TitanFall

poruka: 764
|
čitano: 79.706
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
TitanFall

bas me fino iznenadilo jutros. lagano kavica, kad pogledam library i titanfall unutra. skinulo za 45 minuta.. lets go, iđemo {#}

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
moderator
TitanFall

Pirate, jel kupuješ? ;)

Ja sam probao, slabo ide, sve low i imam 18fps-a na pocetku kad se iskace iz onog broda, a ovako 20-25. Ne može se ovo bez 50+, pogotovo kad skaču uokolo sa onim jetpackovima. Kad sam u titanu i drugi titan blizu pa fajt, to nemam pojma šta se dešava. Jedino u onom conquestu mogu biti u vrhu sa bodovima jer trčim od tačke do tačke.

Izgleda da se neće developeri napiti od mojih para...

Šteta, baš mi je djelovala dobro za razbibrigu, ne stigneš se ni naljutiti kad pogineš jer si se već respawnao a ne znaš šta se desilo :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 11:47 (DrNasty).

0 0 hvala 0
15 godina
moderator
TitanFall
Neznam,male su šanse.

Igramo jučer i već četvrtu rundu smo "umrli" od dosade i svi izašli iz igre.
Na kraju sviđa mi se jedino inf napucavanje.
سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Re: TitanFall
DrNasty kaže...

Pirate, jel kupuješ? ;)

Ja sam probao, slabo ide, sve low i imam 18fps-a na pocetku kad se iskace iz onog broda, a ovako 20-25. Ne može se ovo bez 50+, pogotovo kad skaču uokolo sa onim jetpackovima. Kad sam u titanu i drugi titan blizu pa fajt, to nemam pojma šta se dešava. Jedino u onom conquestu mogu biti u vrhu sa bodovima jer trčim od tačke do tačke.

Izgleda da se neće developeri napiti od mojih para...

Šteta, baš mi je djelovala dobro za razbibrigu, ne stigneš se ni naljutiti kad pogineš jer si se već respawnao a ne znaš šta se desilo :D

Neznam šta se toliko brinete za frapse, meni je jedino bitno da igra meni klizi, sve dok je tako boli me briga koliko je frapsa

13 godina
Reanimator kaže...
Neznam šta se toliko brinete za frapse, meni je jedino bitno da igra meni klizi, sve dok je tako boli me briga koliko je frapsa

FRAPS je program za snimanje gameplaya.

FPS-i su broj slicica u sekundi koje se prikazuju.

(Prosjecnim) igracima smeta kad padne ispod 60 (ili na koliko su vec navikli)

I uopce ne moraju gledati kolika je sad ta brojka, nego vec odokativno znaju. I cim to napisu TO ZNACI da im igra "ne klizi".

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 12:34 (CyberDemonVZ).
16 godina
moderator
Reanimator kaže...

O čemu ti? Pa kako može ''kliziti'' sa 20fps-a? Pogotovo za brzi shooter kao ovaj? Btw, nemam pojma šta su ti ''frapsi''.

14 godina
TitanFall

Jedna nebitna anketica da vidim koliki je interes za igru...

12 Vrlo vjerovatno uzimam igru
6 Već sam uzeo
39 Neću kupiti
17 Čekat ću izlazak pa odlučiti
14 Ne znam ništa, tu sam biciklom
NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Reanimator kaže...
maxis kaže...

Zahvala Petru Hr što sam na njegovu pomoć upao u betu.Bravo majstore stvar funkcionira pa tko želi mislim da se još može upiknuti key.

Što se tiče same igre moram priznati da baš nisam nešto oduševljen. S obzirom na reputaciju Respawna ili IW mislio sam da će to biti vau igra kad ono još samo jedan fps.Podsjeća me malo na Crysis 3 mp.Igra nije loša zabavno je malo skakati po zidovima ,napucavati ...ali mislim da će to brzo dosaditi. Tko voli run and shoot fps za njega bi to mogla biti  odlična igra za mene je ok ali ništa više od toga.Mislim da ću ostati na Bf 4 koji je uz sve svoje probleme daleko bolji (bar po mojem mišljenju). Šteta mislio sam da će Respawn izbaciti nešto origigi.Vidi se da marketing i hype odigraju svoje a sam sadržaj ne pokriva igru,tim više što igra ima samo mp.Mislim da tu ne bude kruha za njih.Znam da to nije kompletna igra već samo djelić ali samo igrivost mi nije toliko zarazna da bi me prikovala za nju. Super što su dali betu pa se može vidjeti da li se isplati dati novac za igru.Grafika je ok ,zvukovi tako tako modovi standardni jednom rječju deja vu.

Ako sami Titani u FPS igri nisu origigi onda ja neznam što je LOL, još dobili nagradu na E3 za najoriginalniju igru godine, smiješna tvrdnja je da ovo nije "nešto origiigi"

Nisam mislio odgovoriti na ovo ali poslije tvojih "frapsa" moram. Po meni ništa originalno što već nije viđeno u fps igrama a argument da je na E3 igra dobila nagradu za najoriginalniju igru ???

Razmisli malo tko stoji iza njih EA isto tako da stoje iza tebe i ti bi dobio nagradu za najoriginalniji post na forumu. Kao što sam rekao igra nije loša ok je ali nema ono nešto što bi te prikovalo na dulje vrijeme(bar je tako u beti)

No to je samo moje mišljenje ako je tebi super odlično uživaj ja mislim da moje novce neće vidjeti .

14 godina
pirat kaže...
Neznam,male su šanse.

Igramo jučer i već četvrtu rundu smo "umrli" od dosade i svi izašli iz igre.
Na kraju sviđa mi se jedino inf napucavanje.

E upravo to. Tako je i kod mene. Totalno mi se sviđa samo taj infantry dio. To skakanje, trčanje po zgradama, ta brzina itd...

Igru bi čak možda i uzeo ako bi u funalnoj verziji postojao samo infantry only mod.

BF Nick: Xtream_Switch
15 godina
moderator
Switch kaže...

E upravo to. Tako je i kod mene. Totalno mi se sviđa samo taj infantry dio. To skakanje, trčanje po zgradama, ta brzina itd...

Igru bi čak možda i uzeo ako bi u funalnoj verziji postojao samo infantry only mod.

Da to smo baka i ja jučer pričali.

Al kad dođu DLCovi,pa kad te matchmaking počne bacati po svuda,jednu rundu igra, drugu dođe dlc pa te izbaci - kao u MW2.

Jedino da kupuješ sve DLCove.

سمندری ڈاکو
14 godina
pirat kaže...
Switch kaže...

Da to smo baka i ja jučer pričali.

Al kad dođu DLCovi,pa kad te matchmaking počne bacati po svuda,jednu rundu igra, drugu dođe dlc pa te izbaci - kao u MW2.

Jedino da kupuješ sve DLCove.

Jesu već najavljeni neki dlcovi? Čudi me da Ea ne radi jači posao marketinga na toj igri.

Slabo se reklamira, ne bombardira kao bf.

13 godina
TitanFall

prvi dojam nakon pola sata u igri je kaos.. grafika ok, nista posebno.. botovi su mi samo dosadna smetnja.. kad si u titanu kao da si metu stavio na čelo.. nezz mozda me bf razmazio ali i ovo pucanje bez rekoila mi je bljeh. desni klik i ozezi.. al dobro to me ne cudi jer ipak je gameplay prebrz da bi se mogao brinut o takvim stvarima.. pogotovo kad protivnik pocne skakutat okolo.

ali kaos je u principu toliki da jednostavno upalim cloak i trcim okolo i skidam melee-jem protivnike.. jer su prezauzeti s milijun eksplozija, zvukom i titanima da obracaju paznju na mene dok vrebam iza ćoška. u principu ok igra, ali necu kupit.. nista toliko posebno, a jos ako se uzme u obzir silovanje DLC-evima koje slijedi, e bome nedam. čep u guzu i neg natezu nekog drugog. dosta su me potegli za bf4 vec.

ionako uz bf4, l4d2, poneki singleplayer ili mmorpg dan mi nema dovoljno sati za sve izigrat tak da mi igra ne vrijedi 300tinjak kn.

Moj PC  
9 0 hvala 1
15 godina
moderator
fila2208 kaže...

Jesu već najavljeni neki dlcovi? Čudi me da Ea ne radi jači posao marketinga na toj igri.

Već imaju vjerojatno 15 komada u pripremi...{#}

Ma najveći problem s tim je matchmaking,znam kako je bilo usrano s MW2..

سمندری ڈاکو
14 godina
pirat kaže...
fila2208 kaže...

Ma najveći problem s tim je matchmaking,znam kako je bilo usrano s MW2..

Znam, odmah smo to komentirali ja i asta kako je matchmaking identičan mw2 stilu...i to mi je odmah bilo ono {#} ali rekoh, ajde, možda su bolje složili.

Doduše ja nisam imao problema, ali ti i antraks ste pisali kako je bilo lagera...a yebeš ga, kak god da okreneš, dedicatedi su ipak bolji i nema tu sumnje.

16 godina
moderator
pirat kaže...

I onda već za 12 mjeseci Titanfall 2 {#}

14 godina
DrNasty kaže...
pirat kaže...

I onda već za 12 mjeseci Titanfall 2 {#}

Na sourceu 3.0. {#}

14 godina
neaktivan
TitanFall

Onaj problem koji sam imao da šteka sa pogledom u daljinu je riješen. Smanjio sam rezoluciju na 1280x720 i sad igra radi odlično!.

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
TitanFall

Ja se toplo nadam da će u punoj verziji igre maknut onaj smart pistol. Dugo nisam vidio takvu glupost u igrama.

Dok se ja trudim ko budala ubit lika, on doskakuće ko klokan do mene i pospremi me dva metra ispod zemlje s jednim metkom s kojim nije upotrijebio ni 1% svojeg skilla nego udarao po space-u ko retard.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 17:13 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Ja se toplo nadam da će u punoj verziji igre maknut onaj smart pistol. Dugo nisam vidio takvu glupost u igrama.

Dok se ja trudim ko budala ubit lika, on doskakuće ko klokan do mene i pospremi me dva metra ispod zemlje s jednim metkom s kojim nije upotrijebio ni 1% svojeg skilla nego udarao po space-u ko retard.

Da, apsolutno, malo žešća overpowered glupost

12 godina
protjeran
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

moze neki video o tom smart pistol-u, pojma nema o cem govorite a zanima me ta glupost o kojoj govorite odnosno o  cemu se tocno radi?!lp

Intel Core™ i7-4770S inside
12 godina

GamingOnline
16 godina
Mihael610 kaže...

uuuuuuuuuu pretty red lights :)

www.kolarek.com
14 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

To je mozda i najveca glupost u igri sto se tice oruzja. Izuzetno zna nanervirat. Samo da ne ubace last stand u full igru {#}

http://www.youtube.com/user/SarcasticTwist
10 godina
neaktivan
TitanFall

Meni je igra super, igram je kad god imam vremena. Naravno, 99% elemenata u igri je vec vidjeno, a onaj retardirani pistolj kod assassin-a je zesci shit. Nego, imam problem sa performansama. Npr. na mom starom 17-incnom monitoru (onaj kanta tj. kutija monitor) nakon prvog meca igra pocne i da secka i da laguje. Neko je vec pominjao da mu secka kad iskacete iz onog aviona, meni je isto tako nakon sto zavrsim prvi mec. Pocne tu da mi secka, onda FPS mi pada ispod 25 u mnogim delovima. Dok mi npr. na Samsung TV-u od 22 inca sa rezolucijom 1360x768 igra radi mnogo bolje. Primeti se u tom avionu npr. da opadne FPS, ali mi ovako radi mnogo bolje nego na mom monitoru gde je rezolucija 1024x768. Na monitoru koristim low teksture, a na TV-u mi i sa low i medium teksturama radi bolje nego na monitoru. Do duse, na TV-u koristim HDMI kabal, a na monitoru mogu samo VGA. Da li je moguce da mi na TV-u radi bolje zbog HDMI kabla? Primetio sam u jos nekim igrama koje sam probao da mi radi bolje na TV-u nego na monitoru.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TitanFall
Odigrao sam sad 5 rundi onog moda gdje si odmah u TItanu i najviše mi se sviđa, jedino što bih volio su šire mape, sve je nekako usko, volio bih veći prostor za manevriranje. Inače nešto mi je igra baš oku ugodna, tek sam sad vidio da je edited Source engine.
There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
TitanFall

Meni ne valja, spaja se beskonačno a kad izađem piše da je exe presta raditi.{#}

0 0 hvala 0
14 godina
PLASMAorLCD kaže...
Odigrao sam sad 5 rundi onog moda gdje si odmah u TItanu i najviše mi se sviđa, jedino što bih volio su šire mape, sve je nekako usko, volio bih veći prostor za manevriranje. Inače nešto mi je igra baš oku ugodna, tek sam sad vidio da je edited Source engine.

Mene živicra kad me prijatelj bloka dok bježim, i onda me syebu. Ali sam mod je odličan, više se taktizira i titani se moraju držati skupa.

14 godina
neaktivan
TitanFall

Probaj dolje desno u prvom meniu staviti North Europe servere, meni odmah riješilo problem i spojilo se iz prve.

EDIT: Da, to je glavni razlog što sam i napisao da je usko ali valjda to nisam spomenuo, najbolje da svi ostanu zajedno jer ono nas 3-4 spali jednog Titana za par sekundi, ali onda te blokiraju, ili stalno hitaš svoje, zato i nema friendly firea. 

I nedostatak ded. servera je koma

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 19:16 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 2
10 godina
TitanFall

Upravo sam skidao Titanfall BETA sa origina, i prvih 3gb mi se skidalo mojom normalno brzinom koju imam, 1mb/sec (brže i ne mogu imat u gradu u kojem živim :/) a zatim, ostalih 10gb mi se skidalo po brzini od 8-9mb/sec...i skinulo se veoma brzo...Kako je moguće da je origin skidao igru tom brzinom kada je moja brzina zapravo samo 1mb/sec...? Stvarno mi nije jasno {#}

I named my penis The Truth, because bitches can't handle it!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Meni isto skida po 500kbps i onda pocne po 4MBps pase vrati.
Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice