Tomb Raider (Reborn)

poruka: 605
|
čitano: 118.143
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Tomb Raider (Reborn)

Jel iko imao problem u grobnici,u onoj kao kuci gdje vjetar puse kad se mora zatvoriti prozor i popeti se na onu platformu i skociti na ona vratanca...100 sam puta pokusao,jednostavno nema sanse da ostane gore,uvijek padne.Jel ima neka caka?

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Tomb Raider (Reborn)
error_666 kaže...

Jel iko imao problem u grobnici,u onoj kao kuci gdje vjetar puse kad se mora zatvoriti prozor i popeti se na onu platformu i skociti na ona vratanca...100 sam puta pokusao,jednostavno nema sanse da ostane gore,uvijek padne.Jel ima neka caka?

Ne sjećam se točno, samo znam da je bio neki štos sa otvaranjem i zatvaranjem prozora - pala je i meni Lara nekoliko puta, ali iz 5. pokušaja je napokon uspjela...

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
17 godina
error_666 kaže...

srca ti ako ti je to tesko onda se covik mora zapitat malo...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

Pa dobro ta grobnica je najteži dio u igri. Barem do kud sam ja došao, na nekih 50 posto igre.

Inače igram na normal i full je lagana igra.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 13:45 (Praetorian1).
Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
odjavljen
Obi Wan kaže...

Znam kaj misliš, imaš samo 2 poluge za potegnut, a nekim ljudima je i to prekomplicirano.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 17:14 (formula1live).
15 godina
neaktivan
formula1live kaže...
Obi Wan kaže...

Znam kaj misliš, imaš samo 2 pluge za potegnut, a nekim ljudima je i to prekomplicirano.

Tko je pratio ovu temu mogao je vidjet da ljudi kukaju kad dođu do QTE sekvenci, problem im je bio pritisnut jednu do dvije Yebene tipke. 

A grobnice su vrhunac težine i mozganja!!!! {#}

16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
error_666 kaže...

Bitan je i tajming, zagonetka sama po sebi je 3.14zdarija.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

Igra je izvanredna. Igrao sam TR od početka serijala, i znam kakav je koji naslov (odnosno, veliki broj njih) bio kada je izašao. Ovaj TR je najbolji dosad, iako TR1 možda nije daleko, unatoč svim svojim tadašnjim bugovima (clipping...). Igra je ispolirana vrhunski, jedan jedini bug sa sučeljem sam imao, kamera savršeno prati radnju, i nijedan dio igre nije dosadan. Rekao bih i da je taman, i to pozamašno, dugačka, i često ti daje osjećaj da je kraj iza ugla, i kako bi to moglo ispasti prekratko, ali na kraju se sve posloži praktički idealno.

Zamjerki imam: ne previše vrsta neprijatelja, premalo izbora da se isti zaobiđu ako se ne želi sukobljavati, manjak doista teških zagonetaka, premalo zagonetaka općenito, prelagan zadnji boss (doduše igrao sam na Easy, ali zadnji boss je dosta lakši nego mnogi dijelovi ranije), detalji karakterizacije likova, dijelom čak i Lare. Ali sve su sitnice u odnosu na ukupnu sliku - nekako kao kod drugih mi najboljih igara koje sam ikad igrao. Primjerice, System Shock 2. Ima neuravnotežene skillove, traitove, užasan multiplayer, loše modele protivnika, bezveze zadnjeg bossa - ali to ne znači ama baš ništa u ukupnoj slici koja čini, jednostavno, ponajbolju igru svih vremena. TR nije baš ta razina, ali jest na tom tragu.

Inače sam netko tko vrlo rijetko igra igre zadnjih godina: niti imam volje privikavati se na "intuitivna" sučelja, niti imam vremena općenito, ali krivulja učenja ovdje je savršena. Nadam se da će igra postati super uspješna i da ćemo vrlo brzo (a opet ne previše brzo, što je tipična greška koja se često radi jer nema dovoljno odmaka, ni prostora da se učini zamjetan napredak) vidjeti nastavak.

2 2 hvala 0
15 godina
Rainalcar kaže...

Igrao sam TR od početka serijala, i znam kakav je koji naslov (odnosno, veliki broj njih) bio kada je izašao. O(doduše igrao sam na Easy, ali zadnji boss je dosta lakši nego mnogi dijelovi ranije), 

Inače sam netko tko vrlo rijetko igra igre zadnjih godina: niti imam volje privikavati se na "intuitivna" sučelja, niti imam vremena općenito, ali krivulja učenja ovdje je savršena. N

Netko tko igra od početka serijala ne igra na easy lol.

Krivulja učenja u ovoj igri ne postoji, drži te za ruku i prelaziš je, nema ama baš nikakov izzaova cijela igra.

Ugl. nabrojao si desetak mana i nazvao igru izvanrednom, lol.

Ugl.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
Tomb Raider (Reborn)

Završio sam igru prije nekih tjedan dana , nije mi se žurilo :) 

Teško je nakon svih ovih osvrta na igru reč nešto novo . Moj dojam je da je s tehničke strane igra odrađena perfektno 10/10 , ali sama priča na žalost  nije ništa posebno .

Međutim igra ostavlja jako dobar dojam, održava istu kvalitetu i količinu novih sadržaja od prve do zadnje minute  , jako je zabavna i pravo je osvježenje .

Sve skupa bi to bila ocjena  8/10 .

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
Tomb Raider (Reborn)

po nekom konopcu se moram popest na antenu ali kada se uzverem gore nikako se nemogu otpustiti s konopa već se sunovratim po njemu naglo dolje na zgradu s koje sam se penjao. kako ste to riješili, kako se otpustiti da skočim na antenu

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
dar01 kaže...

po nekom konopcu se moram popest na antenu ali kada se uzverem gore nikako se nemogu otpustiti s konopa već se sunovratim po njemu naglo dolje na zgradu s koje sam se penjao. kako ste to riješili, kako se otpustiti da skočim na antenu

hahaha dafuq did i just read x:::D

(shift je za spustanje sa konopa)

13 godina
formula1live kaže...
Obi Wan kaže...

Znam kaj misliš, imaš samo 2 poluge za potegnut, a nekim ljudima je i to prekomplicirano.

Nisam osoba koja se voli svadjati i raspravljati,ali ne volim kad me se vrijeđa i naziva glupanom makar i po forumima.A iz rijeci ove dvojice kolega to je jedino sto mogu pomisliti.  Procitajte jos jednom obadvojica sta sam gore napisao,a ako vam i dalje nije jasno, jos nekoliko puta dok ne shvatite{#}.Kao sto gore pise,savrseno dobro znam sta treba napravit.Problem je sto  kad skocim na ona vratanca, ne mogu se popet na onu gredu,nego skliznem dole.Poslje instaliranja updatea,uspio sam iz prve,ocigledno je  bio neki bug.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 19:16 (error_666).
12 godina
Tomb Raider (Reborn)
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
Tomb Raider (Reborn)

Tomb Raider: Scaling The Ziggurat

1 0 hvala 0
13 godina
L1nNk kaže...

frajer je fora, još da mu mikrofon nije tako blizu ustima pa da ne slušam njegovo disanje ali dobro +4 {#}

14 godina
neaktivan
dar01 kaže...
L1nNk kaže...

frajer je fora, još da mu mikrofon nije tako blizu ustima pa da ne slušam njegovo disanje ali dobro +4 {#}

lol frajer nezna hodat ;)

16 godina
Tomb Raider (Reborn)

Sta treba pritiskati na pocetku kad se krene nakon eksplozije onih bacvi urusavati pecina i kad bjezis i onaj te uhvati i vice kao ja ti hocu pomoci.

Pokazuje neke strelice,ne mozes pogoditi na vrijeme koliko se brzo pomicu,lijevo i desno stiscem,onda se pojavi nekakav crveni krug koji se suzava prema sredini i onda bude odron i ubije me ?
Sta trebam tu tocno napraviti ? 

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
čitati što piše na ekranu jednom u životu

f ili e trebaš stisnut kad krug pocrveni,
15 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Sta treba pritiskati na pocetku kad se krene nakon eksplozije onih bacvi urusavati pecina i kad bjezis i onaj te uhvati i vice kao ja ti hocu pomoci.

Pokazuje neke strelice,ne mozes pogoditi na vrijeme koliko se brzo pomicu,lijevo i desno stiscem,onda se pojavi nekakav crveni krug koji se suzava prema sredini i onda bude odron i ubije me ?
Sta trebam tu tocno napraviti ? 

Uninstall igre...

Meni nije jasno kako vas tako muče ti QTE dijelovi...

16 godina
neaktivan
L1nNk kaže...

Po ovome šta sam poslušao, jako iritantan glas.

15 godina
Tomb Raider (Reborn)

Internet generalno trpi više nego papir.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
thuglife kaže...
L1nNk kaže...

Po ovome šta sam poslušao, jako iritantan glas.

Istina, meni ostavlja dojam kao netko od 15 godina. Pratio sam malo Bioshock Infinite, nisma TR ali zbilja po onome sto sam vidio nzna igrati niti radi ikakav explore igre sto je najgore ne slusa

nikakave dokumente o_O. Ali na kraju kad okrenem nema bas nesto likova nna razumljivom jeziku sto igra nesto pa ono ugodno je naletit na tako nesto, ako nista pozitivno zna nekad biti smjesan, ali nekad lolz. Ja sam se ponadao da ce mi mozda pojasniti na naski ako sam nesto propustio u igri a na kraju ispalo da se ne osvrce na sporedne stvari niti radi explore pa nema nista da saznas ono sto promasis. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 17:21 (L1nNk).
15 godina
L1nNk kaže...

Istina, meni ostavlja dojam kao netko od 15 godina. Pratio sam malo Bioshock Infinite, nisma TR ali zbilja po onome sto sam vidio nzna igrati niti radi ikakav explore igre sto je najgore ne slusa

nikakave dokumente o_O. Ali na kraju kad okrenem nema bas nesto likova nna razumljivom jeziku sto igra nesto pa ono ugodno je naletit na tako nesto, ako

imaš tisuće walkthroughova na engleskom {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 18:30 (The Unforgiven).
15 godina
Tomb Raider (Reborn)

Nije problem ni jezik ni naglasak ni nista slicno. Problem je kako je ovakvi likovi uopce prilaze cijelom poslu/hobiju recenzije ili prelaska igre u vidu nekog longplaya.

Postoji ekipa kojima to ide, rade to na zabavan i produktivan način, ajmo reć skoro pa poluprofesionalan , imaju znanje video edita, opremu, i znaju to zapakirati u jedan gledljiv i edukativan sadrzaj.

Onda postoje ovakvi gore i svi ostali (english speaking smorova hrpu nije on jedini) koji spadaju u kategoriju; Vidjela Žaba gdje se Konj podkiva pa i ona digla nogu. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Tomb Raider (Reborn)

Bro Team Pill - Tomb Raider

3 3 hvala 3
13 godina
Tomb Raider (Reborn)

bosanac je car. brijete bezveze. bolan, barem me dobro nasmijo'

Moj PC  
2 7 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

A bolan, ostale nije.

Moj PC  
3 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

Pozdrav, može pomoć? Kada stisnem ikonu Tomb Raider na desktopu pojavi mi se ovo ''tomb raider has encountered a problem and needs to close''. Pokušavam otvarati ali svaki puta isto. Hvala unaprijed :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
girica123 kaže...

Pozdrav, može pomoć? Kada stisnem ikonu Tomb Raider na desktopu pojavi mi se ovo ''tomb raider has encountered a problem and needs to close''. Pokušavam otvarati ali svaki puta isto. Hvala unaprijed :)

www.google.com

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice