Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

poruka: 2.535
|
čitano: 881.493
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
16 godina
neaktivan
RE: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV
I Am Alive kaže...

ajd me pp-aj za link.. trenutno je kriza pa neam para za igru

you talking to me?

15 godina
protjeran
robisierra92 kaže...
I Am Alive kaže...

you talking to me?

ma jok sa mojom mamom, pa sa kime drugim

Bosh Da BesT!
16 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
robisierra92 kaže...
I Am Alive kaže...

you talking to me?

ma jok sa mojom mamom, pa sa kime drugim

ccc, sine dobar budi kad si na forumu, evo to ti mama kaže  Smijeh

16 godina
neaktivan

lovac jesi ga višestruko iscitirao na prošloj straniciBelji seSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
gle sp 3 si svakako instaliraj, bez obzira na gta, 

Evo inst vec 3h,zapelo mi je i stoji tako 1h na Performing cleanup.

Dali neko zna koliko bi ovo jos trebalo trajat i dali postoji mogučnost da mi se neki podatci izbrišu npr.slike,muzika itd.

Odgovor HITNO.Hvala.

BMW
16 godina
neaktivan
cappy kaže...
robisierra92 kaže...
gle sp 3 si svakako instaliraj, bez obzira na gta, 

Evo inst vec 3h,zapelo mi je i stoji tako 1h na Performing cleanup.

Dali neko zna koliko bi ovo jos trebalo trajat i dali postoji mogučnost da mi se neki podatci izbrišu npr.slike,muzika itd.

Odgovor HITNO.Hvala.

neće ti se izbrisati podaci zbog sp, a nije mi jasno zašto je zapelo, inače se ne instalira taolko dugo.

16 godina
neaktivan

ma znam to...ubacivao sam ja prije aute..ali preko OPENIV....i sad mi neće...

ZLAJA
16 godina
neaktivan
the devil kaže...

ma znam to...ubacivao sam ja prije aute..ali preko OPENIV....i sad mi neće...

možda "više nema mjesta" he he he Izlanuo se  šali se, možda je problem ako si stavljao neki noviji patch pa ti zbog toga neća.. ja koristim spark IV i nemam nikakvih problema, evo

i
neki tutorijali.

16 godina
neaktivan

ma našao sam način..skinuo sam cijeli "vehicles.img"..hhh

ZLAJA
15 godina
neaktivan

Molio bih nekoga da mi se javi na PM sto se tice stabilnijeg rada patcha 1.0.0.4 a.k.a 1.0.5.0 jer zezaju me filmovi tokom igre. Pokrenu se (audio, subtitles se samo lijepi jedan na drugi), ali samo je crna slika :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

ima li znacajnijeg napratka u perfomansama kad se patcha sa 1.0 na vise?? meni kod 1.0 kad pritisnem lijevu ili desnu tipku malo zastane pa nastavi dalje :SS

MOLIM VAS OTIĐITE NA OVU STRANICU KAKO BI MI POMOGLI PRI OSVAJANJU NAGRADE: http://www.e-castig.com/index.php?r=Fijh PUUNO HVALA! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
avantgard kaže...

Molio bih nekoga da mi se javi na PM sto se tice stabilnijeg rada patcha 1.0.0.4 a.k.a 1.0.5.0 jer zezaju me filmovi tokom igre. Pokrenu se (audio, subtitles se samo lijepi jedan na drugi), ali samo je crna slika :S

a što te zanima? ako ti je konfiguracija ona pod moj pc, dobro da ti uopće i vrti igru.

16 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

ima li znacajnijeg napratka u perfomansama kad se patcha sa 1.0 na vise?? meni kod 1.0 kad pritisnem lijevu ili desnu tipku malo zastane pa nastavi dalje :SS

ima sigurno značajnog napretka.

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
gle sp 3 si svakako instaliraj

neće ti se izbrisati podaci zbog sp, a nije mi jasno zašto je zapelo, inače se ne instalira taolko dugo.

Trajala je instalacija jedno 1.30h.

Al nesto mi je poremetilo konp.

BMW
15 godina
neaktivan

Ma to mi je od kompa starog, promjenio sam sada u profilu "moj PC", inace imam Acer 7740G (core i5, 4GB DDR3, ATI 5650 1GB). Nego na PM mi treba nesto gusarsko koji radi za patch 1.0.5.0 a.k.a 1.0.0.4, jer ovaj moj ne radi perfektno izgleda. :S

15 godina
neaktivan

Evo morao sam napravit double post, ali je naravno drugo pitanje jer ovako nebih nikada dobio odgovor. :S

Sada mi se pojavljuje error ovog tipa, bezveze, taman sam Romana spasavao od onih likova (pocetak) i srusi mi se igra.

http://www.imagesforme.com/upload/ea1dc314.jpg

Koristim notebook kojem mozete vidjet konfiguraciju pod "moj PC". Uglavnom, po njegovim defultnim postavkama sve je bilo na high i na rezoluciji 1600x900 i bilo je kao 850/1000 potrosenih resursa. Ali opet kao u njegovom zelenom je podrucju i sve, grafika je predobra ali zastajkuje ponekad, kada udarim u auto ili bilo sta drugo prvo cujete zvuk pa onda tek vidite udarac. Smanjim na manju rezoluciju malo je bolje, pa jel nebi trebalo sa takvom konfiguracijom i sa najnovijim patchom igrivo na high detaljim?

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.3.2010 20:16 (avantgard).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
avantgard kaže...

Evo morao sam napravit double post, ali je naravno drugo pitanje jer ovako nebih nikada dobio odgovor. :S

Sada mi se pojavljuje error ovog tipa, bezveze, taman sam Romana spasavao od onih likova (pocetak) i srusi mi se igra.

http://www.imagesforme.com/upload/ea1dc314.jpg

Koristim notebook kojem mozete vidjet konfiguraciju pod "moj PC". Uglavnom, po njegovim defultnim postavkama sve je bilo na high i na rezoluciji 1600x900 i bilo je kao 850/1000 potrosenih resursa. Ali opet kao u njegovom zelenom je podrucju i sve, grafika je predobra ali zastajkuje ponekad, kada udarim u auto ili bilo sta drugo prvo cujete zvuk pa onda tek vidite udarac. Smanjim na manju rezoluciju malo je bolje, pa jel nebi trebalo sa takvom konfiguracijom i sa najnovijim patchom igrivo na high detaljim?

gta 4 fatal error: resc10 se javlja isključivo zbog manjka memorije grafičke kartice, dakle grafička kartica, bez obzira na ostatak konfiguracije, je preslaba za izvođenje igre na tim postavkama. smanji postavke, napravi update drivera za grafičku i instaliraj i microsoft net. framework 3.5 (ako si na xp-u) i trebalo bi raditi. gta 4 je nadaleko poznata kao vrlo zahtjevna igra ako se želi igrati na jačim postavkama, nažalost.

15 godina
neaktivan

A onda je u tome poanta, a nista, stavit cu grafiku na medium, bude valjalo i tako. Na Windows 7 sam.

16 godina
neaktivan
avantgard kaže...

A onda je u tome poanta, a nista, stavit cu grafiku na medium, bude valjalo i tako. Na Windows 7 sam.

a čuj, mislim da velika većina ovdje igra na medium, uključujući i mene..a što ćeš, nema nam druge..

u svakom slučaju, javi da li je smanjivanje postavki pomoglo, da i ostali znaju.

16 godina
neaktivan
avantgard kaže...

pa ako si sa 5650 onda ces morat jer to i nije neka grafa

15 godina
neaktivan

Dakle, moj prolem glasi:instalirao sam gta4, instalirao sam i social club, windows for live... napravio sam si i online acc, ali sada ja želim igrati normalno

gta4 da ga prelazim...ali mi neće ući u igru...neznam što da radim...konf mi je predobra...MOlim ZA poMOĆ

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
danac95 kaže...

Dakle, moj prolem glasi:instalirao sam gta4, instalirao sam i social club, windows for live... napravio sam si i online acc, ali sada ja želim igrati normalno

gta4 da ga prelazim...ali mi neće ući u igru...neznam što da radim...konf mi je predobra...MOlim ZA poMOĆ

Je li igra original? Koja je to predobra konfa?

World championships: 7, GP started: 251, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,377
16 godina
neaktivan
danac95 kaže...

napravi scrren erora koji ti uzbaci pa postaj ovdje na forum.

15 godina
protjeran
danac95 kaže...

Cekaj, sad cu se ja spojit sa tvojim umom pa da vidim error..

Ako ti je netko pomogao, nemoj spammat sa Hvala nego klikni ispod potpisa hvaLa :D
16 godina

pozdrav

jučer sam instalirao igru i na low(800x600) mi radi bez štekanja samo recimo nakon 30 sec zašteka sve na 5 sec,mislim da nije stvar u padu fpsa jer totalno zabrejka cijeli komp

sredio- patch 1.5

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 13:55 (perkoxcar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
perkoxcar kaže...

pozdrav

jučer sam instalirao igru i na low(800x600) mi radi bez štekanja samo recimo nakon 30 sec zašteka sve na 5 sec,mislim da nije stvar u padu fpsa jer totalno zabrejka cijeli komp

Malo grafa koči a? Jesi instaliro patcheve??

Ako ti je netko pomogao, nemoj spammat sa Hvala nego klikni ispod potpisa hvaLa :D
16 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...

pozdrav

definitino probaj instalirati zadnji patch, trebao bi ti pomoći. grafička te koči sigurno, jer mislim da bi ti trebala neka od barem 512 ddr3.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 13:53 (robisierra92).
16 godina
neaktivan

Ja imam problem na Windows 7 Ultimate x64,kada hocu inst igru pise mi "Your system is incompatable with %P".Sta da radim?

EDIT : rijesio prebacivanjem na Compatability mode za Win Vista sp2.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.3.2010 9:45 (Gman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sorry na duplom postu ali evo jos par pitanja.

Dali će kada instaliram sve Framework-ove performanse biti imalo bolje?Koliko patchevi optimiziraju igru?Ima li razlike izmedju ATI Mobility Radeon drivera i obicnih ATI Radeon drivera?I mislija sa internet cafeom jeli to ona kada moras nace neke osobe za upoznavanje na netu?

Znam da je podosta pitanja ali nadam se da cete biti voljni pomoći.Hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Gman kaže...

Sorry na duplom postu ali evo jos par pitanja.

Dali će kada instaliram sve Framework-ove performanse biti imalo bolje?Koliko patchevi optimiziraju igru?Ima li razlike izmedju ATI Mobility Radeon drivera i obicnih ATI Radeon drivera?I mislija sa internet cafeom jeli to ona kada moras nace neke osobe za upoznavanje na netu?

Znam da je podosta pitanja ali nadam se da cete biti voljni pomoći.Hvala unaprijed.

Da. Dosta puno. Ima. Ne.

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice