NEMOJTE skidat zadnji update od Ubisofta koji bi sve kao trebao popravit....citam da nevalja,vama ovdje napisem da nevalja i svejedno budaletina idem isprobat....tak da sam moro obrisat kompletno igru i sad skidam ponovo i opet cu stavit samo day one fix i onaj unlock vizuala i bok.Ovo smece od ubi apdejta mi je srozalo performanse.

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
MEGATAMA kaže...

Ekipa nemojte NEMOJTE skidat zadnji update od Ubisofta koji bi sve kao trebao popravit....citam da nevalja,vama ovdje napisem da nevalja i svejedno budaletina idem isprobat....tak da sam moro obrisat kompletno igru i sad skidam ponovo i opet cu stavit samo day one fix i onaj unlock vizuala i bok.Ovo smece od ubi apdejta mi je srozalo performanse.

Super, thx...meni i tako neće instalirat taj update...

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
11 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
MEGATAMA kaže...

meni je znatno sve popravio

http://trakt.tv/user/MjezZza
14 godina
neaktivan

Nemojte to još stavljat.. Ima dosta bugova i TheWorse već radi na 0.9 verziji..

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=390438

EDIT: inače pratim i sudjelujem na tom forumu.. Također sam stavio 0.8 verziju sa poboljšanim texturama od MalDo-a ali ima dosta crashanja na desktop i raznih bugova..

EDIT 2: "Update 25/6: I'm currently working on 0.9 version which will fix many of the problems people have right now. Anamorphic lensflares will be added too. If you can't wait then play older versions or vanilla."

MiR; Prestigio PAP 5000T DUO on stock JB 4.1.1
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2014 12:30 (Omerta23).
14 godina
MEGATAMA kaže...

meni super radi.

Prodajem Asus Nexus 7
11 godina
Watch Dogs

Drago mi je da ima i pojedinaca kojima je taj ubisoft update popravio igru...nazalost velika ste manjina a ja sam upao u kos sa onima kojima je unistilo doslovno igru....iste postavke prije patcha minimum 46fps nakon patcha 19 fps.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

uf jesus. to je i više neg prepolovilo performanse u tvom slucaju

Gotta love ubišrot :)

14 godina
neaktivan
Watch Dogs

Pogledajte kako sada igra izgleda, šteta što se ne vrti baš najbolje.. Visoke teksture uzimaju danak :)

http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=4856459&postcount=1453

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
protjeran
Watch Dogs

meni tak wd izgleda od prvog dana, bez ikakvih modova{#}{#}

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
1 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Watch Dogs

Pa super za tebe ;)

Baš te briga.. A mi ostali smrtnici moramo čekati mod-ove da bi tako izgledala..

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Watch Dogs
Crash n' Burn Crash n' Burn
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2014 20:18 (Rupy).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Watch Dogs

Bože moj što ovaj forum napravi od fotki.. A oni nikako to riješit..

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
njuska11 kaže...
Almin94 kaže...
MEGATAMA kaže...

Da jedini problem je nazalost manjak Vrama dok ciste snage svakako ima dovoljno u gtx 770 za vrtit WD na ultra.

Nikakav Vram nije problem.. Frend vrti sa GTX 770 2GB sve na ultra, texture ultra takodjer. Ja na svojoj konfi jos nisam isprobao, nemam vremena. 

nemoguce ljudi sa r9 290x od 3 gb nemogu to vrtit (bez stuttera) a kamoli gtx 770 od 2gb

Moja greska. Sa ultra tekstirama ne mogu nikako igrati igru od trzanj, ne igrivo je. Sa High texturama i sva ostala sranja na Ultra plus E3 visual efekti, sve leti. Ne znam koji q ove teksture zezaju. Zamijenit cu svoju GTX 770 za R9 280X.

Btw citam da rade patch za Vram, jer na Ultra texturama ne mogu igrati ni oni sa R9 290x.. Kome sad vjerovati {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2014 23:38 (Almin94).
12 godina
Almin94 kaže...
njuska11 kaže...
Almin94 kaže...
MEGATAMA kaže...

Da jedini problem je nazalost manjak Vrama dok ciste snage svakako ima dovoljno u gtx 770 za vrtit WD na ultra.

Nikakav Vram nije problem.. Frend vrti sa GTX 770 2GB sve na ultra, texture ultra takodjer. Ja na svojoj konfi jos nisam isprobao, nemam vremena. 

nemoguce ljudi sa r9 290x od 3 gb nemogu to vrtit (bez stuttera) a kamoli gtx 770 od 2gb

Moja greska. Sa ultra tekstirama ne mogu nikako igrati igru od trzanj, ne igrivo je. Sa High texturama i sva ostala sranja na Ultra plus E3 visual efekti, sve leti. Ne znam koji q ove teksture zezaju. Zamijenit cu svoju GTX 770 za R9 280X.

Btw citam da rade patch za Vram, jer na Ultra texturama ne mogu igrati ni oni sa R9 290x.. Kome sad vjerovati {#}

iskreno ne vrijedi zamijeniti tu gtx za taj ati.

11 godina
Watch Dogs
Pa ja sam snimio mobitelom gdje igram sa ultra teksturama na r9 290 da pokazem da nema stutteringa.....ali niti 280x ti nece moc sa ultra teksturama bez stutteringa jer igra pojede 3600-3700mb Vrama nazalost.Tako da jedino dolaze u obzir gtx Titan,r9 290 ili specijalne edicije ostalih grafa sa 4gb vrama.Ili jednostavno stavis taj mod za teksture/vram i igras sa svojom grafom i bas te briga ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MEGATAMA kaže...
Pa ja sam snimio mobitelom gdje igram sa ultra teksturama na r9 290 da pokazem da nema stutteringa.....ali niti 280x ti nece moc sa ultra teksturama bez stutteringa jer igra pojede 3600-3700mb Vrama nazalost.Tako da jedino dolaze u obzir gtx Titan,r9 290 ili specijalne edicije ostalih grafa sa 4gb vrama.Ili jednostavno stavis taj mod za teksture/vram i igras sa svojom grafom i bas te briga ;)

Popravit ce to nadam se. Nije moguce da na High Texturama leti bez ikakvih problema, a da na Ultra trza, pogotovo jer nema neke razlike. Koji mod za teksuture/vram?

14 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

iskreno ne vrijedi zamijeniti tu gtx za taj ati.

Zasto?

http://www.pcgamer.com/2014/06/25/watch-dogs-mod-updated-with-ultra-texture-stuttering-fix-and-patch-support/

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.6.2014 0:54 (Almin94).
16 godina
neaktivan

Dobar je patch, kao i mod, ali igra je njesra. Nije baš totalni promašaj, da se zaigrat, zabavit koji sat ali nešto joj fali da bi se reklo - "da, to je to, kao što smo vidjeli u trailerima". Lik je totalno neuvjerljiv, pomalo drven i dosadan, "lunjanje" gradom brzo dosadi, AI je glupa i predvidiva (koristi stalno 2-3 ista obrasca) a misije i nisu nešto jako zanimljive ni teške. Plus ovi problemi sa grafikom/optimizacijom. Vjerojatno će nastavak biti bolji, tj. nadam se.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
14 godina
14 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

Je li bolje koristiti taj ili ovaj?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice