War Thunder

poruka: 2.333
|
čitano: 440.397
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: War Thunder
Jack Sparrow kaže...

Da znam, mislim da su rekli da je do starog damage modela ruskih tenkova. Ali to već spominju barem 6 mjeseci i ništa ne poduzimaju, nego sa svakim pathem mjenjaju meni i HUD i takve nebitne stvari.

Ovo je strašno iritantno i nije čudo da im ljudi govore kako su možda namjerno ovo ostavili kako je jer navodno najviše rusa igra ovu igru.

http://warthunder.com/en/game/changelog/current/539

Evo piše da su riješili to.

SVEMOGUĆI
11 godina
Wespen kaže...

Ali zato njemci suxaju.

Pa vise nije imalo smisla ici sa Panterama ili Tigrovima protiv T54, IS4 i ostale post war ekipe

Ne igram tenkove, ALI sam gledao prosli vikend finale thunder lige i moram ti reci da je lik iz pobjednicke ekipe opako ownao sve zive sa Tigerom, bas sam stekao dojam da je OP.

16 godina
Super64 kaže...
Wespen kaže...

Ali zato njemci suxaju.

Pa vise nije imalo smisla ici sa Panterama ili Tigrovima protiv T54, IS4 i ostale post war ekipe

Ne igram tenkove, ALI sam gledao prosli vikend finale thunder lige i moram ti reci da je lik iz pobjednicke ekipe opako ownao sve zive sa Tigerom, bas sam stekao dojam da je OP.

Meni su svi tenkovi dosta dobri, rusi naravno najlakši za igrati jer su oneshot za ostale tenkove i imali taj bug sa random odbijanjem pa se ga morao uvijek u kupolu gađati. U ovoj igri je u glavnom do onog tko upravlja tenkom, a tek onda do tenka.

PzIII J1 pa do M, PzIV od F2 pa do H sve vrhunski tenkovi. Hetzer kad ga se koristi kak spada isto jeben tenk. ali Tigar prvi je brutala, malo ga uskosiš i rijetko što te probija, a top perverzija jer oneshota večinu tenkova protiv kojih se bori. Jedini pravi neprijatelj ti je IS2. 

Panter je slabija verzija Tigra jer je kupola slaba točka. Drugi tigar 1 onaj H1 je li-la jer ne donosi ništa bolje u odnosnu na prvi(malo bolju kupolu i APC metke), a boriš se protiv boljih tenkova.

E sad Tigar 2 je dobar kad se bori u svojem ranku, ali kad ga ubaci sa post war tenkova onda je izgorio, isto i sa Jadpantherom. Prije kad nije bilo tih M60 i sličnih tenkova i tigar 2 je malo ukošen bio prejeben tenk.

15 godina
Jack Sparrow kaže...

U ovoj igri je u glavnom do onog tko upravlja tenkom, a tek onda do tenka.

Točno to.

Jack Sparrow kaže...

E sad Tigar 2 je dobar kad se bori u svojem ranku, ali kad ga ubaci sa post war tenkova onda je izgorio, isto i sa Jadpantherom. Prije kad nije bilo tih M60 i sličnih tenkova i tigar 2 je malo ukošen bio prejeben tenk.

Tiger 2 je po meni jedan od najboljih tier 4 tenkova ali kad je taj 6.7 BR sheban trenutno. Al uglavnom dok ne updadne u 7.3 nego je u 6.7, tenk owna.

A uvezi Jagdpanthera. Sve do prije dva tjedana nisam ni pomišljao igrat tank destroyere jer ih jednostavno ne volim, ali otkad su mu spustili BR na 6.3, dao sam mu šansu pošto imam onaj premium i mogu reč da sam je*eno zavolio tenk. Ima odličan prednji armour, jako nakošen, odličan gun(one shota skoro sve), brzi reload i mobilniji je i brži od većine light i medium tenkova. Možda uploadam video kak sam jučer ownao na long range s njim.

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2016 15:17 (Nisam Ja,Nisi Ti).
16 godina

Nisam znao da su smanjili BR Jagdpantheru. To je odlično! 

Jer stvarno je bio preloš u 7.7 BRu. Svi su ga probijali i to od naprijed, a top prosjek.

Ma brži je od panthera, a ima bolji top i nema weak spota naprijed. Odnosno ima onaj prednji armor koji je ispod, ali to se lako sakrije. Sad će opet konačno rasturati.

15 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Tiger 2 je po meni jedan od najboljih tier 4 tenkova ali kad je taj 6.7 BR sheban trenutno. Al uglavnom dok ne updadne u 7.3 nego je u 6.7, tenk owna.

Pa o tome pricam. Taman sam sa svime bio oko 6.0 tj. 6.7 i tada sam prestao.

Cujem da je i sa 5.0 slican spread.

Od 10 partija nisam u 2 bio sa svojim rankom. Uvijek 7.7 i vise. Ajde probaj kako je, pa javi :)

Ti dodjes sav nabrijan sa IV H, a ja te cekam sa Tigrom II ili IS2 :)

Nije mi bilo fora u 80% partija biti kanta za napucavanje.

15 godina
War Thunder

Evo kratki video sa 3 killa na 2+ km

edit: ne znam zake je rezolucija sje*ana odnosno zake su rubovi crni.

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2016 17:50 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Ako si Sony Vegasom radio,onda moraš na clipu kliknuti Video event FX,pod source Maintain aspect ration stavi na NO.

Leo,pozdrav i pozdravi toga Vukovarca koji kampa na 2 km!

15 godina
Milka30 kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Ako si Sony Vegasom radio,onda moraš na clipu kliknuti Video event FX,pod source Maintain aspect ration stavi na NO.

Leo,pozdrav i pozdravi toga Vukovarca koji kampa na 2 km!

Bokić Iko :P

Stari moj, je*em se godinu dana s tim crnim rubovima, tražim po YT-u fixeve i svi videi su za popravit te rubove gore i dolje, ne ove sastrane. Sad mi ti tu dođeš ko padobranac i riješiš mi problem. 

btw. ja igram na njegovom accountu jer imam malih problema sa svojim.

SVEMOGUĆI
14 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Stari moj, je*em se godinu dana s tim crnim rubovima, tražim po YT-u fixeve i svi videi su za popravit te rubove gore i dolje, ne ove sastrane. Sad mi ti tu dođeš ko padobranac i riješiš mi problem. 

Ma nemaš frke,imam nesta iskustva sa Sony Vegasom,pa ako budes ista trebao pitaj slobodno!

Ja isto nisam igrao WT dugo,pa sam zaigrao prije par dana...

-Prvo sto sam primjetio da su Britanci dobili tenkiće,odmah sam se bacio na otkljucavanje,i moram priznati da nakon mrcina Tigera,Mausa i ostale ekipe,bas je ljepo igrati sa low tierom.

Igrajuci 2 tier sa Brtiancima moram primjetiti da su Ruski tenkići dosta zakinuti-pucaju kao kokice,pa cak i svemoćni T 10.Jedini problem prave Njemacki F1,kojega ne mozes probiti niti pod razno.

-Onda SNjEG!Snjezne mape su mi zakon(doduse malo ih server forsira,ali ajd ok)Sviđa mi se inje na tenku,tragovi koji ostaju u njemu,ma ludilo!

-Pustinja i mape u njoj su prehebeno napravite,pjesak,blato na obalama rijeka,erozivno tlo...

Opcenito moj sud je da se WT jako popravio i ja osobno nemam problema koji su navedeni gore!

15 godina
Milka30 kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Ma nemaš frke,imam nesta iskustva sa Sony Vegasom,pa ako budes ista trebao pitaj slobodno!

Ja isto nisam igrao WT dugo,pa sam zaigrao prije par dana...

-Prvo sto sam primjetio da su Britanci dobili tenkiće,odmah sam se bacio na otkljucavanje,i moram priznati da nakon mrcina Tigera,Mausa i ostale ekipe,bas je ljepo igrati sa low tierom.

Igrajuci 2 tier sa Brtiancima moram primjetiti da su Ruski tenkići dosta zakinuti-pucaju kao kokice,pa cak i svemoćni T 10.Jedini problem prave Njemacki F1,kojega ne mozes probiti niti pod razno.

-Onda SNjEG!Snjezne mape su mi zakon(doduse malo ih server forsira,ali ajd ok)Sviđa mi se inje na tenku,tragovi koji ostaju u njemu,ma ludilo!

-Pustinja i mape u njoj su prehebeno napravite,pjesak,blato na obalama rijeka,erozivno tlo...

Opcenito moj sud je da se WT jako popravio i ja osobno nemam problema koji su navedeni gore!

Evo baš smo neki dan Gods i ja igrali britance drugi i treći tier koji ja inaće ne volim igrat i nisam jako dugo igrao, ali već nakon par rundi sam skužio da su zapravo dosta zabavni, vjerovatno jer dugo nisam igrao neki mali tier i zato jer ownamo knjabove 

Od snježnih mapa Finland mi je solidna, ali Stalingrad jednostavno ne volim. To mi je jedna od top 3 najgore mape, a ove pustinjske mape su stvarno predobro napravljene iako se prečesto igraju(ko i svaka nova mapa)

Evo jedan test video da se uvjerim da je problem sa crnim rubovima riješen :P

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2016 19:10 (Nisam Ja,Nisi Ti).
14 godina
War Thunder

XD

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
War Thunder

Ekipa, ima li mozda zainteresiranih (stvarno zainteresiranih i ozbiljnijih) da se squadamo i okusamo u Thunder ligi? https://warthunder.com/en/news/3559-esport-thunder-league-join-the-qualifiers-en

Moze poruka preko pp za neki suvisliji i privatniji kontakt, pa da vidimo kaj bi iz toga moglo ispasti. Iskljucivo sam RB avionac. Thx

0 0 hvala 0
17 godina
War Thunder

Mene zanima što je popularnije sada, tenkovi ili avioni.

Kada stavim oboje u neko razmatranje tenkovi nemaju šanse. Tko želi stajati u grmlju, ako možeš letiti i obrušiti se na nekoga sa 800 na sat ?

Ipak čini se da moje rezoniranje nije nešto jer većina hrvatskih igrača igra gotovo isključivo "traktore". Nije li let bio ono najviše što je čovjeka uvijek fasciniralo?

Koliko ste gledali filmova o WW2 sa avionima u glavnoj ulozi, a koliko sa tenkovima u glavnoj ulozi ? Iskustvo gledanja mi govori da avioni imaju debelu prednost u zadnjih 70 godina filma.

mag.iur.

0 2 hvala 0
16 godina

Mislim da je podjednako negdje. Tenkistima fali balans jer na BR6.3 do 6.7 dominiraju T54 i IS3. Jednostavno melju sve pred sobom, a druge nacije jednostavno nemaju dovoljno ili nemaju uopće nešto za kontrirati. Tako da se post war vozila bore protiv ovih iz 1944. godine, da stvar bude gora ta ruska post war vozila koriste post war municiju koja probija sve. Pershing, M36 Jackson, Tigar 2, Panther jednostavno nemaju šanse protiv tima punog T54 i IS3.

Isto tako i avioni mogu letjeti na 8km pa ih nitko ni ne opazi isto kao što ovi stoje u žbunju. Ali da avione jeste superioran naspram tenka u to nema dvojbe, to ni ne treba razmatrati. Mogli su imati švabi duplo više tigrova i što bi im to značilo kad su ameri to sve uništavali iz zraka? Ništa. Shermane su kolko sam skužio više koristili kao podršku pješadiji i smatrali ih potrošnom robom, dok su tenkove uništavali na druge načine.

A možda su se ljudi navoljeli aviona, pa sad zato prelaze i zanimaju ih tenkovi.

14 godina

Mislim da je stvar u samoj igrivosti,tenkovi Hrv igraca su popularniji jer je hrpetina igraca presla sa World of tanks i opcenito ostalih igraca.

Sto se tice povjesti i avioni i tenkovi su imali svoje prednosti i mane.Avioni su relativno brzo dozivjeli superiornost naspram tenkova,jer se vise ulagalo u njih,svi su zeljeli letjeti,dok su za tenk govorili da je "putujuci kovceg".Isto tako,svaka cast Shermanu,IS-u,Matildama... ali Švabe su totalno dominirali u tenkovskim bitkama,da ne govorimo o Tigeru koji je bio strah i trepet bojista.

Zanimljiva cinjenica je da su na jednome Tigeru izbrojali preko 400 pogodaka (udubina) na njemu,sa time da niti jedan nije probio,a bio je na Ruskoj bojisnici...eh sada,zamislite kako je frustrirajuce bilo u to vrijeme pucati u Tigera iz jedne T 34-ke,kada mu ne mozes nista.O Americkim tenkovima ne treba niti pricati.

Normalno da su Ameri i ekipa snimali filmove o avionima,jer su imali koliko-toliko uspjeha naspram Njemaca,te su bili popularni,dok su pušili u tenkovima.

16 godina
War Thunder

Kao što sam napisao oni(ameri) su tenkove smatrali potošnom robom. Isto tako tigar je bio dobar, ali je prek previše koštao i bio prekompliciran. Panther je overall bio navodno puno bolji i isplativiji. Problem kod tigra i ferdianda recimo i nekih tigrova 2 je bio što su ostali bez municije ili su bili napušteni na sredini bojnog polja radi drugih grešaka ili pogodaka na tenku. Pa posada iskočila van i pobjegla. Isto tako bilo ih je pre malo da bi napravili prevagu u ratu sveukupno, pa se na kraju rata ipak pokazalo da je bila bitnija kvantiteta, a ne kvaliteta. Utukli para i para u tehnologiju i kad je napravljen jedan tigar, rusi su već za to izbacili na desetke ili stotine t34 tenkova. Tako da dominacija jednog tenka naspram drugog je bila sigurno, ali sveukupno nisu baš dominirali kad su ih saveznici imali više i na kraju ih sa time dobili. Osim toga na početku rata je T34 bio daleko superiorniji Panzerima II, III i IV. Onaj mali kratki 75mm jednostavno nije prolazio kroz ukošeni oklop T34 ili KV1/2. Sve od kad nisu napravili onaj dugi iako je i on navodno zao zakazati. Kasnije pak su imali IS i T34 85 koji je mogao bez problema uništiti tigra.

A u avione se ulagalo jer se vidjeli potencijal i da se iz zraka može lakše uništiti vojska na podu i to puno sigurnije. 

Moj PC  
1 1 hvala 1
14 godina

Da,na kraju je ipak prevagnula kvantiteta,ako se ne varam T34 je najubojitiji tenk WW2,ali samo zato sto ih je bilo jako puno.

Isto tako kada kazu da je Mustang naj avion WW2,jer je imao najvise killova,sto je bilo tocno,ali bilo ih je nevjerovatno puno u toj mjeri da su imali problem sa nedostatkom pilota.

Omjer broj/killovi P 51 Mustang bacaju na samo zacelje naj aviona,jer je bio poprilicno trom i pusio je kitu u dogfightu,ali rođo kada 10 P 51 napadne jednoga Bf 109,jbg,naravno da ce ga srusiti.

Iako je moj favorit Spitfire,podaci ukazuju da je nr 1(gledajuci broj kom/killovi) Hawker Typhoon.

Takva je isto bila situacija i na zemlji sa tenkovima.Švabe su bili superiorni u svemu,ostali su ih mogli pratiti samo kvantitetom.

17 godina

Staljin: "Kvantiteta je sama po sebi kvaliteta".

mag.iur.
14 godina
Korny1603987 kaže...

Staljin: "Kvantiteta je sama po sebi kvaliteta".

Sjecam se dokumentarca,di je jedan od prezivjelih clana posade Pz.KpfWbla,bla pricao kako su njegov tenk i još dva druga zalutali negdje u Rusiji,te su ih na polju dočekali nebrojeni broj Rusa na konjima i sabljama.Kaze da ih je bilo toliko puno da se zemlja tresla pod topotima konja dok su jurišali na njih!

Iako osobno ne vjerujem u istinitost ispricanoga dogadaja,vjerujem da je sličnih situacija bilo.

11 godina
War Thunder

Ova lista govori sve, ovakvu dominaciju valjda nije imao nitko u povijesti rata, sporta ili bilo cega usporedivog - https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_World_War_II_flying_aces. I nije u pitanju kvantiteta vec iskljucivo kvaliteta ljudi koji su upravljali tim masinama. P51, Corsair, Zero, Spit najbolji avioni drugog svjetskog rata? Mozda performansama, ali ne i taktikom.

1 0 hvala 0
17 godina
War Thunder

LOL LOL

1. Njemački piloti nisu znali za odmor - letili su najviše sati, letili su 8 godina bez prestanka i odmora. Brojevi i statistika moraju doći u takvim uvijetima. (Ameri su se primjerice jako rotirali, a kada si postignuo 5 killova i postao AS čuvali su te da ne pogineš i da osposobljavaš nove pilote)

2. Najviše pobjeda su ostvarili protiv starih ruskih aviona uz Staljinovu mantru "broj vozila je važniji od kvalitete pojedinog vozila. Moćne ruske pile su se postepeno počele pojavljivati od sredine rata.

3. Većina aseva je poginula za vrijeme rata - iscrpljenost i kasnije omjer snaga iznad njemačke.

Dobre su avione radili Švabe, ali nemojmo pilote pretvarati u ubermensche.

I nemoj spominjati taktiku. Ameri su svoju doveli do savršenstva za vrijeme ww2 i to koriste do dana današnjega.

Recimo to ovako... Da su Ameri ratovali protiv Engleske ne bi se dogodilo ono što se njemcima dogodilo.

Oni su drastično bolje štitili bombere i imali su avione koji su mogli mnogo dalje nad neprijateljski teritorij. Uveli su specijalni trening i taktiku sa čuvanje bombardera. I imali su više "squadova" na različitim visinama koji su se štitili

po efektu domino kocaka.

mag.iur.
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2016 12:12 (Korny1603987).

2 2 hvala 0
14 godina

Nesumnjivo je "Bubi" Hartmann bio wunderkind leteci u 109-tki,ali isto tako moramo shvatiti da je preko 80% killova postigao rokajuci po totalno zastarjelim avionima i pilotima koji su sjedali u avione gotovo bez školovanja.Tada u to vrijeme svi su imali nekakve boljke,prvi Spitfirei su imali problem sa karburatorom koji bi u slucaju lupinga gorivo prelili i presaugali mašinu-dugo im je trebalo da to rijese.Rusi su imali problem sa težinom tj. morali su praviti avione od drveta,jer nisu znali napraviti avion od željeza-tek prvi Iljušini IL(ne sjecam se koja verzija),su bili pola/pola dno od tankoga lima,gornji dio od drveta,ti avioni nisu mogli visoko letjeti i cesto su se "razlokali".Ameri su zaista bili "heavy armored",ali zato tromi do bola...

Njemci su bili fini balans svega pomalo,kvalitetne i jake mašine,zavidna izdrzljivost,okretnost i stravicno naoružanje,školovani piloti,napredna tehnologija...

Dok je cjeli svijet mozgao kako rijesiti Njemačke "djecje bolesti",Njemci su jako puno ulagali i iztrazivanje psiholoskog ratovanja...Sjecam se kada mi je baka pricala da nikada nece zaboraviti sirenu koju je Štuka ispuštala u poniranju.

Svi su kasnije napredovali,kada su pokupili tehnologiju od Njemaca,ali vec je tada rat bio pri kraju.

11 godina
Korny1603987 kaže...

LOL LOL

1. Njemački piloti nisu znali za odmor - letili su najviše sati, letili su 8 godina bez prestanka i odmora. Brojevi i statistika moraju doći u takvim uvijetima. (Ameri su se primjerice jako rotirali, a kada si postignuo 5 killova i postao AS čuvali su te da ne pogineš i da osposobljavaš nove pilote)

2. Najviše pobjeda su ostvarili protiv starih ruskih aviona uz Staljinovu mantru "broj vozila je važniji od kvalitete pojedinog vozila. Moćne ruske pile su se postepeno počele pojavljivati od sredine rata.

3. Većina aseva je poginula za vrijeme rata - iscrpljenost i kasnije omjer snaga iznad njemačke.

Dobre su avione radili Švabe, ali nemojmo pilote pretvarati u ubermensche.

I nemoj spominjati taktiku. Ameri su svoju doveli do savršenstva za vrijeme ww2 i to koriste do dana današnjega.

Recimo to ovako... Da su Ameri ratovali protiv Engleske ne bi se dogodilo ono što se njemcima dogodilo.

Oni su drastično bolje štitili bombere i imali su avione koji su mogli mnogo dalje nad neprijateljski teritorij. Uveli su specijalni trening i taktiku sa čuvanje bombardera. I imali su više "squadova" na različitim visinama koji su se štitili

po efektu domino kocaka.

Sati naleta cine pilota. 8 godina? Kakvih 8 godina, koliko je rat trajao? Ameri su doveli taktiku do savrsenstva? I koriste ju do dana danasnjeg? AWACSi su postojali u to vrijeme? Ma, sve pet, lijepo si to ruzicasto upakiro.... ne slazem se! Ameri i Englezi su pred kraj rata radili bolje avione, osim Me262.... tak da, brojke govore za sebe. Statistika. Uopce me ne zanima sta bi bilo kad bi bilo, nekad u proslosti. Ali i danas sam uvjeren da bi Izraelsko zrakoplovstvo taktikom, rasturilo Americko. Kvaliteta, ne kvantiteta.

Pocetak videa, bas ide u prilog tome, da sam mozda spominjao ubermensche, ali da su to stvarno i bili....

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2016 17:29 (Super64).
15 godina
War Thunder

Moze biti 8 godina, ako gledas da su pojedinci sudjelovali u Spanjolskom civilnom ratu prije WWII

Americka i Engleska taktika i formacije wingova prije WWII je bila zastarjela. Ali brzo su ukapiraili i pokupili od njemaca sto valja

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2016 18:13 (Wespen).

2 0 hvala 0
16 godina
Wespen kaže...

Moze biti 8 godina, ako gledas da su pojedinci sudjelovali u Spanjolskom civilnom ratu prije WWII

Americka i Engleska taktika i formacije wingova prije WWII je bila zastarjela. Ali brzo su ukapiraili i pokupili od njemaca sto valja

I na kraju nadoknadili i dobili rat.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2016 18:17 (Jack Sparrow).
15 godina
Super64 kaže...

Ako neko ima još ovakvih sličnih videa, nek ih linka. Stvarno zanimljivo za gledat.

I znam da ih ima na YT tisuću i da ih mogu sam nać, ali nisu svi tolko dobri i zanimljivi. 

SVEMOGUĆI
11 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
Super64 kaže...

Ako neko ima još ovakvih sličnih videa, nek ih linka. Stvarno zanimljivo za gledat.

I znam da ih ima na YT tisuću i da ih mogu sam nać, ali nisu svi tolko dobri i zanimljivi. 

I John Wayne ko spiker.

17 godina
War Thunder

Očigledno neki ne znaju da su se njemački piloti borili u španjolskoj i od tuda tih 8 hodina.

mag.iur.
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2016 8:43 (Korny1603987).

0 1 hvala 0
14 godina
Korny1603987 kaže...

Očigledno neki ne znaju da su se njemački piloti borili u španjolskoj i od tuda tih 8 hodina.

Evo bas sam provjerio popis na Wikipediji(linkan gore),krenuvši od prvoga do desetoga(nije mi se dalo vise citati) i niti jedan nije sudjelovao u Španjolskoj...a vjerujem da je tako i dalje.

No,djelomicno si u pravu,jer su iz Španjolse Njemci "povukli" znanje,iskustvo,koje su kasnije preneli buducim pilotima WW2.To je jako bitna stavka!Tu je tajna njihovoga uspjeha.

Prvi linkani video je klasicna Americka propaganda-Mi,mi i samo mi!

U videu vele kako je Thunderbolt mogao svakoga okrenuti,Boze dragi koja glupost-Thunderbolta su tada zvali "leteći boiler", 4.5 tona teška "kanta" koja je bila napravljena za sve drugo,samo ne za dogfight.

Thunderbolt je zamišljen kao hawy attacker/ubojica tenkova i ostale zemljane mete,imao je strašno jak i težak motor,koji mu je omogucavao da bude nakrcan bombama i raketama.Isto tako mogao je preci zavidne udaljenosti,jer je bio ispunjen gorivom-sto se kasnije pokazalo kao greška,koja je kasnije ispravita kasnijim modelima.

U videu se isto tako spominje i "Lighting".On je zaista iznenadio sve svojim preformansama i bio je dosta uspjesan avion!Give us more P-38

Bavio sam se dugo modelarstvom,tako da sam dosta toga procitao,cuo,vidio-pocevsi igrati War Thunder,primjetio sam da su zaista pogodili preformanse za gotovo svaki avion u igri,barem po onome sto pise u povjesnim knjigama.Naravno da su "nabufali" Ruse,jer ipak je to Ruska igra!

Sto se tice tenkova,tu je hrpetina nepravilnosti,ali vjerujem namjerno,jer mora se napraviti nekakav balans omjera snage.Kakva bi to igra bila kada bi ja došao sa Tigerom  i pobio sve Ruse iz  protivnicke ekipe,samo zato sto je to tako i bilo!?

O Americkim tenkovima,naravno ne treba niti govoriti,oni su znali samo snimati reklame i filmove

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice