I joined teh Dark Brootherhood!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Eto stigao novi patch 1.3.1
Bilo je i vrijeme samo još nek izađe 8Gb+ i sve bude ok.
koje su promjene, poboljšanja??
Eto stigao novi patch 1.3.1
Bilo je i vrijeme samo još nek izađe 8Gb+ i sve bude ok.
koje su promjene, poboljšanja??
Službena podrška za 4Gb rama samo to, ne ispravlja nikakve bugove ili poboljšava igretinu na žalost.
prvi put mi je da posjecujem ovu temu a i ujedno i da pisem (tacnije ovo drugi put) tako da nisam nista pratio oko skyrima, ustvari jesam oko izlaska igrice, a i rekao sam gore da nisam fan rpg zanra a ni same igrice, tako da me to i ne interesuje bas najbolje, al ipak cu probati poigrati
Da li je netko riješio nastavak Diplomatic Immunity questa, sa onim likom što ga moram nać u Ratway Warrensima prije nego ga Thalmori ubiju kao? Dođem ja tako do njega, lijepo piše completed, ili ga Persuedam, i piše Talk to Esbern kako li se zove, a vrata zatvorena.
I ne postoji način da se otvore, kako riješiti taj bug?
EDIT : Riješeno nakon nekoliko random ulazaka i izlazaka u igru, očito bug.
Ovo je doslovno brutalno.
Što je najgore, navodno je to istinito. Nije u Rusiji nego u Bugarskoj. Na sreću, tip se oporavio i živ je.
Aj bar da je preživio ovo......
Što je najgore, navodno je to istinito. Nije u Rusiji nego u Bugarskoj. Na sreću, tip se oporavio i živ je.
Preživio je strijelu u glavu, to je skoro jednako onome da preživiš metak u glavu... to je sreća...
Ma koliko sam čitao, rusi, nasrali se i paff. Arrow in the knee, ups head!
A čitao sam da je tip živ, ali da je ostao bez oka....
Uglavnom, idioti...strašno!
Tribalo mi je 5 minuta da dodem sebi nakon ovoga sto sam vidio.
Od ovoga biš onda trebao biti u šoku sat vremena Obavezno pogledat do kraja kada počne Metalika - Nothig else matters i kada rasplače mala studio i žiri....
Ukrajinka...
Od ovoga biš onda trebao biti u šoku sat vremena Obavezno pogledat do kraja kada počne Metalika - Nothig else matters i kada raspalče mala studi i žiri....
Ukrajinka...
Ovo sam gledao nedavno, vrijedi pogledati još jednom!
Ovo sam gledao nedavno, vrijedi pogledati još jednom!
Brutala teška.... Luda je mala, luda... neznam... čudo
Još kada počne ova orkestralna Metalika, naježim se majke mi.....
Doture dobar video.Inace sreden Skyrim,na HD 5870 i 11.12 driverima leti na MAX.
Našao sam iron dagger enchant-an da uzima soul.
Htio bih to primjeniti na svoj elven dagger. Jednom kada sam enschanta-ao efekat od +10 stamine mi se smanjio na +1 stamine. Kako da to smanjivanje izbjegnem?
Evo jedna anketa:
16 | Light Armour |
---|---|
25 | Heavy Armour |
Našao sam iron dagger enchant-an da uzima soul.
Htio bih to primjeniti na svoj elven dagger. Jednom kada sam enschanta-ao efekat od +10 stamine mi se smanjio na +1 stamine. Kako da to smanjivanje izbjegnem?
Mislim da ti ima veze s Enhcanting skillom, ili određenim perkom.
Konaćno diga smithing na 100;)
ali ostajem pri deadra armoru, neznam ali mi se cini da je on jaci od dragon armora
samo šta treba oko 8 deadra hearts da dobiješ komplet armor;)
ali ostajem pri deadra armoru, neznam ali mi se cini da je on jaci od dragon armora
Nisu srca problem ako znaš di tražiti. Mehrunes Razor shrine, obavi quest, pa navrati svako tjedan dana, imat ćeš ih na bacanje.
Nisu srca problem ako znaš di tražiti. Mehrunes Razor shrine, obavi quest, pa navrati svako tjedan dana, imat ćeš ih na bacanje.
Aha, lol ja ih kupujem u colage of winterhold po 1000 svako;)
Imperial 28 level (neka vrsta paladina) One handed 83 (samo za maceve), Heavy Armor 80, Block 74 i Restoration 52. E sad jedno pitanje... Ima li novosti o DLC ekspanzijama. Ja bih stvarno opet volio vidjet neki dio novorenderovanog CYRODILA I IMPERIAL CITYA. Ako znate nesto recite, ili dajte link???
Reklama za piće, viralna, nije stvarno. :) Barem tako kažu. :) Sumnjam da bi preživjelo na YT da je stvarno.
Imam jedan problem, i neznam kome da se obratim. Jedan prijatelj mi je rekao da pitam na ovom forumu.
Ne igram baš puno igre, tako da nisam upučen, ali oduvijek sam bio veliki Tes fan, i naravno morao sam nabavit i Skyrim.
Pa tako ja jučer dobio igru, instalirao ju bez problema, malo igrao, i sve je bilo super i krasno. No kada sam danas pokušao igrat igru nisam se mogao prijavit na STEAM, jer mi je pisalo da se nemože povezati na servere.
Probao sam reinstalirat igru, i STEAM, nekoliko puta, ali ništa nije pomoglo. I tako ja sada nemogu igrati igru samo radi STEAMA. Dali mogu da nekako da instaliram igru, a da ne moram instalirat retardirani STEAM, i kako da riješim ovaj problem?
Molim vas ko BOGA, ako netko zna neka pomogne, jer stvarno neznam što bih učinio.
I Zašto uopče mi instalirava STEAM, ako sam igru kupio na fizičkom mediju?
Reklama za piće, viralna, nije stvarno. :) Barem tako kažu. :) Sumnjam da bi preživjelo na YT da je stvarno.
To sam i ja čuo nakon što sam to prvi put vidio.
Btw. ne vidim što je nekima toliko šokantno. Čim takva dva A Je To lika ušeću u sobu s lukom znaš što će se dogoditi.
OFF topic.
Sorry, jel možeš dat neki link za to. Baš gledam po netu jel fake ili ne. Frend kaže da je fejk, al meni se čini da nemre bit fejk da ga hebes..
On..
Jel neki bug to kaj zmajevi padaju s neba? Kod riverwooda na ulazu ih ima desetak pet na hrpi. Idem sad uc restartat game pa da vidim hoce li se maknut.
Pet zmajeva jedan na drugom.. LOL
Imam jedan problem, i neznam kome da se obratim. Jedan prijatelj mi je rekao da pitam na ovom forumu.
Pa možda najbolji prvi potez bi bio otići na Steam support ili Steam forums i potražiti riješenje tamo.
Pa tako ja jučer dobio igru, instalirao ju bez problema, malo igrao, i sve je bilo super i krasno. No kada sam danas pokušao igrat igru nisam se mogao prijavit na STEAM, jer mi je pisalo da se nemože povezati na servere.
Probao sam reinstalirat igru, i STEAM, nekoliko puta, ali ništa nije pomoglo.
Ak se nisi mogao prijaviti na Steam nisi mogao ni reinstalirati igru. To tako ne funkcionira. Bilo kakva instalacija ili backup igara se mogu raditi samo dok si spojen na svoj account. Možeš još malo pojasniti što si točno napravio.
Također da nisi obrisao odmah steam i igru mogao si se možda spojiti u offline mod i tako igrati.
Ne
I Zašto uopče mi instalirava STEAM, ako sam igru kupio na fizičkom mediju?
Pa za početak napiši koju točno poruku dobivaš kad se javi greška.
Provjeri si firewall ili antivirusni, portove...
Zato jer je Skyrim na PCu koristi Steamworks i mora se obavezno registrirati na Steamu. Bez obzira kako i gdje si ga kupio.
I zato jer je digitalna distribucija budućnost na koju više manje svi prelaze.