The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.034.050
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
The Witcher 3

W3 patch 2 gige i nesto,modovi nece raditi sa njim nazalost :(

0 0 hvala 0
14 godina
Re: The Witcher 3
Obi Wan kaže...
flpmyslf kaže...

BaW se moze zapocet za 34, a s tol'ko sam ja i zavrsio Main Story

jel to bas mudro zapoceti sa lvl 34? ja se sjecam da su neki questovi bili lvl 50 pri kraju ekspanzije?

Pa nije da ne lvl-upaš kako igraš BaW 

17 godina
Wack kaže...

W3 patch 2 gige i nesto,modovi nece raditi sa njim nazalost :(

patch notes?

It's not who you are, it's who you know.
11 godina
neaktivan
The Witcher 3

Nadam se da ce fixat onaj problem sa Wine Wars i Matildom (nema quest marka na kraju questa), to mi je jedini quest ostao od svih contracta, tresure huntova, side questova i main questova :)

Ako može tko pojasniti taj New game+, poceo sam Blood & Wine sa njihovim postavljenim levelima pa mi je uracunao kao da su Wild Hunt i HoS gotovi, a volio bi krenuti ponovno Wild Hunt ali da se mogu tu i tamo vratiti u završeni Blood & Wine, ako je to ikako moguce

Battlelog: D3lBoy-00
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2016 16:09 (D3lBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
It's not who you are, it's who you know.
11 godina
neaktivan
The Witcher 3

Da popravi Wine Wars i probleme sa zvukom, tj. glazba nece krenut na vecini dijelova, šteta sad kad sam prešao vec odma sam zamjetio da fali glazbe :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
flpmyslf kaže...

BaW se moze zapocet za 34, a s tol'ko sam ja i zavrsio Main Story

jel to bas mudro zapoceti sa lvl 34? ja se sjecam da su neki questovi bili lvl 50 pri kraju ekspanzije?

bolje je da zapocnes igrat sa barem 38 lvl-om. Ja stalno naletavam na 40+ lvl. Pogotovo ako igras blood and broken nose ili death march. Mozda se taj 34 lvl-i odnosi na main quest, jer ja trenutno uglavnom igram side questove i osim rjesenog gwenta koji je za 36.lvl i fist of fury sve ostalo je 40+, 

btw. da li ima netko da ima 90+ % achievementsa ostvareno? Ja imam za dosta jos igrat, trenutno sam na 62% s time da sam rjesio Woodland Spirit quest, ali nisam dobio achievement za njega jer nisam ubio onog jednog, ugl..isao sam okolnim putem pa njegov duh napada selo i dalje, tako nes, a quest je completed

artuditu
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2016 16:23 (flpmyslf).
11 godina
neaktivan
The Witcher 3

Išao sam New Game+ i sve mi je prenjeo iz Blood & Wine + Saveove iz dvojke. Kad sam upalio Wild Hunt baš "to je to" neznam koja igra mi može 2 puta isti dojam, možda i jaci ostavit za redom... Pa zasluzuje bit i goty 2016. Prekrasno <3

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

Patch 1.22:

- ...

- Fixes issue whereby Roach's tail could vanish.

- ...

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Something ends, something begins..

Main story gotov, nakon 104h..a avantura se nastavlja :D

Igra nije savrsena, ima mana...ali jedan vrlo vrlo vrlo zaokruzen naslov.
Grafika je predivna, malo malo se nades kak blejis u nesto i divis se lol. Prica bi mozda mogla bit malo napetija i dramaticnija u nekim dijelovima ali to nemrem sudit posto mi je ovo prva rpg igra koju sam presao do kraja, a razlog tome je sadrzaj. Ima ga more jebote... pa mozda zbog tog silnog sadrzaja u nekim dijelovima nisam osjecao napetost jer sam navikao na linearne igre. A tu odes pa zaboravis na main quest lol. Od ubijanja cudovista do zasjede u novigradu di sam dobio batina. Toliko detalja i sitnica, strasno. Skyrim i DA me nisu uspjeli kupit, al ovo bome je. 

Ocjenu necu davat, nema potrebe. Ovo je jedna od onih koju treba odigrat i pusiti da te usise. A poljacima svaka cast.

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2016 23:52 (Sale_ds).
Moj PC  
4 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Something ends, something begins..

Main story gotov, nakon 104h..a avantura se nastavlja :D

Igra nije savrsena, ima mana...ali jedan vrlo vrlo vrlo zaokruzen naslov.
Grafika je predivna, malo malo se nades kak blejis u nesto i divis se lol. Prica bi mozda mogla bit malo napetija i dramaticnija u nekim dijelovima ali to nemrem sudit posto mi je ovo prva rpg igra koju sam presao do kraja, a razlog tome je sadrzaj. Ima ga more jebote... pa mozda zbog tog silnog sadrzaja u nekim dijelovima nisam osjecao napetost jer sam navikao na linearne igre. A tu odes pa zaboravis na main quest lol. Od ubijanja cudovista do zasjede u novigradu di sam dobio batina. Toliko detalja i sitnica, strasno. Skyrim i DA me nisu uspjeli kupit, al ovo bome je. 

Ocjenu necu davat, nema potrebe. Ovo je jedna od onih koju treba odigrat i pusiti da te usise. A poljacima svaka cast.

Istu stvar sam ja dns pomislo. Poceo sam tek main quest tek tol'ko kol'ko sam morao. Do sada uglavnom rjesavam ''Knight for Hire'' sidequest i nekak si u to vrijeme mislim pa zakaj ne rjesavam main quest? U HoS-u sam odmah isao na main quest iz razloga jer me je prica jednostavno prisiljavala da rjesavam main quest i tek pred kraj sam poceo rjesavati side questove. To je jedan dio koji fali u BaW. Netko je napisao, odmah dobijes 2 glavna lika i prica ti jednostavno ne dopusta da zujis okolo. U BaW udjes tak da ubijes golijata, odes malo u arenu na show di ubijes Šalmara i kasnije se vidis s frendom Regisom gdje usput ubijes Bruksu i onda stanes. I sad kaj..ili ravno ili okolo i ja sam odabrao okolo. No nije to neka velika mana BaW-u. BaW ima puno noviteta i to je zapravo ono kaj me tjera da krenem istrazivat i da kasnije krenem na main story. Naravno, prvo u planu je poskupit sve no armore/weapone i onda malo ofarbat i sad ajmo vatat Detlafa jer jbg ne zuri nam se.

artuditu
9 godina
The Witcher 3

Blood and Wine su najavljivali kao veliko finale, a na kraju ispada da bi Hearts of Stone bio bolji završetak.

Vidi se da im bolje leži linearnost i fokus na priču, a to se najbolje vidi u Witcher 2.

0 0 hvala 0
14 godina
Blackstorm kaže...

Blood and Wine su najavljivali kao veliko finale, a na kraju ispada da bi Hearts of Stone bio bolji završetak.

Vidi se da im bolje leži linearnost i fokus na priču, a to se najbolje vidi u Witcher 2.

Pa u tome su majstori i meni će zauvijek biti žao da su prilikom izrade trojke pali pod taj utjecaj da baš sve danas mora biti open world i tako napravili lošiju igru nego su objektivno sposobni napraviti. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
The Witcher 3

hoce li izaci kakva EE edicija sa svime dosad u jednom?

0 0 hvala 0
14 godina
GSP kaže...

hoce li izaci kakva EE edicija sa svime dosad u jednom?

Bilo bi jako čudno da ne izađe.

I poznavajući ih to neće biti samo upakirano original + ekspanzije nego će uz to sigurno doći još nešto.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
odjavljen
The Witcher 3

Instalirao sam HOS ekspanziju, je li ovo grafika malo updejtana ili je placebo ?

Darko

0 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

Ja skidam 13gb s ovim zadnjim patchem wtf? napravio sam štalu roachu i sad se uobrazio nekad neće doć kad ga zovem.

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pislje kaže...

Ja skidam 13gb s ovim zadnjim patchem wtf? napravio sam štalu roachu i sad se uobrazio nekad neće doć kad ga zovem.

Isto se i meni događa kada god idem van Corvo Bianco-a..

Isto tako ima bug da kad knocked downaš Bruxu npr. daje ti mogućnost finish off, ali nikad to ne napravi jer se izmakne. I primjetih da kad is Touissant-a idem npr u Novigrad da je razlika u grafici ogormna, Novigra je skroz taman/sharp za pretezito tamnom narancastom bojom, dok je Touissant full clear/smooth sa svjetlim bojama

artuditu
14 godina
flpmyslf kaže...

I primjetih da kad is Touissant-a idem npr u Novigrad da je razlika u grafici ogormna, Novigra je skroz taman/sharp za pretezito tamnom narancastom bojom, dok je Touissant full clear/smooth sa svjetlim bojama

Pa Touissant je zamišljen ko zemlja iz bajke. Sve je šareno, savršeno, vitezovi u shiny armorima, mladi i nadobudni se bore za naklonost prekrasnih djeva, ljudi uživaju u turniru, prave vino... i svi žive happily ever after dok ih ne ubije neki monster. 

16 godina

Pa Touissant je zamišljen ko zemlja iz bajke. Sve je šareno, savršeno, vitezovi u shiny armorima, mladi i nadobudni se bore za naklonost prekrasnih djeva, ljudi uživaju u turniru, prave vino... i svi žive happily ever after dok ih ne ubije neki monster. 

Skoro kao u Hrvatskoj :)

11 godina
The Witcher 3

Samo sto ovdje Vinograd dobijes na poklon ne dodje 30 specijalaca sa AK 47 da te deloziraju,sorry morao sam 

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The Witcher 3

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

Huh

Tek sam sad skužio da je startup screen u najnovijem Witcher 3 zapravo uvod u ono što se desi u A Night to Remember videu:

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
The Witcher 3

Imas jos nesto za skuziti ;)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ja uopce nisam imao tu glavnu misiju sa Oriannom, samo ono gdje si za stolom sa njom, bude i Dettlaff... Di sam mašio ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
D3lBoy kaže...

Ja uopce nisam imao tu glavnu misiju sa Oriannom, samo ono gdje si za stolom sa njom, bude i Dettlaff... Di sam mašio ?

to je misija kada biras izmedu dva puta... hoces li ic za syannom ili trazit unseen one-a ili ancient one kako god se zove.

It&#39;s not who you are, it&#39;s who you know.
11 godina
neaktivan

E da onda je to to, ja sam isao sa Syannom

17 godina
D3lBoy kaže...

cak mos ic do ovog ancient one-a, odradit taj dio sa ovom crvenokosom i onda opet se vratit na syannu. to moram probat i vidit sta se desava sa zavrsetkom.

9 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
D3lBoy kaže...

cak mos ic do ovog ancient one-a, odradit taj dio sa ovom crvenokosom i onda opet se vratit na syannu. to moram probat i vidit sta se desava sa zavrsetkom.

Quest sa Unseen Elderom mi je vrh. Prvo stunna Regisa koji je pao u neku hipnozu, nemre se pomaknut i kao spava. Onda Elder popije krv Geralt i baci ga u neku jamu di Geralt izgubi dio opreme, ali nazalost/na svu srecu nadjes ju ponovno i pocnet malo searchat njegovu jazbinu i naletis na mage-a (mrtav) koji se uspio tamo teleportirati i btw mislim da nađeš na najjaci attack dmg sword kojeg pokupis i dok searchas jazbinu skuzis da gravitacija ima svoje prste tamo i da ces hodat naopako i na kraju kad uspijes pricat sa Unseenom on veli da budes brz, ja pitam 2 pitanja i covjek me u sekundi ubije. WOOT?!

artuditu
17 godina

meni je daleko najbolji quest onaj gdje ja i roach pricamo o stvarima... umra sam od smija kad sam to odradija.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice