Meni se osobno nije svidio combat sistem iz prvog dijel,dok mi ovo sad trenutaćno izgleda puno bolje
Na zavi se ni na jednu kupljenu igricu neplaća poštarina ili?
Meni se osobno nije svidio combat sistem iz prvog dijel,dok mi ovo sad trenutaćno izgleda puno bolje
Na zavi se ni na jednu kupljenu igricu neplaća poštarina ili?
Combat system mi nije bio ništa posebno, jednom kad se navikneš klikati, to je to. S druge strane, combat system iz Gothica (1) mi je bio super.
Edit: Pogledah video, combat mi izgleda puno zanimljivije od jedinice, ako ispune ono što kažu u videu (da se boriš protiv različitih protivnika za koje će ti trebati drugačija taktika). A i to što je fistfight postao QTE je plus, jer u jedinici stvarno nije bio izazovan.
evo dosa novi video
http://www.gametrailers.com/video/exclusive-gameplay-the-witcher/713622
Ja necu nikakve video-ve gledati, da si ne pokvarim dozivljaj
Ovaj living world trailer je naprosto izvrstan, npcevi su vrhunski napravljeni, i viziualni i što se tiče AIa.
10 dana!
Witcher and Striga stye .
Koji smijeh ima ona ženksa, hahahahha.
Jedina zamjerka je da je lik Geralata u jedinici ljepše izgledao , barem koliko vidimo po videu. No, svejedno, jedva čekam[o] zaigrati.
"Ovo je jedna lokacija, ali ima ih još puno"
2011-05-07 20:47:35 - Procurio Witcher 2 - Ruska verzija - CloneDVD - 7.231GB.
Naravno, to je kopija originala, ne crackana, prerealisana nekom od korisnika IPT-a.
Eto sad znamo da neće biti odgođen 300%.
ak su rekli i oni sami da vec tiskaju i sve te stvarim onda nromalno da nema odgode :D
Čeka na preorderu...combat sistem nije daleko od jedinice...šta je naravno dobro.
Definitivno ne vidim neki napredak osim grafike NPC izgledaju isto kao u jedinici ne vidim neku extra inteligenciju okoline kao sta su najavljivali mozda je ovaj video premalo da bi se govorilo o tom ali zasad igra ne izgleda nis posebno pa cak ni u grafici...
Gdje ste mislili kupovati igru? Na steamu je bezobrazno skupa...čini mi se da je na g2play najjeftinija
koliko se čeka dostava?... nisam nikad na zavviju kupovao
Witcher izlazi za tjedan dana, a skyrim za 6 mjeseci -.-
Stigneš ga prijeći i zaboraviti... 10 puta.
Witcher izlazi za tjedan dana, a skyrim za 6 mjeseci -.-
Stigneš ga prijeći i zaboraviti... 10 puta.
nerazumjes,kazem da je bolje bethesdi da odgodi skyrim za 2012 jer ce wither 100% dobit nagradu najboljeg rpga za 2011...
Jel zna tko kako se zove ovaj assassin koji ima povez na oku?
imam osjećaj da će igra biti EPIC, zbogom društveni živote, barem mjesec dana:-)
Užas. Za 10ak dana, a onda su mi prakticki ispitni rokovi
Ah možda i bolje tako, necu ga sad kupiti (a bome ni igrati) vec za bozic/novu godinu, mozda bude i neki popust na steamu jer se sad opasno dvoumim da li naruciti box ili platiti puno vecu cijenu samo da mi bude na acc-u zajedno sa svim ostalim igrama koje posjedujem =/
no way, da ćeš toliko čekati, otpor je uzaludan
Ma fora je u tome da sam rekao, i jos se drzim toga, da cu igru odmah igrati na najtezoj razini, a za to cu trebati vremena i zivaca koji su mi u ovom periodu godine jako dragocjeni
Ma fora je u tome da sam rekao, i jos se drzim toga, da cu igru odmah igrati na najtezoj razini, a za to cu trebati vremena i zivaca koji su mi u ovom periodu godine jako dragocjeni
Slažem se, bolje položit koji ispit pa će kasnije "patnja" s Geraltom biti slađa
jogurt je tu na hddu XD
jogurt je tu na hddu XD
ovak naslov si nikad nebi pokvario s jogurtom.
jogurt je tu na hddu XD
ovak naslov si nikad nebi pokvario s jogurtom.
neinstaliran naravno...ako mi se svidi necu ga ni pokvarit ;)
Bio bih vam zahvalan kad bi mi netko rekao kolko su mu točno naplatili GOG preorder na kraju..
Jer kad kao krenem plaćat piše i dalje 45 dolara, a navodno ipak ide u eurima..
Radije bih u dolarima ofc, pa lako potrošim još ako nešto starije uzme nego da dobijem kredit..