Trazim ime igre

poruka: 6
|
čitano: 1.219
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Trazim ime igre

Molim pomoć! Igrica je stara sa 3d početaka iz razdoblja Tomb Raidera. Uglavnom je slicna vrsta igre samo je svijet fantazija (srednjovjekovni zbog zmajeva) . Ja sam igrao samo demo sa jednog Hacrekovog cd-a. U igrici si oskudno odjevena žena sa mačem i lukom, demo se odvija u kotlini između planina i čini mi se da je u snjegu ili je lagano padao snjeg (a možda i nije), uglavnom nakon sto se spustiš iz klanca sa brda u kotlinu pokolješ ljude i čini mi se nekakve orke sa mačevima i strijelama. U kotlini je par kuća, mostovi, mnogo livade i potok. I ono sto je meni bilo preodlično možeš letjeti i klati sa malog zmaja. Igrica je preodlična samo nemam ideje kako se zove. Pomozite molim vas.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2008 23:06 (Juraj).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Trazim ime igre

Mislim da je Drakan.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Trazim ime igre

Drakan : Order Of The Flame je najvjerovatnije igra na koju misliš.

http://www.gamespot.com/pc/action/drakanorderoftheflame/images.html?tag=tabs;images 

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trazim ime igre

Tako je!!!! To je ta igrica mnogo hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Trazim ime igre
Shai Hulud kaže...

Mislim da je Drakan.

Da, Drakan je, očito. Predobro. Nije mi jasno kako nisu poradili na nastavcima, zar je toliko loše prošla ta igra?

Intel 80286 12MHz, 640k RAM, 20 MB HDD, MS-DOS 3.31 <========]]=0
17 godina
RE: Trazim ime igre
Juraj kaže...

Tako je!!!! To je ta igrica mnogo hvala!

Oskudno obučena žena na zmaju, a da nija Lara-zanimljivo
Drago mi je da si pronašel svoju omiljenu igruNamigiva
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice