- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bilo bi dobro da ima LOTR mod, ono epic scena ti i druzina u mordoru 10k na 10k vojnika
10k??? :)
u skyrimu ak imas 20 ljudi u kadru je jako puno :)
s jedne strane bi izgledalo efektno, s druge strane koja je sansa da ti lik prezivi ako je na celu bilo koje od te horde od 10k vojnika :)))
Pokvario mi se pc, i sad sam izgubio saveove,a neda mi se opet 20 sati ponavljat, pa ako ima tko 15 lvl mage, ili bilo koji save oko tog levela, bio bi zahvalan kad bi poslao :)
igram skyrim 6 sati u komadu i počelo mi strašno treperit ekran i sve, kad snimam s frapsom video na videu s ene vidi treperenje ali ingame je nepodnošljivo. Dal ima još tko takav problem da ne čitam sad 260 stranica unazad
evo isključio sma ga preko my documents/my games/skyrim/skyrim.ini
evo isključio sma ga preko my documents/my games/skyrim/skyrim.ini
on ti je napisao uključi ne isključi
Ja imam kojih 20h prijeđeno tj. 10 level, sada kada sam uključio igru negdje se pogubili sejvovi i imam sejvove na jedno 13 satu tj početak 7. levela dali je to sada neki bug, neda mi se sada nanovo prelaziti te iste stvari dali ima način da se to nekkao otkloni, tj. povrati?
Hvala na pomoči
Ajd na direktorij save gameova i pogledaj jesu li tamo, ako jesu pobriši ostale, napravi backup ovih i opali reinstal.
Ja sam imao samo dva questa s njima
- Join Dark Brotherhood ( Failed )
- Destroy Dark Brotherhood
Nazalost prijatelju unistenje DBa ne nudi ni 5% nagrada kao prolazak citavog DB quest linea. :(
Riješio DB main quest, bar mislim, e sad me zanima da li oni "pozivi" od Night Matere dolaze konstantno, tj. da su to random questovi nadalje, ili ima i to kraja?
Ja sam imao samo dva questa s njima
- Join Dark Brotherhood ( Failed )
- Destroy Dark Brotherhood
Nazalost prijatelju unistenje DBa ne nudi ni 5% nagrada kao prolazak citavog DB quest linea. :(
Definitivno. Najbolji questovi su oni DB-a...
Riješio DB main quest, bar mislim, e sad me zanima da li oni "pozivi" od Night Matere dolaze konstantno, tj. da su to random questovi nadalje, ili ima i to kraja?
Ti questovi su "radiant", znači kad ga uzmeš generira se random NPC (većinom no-name), na random lokaciji pa ga ti ubiš i dobiš neš para... Kad vidiš jedan quest, vidio si sve i stalno se ponavljaju.
Završio main quest i dosta onih sporednih, na strani Imperije.
Sad lijepo slijedi još jedan prelazak za drugačijim likom, i sa malo pametnijim odlukama.
EDIT: tek sad skužio da si napočetku u Helgenu s Ulfrickom, i da možeš birat hoćeš li pobjeći s Stormcloaksima ili Imperialsima... Ne znam kud sam gledao kod prvog prelaska.
Jedno pitanje,vec sam lvl 18 i stvarno nigdje ne vidim zmajeve!!!
Koji vrag svi kazu da su se vec suocili sa njima,ma ja nikako da
naidjem na kojeg.
naidjem na kojeg.
Jer nisi išao tamo gdje si trebao i riješio prvih par questova. U ono prvo selo, riverwood, golden claw quest onda u whiterun kod jarla. Tekl onda dolaze zmajevi.
naidjem na kojeg.
Zmajeve nisi vidio jer nisi još pokrenuo glavni quest. Inače, čini mi se da možeš naići na zmajeve na mjestim gdje se nalazi word of power, pod uvjetom da je taj word of power negdje vani, a ne u nekoj špilji. Određeni zmajevi i dragon priestevi čuvaju word of power
Neznam,ugl cuo sam da se pojavljuju na random mjestima.
Ali ja do sada nisam naisao na nijednog.Ali ipak hvala,
kad tad ce me potrefit koji xD
Neznam,ugl cuo sam da se pojavljuju na random mjestima.
Ali ja do sada nisam naisao na nijednog.Ali ipak hvala,
kad tad ce me potrefit koji xD
Da, na random mjestu, nakon što rješiš quest u kojem ubiješ prvog.
Inače Creation Kit izlazi u utorak i sa sobom donosi neko iznenađenje (večinom se misli da radi o high rezz teksturama)
DCDeacon
For our Skyrim PC fans, the Creation Kit is on track for release on Tuesday. And, we also have a special surprise with it. #whatcoulditbe!?
http://forums.bethsoft.com/topic/1342410-ck-out-on-tuesday-thread-3/
Ajd na direktorij save gameova i pogledaj jesu li tamo, ako jesu pobriši ostale, napravi backup ovih i opali reinstal.
Vidio sam tamo nekoliko komada savea, znači da kopiram to i da reinstaliram igru. Probat ču ali nekako sumnjam da če mi pomoči
Ipak hvala na pomoči
Htio sam samo pitati dali se na kompu može igrati sa joysticom, imam ga pa sam htio probati kakav je osječaj da se sa njime igra, uključio sam ga ali ga igra ne nalazi, tj. u opcijama nemam ništa da ga podesim?
Vidio sam tamo nekoliko komada savea, znači da kopiram to i da reinstaliram igru. Probat ču ali nekako sumnjam da če mi pomoči
Trebalo bi. kad reinstaliraš ubaci save sa najvišim brojem, ako to ne bude tvoj zadnji nego oni od 13 sati ebiga, nafrkao si.
Htio sam samo pitati dali se na kompu može igrati sa joysticom, imam ga pa sam htio probati kakav je osječaj da se sa njime igra, uključio sam ga ali ga igra ne nalazi, tj. u opcijama nemam ništa da ga podesim?
Ako se ne varam u opcijama imaš za izabrati Controller (da/ne).
Trebalo bi. kad reinstaliraš ubaci save sa najvišim brojem, ako to ne bude tvoj zadnji nego oni od 13 sati ebiga, nafrkao si.
Probat ču, ako ne uspije brišem i nastavljam nagodinu
Ako se ne varam u opcijama imaš za izabrati Controller (da/ne).
Koliko sam ja vidio nema, ali ču provjeriti možda se varam
Ako ne uspiješ nastavi odmah, samo složi totalno drugačijeg lika, s drugačijim atributima i stilom borbe, i igra će ti biti totalno drugačija.
EDIT: tek sad skužio da si napočetku u Helgenu s Ulfrickom, i da možeš birat hoćeš li pobjeći s Stormcloaksima ili Imperialsima... Ne znam kud sam gledao kod prvog prelaska.
Hehe, i ja sam tek u drugom prolasku skužio Alduina, Ulfricka i da možeš birat Stormcloakse ili Imperials (mada sam odabir ništa ne utječe osim na komentare kod NPC-ova).
Gdje sam gledao kod prvog prelaska.... Gledao sam da što prije pobjegnem od vražijeg Zmaja
Evo nesto koga mrzi da sakuplja opremu:
u konzulu kucas:
svii itemi u igri /coc qasmoke.
kad zavrsis sa uzimanjem itema ukucaj /coc Riverwood
besmrtnost je /tgm
Sta thuglife tebi neradi?