ovako koju da si pucacinu nabavim sto se trenutno najvise igra od FPS itd.
najnovije sto imam je cod 5 in far cry 2
cekam vase preporuke
cekam vase preporuke
cod crysis
Counter Strike
Call of duty 4, Crysis, Crysis Warhead, Fear 2.
kantera se naigram prek lana u školi na informatiki a sve codove sam prešo kak i crysis ali nisam isprobo warhead
kantera se naigram prek lana u školi na informatiki a sve codove sam prešo kak i crysis ali nisam isprobo warhead
Battlefield 2142 ili 2. Moja preporuka.
Naigrat ces se puno puno sati dok ne dodes do zadnjeg ranka.
Battlefield 2142 ili 2. Moja preporuka.
Naigrat ces se puno puno sati dok ne dodes do zadnjeg ranka.
UT3, Quake Live, FEAR 2: Project Origin, CS: Source, Left4Dead, CoD4: Modern Warfare, ET: Quake Wars, Crysis Warhead, Crysis Wars, Team Fortress 2, Half Life 2 serijal epizoda, Bioshock...
counter strike 1.6 svakako...
bar probaj , istina da je malo starija ali ima odličnu igrivost...
naravno multiplayer...
orginal možeš kupiti preko steama i dođe oko 80 kn...
Sve je to lijepo ali nazalost nemam ni prebite pare za orginale a frendovi mi imaju preslabe kompove ili ne skidaju jer nemaju flat
Sto se tice codova sve preso CoD 4 i 5 sp i multi sto put sam se tog na igro Horor pucacine poput Left 4 Dead i FEAR nisam bas igro previse a bf 2 bi mogo bas malo probat znam gdje ima 100 crackanih servera(nadam se da nece zuti)
No trenutno cijele dane samo picim GTA 4 koja mi jos uvijek nije dosadila kao ni CoD 2
Sto se tice Bioshocka probo demo igra fantasticna ali TRZAAAAAA barem meni i to previše pogotovo kad ima malo više pucnjave
Multiplay pucacine osim cod-a i bf nemogu igrat jer kao sto sam reko nemam nimalo novca za orginale
counter strike 1.6 svakako...
bar probaj , istina da je malo starija ali ima odličnu igrivost...
naravno multiplayer..
Sve je to lijepo ali nazalost nemam ni prebite pare za orginale a frendovi mi imaju preslabe kompove ili ne skidaju jer nemaju flat
Sto se tice codova sve preso CoD 4 i 5 sp i multi sto put sam se tog na igro Horor pucacine poput Left 4 Dead i FEAR nisam bas igro previse a bf 2 bi mogo bas malo probat znam gdje ima 100 crackanih servera(nadam se da nece zuti)
No trenutno cijele dane samo picim GTA 4 koja mi jos uvijek nije dosadila kao ni CoD 2
Sto se tice Bioshocka probo demo igra fantasticna ali TRZAAAAAA barem meni i to previše pogotovo kad ima malo više pucnjave
Multiplay pucacine osim cod-a i bf nemogu igrat jer kao sto sam reko nemam nimalo novca za orginale
chronicles of riddick
e ljudi sve dosad nabrojeno imam je ima nešto skroz novo a dobra pucaćina da skinen
Nexuiz 2.5
Mp:
Cod 4, Team Fortress
Sp;
Cod ( kratko al slatko XD), Fear (valjda), Moh, Brothers in arms naravno
Imas sad wanted igiricu al je single-player, dosla je i mafia 2 pa si to mozes nabaviti ak volis igre ko gta4.
W:ET own-a sve gore navedene. cuz more faster the game is, more 1337 it is
MAFIA 2 JE DOSLAAAAAAAAAAAAAAA
je to istina jer ako me neko hebe odrezat cu mu glavu i staviti film to ga na internet
joj sjecam se jedinice fenomenalna igra bolja od godfathera 100 puta
A meni drage pucacine koje sam isto nedavno igrao bi bile BIA svi nastavci (makar hells highway više nema tolku taktičku vrijednost zbog po meni nepotrebnog cover sistema)te Frontlines Fuel of War i UT3 kojeg nazalost nisam mogo igrat jer mi kampanja nije mogla savevati a online također nisam mogao igrati a svi vec znate zasto
mafia 2 dolazi tek na jesen..koja LoLčina
cekam vase preporuke
chronicles of riddick 2
frontlines:fuel of war,turok,arma:armeed assault,timeshift,bia:hell"s highway..
Meni osobno najbolja pucačina je bila Serous Sam - TSE.
Od novijih mi se sviđa CoD4
e cuo sam za turok je to dobra igra?????
e cuo sam za turok je to dobra igra?????
mafia 2 je dosla lol evo ti link
http://zamunda.net/details.php?id=166325&hit=1
ak ga ne uspijete otvoriti prvo se registirajte na zamunda.net!