Uvod u Total War

poruka: 6
|
čitano: 1.618
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Uvod u Total War

Posto ove godine izlazi Rome 2 koji me svojim izgledom privukao za Total War naslov zelio bih prije njegova izlaska odigrati neki raniji naslov.Od frenda sam nabavio Medieval 2 sa expanzijama.Neki dan sam ga instalirao ali yebote ono je prekompleksno za mene.

Znaci temu sam pokrenuo u ime svih pocetnika u TW da mi pojasne neke osnovne korake,diplomaciju i onu svu infrastrukturu.Zapoceo sam s Englezima pa bih bio zahvalan da se na njih orjentirate.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Uvod u Total War

englezi su ok, ja sam prvi put pred par godina igrao sa njima,sad sam pred par dana opet skinuo m2tw i trenutacno na 110-om potezu sa spaniardima, i nisu losi, ma nije toliko kompleksna igra ako imas malo kaše u glavi i razumijes engleski, jbg... cake ces skuzit prije ili kasnije, ako ti nije nes jasno odredeno,pitaj, jer ako si igrao sve ove dane onda smo tu negdje sa potezima {#}

17 godina
sunshine0123 kaže...

Posto ove godine izlazi Rome 2 koji me svojim izgledom privukao za Total War naslov zelio bih prije njegova izlaska odigrati neki raniji naslov.Od frenda sam nabavio Medieval 2 sa expanzijama.Neki dan sam ga instalirao ali yebote ono je prekompleksno za mene.

Znaci temu sam pokrenuo u ime svih pocetnika u TW da mi pojasne neke osnovne korake,diplomaciju i onu svu infrastrukturu.Zapoceo sam s Englezima pa bih bio zahvalan da se na njih orjentirate.

Prvo i osnovno moraš proći tutorial i slušati sve savjete od "savjetnika" jer ćeš tako naučiti dosta osnovnih stvari u igri, odnosno izgradnja gradova, napredak, upravljanje ekonomijom, diplomacijom, razvoj i upravljanje vojske, a tek onda kada kreneš igrati nakon 20-tak turnova će ti se iskristalizirati strategija i pohvatat ćeš otrpilike sve stvari koje ti trebaju.

Sa Englezima sam u Medievalu 2 pokorio čitav svijet prikazan na mapi. {#}

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
16 godina
neaktivan
Uvod u Total War

ja sam osobno na pocetku igrao sa zemljom sa najmanje susjeda ili koja je najvise odvojena(Englezi ili negdje tamo Rusi ili kako se vec zovu) od ostatka svijeta. Sve je lakse i ne zezaju te susjedi previse( iako uvjek bude jedan na krivoj nozi)...Onda lagano dignit ekonomiju i napravit jedan stack vojske koji bi mogao nesto napravit na terenu i pocet gazit prve stetocine...

Izgleda komplicirano, ali najgore sta mozes napravit na pocetku je ic prozvakat sve opcije i detalje igre. To te odma ubije i covik izgubi volju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Abomb kaže...

ja sam osobno na pocetku igrao sa zemljom sa najmanje susjeda ili koja je najvise odvojena(Englezi ili negdje tamo Rusi ili kako se vec zovu) od ostatka svijeta. Sve je lakse i ne zezaju te susjedi previse( iako uvjek bude jedan na krivoj nozi)...Onda lagano dignit ekonomiju i napravit jedan stack vojske koji bi mogao nesto napravit na terenu i pocet gazit prve stetocine...

Izgleda komplicirano, ali najgore sta mozes napravit na pocetku je ic prozvakat sve opcije i detalje igre. To te odma ubije i covik izgubi volju.

Daj ne budi smiješan, pa igra te polako uvodi i upoznaje sa mehanikom i načinom igranja. Povremeno dobijaš misije iz kojih učiš kako i što trebaš raditi. Nisam igrao TW već godinu i pol dana ali se sjećam da periodično dođe misija npr. napravi diplomatu i pošalji u neku pokrajinu da bi sklopio neki dogovor ili ubij sa špijunom nekog kralja, ili potkupi vojsku, ili osvoji pokrajinu itd. znači kada dođe misija posvetiš se malo njoj i detaljima oko toga i lagano se da naučiti kako se igra. Total War je možda za početnike malo komplikovan, ali nije nuklearna fizika i kada se neke elementarne stvari savladaju ide sve lagano, te tek onda igrač doživljava pravi ugođaj igre.

Za sve igrače početnike u TW jedan tip bez kojeg ne ide, u početku se ne smije megalomanski napadati svako, nego se mora davati više akcenta na razvijanje ekonomije, a kasnije balansiranje između vojnih pohoda i razvoja ekonomije. Kada ekonomija ne može pratiti tvoju vojsku i razvoj, neminovno ideš u bankrot i možete očekivati velike frustracije.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
12 godina
neaktivan

da bas to, nije bas tako komplicirano....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice