Tom Clancy’s The Division PC

poruka: 2.435
|
čitano: 235.776
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen

Što mu je to malo FPS-a? Takvi su mi najjači haha

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Tom Clancy’s The Division PC
Dex.pwn kaže...

Što mu je to malo FPS-a? Takvi su mi najjači haha

Sve ispod 60 je malo

15 godina

Malo sam podigao detalje tocnije na ultra pa ovako benchmark izbaci drugi benchmark sam radio sa frapsom 360 sec trckaranje po gradu.

Ultra Detalji  i7 6700K@4.2Ghz 2xR9270x CF OC 1200/1540Mhz 8GB DDR4 2666MHz 2016-12-21 15:03:11 - TheDivision Frames: 18796 - Time: 360000ms - Avg:52.211 - Min: 34 - Max: 64

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dreadmoore kaže...

Malo sam podigao detalje tocnije na ultra pa ovako benchmark izbaci drugi benchmark sam radio sa frapsom 360 sec trckaranje po gradu.

Ultra Detalji  i7 6700K@4.2Ghz 2xR9270x CF OC 1200/1540Mhz 8GB DDR4 2666MHz 2016-12-21 15:03:11 - TheDivision Frames: 18796 - Time: 360000ms - Avg:52.211 - Min: 34 - Max: 64

Imam isti cpu i gtx 1070 imao sam minimal fps od 55 na jednu jedinu sekundu, inace maxano sve stalno lockanih 60 fps-a, tj nisam u igranju naisao na ni jedno mjesto gdje bi fps tip na 55 trajao dulje od jedne sekunde.

12 godina
dreadmoore kaže...

ja sa i5 3470, G1 GTX970 OC imam 67avg fps.. 

16 godina

The Division | State of the Game HIGHLIGHTS (22nd Dec) Feat. Larae Loot
Fix, ETF News + XMAS Gift!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jel se isplati to kupit sada? Mislim na base game bez ekspanzija..
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Sale_ds kaže...
Jel se isplati to kupit sada? Mislim na base game bez ekspanzija..

kojih 20h mozes sigurno ulupati sam prelazeci glavne misije (koje stvarno dobro izgledaju)

problem je kad igras duze vrijeme (50+h) i onda te pocnu zivcirati isti neprijatelji, iste misije, uzasan UI i inventory 

ali ako mozes nabaviti igru za kojih 20$, def je nabavi 

13 godina
odjavljen
Čuj, ić na živce. Meni tegobe stvaraju oni cleaneri sa žutom trakom iznad glave.
10 godina

drug bi kupio igru ali nezna dali ce raditi na intel g3258, 4.4ghz,ja sam imao taj cpu ali prodao taj pc.

0 0 hvala 0
15 godina
gamero kaže...

drug bi kupio igru ali nezna dali ce raditi na intel g3258, 4.4ghz,ja sam imao taj cpu ali prodao taj pc.

hoce radit ce kad radi na mom i3 4030u zasto nebi i na tom

10 godina

hvala na odgovoru,ma mozda što je stari proc pa nezz dali moze.

15 godina

sve ovisi koja je graficka mislim moze igrati na high detaljim ali opet kazem sve ce ovositi koju grafu ima

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dreadmoore kaže...
gamero kaže...

hoce radit ce kad radi na mom i3 4030u zasto nebi i na tom

radit ce na low ,medium mozda ,ja sam imao i problema sa svojim g4400 ,izbacivao mi je mike C-17-1029 error sad nez jel bilo do procesora kao sto kazu na linku ,jer mi trenutno radi normalno na low

15 godina
neaktivan
Imam pitanje ekipa, planiram vec duze uzet division i vidim sad 150kn na steamu, zanima me multiplayer kakav je, odnosno da li je zivo to, jel ista spika sa klanovima ko na codu i natjecanja ili je ovak samo za odigrat posto single player ne volim previse. Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
nitro66 kaže...
Imam pitanje ekipa, planiram vec duze uzet division i vidim sad 150kn na steamu, zanima me multiplayer kakav je, odnosno da li je zivo to, jel ista spika sa klanovima ko na codu i natjecanja ili je ovak samo za odigrat posto single player ne volim previse. Hvala

Iako postoji multiplayer u igri, to nema veze sa CoD-om.

Igra ima svoje draži, ali čini mi se da nije za tebe.

15 godina
neaktivan
Pa svidja mi se gameplay i tematika igre, Multiplayer nisam mislio kao CoD po igranju i izgledu vec da li ima klanova i da li ima neki cilj ili je samo random ekipa , mapa i rokaj.

0 0 hvala 0
12 godina

Dobar dan ljudi.Imam jedan problem sa aktivacijom igre koja je kupljena preko steama.Znaci igru sam kupio sa steama i instalirao.Pri pokretanju,me prebacilo na uplay.I sada trazi nekakav product key koji nisam dobio.Imam acc od Uplaya.Zna netko koja je to sada shema?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ugasi uplay prije pokretanja igre, pa onda probaj. Ako si sa steama kupio moras preko steama pokrenut.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
16 godina

Svima želim Sretnu Novu 2017, sa puno zdravlja, sreće, zadovoljstva i vremena za igranje!

Moj PC  
3 0 hvala 4
16 godina

Možda bude novi PvP gamemode sa patch 1.6:

The Division | PVP Game Mode, DZ Leaderboards & DZ Events! (Patch 1.6 Last
Stand Datamine leak)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

drug ima problem sa igrom,kad igra nekad nevidi neprijatelje sporo se ucitava nekako nakon nekog vremena se prikazu,zna li neko kako to riješiti.

0 0 hvala 0
16 godina
gamero kaže...

drug ima problem sa igrom,kad igra nekad nevidi neprijatelje sporo se ucitava nekako nakon nekog vremena se prikazu,zna li neko kako to riješiti.

Kakakv komp ima, RAM-a, itd? Možda se može poigrati sa texture pre-load settingom u meniju. Ne znam sad napamet.

10 godina

ram 8gb ddr3 a proc je g3258 na 4.4ghz a za grafu nisam siguran koja je 

0 0 hvala 0
16 godina
gamero kaže...

ram 8gb ddr3 a proc je g3258 na 4.4ghz a za grafu nisam siguran koja je 

Hmm, G3258 je možda malo slab za Division, iako su za zadnjim patchem uveli DX12 (ako ima DX12 grafu neka stavi na DX12 mode, pa nek vidi ako mu radi bolje).

Nek pročita ovo i linkove koji su tamo, možda nađe neko rješenje da mu se popravi situacija:

http://forums.ubi.com/showthread.php/1524446-Texture-loading-Pop-in-issues-on-PC-Forums

13 godina
odjavljen

Ja sam neki vikend igrao na R7 260X, i Q8200, i ve je radilo kako treba.

15 godina

do procesora je ,tako je i meni ,sad nez jel pomaže dx12 pošto nemam win 10

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Pozz ljudi.Imam problema sa FPSom u igri dosta mi trza igra na high postavkama.A gledao sam system Req i zadovoljava na debelo moja konfa.Jel zna mozda netko sta bi mogao biti problem?PC mozete viditi dolje pod MOJ PC.Hvala

Evo upravo napravio benchmark u igri i GPU i CPU mi koristi jedva 35%.I ono sto sam primjetio,igra mi ne koristi DX12,jer nemam WIN10.Barem tako pise tamo kada pokusam prebaciti na DX12.Jel moguce da radi toga igra i steka?

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2017 15:13 (Endymon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Endymon kaže...

Pozz ljudi.Imam problema sa FPSom u igri dosta mi trza igra na high postavkama.A gledao sam system Req i zadovoljava na debelo moja konfa.Jel zna mozda netko sta bi mogao biti problem?PC mozete viditi dolje pod MOJ PC.Hvala

Evo upravo napravio benchmark u igri i GPU i CPU mi koristi jedva 35%.I ono sto sam primjetio,igra mi ne koristi DX12,jer nemam WIN10.Barem tako pise tamo kada pokusam prebaciti na DX12.Jel moguce da radi toga igra i steka?

Koje drivere koristis ako su zadnji oni ti prave problem vrati se na 16.11.5 mislim da su ti prije ovog update za relive opciju nebi bilo lose da malo vidis i temperature kakve su kad igras da te tu  nesto zaza pa ti obara FPS

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2017 18:52 (dreadmoore).
15 godina

Malo sam se ponovio pa da dupliram ovaj benchmark

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice