instaliranu igru. mislim da zato patch misli da uopce nemam gta na kompu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I lagga mi samo kad drzim pritisnute dvije ili vise tipki istovremeno :S
Grafiku sam smanjeo sve na low ali i dalje se to događa. stvarno čudno...
Nabavi instalaciju pa instaliraj i tek onda instaliraj patcheve..
EDIT: Ljudi, sta mislite, jel ovo moguce?!
nemoguce al za hakera i nije
moze pomoc,instalirao sam igru,stavio crack i kad bi trebao pocet igrat ekran postane crn,cujem glasove i vidi se radar ali to je sve. sad sam skinuo 1.0.1. patch,sad ne mogu ni pokrenut igru i pise mi gta fatal error ws10, pliz help!? hvala
sad sve stima,trebao sam samo windows live aktivirat... poslije internet caffea(igra nije original) mogu instalirat i preostale patch-eve?
a kako mogu napraviti da mi komp prepozna gta kao da sam je tek instalirao, tj. da je zabiljezi u registry? ili ako je moguce od copy-past igrice instalirati je nanovo
Trebas ju instalirat sam, a ne kopirat instaliranu igru..
e ljudi..kako da ja stavim save game na 1.0.0.4 patch?...i trainer....u slučaju za savegame...ubacim tamo xlive.dll i onaj copyxliveresources.exe...i zbaci mi
"Could not write: C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\xlive.dll"
a za trainer ubacim i asi loader,i onaj fix,i trainer.asi i trainer.ini i izbaci mi ovo:
"Exception EFCreateError in module DSOUND.dll at 000116C5.
Cannot create file "C:\Program Files (x86)~Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\asilog.txt"
molim vas pomoc hvala unaprijed....
Evo, prije par dana sam kupio još 2GB (sada imam 4GB) memorije i instalirao 64 bitnu sedmicu (prije sam imao 32 bitnu). Ostatak konfiguracije je pod moj pc. Prije par mjeseci sam instalirao GTA IV i ono, nije baš išla glatko na mojoj rezoluciji. Napominjem da nisam instalirao nikakve patcheve. Sada me zanima da li ću, uz instalaciju najnovijih patcheva, i uz već navedenu promjenu te nadogradnju sustava moći bolje igrati igru?
Nitko ne zna?
A jel ti znas citat starije postove?
Pa naravno da ce ti dic performanse u igri..
Ma znam..ali uvijek volim vidjeti nove postove...
pozdrav svima,pokrenuo sam igru ali kad udjem u auto sa rodjakom romanom odmah na pocetku ekran se prvo zaledi dok zvuk ide sasvim normalno a onda se zacrni i vidim samo mapu u donjem lijevom cosku, sve radi ali nema slike, jel mi treba neki patch za to? hvala unaprijed
ljudi jel zna itko..molim vas..
thx...riješio sam onaj problem za trainer..samo sam trebao na launchgtaiv.exe..desni klik i run as administrator..
EDIT..ovaj link nije riješenje..pokušao sam opet ali neide...
imam problem
kad udjem u igru stavim 1024x... resoulciju i to i sve zeleno na memoriji
al kad prikaze one sve likove niku i to mi se igra jednostavno sruši bez ičega nigdje errora HELP!
Kad tražite ljude da vam pomognu, dajte više detalja.
Kakav komp imaš, kako se ponaša u drugim igrama, kakve su temperature, detalji....?
imam athlon Ii x4 2.8 ghz, 4gb ddr3 memorije i ati hd 5670 1gb i gta opet malo steka cak i kad smanjim detalje na medimu a rezoluciju na 1024, jel se moze to kakvim patchem srediti?
Ne bi nikako trebalo štekati s takvom konfiguracijom...
cpu: amd athlon x2 5600+ 2.9ghz
mbo: asrock am2nf6g-vsta
ram: 2.5gb 400 mhz -.-
graficka: gigabyte nvidia 9800gt 512mb
psu: inter-tech 500w
sad mi pomozi ;)
jel imate win 7 ? ako imate onda vam radi toga steka,al imam ja patch :)... i meni je stekalo,al sad vise ne
e ljudi..kako da ja stavim save game na 1.0.0.4 patch?...i trainer....u slučaju za savegame...ubacim tamo xlive.dll i onaj copyxliveresources.exe...i zbaci mi
"Could not write: C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\xlive.dll"
a za trainer ubacim i asi loader,i onaj fix,i trainer.asi i trainer.ini i izbaci mi ovo:
"Exception EFCreateError in module DSOUND.dll at 000116C5.
Cannot create file "C:\Program Files (x86)~Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\asilog.txt"
molim vas pomoc hvala unaprijed....
os mi je windows vista ultimate x 64..a patch mi je 1.0.0.4..
intel core 2 duo 2.5 GHz
HDD 500GB
nVidia geForce 9500gt 512 gb
2 gb RAM
Jel zna tko koliko misija imaju ove expanzije koje će sad izaći?
jel nakon ove misije internet kafe kod Romana nema vise misija koje prave problem nakon instalacije patcha?
ljudi molim vas jeli mi moze itko objasniti kako da stavim savegame u gta iv na vistu x64..molim vas...ako ne tu onda u p..molim vas...3 puta sam ju prešao..i zaboravio sad ostavit savegame...i sad mi se neda opet prelaziti...
U igri mi je namješteno po default-u autosave...sad kad zagasim igru i ponovo pokrenem di mi je opcija load??? u meniju je nema...kako da loadam onda?
U igri mi je namješteno po default-u autosave...sad kad zagasim igru i ponovo pokrenem di mi je opcija load??? u meniju je nema...kako da loadam onda?
Jesi logiran u GFWL?