Pozz decki, poceo sam igrati sa burazom ovu igru...
Kao prvo,mani se Mig-ova,dosta su loši u tvojemu tieru,forsiraj Yak-ove i Lagg-ove!
Obadvojica su ti dobri boom-and-zoomeri.Uvjek probaj da budeš iznad protivnika,te ga u kratkim rafalima pokidaš!Ako ti ne uspije iz prve,brzinu imaš,odmah se penji ponovo gore i postupak ponavljaj dok ga ne ubiješ!Mislim treba za to imati i skila,ali on ce ti vremenom doći.
Ishak ti je linija takoder dobra za istrazivanje,odlicni su ti za dogfight,tako da nemoj njih zaboraviti istraziti!
Rusi opcenito imaju dovoljan broj cannona i ne bih ih trebao brzo potrositi,koristi kratke rafale i cooldown ti nece biti problem,ako neprijatelja nema u blizini stisni Z (reload)-tj. pripremi se za sljedeci fight.
Ako prilikom pucanja drzis stisnute cannone do besvjesti,brzo ce ti se pregrijati(mislim da je to tvoj problem),znaci SAMO KRATKI RAFALI!
U hangaru kada kliknes avion/crews/reload speed-troši svoje bodove na ti i reload time ce ti se smanjiti!
U head-onu,prvo trebas imati iskustva,sa kojim avionom ides i na kojega aviona ides,trebas nauciti izbjegavati,sa koje udaljenosi pucati...to ce ti doci samo od sebe!
U izbjegavanju nemoj koristiti samo miš,nego koristi u A i D,odmakni se od njega ako ide na tebe.....No polako,tek si poceo igrati,sve ti to dolazi sa iskustvom!