nisam dugo igrao skyrim, jel zna netko gdje se nabavi key za library u college of winterhold
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni se mačevi ipak čine najbolji. No možda zato jer igram na master pa sam (bar ispočetka) prisiljen koristiti hit'n'run taktike.
Kaže se pro
Znam da jesam ali još uvijek me je malo sram hvaliti se
Da li bi islo za jednog Nordijskog Vikinga: Light Armor, Block, One-Handed (macevi ili sjekire a mozda i za oboje uzeti perkove, NEukljucujuci Dual), Archery, Enchanting, a u najkasnijim fazama da popunjavam Snak. Sta mislite, dajte primjedbe slobodno???
Da li bi islo za jednog Nordijskog Vikinga: Light Armor, Block, One-Handed (macevi ili sjekire a mozda i za oboje uzeti perkove, NEukljucujuci Dual), Archery, Enchanting, a u najkasnijim fazama da popunjavam Snak. Sta mislite, dajte primjedbe slobodno???
Ja norda uvijekzamišljam kao sirovinu u heavy armoru, nekim two handed weaponom, smithingom i eventualno razvijenim archery i alechemy sposobnostima, nikako s light armorom ili ičim što ima veze s magijom.
Imam problem sa igrom
evo dns kreno malo igrat i dodem u riverwood kad ono nemogu koristit nijedan shout tj imam sve al kad ocu iskoristit pise da moram ubit zmaja da bi moro iskoristiti??
TO mi nije jasno prije toga sam ga bez pol frke koristio (lvl 15) a sad trebam ubit nekakvo zmaja?
Imam problem sa igrom
evo dns kreno malo igrat i dodem u riverwood kad ono nemogu koristit nijedan shout tj imam sve al kad ocu iskoristit pise da moram ubit zmaja da bi moro iskoristiti??
TO mi nije jasno prije toga sam ga bez pol frke koristio (lvl 15) a sad trebam ubit nekakvo zmaja?
Možeš ti koristiti one koji su ti otključani ( provjeri na koju su ti tipku bindani, da nebi mlatio po krivoj, događalo se ), a one koji nisu otključaješ zmajevom dušom, svaki put kad ubiješ letećeg gmaza dobiješ jednu, i s njom otključaš shout ( svaki shout ima tri stupnja, tako da bi napunio shout do kraja moraš utući tri "duše" ).
Imam problem sa igrom
Možeš ti koristiti one koji su ti otključani ( provjeri na koju su ti tipku bindani, da nebi mlatio po krivoj, događalo se ), a one koji nisu otključaješ zmajevom dušom, svaki put kad ubiješ letećeg gmaza dobiješ jednu, i s njom otključaš shout ( svaki shout ima tri stupnja, tako da bi napunio shout do kraja moraš utući tri "duše" ).
Znam to, nije u tom problem!
Problem je u tome da nemogu koristiti vise shout koji sam prije MOGAO tj kad udem u meni (shouta) nema nicega!
Znam to, nije u tom problem!
Problem je u tome da nemogu koristiti vise shout koji sam prije MOGAO tj kad udem u meni (shouta) nema nicega!
Daj opali SS da vidim točno kako to izgleda, ako je tako kako kažeš onda je neka žešća greška.
Evo vidim samo ovo sve ostalo radi a ovo koda se resetiralo :(
Jesi ti mozda upisao u konzolu psb komandu da dobijes sve shoutove i spellove
ako jesi moguce je da se zbuggalo jer tu ima dosta shoutova i spellova koje je bethesda rabila za testiranje
nevezano za ovo,koje vi graficke modove ili gameplay promjene koristite,to su .esp fajlovi
namjeravam dici Windows 7 i napraviti sve ispocetka jer ovo vise ubija,ne krenem ni igrati vec crasha na desktop
probao sam sve zivo i nezivo,i opet crasha...
evo koje ja koristim i jos tona tekstura promijenjenih....
http://www.pohrani.com/f/3L/zJ/mRr4O1s/modovi2.jpg
Jel ste deadric artifakte sami nasli ili ste gledali wiki? Zavrsio sam main questline i sad dvoumin se ocu li gledat u wiki za dodatne questove!
nisam dugo igrao skyrim, jel zna netko gdje se nabavi key za library u college of winterhold
evo jos jednom
Jel ste deadric artifakte sami nasli ili ste gledali wiki? Zavrsio sam main questline i sad dvoumin se ocu li gledat u wiki za dodatne questove!
Ja ne želim to raditi. Ne volim tako forsirati igru, pogotovo ne pri prvom prolasku.
Također mislim još jednom odigrati kao neki mag i vjerujem da će mi biti puno ugodnije ponovno igrati ako budem opet otkrivao nove stvari. Nešto što sam pri prvom prolasku namjerno ili slučajno zaobišao.
nevezano za ovo,koje vi graficke modove ili gameplay promjene koristite,to su .esp fajlovi
namjeravam dici Windows 7 i napraviti sve ispocetka jer ovo vise ubija,ne krenem ni igrati vec crasha na desktop
Meni se CTD počeo prekjučer događati svako malo, a da nisam ništ značajnije nadograđivao(teksture,modovi). Reinstalirao ponovo, stavio teksture i modove bez shadera i injectora i opet ista stvar. Preimenovao teksture i opet isto. I onda sam pogledao u My Gamesu skyrim.ini i vidio da sam promijenio dan prije u testiranju ugridstoload na 9 što je izgleda previše. Malo mrdanja u konzoli i vratio na 7 i sada sve ide opet bez problema.
Tako da prevelik ugridstoload može izazvati CTD
Backup savea i reinstal igre, nema druge ;).
Jesi ti mozda upisao u konzolu psb komandu da dobijes sve shoutove i spellove
ako jesi moguce je da se zbuggalo jer tu ima dosta shoutova i spellova koje je bethesda rabila za testiranje
u konzolu jedni sto sam upisivao je komanda za pogled tj FOV
reinstall sam probo al vjerovatno je to veznao za save tako da opet isto
Kreno ispocetka i sad sve normalno !
U igri sam nailazio na oruzija koja imaju pasivan efekat, tipa: silver sword posebno efektivan na undede, neki deger Valdamar tako nesto, ima 25% sanse za kritikal... Da li postoji neka vjestina, skil... Da bi se na neko oruzije koje koristite ugradio neki slican pasivan efekat?
Enchantaj oružje.
Pogledaj malo enchant tutove po jubitou.
Jaj... Za popi.zdit !
Konacno da zaigram skyrim na quad core-u, divim se kak sve ide fluidno i onda me izbaci iz igre !
Mogu igrat jedno cca 5 min i uvijek me uredno izbaci bez ikakve prijave greske...
Ima tko kakvu ideju ?
e sad sam 23 lvl i sad dosta sam shautova naucio ( ono kad pise na onom ovalnom zidu i se zacrni i "new shaut" )
sad kako da mi postane aktivan taj shaut ( trazi me dragon soules )
e sad sam 23 lvl i sad dosta sam shautova naucio ( ono kad pise na onom ovalnom zidu i se zacrni i "new shaut" )
sad kako da mi postane aktivan taj shaut ( trazi me dragon soules )
trebas ukokat zmaja da pomocu njegove duse otkljucas zeljeni shout
Jaj... Za popi.zdit !
Konacno da zaigram skyrim na quad core-u, divim se kak sve ide fluidno i onda me izbaci iz igre !
Mogu igrat jedno cca 5 min i uvijek me uredno izbaci bez ikakve prijave greske...
Ima tko kakvu ideju ?
Imaš zadnji patch i drivere za grafičku? Može bit i loš krek pogotovo ako se radi o 1.0 piratskoj verziji
evo jos jednom
Prije onog mosta za colege imaš žensku ( ne pred vratima collegea već prije toga jednu drugu).
Kažeš joj da si dragonborn i sad joj ti to moraš dokazat pa jednom ''puhneš'' i onda bu išla s tobom i otvorila ti college.
EDIT:Faralda ti se zove
Jel ima neki trgovac da procijeni bar malo više ovu robu koju mu želim prodati jel je bolesno da mi spuste cijenu za 60% i više?
I sa kim se najbolje udružiti (ono kad te različite frakcije zovu da se udružiš s njima ako sam dobro shvatio?
Jel ima neki trgovac da procijeni bar malo više ovu robu koju mu želim prodati jel je bolesno da mi spuste cijenu za 60% i više?
I sa kim se najbolje udružiti (ono kad te različite frakcije zovu da se udružiš s njima ako sam dobro shvatio?
Zovu te dvije, stromcloacksi ( pobunjenici ) i imperijalci ( "vlast" ), i oni ratuju, tako si skoro i ostao bez glave na početku, ostalo su gulidovi, pa imaš lopove, čarobnjake, warriore i slično ( s drugačijim nazivima, ali to je to ), one su nezavisne jedna od druge i putevi im se ne isprepliću, ako da možeš raditi za sve bez konflikta, glede ovih pobunjenika i vlasti, moraš izabrati, a možeš i ostati neutralan, ako tokom igre ne riješiš ni jedan quest za njih.
I da, za prodavanje stvari pumpaj speech, mada, kako je netk oveć rekao, poslije se toliko napuniš da te nebriga za pare ni cijenu koju dobiješ za njih, i onako je većina proizvođaća šrot i mogu kuputu 2-3 dobre stvari i onda su bez para.
Ma poslije uopće nema problema s parama, samo se skupljaju. Evo upravo kupio kuću u Whiterunu (5k) i potrošio još oko 1000 golda da ju uredim. Sad sam švorc, al yebiga :D
Riješio se sveg što mi zasad netreba iz inventorija, nije uopće loše kuću imati.
Gdje da vidim koliko imam golda?
Gdje da vidim koliko imam golda?
U kasici prasici.