War Thunder

poruka: 2.333
|
čitano: 435.069
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: War Thunder
DarkoKwon kaže...

Pozz decki, poceo sam igrati sa burazom ovu igru...

Kao prvo,mani se Mig-ova,dosta su loši u tvojemu tieru,forsiraj Yak-ove i Lagg-ove!

Obadvojica su ti dobri boom-and-zoomeri.Uvjek probaj da budeš iznad protivnika,te ga u kratkim rafalima pokidaš!Ako ti ne uspije iz prve,brzinu imaš,odmah se penji ponovo gore i postupak ponavljaj dok ga ne ubiješ!Mislim treba za to imati i skila,ali on ce ti vremenom doći.

Ishak ti je linija takoder dobra za istrazivanje,odlicni su ti za dogfight,tako da nemoj njih zaboraviti istraziti!

Rusi opcenito imaju dovoljan broj cannona i ne bih ih trebao brzo potrositi,koristi kratke rafale i cooldown ti nece biti problem,ako neprijatelja nema u blizini stisni Z (reload)-tj. pripremi se za sljedeci fight.

Ako prilikom pucanja drzis stisnute cannone do besvjesti,brzo ce ti se pregrijati(mislim da je to tvoj problem),znaci SAMO KRATKI RAFALI!

U hangaru kada kliknes avion/crews/reload speed-troši svoje bodove na ti i reload time ce ti se smanjiti!

U head-onu,prvo trebas imati iskustva,sa kojim avionom ides i na kojega aviona ides,trebas nauciti izbjegavati,sa koje udaljenosi pucati...to ce ti doci samo od sebe!

U izbjegavanju nemoj koristiti samo miš,nego koristi u A i D,odmakni se od njega ako ide na tebe.....No polako,tek si poceo igrati,sve ti to dolazi sa iskustvom!

10 godina
neaktivan
dali moze jedna mala pomoc oko war thundera instaliro sam igru kako treba i napravio account ali nigdje mi nepise PLAY niti bilo sta drugo kako bi uso u igru i poceo igrat
10 godina
neaktivan
War Thunder

dali moze jedna pomoc oko igre ja sam igru instaliro kako treba i napravio account ali nigdje mi ne pice PLAY niti bilo sta drugo kako bi mogao uci u igru i zapoceti igrati

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
radisa_1 kaže...

dali moze jedna pomoc oko igre ja sam igru instaliro kako treba i napravio account ali nigdje mi ne pice PLAY niti bilo sta drugo kako bi mogao uci u igru i zapoceti igrati

Mozda imas update ? 

Darko
10 godina
neaktivan

nema nikakvi update tj nista mi ne pokazuje samo nemam taj PLAY da bi mogao poceti igrati, vec dva tri dana muku mucim s tim, vec sam x puta deinstaliro i opet instaliro igru i svaki put opet ista prica

13 godina
radisa_1 kaže...

nema nikakvi update tj nista mi ne pokazuje samo nemam taj PLAY da bi mogao poceti igrati, vec dva tri dana muku mucim s tim, vec sam x puta deinstaliro i opet instaliro igru i svaki put opet ista prica

Mislim,glupo je za predpostaviti,ali treba uzeti i to u obzir!

War thunder ne radi na WIN XP(ako ga slucajno imaš)

Dalje:

Izbriši sve što si do sada od War thundera napravio!

Klikni na ovaj link i napravi novi acc!(meni činiš uslugu i dobijaš 50GE gratis)

Skini launcher(automatski će ti se skinuti).

Pokreni launcher i pusti da ti sam skine igru!

Kada se instalira,run this program as administrator!

I to je to!

Ako nešta zapne,kada sve to napraviš,javi!

Novi biser iz OSRH-a

10 godina
neaktivan

evo mene opet sa starim problemom,igricu sam instaliro 3 gigabajta i na kraju instalacije ni je traka (bila je crvena dok se igrica instalirala) posivila i tu je sve stalo,i opet nemam taj play da mogu uci u igricu,gdje se igrica uopce pokrece

10 godina
neaktivan

evo mene opet sa starim problemom,igricu sam instaliro 3 gigabajta i na kraju instalacije ni je traka (bila je crvena dok se igrica instalirala) posivila i tu je sve stalo,i opet nemam taj play da mogu uci u igricu,gdje se igrica uopce pokrece da i gdje da nadjem taj run this program as administrator

10 godina
neaktivan

gdje da nadjem to da pokrenem kao administrator

13 godina
odjavljen
radisa_1 kaže...

gdje da nadjem to da pokrenem kao administrator

Desni klik na ikonicu igrice i medju prvim stavkama ti treba pisati run as an administrator

Darko
13 godina
neaktivan
radisa_1 kaže...

evo mene opet sa starim problemom,igricu sam instaliro 3 gigabajta i na kraju instalacije ni je traka (bila je crvena dok se igrica instalirala) posivila i tu je sve stalo,i opet nemam taj play da mogu uci u igricu,gdje se igrica uopce pokrece da i gdje da nadjem taj run this program as administrator

Napravi SS pa da vidimo.

And how can man die better than facing fearful odds, for the ashes of his fathers and the temples of his Gods.
10 godina
neaktivan

ja ovo stvarno ne razumijem,instaliro sam bezbroj igrica medju kojima je i world of tanks kojeg isto igram i nije bilo nikakvih problema a s ovom igricom se mucim vec tri dana i nikako da je instaliram,sve napravim kako treba i odem na to da pokrenem kao administraror i onda me trazi neki launcher,a on bi trebo biti instaliran kad je i igrica instalitana,jer sam oznacio onu ikonicu pri instalaciji, vidio sam da je dobra igrica i cito sve najbolje o njoj ali nesto ocito nije u redu ili s mojim kompom ili s igricom

10 godina
neaktivan

sta ti je to SS

13 godina
odjavljen
radisa_1 kaže...

sta ti je to SS

Screen shot, dakle uslikas svoj destkop, tacnije uslikaj client, to mjesto gdje ti nigdje ne vidis dugme PLAY.

Darko
10 godina
neaktivan

instalacija zavrsena ali nema nigdje PLAY da bi mogao startati s igrom

13 godina
War Thunder

Majko mila kakva je to rezolucija ?

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
War Thunder

pa jel nije play ispod svega ovoga, što se naravno ne vidi na ovom monitoru sa 640x480

mrzim internet TD ratnike
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

mogu ja i staviti drugu rezoluciju

13 godina
neaktivan
radisa_1 kaže...

mogu ja i staviti drugu rezoluciju

Napravi SS cijelog prozora, da se vidi apsolutno sve.

And how can man die better than facing fearful odds, for the ashes of his fathers and the temples of his Gods.
10 godina
neaktivan
War Thunder

i kada kliknem na pokreni kao administrator pise mi ovo......... user account control: PROGRAM NAME:war thunder launcher VERIFIED PUBLISHER: gaijin entertaiment corporation FILE ORIGIN: hard drive on this computer..............Mislim da me trazi neki launcher kojeg nemogu naci 

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2015 13:53 (radisa_1).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
War Thunder

evo slike cijelog prozora

0 0 hvala 0
12 godina
War Thunder

jel ti nas hebeš, povećaj rezoluciju windowsa i uslikaj cijeli prozor war thundera

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2015 13:44 (Del_Boy97).
Moj PC  
5 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

evo usliko sam najbolje sto mogu, bolje od ovoga neide

13 godina
War Thunder

Desni klik na desktop - Screen Resolution i tamo pod resolution stavi najveće šta možeš

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
War Thunder

Nema ti PLAY tipke jer ti je rezolucija manja od prozora launchera. Povečaj se rezoluciju u windowsima. E da i kakav komp uopče imaš?

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2015 14:15 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
radisa_1 kaže...

evo usliko sam najbolje sto mogu, bolje od ovoga neide

Jack Sparrow kaže...

E da i kakav komp uopče imaš?

I koliko godina imaš? Čisto zbog znanosti.

10 godina
neaktivan

jack sparrov u pravu si sam sam vidio tipku kad sam poveco rezoluciju za sve je bila kriva rezolucija LJUDI hvala vam svima na pomoci i savjetima a i na potrosenim zivcima 

10 godina
neaktivan

komp mi je solidam kad pokrecem world of tanks bez problema, WIN 7 ultimate, atlonov procesor 3800+ 4 gigabajta rama,graficka ATI RADEON r7 240 2 gigabajta 128 bitna itd A IMAM 27 GODINA 

16 godina
War Thunder

Procesor ti ima samo jednu jezgru, tako da ti igra možda neće raditi, ako i hoće trzat će ti i to jako. Badava ti tolko rama i grafička takva kad ti to procesor ne može iskoristiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

procesor je dual core ima dvije jezgre, e imam jos samo jedno pitanje i ja mogu igrati, kako da upisem tamo email. tj nece mi upisati vaj @ 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice