The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.449.816
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
15 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

I joined teh Dark Brootherhood! 

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Tiby kaže...

Eto stigao novi patch 1.3.1 {#}

Bilo je i vrijeme samo još nek izađe 8Gb+ i sve bude ok.

koje su promjene, poboljšanja??

''how yes no''
14 godina
mierda-del-torro kaže...
Tiby kaže...

Eto stigao novi patch 1.3.1  {#}

Bilo je i vrijeme samo još nek izađe 8Gb+ i sve bude ok.

koje su promjene, poboljšanja??

Službena podrška za 4Gb rama samo to, ne ispravlja nikakve bugove ili poboljšava igretinu na žalost.

14 godina
Jonja kaže...
Indestructible kaže...

iako nisam fan rpg zanra, a ni skyrim nikako nisam igrao, al ova cura me bas natjera da ga krenem i ja igrati, svaka cast!

a i lijepa je {#}

A di si živio zadnjih misec dana?

prvi put mi je da posjecujem ovu temu a i ujedno i da pisem (tacnije ovo drugi put) tako da nisam nista pratio oko skyrima, ustvari jesam oko izlaska igrice, a i rekao sam gore da nisam fan rpg zanra a ni same igrice, tako da me to i ne interesuje bas najbolje, al ipak cu probati poigrati

Had a dream I was king, I woke up still king
16 godina
neaktivan

Danas sam gledajući SP slučajno naletio na ovo:

Arrow in the knee, puno prije Skyrima Arrow in the knee, puno prije Skyrima
I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2011 22:40 (thuglife).
Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da li je netko riješio nastavak Diplomatic Immunity questa, sa onim likom što ga moram nać u Ratway Warrensima prije nego ga Thalmori ubiju kao? Dođem ja tako do njega, lijepo piše completed, ili ga Persuedam, i piše Talk to Esbern kako li se zove, a vrata zatvorena.

I ne postoji način da se otvore, kako riješiti taj bug?

EDIT : Riješeno nakon nekoliko random ulazaka i izlazaka u igru, očito bug.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 11:27 (thedream).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

I was an Idiot but then I got arrow in the HEAD{#}

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Ahahaha sori što se smijem ali brate ovo je prebrutalno hahahah

So say We All
16 godina
neaktivan
skyreeper kaže...
doktor1 kaže...

Ahahaha sori što se smijem ali brate ovo je prebrutalno hahahah

Ovo je doslovno brutalno.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
17 godina
neaktivan

Što je najgore, navodno je to istinito. Nije u Rusiji nego u Bugarskoj. Na sreću, tip se oporavio i živ je.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Aj bar da je preživio ovo......

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Što je najgore, navodno je to istinito. Nije u Rusiji nego u Bugarskoj. Na sreću, tip se oporavio i živ je.

Preživio je strijelu u glavu, to je skoro jednako onome da preživiš metak u glavu... to je sreća...

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
17 godina
Danny_HR kaže...

Ma koliko sam čitao, rusi, nasrali se i paff. Arrow in the knee, ups head!

A čitao sam da je tip živ, ali da je ostao bez oka....

Uglavnom, idioti...strašno!

ššššš - možda su u šumi
14 godina
Danny_HR kaže...

Tribalo mi je 5 minuta da dodem sebi nakon ovoga sto sam vidio.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
zoharbizo kaže...
Danny_HR kaže...

Od ovoga biš onda trebao biti u šoku sat vremena {#} Obavezno pogledat do kraja kada počne Metalika - Nothig else matters i kada rasplače mala studio i žiri....{#}

Ukrajinka...

{#}{#}{#}{#}

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 12:19 (doktor1).
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
zoharbizo kaže...
Danny_HR kaže...

Od ovoga biš onda trebao biti u šoku sat vremena {#} Obavezno pogledat do kraja kada počne Metalika - Nothig else matters i kada raspalče mala studi i žiri....{#}

Ukrajinka...

{#}{#}{#}{#}

Ovo sam gledao nedavno, vrijedi pogledati još jednom!

17 godina
Blizek kaže...
doktor1 kaže...

Ovo sam gledao nedavno, vrijedi pogledati još jednom!

Brutala teška.... Luda je mala, luda... neznam... čudo

Još kada počne ova orkestralna Metalika, naježim se majke mi.....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 12:26 (doktor1).
14 godina

Doture dobar video.Inace sreden Skyrim,na HD 5870 i 11.12 driverima leti na MAX.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Našao sam iron dagger enchant-an da uzima soul.

Htio bih to primjeniti na svoj elven dagger. Jednom kada sam enschanta-ao efekat od +10 stamine mi se smanjio na +1 stamine. Kako da to smanjivanje izbjegnem?

Evo jedna anketa:

16 Light Armour
25 Heavy Armour
And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 14:04 (Mentalist).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Našao sam iron dagger enchant-an da uzima soul.

Htio bih to primjeniti na svoj elven dagger. Jednom kada sam enschanta-ao efekat od +10 stamine mi se smanjio na +1 stamine. Kako da to smanjivanje izbjegnem?

Mislim da ti ima veze s Enhcanting skillom, ili određenim perkom.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
15 godina
protjeran

Konaćno diga smithing na 100;)

ali ostajem pri deadra armoru, neznam ali mi se cini da je on jaci od dragon armora

samo šta treba oko 8 deadra hearts da dobiješ komplet armor;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
borna666 kaže...

ali ostajem pri deadra armoru, neznam ali mi se cini da je on jaci od dragon armora

Nisu srca problem ako znaš di tražiti. Mehrunes Razor shrine, obavi quest, pa navrati svako tjedan dana, imat ćeš ih na bacanje.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
15 godina
protjeran
Prince-Artas kaže...
borna666 kaže...

Nisu srca problem ako znaš di tražiti. Mehrunes Razor shrine, obavi quest, pa navrati svako tjedan dana, imat ćeš ih na bacanje.

Aha, lol ja ih kupujem u colage of winterhold po 1000 svako;)

13 godina
odjavljen

Imperial 28 level (neka vrsta paladina) One handed 83 (samo za maceve), Heavy Armor 80, Block 74 i Restoration 52. E sad jedno pitanje... Ima li novosti o DLC ekspanzijama. Ja bih stvarno opet volio vidjet neki dio novorenderovanog CYRODILA I IMPERIAL CITYA. Ako znate nesto recite, ili dajte link???

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Reklama za piće, viralna, nije stvarno. :) Barem tako kažu. :) Sumnjam da bi preživjelo na YT da je stvarno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 15:50 (Tonči).
13 godina
neaktivan

Imam jedan problem, i neznam kome da se obratim. Jedan prijatelj mi je rekao da pitam na ovom forumu.

Ne igram baš puno igre, tako da nisam upučen, ali oduvijek sam bio veliki Tes fan, i naravno morao sam nabavit i Skyrim. 

Pa tako ja jučer dobio igru, instalirao ju bez problema, malo igrao, i sve je bilo super i krasno. No kada sam danas pokušao igrat igru nisam se mogao prijavit na STEAM, jer mi je pisalo da se nemože povezati na servere.

Probao sam reinstalirat igru, i STEAM, nekoliko puta, ali ništa nije pomoglo. I tako ja sada nemogu igrati igru samo radi STEAMA. Dali mogu da nekako da instaliram igru, a da ne moram instalirat retardirani STEAM, i kako da riješim ovaj problem?

Molim vas ko BOGA, ako netko zna neka pomogne, jer stvarno neznam što bih učinio.

I Zašto uopče mi instalirava STEAM, ako sam igru kupio na fizičkom mediju?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Danny_HR kaže...

Reklama za piće, viralna, nije stvarno. :) Barem tako kažu. :) Sumnjam da bi preživjelo na YT da je stvarno.

To sam i ja čuo nakon što sam to prvi put vidio.

Btw. ne vidim što je nekima toliko šokantno. Čim takva dva A Je To lika ušeću u sobu s lukom znaš što će se dogoditi. {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
Danny_HR kaže...

OFF topic.

Sorry, jel možeš dat neki link za to. Baš gledam po netu jel fake ili ne. Frend kaže da je fejk, al meni se čini da nemre bit fejk da ga hebes..

On..

Jel neki bug to kaj zmajevi padaju s neba? Kod riverwooda na ulazu ih ima desetak  pet  na hrpi. Idem sad uc restartat game pa da vidim hoce li se maknut.

Pet zmajeva jedan na drugom.. LOL

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 16:41 (ivan dragi).
17 godina
neaktivan
lolek666 kaže...

Imam jedan problem, i neznam kome da se obratim. Jedan prijatelj mi je rekao da pitam na ovom forumu.

Pa možda najbolji prvi potez bi bio otići na Steam support ili Steam forums i potražiti riješenje tamo.

lolek666 kaže...

Pa tako ja jučer dobio igru, instalirao ju bez problema, malo igrao, i sve je bilo super i krasno. No kada sam danas pokušao igrat igru nisam se mogao prijavit na STEAM, jer mi je pisalo da se nemože povezati na servere.

Probao sam reinstalirat igru, i STEAM, nekoliko puta, ali ništa nije pomoglo.

Ak se nisi mogao prijaviti na Steam nisi mogao ni reinstalirati igru. To tako ne funkcionira. Bilo kakva instalacija ili backup igara se mogu raditi samo dok si spojen na svoj account. Možeš još malo pojasniti što si točno napravio.

Također da nisi obrisao odmah steam i igru mogao si se možda spojiti u offline mod i tako igrati.

lolek666 kaže...
Dali mogu da nekako da instaliram igru, a da ne moram instalirat retardirani STEAM,

Ne

lolek666 kaže...
Molim vas ko BOGA, ako netko zna neka pomogne, jer stvarno neznam što bih učinio.

Pa za početak napiši koju točno poruku dobivaš kad se javi greška.

Provjeri si firewall ili antivirusni, portove...

lolek666 kaže...

Zato jer je Skyrim na PCu koristi Steamworks i mora se obavezno registrirati na Steamu. Bez obzira kako i gdje si ga kupio.

I zato jer je digitalna distribucija budućnost na koju više manje svi prelaze. {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 16:49 (ZC_Someone).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice