The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.448.009
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
thedream kaže...

Umlatio sam Freya i skoro se utopio {#}, blažene ove bočice Waterbreathinga itd. koje nosim sa sobom, valjda 100 potiona teglim..

Eh.. teškom mukom sam ih na stotine pospremio u kuću kad sam skužio da mi oni uzimaju preko pola inventorya. {#}

Uvijek sam bio paranoičan i što se tiče potiona nosio ih baš sve na koje sam naišao (kao nekad će u nekoj situaciji zatrebat), a zapravo koristim ih najviše 4-5 različitih jačina.

LoL EU: Ferinus
17 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

nešto mi je nejasno..naletio sam na nekom Skyrim forumu da treba "osloboditi" memoriju(RAM) jer da Skyram koristi  2GB ..ja imam 8GB na W7x64 i igra mi radi glatko kao neki bezvezni Tetris. Pa i da "oslobodim" svih 8 GB, šta bih dobio, nije mi baš jasno..

Work like you don't need money, love like you've never been hurt, dance like no one's watching And SEED LIKE THERE IS NO BANDWIDTH LIMIT
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

J.... ti lydiu kad za mene jzargo radi :D

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
micho0305 kaže...

nešto mi je nejasno..naletio sam na nekom Skyrim forumu da treba "osloboditi" memoriju(RAM) jer da Skyram koristi  2GB ..ja imam 8GB na W7x64 i igra mi radi glatko kao neki bezvezni Tetris. Pa i da "oslobodim" svih 8 GB, šta bih dobio, nije mi baš jasno..

Zadnjim patchem (Update 4) Skyrim zna koristit  više od 2GB rama, a rezultat je bolja stabilnost (a manji utjecaj je na preformanse)

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
16 godina
neaktivan

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pitanjce za znalce.

Zasto mi nedostaje "Data files" ?

igra je piratska {#}

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 19:24 (Batista).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Batista kaže...

U ...Documents\My Games\Skyrim\SkyrimPrefs.ini dodaj ispod [Launcher]

bEnableFileSelection=1

ak nemaš slučajno [Launcher] onda samo na dno dodaj i njega, znači:

[Launcher]

bEnableFileSelection=1

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 20:32 (ZC_Someone).
17 godina
ZC_Someone kaže...
Batista kaže...

U ...Documents\My Games\Skyrim\SkyrimPrefs.ini dodaj ispod [Launcher]

bEnableFileSelection=1

ak nemaš slučajno [Launcher] onda samo na dno dodaj i njega, znači:

[Launcher]

bEnableFileSelection=1

Nek ti Bog da zdravlje :D

Malo sam si izmodal looking :)

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 21:37 (Batista).
17 godina
neaktivan

:D

Moj PC  
17 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Što mislite hoće li moj PC moći to pokrenuti?

Ako je odgovor da, što se preporuča za bolje performanse?

Vidim da ima svakakvih prijedloga, od komandi u configu do programa, mislim da se zove Skyrimboost

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moći će na nekoj nižoj rezoluciji na medium bez problema, obavezni novi driveri i nemoj samo stavljati nikakve grafičke modove.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 19:38 (zrimo).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

obaj quest za onog mućkog provokatora sibbia black brirara iz riftena, e sad mi je on dao ključ za neki svoj secret stash, al ga ne mogu naći.

zna netko di je?

edit: glup sam, našao :)

Najgora stvar kod cenzure je ***** ***** ********
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 19:40 (The Unforgiven).
15 godina
neaktivan

Bolje da se nisam ni upustao u ovakvo SMEĆE OD IGRE ( ako se može i smećem nazvati). Poslje 10 dana koliko sam igrao igru su mi upropastili glitchevi koje sam pokušao "sredit" sa console komadama...i igra je pukla totalno,poslje 4 patcha.

Prvo mjesto u prodaji?!!!!  Pa kako im uopće uspjeva pranje mozga tolikim masama. Sramota za Bethesdu i za nas koji smo kupili igru, ovo je zadnja njihova na koju bi se najrađe popišo (opet isprika). Sramota,fujjj!!!

AMD 965 oc 3.8 nb 2600 , ATI 5850 oc 800-1100, G.SKILL 1866 (1800 8-8-8-24) , GIGABYTE ma790xt-ud4p , PSU CORSAIR tx 850 , cooler MUGEN 2, case Thermaltake armor+ mx ,sound LOGITECH x-230, head phon
Moj PC  
0 22 hvala 0
15 godina
lolz, meni u 50-ak sati igra igra crashala 2 puta i naletio na 3-4 buga koja sam riješio loadanjem prijašnjeg savea

ne znam ja čeg si se ti napušio, al haluciniraš
da, glitcheva ima, ali definitivno ne takvih da igru nazoveš smećem
15 godina
neaktivan

Igra ne radi! Ako si kupio or i ti bi se ljutio. Rage-u nisam ni prsmridio jer sam čuo da je pun problema. Skyrim? Pa igra nema ni valjanu deinstalaciju :)... tako da ću i to smeće čistit ručno. Da psujem po forumu nema smisla... tako da... gotov sam ;).

AMD 965 oc 3.8 nb 2600 , ATI 5850 oc 800-1100, G.SKILL 1866 (1800 8-8-8-24) , GIGABYTE ma790xt-ud4p , PSU CORSAIR tx 850 , cooler MUGEN 2, case Thermaltake armor+ mx ,sound LOGITECH x-230, head phon
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

wiki ( http://elderscrolls.wikia.com ) vise ne radi, nemogu vjerovat...glupa SOPA

http://americancensorship.org/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Brijem da će sutra opet proraditi, pošto kad klikneš na to te baci na onaj sajt koji se protivi SOPA-i.

15 godina
protjeran

Šta je sopa?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
darthmuller kaže...

Igra ne radi! Ako si kupio or i ti bi se ljutio. Rage-u nisam ni prsmridio jer sam čuo da je pun problema. Skyrim? Pa igra nema ni valjanu deinstalaciju :)... tako da ću i to smeće čistit ručno. Da psujem po forumu nema smisla... tako da... gotov sam ;).

Ajd nemoj molim te pretjerivati. Nitko ne tvrdi da nema bugova ali to svejedno nije zaustavilo masu ljudi s ovog foruma da završi bar glavni quest i frakcije. Ja sam iznad 100 sati i doživio sam možda 3-4 crasha, naletio sam na 2-3 malo veća buga koja se svejedno daju ispraviti i doživio sam par puta da mi se neka animacija ne prikaže. Svi drugi problemi koje sam imao su bili radi modanja.

Svinja kaže...

wiki ( http://elderscrolls.wikia.com ) vise ne radi, nemogu vjerovat...glupa SOPA

http://americancensorship.org/

Meh, koga briga. UESPWiki je ionako bolji.

borna666 kaže...

Šta je sopa?

Živiš ispod kamena? {#}klik

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 21:25 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan

Počelo je sa vratima, pa borba sa zmajem, nisam imao sve shoutove da ga porazim. Pola questova znači nisam ni dobio da ih odradim.... pokušavo sam sa konzolama i nisam uspio... a to mi nije bila baš igra i zabava koju trebam. Evo upravo  gledam moguće krajeve na youtubeu... i to sve za 40 eurića. Kuiš? Zato moj očaj..... 

AMD 965 oc 3.8 nb 2600 , ATI 6970 , G.SKILL 1866 (1800 8-8-8-24) , GIGABYTE ma790xt-ud4p , PSU CORSAIR tx 850 , cooler MUGEN 2, case Thermaltake armor+ mx ,sound LOGITECH x-230, head phon
17 godina
neaktivan
darthmuller kaže...

Počelo je sa vratima, pa borba sa zmajem, nisam imao sve shoutove da ga porazim. Pola questova znači nisam ni dobio da ih odradim.... pokušavo sam sa konzolama i nisam uspio... a to mi nije bila baš igra i zabava koju trebam. Evo upravo  gledam moguće krajeve na youtubeu... i to sve za 40 eurića. Kuiš? Zato moj očaj..... 

Lol, dal ti uopće znaš da većinu shoutova moraš sam naći i otključati?

14 godina
neaktivan

decki help,zaraziosam se vampirizmom,bio sam u whiterun na bless kod talos kipa

ali idalje sam zarazen,nije jos 4 stadij al ce bit :)))).

mom khajitu su zubi izrasli,ak loadam imam pun k... prije sto sam igrao,gledao sam dali ima console command neka da makne to i nista.

pa necu valjda ispocetka opet,vec sam dosta prosao

~^iGoR~
16 godina
neaktivan
igor1311 kaže...

decki help,zaraziosam se vampirizmom,bio sam u whiterun na bless kod talos kipa

ali idalje sam zarazen,nije jos 4 stadij al ce bit :)))).

mom khajitu su zubi izrasli,ak loadam imam pun k... prije sto sam igrao,gledao sam dali ima console command neka da makne to i nista.

pa necu valjda ispocetka opet,vec sam dosta prosao

Na ti... {#}

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
darthmuller kaže...

Nečeš ti dobiti questove pajdo, ti bi najradiej da ti za svaki quest dotrči onaj papan s pismom i to je to, treba exploreati, iscijediti cijelu mapu, gradove, okolicu, šečine, otoke gore, planine, pričati s ljudima, ik questova se vrlo lako skupi, čudi me kako ja nemam s tim problema.

A za shoutove si sam kriv, ako ne exploeraš nečeš ih ni skupiti, pa ti je đabe imao ti i 20 dragon soulova.

When you're young you don't mind being pretentious, but it gets a little bit embarassing as you get older - Graham Coxon.
14 godina

Igra je cudo sto se tice grafike.FXAA i AF djeluju poprilicno na izgled.Kasnije cu priloziti par slika cisto da se vidi kako dobro izgleda i na HD 4670,iznenadio sam se.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 10:58 (zoharbizo).

0 0 hvala 0
16 godina
darthmuller kaže...

Ma koje shoutove nisi imao da poraziš zmaja. Obične zmajeve poraziš bez ikakvog shouta, naravno neki shoutovi ti olakšaju posao. Za Alduina trebaš određene shoutove ali nemožeš ni doći do njega a da ih ne dobiješ,  tako da si ih morao imati.

Ne kužim ove koji se žale da je neigrivo zbog bugova. Osim Esbern buga koji se lako popravi nisam naletio na išta drugo što bi pokvarilo užitak igranja. Druga je stvar ako ideš modat pa sve rasturiš. Ja sam stavio dosta modova i desilo mi se par crasha ali ništa strašno. Ionako mi je jedan prst non-stop na F5 {#}

14 godina
neaktivan

Nažalost odustao od igre, na 33 levelu počeli su mi se kvariti

sejvovi tj. igra više nije željela snimiti poziciju, čak ni auto-sejv

Mislio sam da je to količine sejvova (oko 300tinjak) / hard kapacitet

ali sve je fino, imam još mjesta na hardu.

Šteta, iako nisam bio uživljen u ostale tes-ove, skyrim me totalno oduševio

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sačuvaj saveove pa probaj reinstall.

When you're young you don't mind being pretentious, but it gets a little bit embarassing as you get older - Graham Coxon.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
konflikt kaže...

Nažalost odustao od igre, na 33 levelu počeli su mi se kvariti

sejvovi tj. igra više nije željela snimiti poziciju, čak ni auto-sejv

Mislio sam da je to količine sejvova (oko 300tinjak) / hard kapacitet

ali sve je fino, imam još mjesta na hardu.

Šteta, iako nisam bio uživljen u ostale tes-ove, skyrim me totalno oduševio

Ako zaista sumlješ da je nešto otišlo do vraga zbog hrpe sejvova, Skyrim ti save games fajlove cuva unutar systemskog diska iliti particije pod Users / *tvoj user / my documents / my games / skyrim / saves

Naravi backup prvo! a zatim počisti listu sa nepotrebnim fajlovima, možda pomogne.

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice