Imam jedan problem sa ovom igricom pa ako neko moze da mi kaze u cemu je?igricu igram normalno dok ne dodjem do jednog mesta u pecini i odjednom mi izadje,a kada ponovo udjem u igricu i kada hocu da loadujem save game isto mi izadje iz igre i nikako ne mogu da nastavim gde sam stao,jedino krenem ispocetka i kada dodjem do tog baksuznog mesta u igri ponovo mi izlazi iz igre i ponovo ne moze da se loaduje!da li neko zna u cemu je problem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tako je i meni bilo, ali samo kada bih odabrao jednu od onih ponunđenih moći.
Jako se slabo sjećam ali znam da se pri početku igre birala jedna moć.
Ja sam izabrao onu da mogu crpiti energiju od neprijatelja i onda bi me nakon nekog vremena isto tako izbacilo.
kada bih odabrao bilo koju drugu bilo bi dobro.
Mislim da je to propust developera, potražit patcheve.
To je poznati bug, stavi zadnji patch 1.30 mislim , i tada u igri ostaje masu bugova.
Preporucam ti ako ti se bas igra da nabavis i ekspanziju Immortal Throne te stavi fan patch 1.7, to ti je napravljeno od starne fanova i popravi masu bugova i broken skillova pa uzivaj !
Evo ti likn za fan patch : http://www.titanquest.net/forums/bugfix-fanpatch/30510-rel-bugfix-patch-1-17-a.html
To je poznati bug, stavi zadnji patch 1.30 mislim , i tada u igri ostaje masu bugova.
Preporucam ti ako ti se bas igra da nabavis i ekspanziju Immortal Throne te stavi fan patch 1.7, to ti je napravljeno od starne fanova i popravi masu bugova i broken skillova pa uzivaj !
Evo ti likn za fan patch : http://www.titanquest.net/forums/bugfix-fanpatch/30510-rel-bugfix-patch-1-17-a.html
da li mogu da igram sa ovim fan patchom ali bez Immortal Throne?
igra je poprilicno duga, jedino mi se ne sviđa što prolazis tri puta jednu te istu stvar, samo na razlicitim tezinama. dobra stvar je sta ima masu novih legndarnih itema i oruzja, weapon enhancera i slicno..
sta se tice brzine ulazi u dexterity, imas i pasivnih skillova sta ti povecaju brzinu, ima i aktivnih sta povecaju damage, brzinu na određeno vrijeme.. Sjecam se kad sam igrao sa sam imao dual weapon speed freaka, bio je super efikasan protiv horde enemija ali i protiv velikih bossova jer ih je brzo zavrsava (samo je protiv njih trebalo igrat pametno jer popijes dosta damage-a). Prostrujao sam kroz igricu in no time (a rjesio bi skoro i sve side questove , bili su 1 ili 2 sta se nisu mogli rjesit zbog buga)