The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.452.987
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
11 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Batista kaže...
CasualViking kaže...

Ispricavam se na double post, ali imam bitno pitanje...

Znaci, ovaj mjesec mozda kupim novi komp i ovo mu je konfa:

AMD Athlon II X2 270 BOX AM3 3.4 GHz 2mb cache dual core

Asrock U68-VS3Fx DDR3

4 GB RAM DDR3

6 VAF GEFORCE 630 2GB DDR3

Na kojim cu postavkama moci igrati? Hocu li moci imati pristojni, igrivi FPS ako si stavim HD texture, hoce li trzati igra?

Sveukupno bi me ti djelovi dosli 1676kn (popis djelova je sastavljen prije malo vise od 1god, sigurno je pala cijena?), a cini mi se kao pristojna konfiguracija koja bi vise manje mogla pokretati sve igre bez velikih problema (sve do 2013 barem, ove nove igra tipa BF4 imaju stvarno nenormalne zahtjeve)....

Koje je vase misljenje?

Moci ces sve do 1280x1024, cak ce i ta reza biti knap, ispod bi trebalo ici glatko sa nekim osrednjim detaljima.

Zaboravi na HD texture.

smrc :( Ali, ipak ce ici glatko na high znaci? I to je dobro :D

Exorcizo te, omnis spiritus immunde, in nomine Dei Patris omnipotentis, et in noimine Jesu Christi Filii ejus, Domini et Judicis nostri, et in virtute Spiritus Sancti, ut descedas ab hoc plasmate Dei,
13 godina
odjavljen
CasualViking kaže...

Trebalo bi. Skyrim je odlično optimizovan.

11 godina
neaktivan
Comi123 kaže...
CasualViking kaže...

Trebalo bi. Skyrim je odlično optimizovan.

Ne slazem se bas, moj frend ima masu dobar kompjuter, stukao je u zadnje 2 god oko 6k u njega (spaljenik kompletni xD), a Skyrim mu zapinje nemilo. Probao je piratsku verziju, original, svakakve patcheve i fixove je skidao, nista mu nece, igra steka ko blesava... A jedan lik iz susjedstva ima krntiju pa mu ide na medium postavkama :)

Exorcizo te, omnis spiritus immunde, in nomine Dei Patris omnipotentis, et in noimine Jesu Christi Filii ejus, Domini et Judicis nostri, et in virtute Spiritus Sancti, ut descedas ab hoc plasmate Dei,
14 godina

Ja imam govno od laptopa pa mi skyrim ide na medium bez problema, doduše na niskoj rezoluciji. Sad nabavljam novi PC, jedva čekam da nadoknadim zadnjih godinu dana sa igrama koje nisam mogao vrtiti, plus COD, BF, AC....

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

Ja na svom racunaru igram Skyrim Legendary Edition na High postavkama, AA 2X AF 4X i igra radi odlicno.

You better run, you better take cover!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Ja na mom PC-u, 1280x1024 reza, sve MAX, sa HD oficijalnim teksturama. Oko 35 FPS-a, je neki minimum mada zna pasti i na 30. Obično 40, često ide i preko. Zadovoljan sam... Ko i nebi sa ovakvim rezultatima?...

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
quickr kaže...

Ja imam govno od laptopa pa mi skyrim ide na medium bez problema, doduše na niskoj rezoluciji. Sad nabavljam novi PC, jedva čekam da nadoknadim zadnjih godinu dana sa igrama koje nisam mogao vrtiti, plus COD, BF, AC....

Nemoj da ti pocnem pricati na tu temu.. Ja od 1999.god imam neki stari koma komp (doduse 2003 je dobio upgrade na 1 GB RAM i malo bolju graficku), i vec od tada igram samo stare igre tipa CS 1.6, Fallout 1, Fallout 2 i CoD 1-2... Kad nabavim ovaj komp, ja msm da cu pasti skolsku godinu, uzmajuci u obzir koliko sam zaostao u gamingu xD

U zadnja 2 mjeseca sam si nabavio 14 igara, sveukupno valjda 2k sati igranja ;)

17 godina

Morrowind napravljen na bazi Skyrima...

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina

{#}{#}

Watch Thomas the Tank Engine terrorize Skyrim

Mod{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 9:38 (doktor1).
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Smislio sam si lika s kojim cu igrati.. Biti ce ponosni Imperial (doduse prognan iz njihovih gradova i dobro poznat svim stražarima) po imenu Sir Oliver. Nece u biti premca u suljanju, provaljivanju i pickpocketu. Sve sto je pricvrsceno za pod smatra svojim... Moci ce cak i najboljeg lopova medu Khajiitima opljackati da ovaj nije ni shvatio.

I naravno, naj uvazeniji clan gilde lopova :D

A sto se borbe tice, nije toliko vjest u njoj, koliko u izbjegavanju nevolje i borbe, ali ako je bas nuzna, zna drzati i sasvim efikasno koristiti boze eventualno neki lagani mac.

Meni se cini sasvrsen :D

4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Kakav thieves guild pff, treba napravit mod koji unosi Cvjećarnicu, unutra 2 tegle cvijeća, jedna naravno osušena, druga na izdisaju :D

Šef i Jeremija koji se naderali skoome i hiberniraju, ostatak pomaže Grunfu koji smišljaja nova oružja u dvorištu, a smithing manji od 30 :D

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
14 0 hvala 2
13 godina
odjavljen
stickman1 kaže...

Kakav thieves guild pff, treba napravit mod koji unosi Cvjećarnicu, unutra 2 tegle cvijeća, jedna naravno osušena, druga na izdisaju :D

Šef i Jeremija koji se naderali skoome i hiberniraju, ostatak pomaže Grunfu koji smišljaja nova oružja u dvorištu, a smithing manji od 30 :D

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA {#} Gde ovo iskopa... {#}

15 godina
neaktivan

ti si se isto naderao malo skoome {#}

13 godina
odjavljen
The White Wolf kaže...

HAHAHAHAHAHAHAHA! {#} Pazi sad ovog {#}"Sve gore od boljeg"{#} Daj smislite još nekih fora i gluposti a da imaju veze sa Skyrimom. Meni je žešća ona, postavio sam par stranica iza, kako skooma-narkoman tumači Skyrim: "Dobro je kad ti ugledaš zmaja, ali je loše kad zmaj ugleda tebe". {#}

13 godina

Skyrim:

Wide as an ocean,deep as a puddle...

15 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

Skyrim:

I dosadan kao zasjedanje hrvatskog sabora...

13 godina
odjavljen
Praetorian1 kaže...

Kada sam rekao da provaljujemo neke gluposti i zezancije, nisam mislio da vređamo igru... U redu, to je tvoje mišljenje, poštujem. Skyrim je igra za strpljive koji vole da istražuju epsku fantastiku srednjevekovnog sveta. Igra je toliko ogromna, raskošna i bogata da prosto prži mozak i očne jabučice nestvarnim vizuelnim kvalitetom. Igra u kojoj je i prosta šetnja zabavna sama po sebi.

11 godina
neaktivan
The White Wolf kaže...

Skooma je za slabiće i travare, cyrodilic brandy da ne govorim.

Pravi mouževi sa prsima ko u medvjeda piju medovinu.

17 godina

Syrim Windows XP... {#}

Oblačni XP

Samo neka tamo slika iz igre....

Moj PC  
11 1 hvala 1
15 godina
neaktivan

Ova treća slika. Kako?! Je li to stvarno in game SS? Po kamenu bi se reklo da je, ali po drvećima, ne znam baš. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Tko želi 10$ popust za Banggood neka posalje mail na pp!

0 0 hvala 0
13 godina
Praetorian1 kaže...
Rocinante2112 kaže...

Skyrim:

slazem se!

čak i s hrpom modova skyrim nije dostojan tes serijala (IMHO)

đaba dobra grafika i solidan engine...imam osjecaj ko da je mmo igra (a ne SP) s obzirom na to kolko utjecaja imam na okolinu. a to je nikakva

ubijem 42 zmaja,badass sam u svakom guildu, u gradu slucajno ubijem kokoš il nedaj boze ukradem jabuku iz za*ebancije,i pola straže se sjati na mene

il pocne s standardnim dosadnim dijalogom...mislim đabe sve to kad nemam osjecaj da imam ikakav utjecaj na svijet (a rpicamo o RPG igri),gdje bi to trebalo bit važno. imerzija jednostavno ne postoji

o plitkom combatu i siromašnom skill treeju necu pricat,svako ko je igro zna o cem se tu radi

17 godina
protjeran

Po meni najveća boljka Skyrima a i svih TES igara je totalno linearan main quest (samo je jedan kraj), a često i ostalih questova...

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...

Po meni najveća boljka Skyrima a i svih TES igara je totalno linearan main quest (samo je jedan kraj), a često i ostalih questova...

+ dosadni i ne pamtljivi likovi, questovi su zanimljivi ko emisija plodovi zemlje i mutavi lik s kojim igraš. Jesam li spomenuo dosadu?

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2013 12:05 (Praetorian1).
13 godina
Praetorian1 kaže...
Prince-Artas kaže...

+ dosadni i ne pamtljivi likovi, questovi su zanimljivi ko emisija plodovi zemlje i mutavi lik s kojim igraš. Jesam li spomenuo dosadu?

to mi je isto jedna od zamjerki na cijeli tes serijal. jos od morrowinda, likovi jednostavno nisu pamtljivi. fora je taj svijet i sve,ali bethesdi nikad nije bila interakcija igrača i svijeta bila jača strana

fora je sloboda ići gdje god želiš,i što je loot system odlican (as in,ubiješ nekog,s njega lootas tocno šta on nosi) ,isto je naravno i u Fallout serijalu uvijek bilo...ali osim toga skyrim ne nudi puno

13 godina
odjavljen

Šta je s vama? Šta ste napali igru? U Skyrimu nevalja ovo, nevalja ono... Bože... Kad ste balavili na gameplaye i trailere nije vam padalo to na pamet. Sada kad ste već izgustirali igru, ne valja nije TES... Nebuloze. Svi mi odani igrači TES-a, svesni smo mana i prednosti igre, a opet uživamo u tom umetničkom svetu koji je zaista živ, nezavistan od vas, i pun svega i svačega. Šta ćete više od jedne igre?

16 5 hvala 0
13 godina

Jedno pitanje, hocu opet da igram skyrim ali bih htio i HD texture neke da skinem. Imam Skyrim legendary edition pa sta preporucujete, gledao sam ove dvije opcije:

http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/607/?

http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/35507/?

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

ovaj što si naveo, 2K i ENB Mod, kompatibilni su, tako da nemaš brige.

2k su teksture, enb poboljšava svijetlost, bloom, boje su izraženije itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Comi123 kaže...

Šta je s vama? Šta ste napali igru? U Skyrimu nevalja ovo, nevalja ono... Bože... Kad ste balavili na gameplaye i trailere nije vam padalo to na pamet. Sada kad ste već izgustirali igru, ne valja nije TES... Nebuloze. Svi mi odani igrači TES-a, svesni smo mana i prednosti igre, a opet uživamo u tom umetničkom svetu koji je zaista živ, nezavistan od vas, i pun svega i svačega. Šta ćete više od jedne igre?

Oprosti što me smeta da je jedan COD Black Ops 2 nelinearniji od Skyrima.

Da se razumjemo Skyrim sam dvaput prešao uzduž i poprijeko, zadovoljan sam igrom u koju sam utukao 200+ sati ali neke stvari očekujem da se poprave...Morrowind je izašao prije 11 godina i predstavio je svjetlosni napredak u odnosu na Daggerfall. Oblivion i Skyrim su primarno nadogradili Morrowind samo u pogledu grafike, combat sustava i sučelja.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
13 godina
Comi123 kaže...

ja sam je igro kad je izasla,al falilo joj je tolko toga..nisam se mogo ufurat,nisam ga ni zavrsio bio

rpg mi je inace najdrazi zanr,al skyrim je tolko pojednostavljen bio..neznam,nije to to. nekome ko nikad to nije igrao vjerojatno je dobro sjeo. meni je to bio šamar. eto

netrollam,ozbiljan sam. i morrowind je recimo imao svojih mana,ali naspram skyrima to je rpg i po. skyrim je neznam,light verzija obliviona. a to puno govori :D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice