Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

poruka: 2.535
|
čitano: 881.414
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
16 godina
neaktivan
RE: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV
I Am Alive kaže...

Najnoviji patch je 1.0.5.0! Nemoj me pr*at u mozak, znam šta pričam!

Izvoli

http://www.rockstargames.com/newswire/article/2141/grand_theft_auto_iv_pc_title_update_five_available_now_on_games_for_windows_live.article

16 godina
protjeran
I Am Alive kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Evo reinstal sam sinoć igru i pokušao ju instalirati ponovno i neki error izbaci a baš s tog dvd-a spržio na 2 dl (8.5gb) i sve radilo i instalirao mali milijun puta i sada neće izbaci neku grešku da neš fali

Naravno, spržio na DVD koji je IZGREBAN... Nemoj ništa pržit, mountaj daemon tollzom...

Nisi u pravu! Dvd je kao ogledalo i igra je spržena 12/2008g i radila je i sinoć ju instaliro 2 puta jer je prvi puta neš drugo bilo i drugi ovo što sam bio posto sliku i sada neće install igra a install sam ju na drugi pc no da nije problem u tome što nisam restarto pc? jel mi se i to znalo događat! odo ga restart pa vidit šta kaže!

fcb pitati na pm skype mato.lukic95 gmail mato.lukic.os@gmail.com
15 godina
protjeran

Ajde, dijete moje drago, otiđi na prvu stranicu ove teme i vidit ćes obojano žuto, evo piše ovako: POZOR POZOR... Došao je novi patch za GTA IV kojim Rockstar obećava veliku optimizaciju kako za singleplayer tako i za multiplayer              LINK

Ajde sad, kad te molim da se ubuduće nesramotiš, prvo pitaš google, a zatim pročitaš malo temu.. I sve saznaš.. Bilo omi je drago sa tobom se sporazumijevat!

HVALA!

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
16 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

Ajde, dijete moje drago, otiđi na prvu stranicu ove teme i vidit ćes obojano žuto, evo piše ovako: POZOR POZOR... Došao je novi patch za GTA IV kojim Rockstar obećava veliku optimizaciju kako za singleplayer tako i za multiplayer              LINK

Ajde sad, kad te molim da se ubuduće nesramotiš, prvo pitaš google, a zatim pročitaš malo temu.. I sve saznaš.. Bilo omi je drago sa tobom se sporazumijevat!

HVALA!

Dao sam službeni link sa Rockstarove stranice, a ti daješ link sa Softpedie. Upali RGSC pa pročitaj ime najnovijeg patcha.

Ionako, moram se više počet povodit za Einsteinovom poslovicom :)

15 godina
protjeran
franky kaže...

Dao sam službeni link sa Rockstarove stranice, a ti daješ link sa Softpedie. Upali RGSC pa pročitaj ime najnovijeg patcha.

Taj link sa Rockstarove stranice je stavljen 2009. godine Neodlučan...

I ti si našo govorit da mi kupujemo original, a ti isto imaš piratku! Još jedan propali slučaj... Nego, molim te, pogledaj torrenata punih v1.0.5.0 patcheva, youtube, i tak to... ništa ti to neznači? KLIK

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
16 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
franky kaže...

Taj link sa Rockstarove stranice je stavljen 2009. godine Neodlučan...

I ti si našo govorit da mi kupujemo original, a ti isto imaš piratku! Još jedan propali slučaj... Nego, molim te, pogledaj torrenata punih v1.0.5.0 patcheva, youtube, i tak to... ništa ti to neznači? KLIK

Pa zato što je zadnji patch i izašao tad ;) OSobno imam original, ako ti to što znači.

Naravno da su ljudi novi patch nazvali 1.0.5.0 kad im sama logika to kaže. No Rockstar nije bio logičan u ovom slučaju :/ No, ionako je svejedno kako se patch zove, ja sam samo želio ukazat na grešku.

15 godina
protjeran

Koji sada patch imaš? Ajde probaj skinit ,,1.0.5.0" pa ćeš vidit koliko optimiziranije će biti.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

Koji sada patch imaš? Ajde probaj skinit ,,1.0.5.0" pa ćeš vidit koliko optimiziranije će biti.

Imam 1.0.0.4, onaj koji mi je i Games For Windows Live i sam skinuo.

Izvoli screenshot, dokazao sam da sam u pravu.

Evo, screenshot s moje verzije Evo, screenshot s moje verzije
15 godina
protjeran
franky kaže...

Sad si sam upo u svoju zamku. Prvo si rekao da koristis 1.0.4.0 i kako je optimiziranije, a sad pak odjedanput koristis 1.0.0.4?

16 godina

meni je gta 4 na njemackom zbog toga jer je kupljen u njemackoj mogu to kak prebaciti na engleski jezik

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a gle moj patch  Izlanuo se

16 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
franky kaže...

Sad si sam upo u svoju zamku. Prvo si rekao da koristis 1.0.4.0 i kako je optimiziranije, a sad pak odjedanput koristis 1.0.0.4?

Rekao sam da korisitm 1.0.0.4 jer igram multiplayer i imam original.

Robi - nemaš najnoviju verziju :)

oo7 - imaš pod opcijama jezik, ako koristiš najnoviji patch jer za ostale ne znam.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 17:54 (franky).
15 godina

I Am Alive - pogledaj datume kada su stavljena oba patcha:

http://games.softpedia.com/get/Patch/Grand-Theft-Auto-IV-Patch.shtml

http://www.rockstargames.com/newswire/article/2141/grand_theft_auto_iv_pc_title_update_five_available_now_on_games_for_windows_live.article

Znaci jedan te isti patch.....samo drugi naziv....jer datum sve govori.

robisierra92 - ako ti to sta znaci, onaj patch koji ti je gore nije najnoviji....bar ne onaj od kojega si dao screenshot.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 18:23 (win32).
16 godina
neaktivan

Najnoviji patch je onaj kojeg smo ja i Fico_ri preporučili win32 prije par dana...

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

Pomak od prvoga patcha pa do ovoga najnovijega je strasan.....nikakvih trzanja, stekanja ili bilo sta sl., a sve mi postavljeno na High i Very High....milina za igrat.

Makar prije sam imao drugu grafu tj. MSI 8800GT OC i 4 GB RAM pa je i promjena graficke isto tako uticala na to i stavljanje jos memorije, ali isplatilo se.....sada prvi puta igram normalno GTA 4 od kako je izasao.

Prije nisam imao ni volje igrat no sada je ovo sasvim druga prica i nije mi zao sto sve igram ispocetka....

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan

Pukni par slika, može i koji benč da vidim kako ide...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo ja sam novi u GTA IV, igram vć recimo 10ak sati i uživam u igri no imam par pitanja:

nekako mi se čini da ima premalo otkrivenih lokacija odnosno neke lokacije su zgusnute kao što se vidi na slici, a ostali dijelovi grada su prazni, samo ima pokoji dućan recimo...o čemu to ovisi i kako da 'otkrijem' još dućana, restorana i sl?

NAPOMENA: to se ne odnosi na skroz lijevi otok jer me do njega misije još nisu dovele

u ovaj skroz lijevo dio još nisam došao u ovaj skroz lijevo dio još nisam došao
a onda sam se probudio...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
crazy_luđak kaže...

evo ja sam novi u GTA IV, igram vć recimo 10ak sati i uživam u igri no imam par pitanja:

nekako mi se čini da ima premalo otkrivenih lokacija odnosno neke lokacije su zgusnute kao što se vidi na slici, a ostali dijelovi grada su prazni, samo ima pokoji dućan recimo...o čemu to ovisi i kako da 'otkrijem' još dućana, restorana i sl?

NAPOMENA: to se ne odnosi na skroz lijevi otok jer me do njega misije još nisu dovele

pa to je za sada to, još ti se traba pojaviti strip club u brokeru i kuglana u alguanqinu. i par sigurnih kuća, ali to tek poslje. ali kada budeš izlazio s frendovima, onda će ti ponuditi više tih lokacija za obići. onaj treći otok, alderny, tamo će ti isto biti nekoliko lokacija. ali to ti i nije toliko bitno u igri, jer kada te prijatelji poslje počnu zivkati, i kada budeš izivdio cure na spojeve, sve ćeš ti to obići, ne birni.

i ovaj gta, nema nikakve veze sa gta san andreas, ovdje se lova većinom troši na oružje i streljivo, tu i tamo nešto na odjeću i pay and spray. nema kupovina kuća i čega god već kao u gta sa.

16 godina
neaktivan

a Internet? vidio sam ima dosta toga na GTA internetu al neznam jel to tolko korisno recimo jel se može šta korisno tamo nać il je to većinom za za*ebanciju...jerpreko maila dobivam misije i to je OK ali ima jako puno stranica al nisam zasad ništa baš korisno tamo našao...jel se može kupovat novi mobitel ili nešto preko neta?

i još nešto: s kojim se 'prijateljem' najviše ispalti biti dobar jer sam čuo da neki daju neke bonuse kada se jako družim s njima, ali sad ih već imam toliko da ih nemogu sve pohvatat

a onda sam se probudio...
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 2:37 (crazy_luđak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Popis in-game stranica u GTA IV

bigdog.blogsnobs.org
darksoullock.blogsnobs.org
eddielowfilthslayer.blogsnobs.org
fefighter2008.blogsnobs.org
inyapuper.blogsnobs.org
liberatedwoman.blogsnobs.org
limevenus.blogsnobs.org
pychakilla.blogsnobs.org
mail.eyefind.info
www.americantravelguide.net
www.antfarmcam.net
www.area53site.com
www.artthrob.org
www.a-thousand-words.net
www.autoeroticar.com
www.babiesovernight.com
www.beanmachinecoffee.com
www.blogsnobs.org
www.bruciesexecutivelifestyleautos.com
www.bulimialovers.com
www.burgershot.net
www.chiropracticovernight.com
www.craplist.net
www.designerslave.com
www.domestobotlovers.com
www.dragonbrainthemovie.com
www.easterislandcoverup.com
www.eatbiglogs.com
www.elchamucoroboto.com
www.electrictit.com
www.electronicwritingtablet.com
www.erisfootware.com
www.eugenicsincorporated.com
www.eunux.net
www.eyefind.info
www.fantasyleaguebatswingers.com
www.fistfans.com
www.flyhighpizzapie.com
www.freejames.org
www.friendswithoutfaces.net
www.fruitcomputers.com
www.gloryholethemepark.com
www.goldberglignerandshyster.com
www.golfloversonline.net
www.grype.org
www.hand-jobs-online.com
www.happyfarmersupplies.com
www.heritagenothate.org
www.homecremation.com
www.homeworkfriend.org
www.hornyhighschoolreunions.com
www.huganimals.com
www.ilovetoblow.org
www.krapea.com
www.leftover-vacations.com
www.libertycitypolice.com
www.libertycityrealestate.net
www.libertytreeonline.com
www.liesdamnlies.net
www.lipurgex.com
www.littlelacysurprisepageant.com
www.lootandwank.com
www.love-meet.net
www.loveyourmeat.com
www.modderstotallyrule.com
www.money2makemoney.com
www.myonlineme.com
www.myroomonline.net
www.onlineradiorevolution.com
www.our-own-reality.com
www.outdatedtastes.com
www.outsourceforamerica.com
www.peepthatshit.com
www.pinktorpedo.org
www.piswasser.com
www.pointclickshipabitch.com
www.poker-in-the-rear.com
www.publiclibertyonline.com
www.redwoodcigarettes.com
www.roidsforlittleboys.com
www.rustybrownsringdonuts.com
www.sh*tster.de
www.sprunksoda.com
www.stopshavingnow.net
www.thebankofliberty.com
www.tobaccofacts.net
www.vipluxuryringtones.com
www.weazelnews.com
www.whattheydonotwantyoutoknow.com
www.whymommygotfat.com
www.yourmexicandoctor.com
www.yournewbabysname.com

POPIS PRIJATELJA/AKTIVNOSTI/DOSTUPNOSTI/BONUSA U GTA IV

1. Roman

Aktivnosti - Kuglanje, Pikado, Opijanje, Jedenje, Biljar, Predstave, Striptiz klub

Specijalni bonus - Roman će ti poslati taxi ako vam je "like" faktor iznad 60%

Dostupan - Uvijek

2. Little Jacob

Aktivnosti - Pikado, Opijanje, Jedenje, Biljar, Predstave, Striptiz klub
Specijalni bonus - Jacob ti dostavlja oružja po jako niskoj cijeni na tvoju lokaciju ako vam je "like" fakor veći od 75%

Dostupan - Od 13h do 4h

3. Brucie

Aktivnosti - Putovanje s brodom, Kuglanje, Opijanje, Jedenje, Vožnja helikopterom, Predtstava, Striptiz klub
Specijalni bonus - Možeš pozvati Brucie-a da te pokupi sa helikopterom i ostavi na nekoj lokaciji ako vam je "like" faktor veći od 75&
Dostupan - od 7h do 1h

4. Dwayne Forge

Aktivnosti - Kuglanje, Opijanje, Jedenje, Predtstava, Striptiz klub
Specijalni bonus - Dobiješ podršku u bitci od 2 naoruana tipa ako ga nazoveš mobitelom a "like" faktor vam je veći od 75%
Dostupan - od 11h do 3h

5. Packie McReary

Aktivnosti - Kuglanje, Opijanje, Jedenje, Biljar, Predtstava, Striptiz klub
Specijalni bonus - Beplatna ugradnja auto-bombe ako vam je "like" faktor veći od 75%

Dostupnost - od 15h do 6h

Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima.
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 9:11 (APazinjan).
Moj PC  
4 0 hvala 5
16 godina
neaktivan
crazy_luđak kaže...

a Internet? vidio sam ima dosta toga na GTA internetu al neznam jel to tolko korisno recimo jel se može šta korisno tamo nać il je to većinom za za*ebanciju...jerpreko maila dobivam misije i to je OK ali ima jako puno stranica al nisam zasad ništa baš korisno tamo našao...jel se može kupovat novi mobitel ili nešto preko neta?

i još nešto: s kojim se 'prijateljem' najviše ispalti biti dobar jer sam čuo da neki daju neke bonuse kada se jako družim s njima, ali sad ih već imam toliko da ih nemogu sve pohvatat

gta internet ti je većinom za zahebanciju, a osim toga, morati ćeš preko tog intenrneta pronaći tri djevojke, s kojima ćeš morati hodati, to ti je jedan od preduvjeta za prelazak 100 posto igre. mislim da se najeviše isplati biti dobar s little jacobom, jer od njega poslje možeš kuovati oružje po "povoljnijim cijenama".

16 godina

Meni gta 4 šteka neznam jer mi je komp preslab. Gdje se ide gledat jaćina kompjutera da znam jeli u tome problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koji komp imas?

CPU: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1051608 VGA: http://www.techpowerup.com/gpuz/35ycs/
16 godina
neaktivan

gpu-z, cpu-z.

postaj SS-ove.

Stop breathing down my neck. My breathing is only a simulation. So is my neck! Stop it anyway!
16 godina
neaktivan
oo7 kaže...

Meni gta 4 šteka neznam jer mi je komp preslab. Gdje se ide gledat jaćina kompjutera da znam jeli u tome problem

Mogao si bit još malo opširniji.

Idem ja sad pogledat u svoju kristalnu kuglu da vidim koje komponente imaš.

16 godina

Neznam gdje da vidim jaćinu kompa recite mi gdje da to pogledam pa vam javim

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
oo7 kaže...

Everest.

15 godina
protjeran
oo7 kaže...

Start>desni klik na my computer>properties>hardware>device manager

ako je Win7

Onda isto tako samo nemoras na hardware nego odma lijevo imas device manager

16 godina
neaktivan

Kolega je rekao u prijasnim postovima..

Skini CPU-Z (Procesor, memorija) i GPU-Z (Graficka)..

CPU: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1051608 VGA: http://www.techpowerup.com/gpuz/35ycs/
15 godina
protjeran

Zaboravili smo na Can You Run It....

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice