The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.450.061
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
15 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim
Dobra je zadnja maska ako igraš na master,digne ti health dosta i summonira dragon priesta a idobiješ.možda sve maske možeš upgradeati ali mi nije ponudilo jer nisam imao ingridentse.a ako nemate kuču labirinthian možete koristiti kao storage room kad stavite drvenu.no lolligaggin !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
doky01akablava kaže...

Evo malo jos screenshot-ova pa tko se nije odlucio na kupnju ili da li vrijedi zaigrati :)

hvala doktoru na izvrsnoj temi o Skyrim moddinug,ovo je sve djelo moddanja i to od 10gb,samo nisu stavljene HD teksture i nije uzet njegov FXAA.ini vec default postavka 2.

i super je ;)

Jesi li imao kakvih ispada iz igre? Npr. kod izlaska iz zatvorenog u otvoreni prostor ili kod fast travela?

Jesi testirao nakon što staviš koji grafički mod ili si sve natrpao i onda probao?

Jel imaš forsirane AA i AF iz drivera ili u opcijama igre te koje još opcije imaš/nemaš uključene...

Ja sam imao problema sa nekim teksturama nakon što sam oko pola grafičkih modova stavio, npr. repovi onih mačkolikih stvorenja ispred Whiteruna su postali kričavo-fluorescentnte boje kao i njihov šator :( ? ! A ne znam razlog... Koristim doktorov FXAA i HD teksture

Stalno nešto danloadam i podešavam pa testiram i nikako zaigrati .

Danas mi nešto niej dalo mira pa sam u sred noći išao ispočetka - izbrisao sve modove i stavio ponovo prvih 10 - do High res knjiga te nema problema koliko sam vidio u 1-2 h igre.

poz

www.rigburning.comule.com
15 godina
protjeran

Koj trgovac ima najviše para da prodam dragon bones i ta sranja?

Ili da ih cuvam da si od njih craftam armor?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ak ti treba zlato odi do više njih i prodaj ak ako želiš armor stavi si u neki ormar da ne nosiš teret pa dok skupiš dovoljno potrošiš na armor

u svakom gradu možeš prodat dio

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 14:54 (gamer_101).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

prodaj trgovcu, save, izađi iz igre i opet nutra i lik ima opet pare ;)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Rješio sam 125 questova, preko 250 misc.questova i sad više ne mogu naći normalan (veći) quest. Postaje dosadno, misc.questovi su nezanimljivi. Piše da sam rješio 18 Main Questova (completed) i 23 Side Questa. Kakvo je stanje kod vas koji ste također otkrili ogromno mape i završili masu questova?

E da

Eto sad si dobio svoje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 15:11 (N3N0).
16 godina
alscaul kaže...

Je baš efikasno.

Ja imam mod da svi imaju 2k golda. Ima verzija tog moda koja daje i više.

Ima sve na nexusu.

Only the brave
17 godina
protjeran
RePlaY kaže...
alscaul kaže...

Je baš efikasno.

Ja imam mod da svi imaju 2k golda. Ima verzija tog moda koja daje i više.

Ima sve na nexusu.

Potrudi se postat Grandmaster Thiefs Gulilda i ona će baba u Ratwayu imat 4000 golda i kupovat će sve.

@N3N0 imaš na 206 str moje statuse questova

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 16:36 (Prince-Artas).
15 godina
neaktivan
Cini se da mi u usporedbi s tobom fali 10ak side questova, a misc mi ne znaci puno. Po gradovima sam sve pretrazio, vjerojatno je ostatak u nekim neistrazenim tamnicama i slicno.
17 godina
protjeran
N3N0 kaže...
Cini se da mi u usporedbi s tobom fali 10ak side questova, a misc mi ne znaci puno. Po gradovima sam sve pretrazio, vjerojatno je ostatak u nekim neistrazenim tamnicama i slicno.

http://www.uesp.net/wiki/Category:Skyrim-Quests

Abecedni popis svih questova, i misc, i side, i main....

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
17 godina
protjeran

48lvl, igram na master, 1handed na 100, 2heanded na 100, block 97, smithing 100, enchanting 60-ak,

ni na master težini više nije neki izazov, sad prešao na light armor (30) da bar nečim dobijem još koji perk.

riješio thieves i mages guild, companione, dark brotherhood (sad imam radiant quest)

ostao građanski rat i glavni quest 8trebam otići kod esberna)

volio bi još samo da imam original, al ne volim steam

kad završim idem ponovno al kao neki battlemage

a reka sam mu da se okani ćoravog posla a reka sam mu da se okani ćoravog posla
''how yes no''
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
protjeran

oko njih bjesni građanski rat, ja ih spašavam od zmajeva, a oni u toplicama

stvarno prasasto

''how yes no''
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran

e moji dečki, kad zmaj napada ne pita se tko je imperija a tko stormcloack

''how yes no''
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

iako nisam fan rpg zanra, a ni skyrim nikako nisam igrao, al ova cura me bas natjera da ga krenem i ja igrati, svaka cast!

a i lijepa je {#}

Had a dream I was king, I woke up still king

1 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

iako nisam fan rpg zanra, a ni skyrim nikako nisam igrao, al ova cura me bas natjera da ga krenem i ja igrati, svaka cast!

a i lijepa je {#}

A di si živio zadnjih misec dana?

LoL acc THCJoshi
16 godina
Asta kaže...
doky01akablava kaže...

Evo malo jos screenshot-ova pa tko se nije odlucio na kupnju ili da li vrijedi zaigrati :)

hvala doktoru na izvrsnoj temi o Skyrim moddinug,ovo je sve djelo moddanja i to od 10gb,samo nisu stavljene HD teksture i nije uzet njegov FXAA.ini vec default postavka 2.

i super je ;)

Jesi li imao kakvih ispada iz igre? Npr. kod izlaska iz zatvorenog u otvoreni prostor ili kod fast travela?

Jesi testirao nakon što staviš koji grafički mod ili si sve natrpao i onda probao?

Jel imaš forsirane AA i AF iz drivera ili u opcijama igre te koje još opcije imaš/nemaš uključene...

Ja sam imao problema sa nekim teksturama nakon što sam oko pola grafičkih modova stavio, npr. repovi onih mačkolikih stvorenja ispred Whiteruna su postali kričavo-fluorescentnte boje kao i njihov šator :( ? ! A ne znam razlog... Koristim doktorov FXAA i HD teksture

Stalno nešto danloadam i podešavam pa testiram i nikako zaigrati .

Danas mi nešto niej dalo mira pa sam u sred noći išao ispočetka - izbrisao sve modove i stavio ponovo prvih 10 - do High res knjiga te nema problema koliko sam vidio u 1-2 h igre.

poz

ovako,crasheva bude ponekad,kod koristenja fast travela,ali nikada iz interijera u eksterijer nikada...

sve trpam jedno s drugim,imam pun k. .ESP modova a grafickih nekih 60-tak koje sam natrpao,otprilike

jedino sam imao problema sa teksturama namjestaja i stolica/stolova,postaju plavi i ponekad lisica bude plava,ali to sta ti spominjes,nikada !

iskljucio sam AA i AF u igri te preko CCC managera jer ubija perfomanse na HD 4850,1680x1050 sve ULTRA ,jedino sjene na HIGH

ako te zanima sta jos,pitaj

LP

15 godina
protjeran
mierda-del-torro kaže...

e moji dečki, kad zmaj napada ne pita se tko je imperija a tko stormcloack

To se i meni dogodilo, danas, ali ja sam ostavio stormovce da se kolju sa zmajem, kada su bili gotovi  ja ljepo ušao pobrao dragon soul i pobio stormovce;)

17 godina
protjeran

jel može pomoć, zapeo kod imperijal questa

znači quest je ''reunification of skyrim''

odradio taking winterhold, rift i pale i sad stoji ''regain eastmarch'' i trebam je javit legatte Rikke

al kad dođem do nje i čim je odaberem ona viče ''We're taking this city. Meet the soldiers gathering for the attack. Move it''

quest marker ostaje na njoj i quest ostaje otvoren, dobijem novi da se javim generalu tulliusu i kreće napad na winterhold.

al ovaj ''reunification of skyrim'' - ''regain eastmarch''

sam sam na brzinu proguglao izgleda da je bug, al kako da ga riješim.

''how yes no''
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

odoh igrat MM6 {#}

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice. Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Sam odi do Winterholda stisni Esc pa Quests i tamo odi na taj novi quest i stisni enter na taj quest i to bi trebalo biti to.

14 godina

Ja igram u jednoj ruci magija u drugoj one-handed. Zanima me da li je moguće raditi blockove sa one-handed i ako je moguće kako?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
scipion kaže...

Ja igram u jednoj ruci magija u drugoj one-handed. Zanima me da li je moguće raditi blockove sa one-handed i ako je moguće kako?

Možeš, ali onda drugu ruku moraš ostavit praznu, i kad želiš blokirati samo opališ desni klik.

Ako eqiupaš išta drugo u lijevu ruku nečeš moći blokirati ( ili neku magiju, ili drugo one-handed oružje ).

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
16 godina

Nevidijaši, jel netko probao 290.53 najnovije drajvere - navodno nude čudesna ubrzanja u Skyrimu !

poz

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Asta kaže...

Nevidijaši, jel netko probao 290.53 najnovije drajvere - navodno nude čudesna ubrzanja u Skyrimu !

poz

"Increases performance by up to 25% in The Elder Scrolls V: Skyrim vs. 290.36 drivers (measured with GeForce GTX 560 at 19x10 Ultra –Indoor Scene)"

Hm, koristim 290.36, u "indoor scenama" imam oko 50/60, (na koliko mi je Vsync/refres rate monitora) FPSa tako da neznam šta će mi to ubrzanje. Bolje da Bethesda rokne neki patch kada sam vani pa dobijem drop sa 45 na 25/30

A to ubrzanje su mogli mjerit gledajuću u noćno nebo i trčeći Skyrimom.... Još na GTX560, pa ta kartica jede Skyrim i oni mjere Indoor. Pa da staviš 274.xx (karikiram) drivere na tu karticu ćeš u zatvorenim prostorima imati 60 FPSa!!! Možda dobro dođe onom ko ima refresh rate na kakvih 120 jer inače ovi sa 60 RR će dobiti samo trganje slike bez vsynca...

ššššš - možda su u šumi
17 godina
protjeran
Flying Dutchman kaže...

odoh igrat MM6 {#}

Imaš još 2 daedric questa za prijeći.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2011 13:29 (Prince-Artas).
16 godina
neaktivan

Level 32 ....

Evo dva ss-a ispod u njima su ujedno i pitanja?

Hvala svima unaprijed na odgovoru...again{#}

P.S. U Fort Snowhawk-u jos prije naisao na vrhu kovceg gdje mi trazi kljuc....Ne znam sta je u njemu pa sam usao u glavni ulaz sve sam pretrazio i nigdje kljuca. Jel zna neko sta je unutra???

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2011 14:38 (SPY).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Sjećate se onog Elven bow-a?

E pa radio sam Red Eagle misiju i on je shout-ao disarm bez da sam ja primjetio (čim sam ga ugledao promijenio sam na Sora the Samurai). Vratim se poslije, pretražim sve -nema ga.

Kažem sebi dobro, idemo kupiti, imam 3200Kn. Kad, nema ga nigdje ni kupitt (nema u Markarth-u ni u Whiterun-u). Šteta.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Igra godine je SKYRIM - Bit-tech

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2011 15:10 (Asta).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Sjećate se onog Elven bow-a?

E pa radio sam Red Eagle misiju i on je shout-ao disarm bez da sam ja primjetio (čim sam ga ugledao promijenio sam na Sora the Samurai). Vratim se poslije, pretražim sve -nema ga.

Kažem sebi dobro, idemo kupiti, imam 3200Kn. Kad, nema ga nigdje ni kupitt (nema u Markarth-u ni u Whiterun-u). Šteta.

Haha da jake su mi te scene kad mi disarma oba maca pa onda ko budala trcim okolo gledam po podu dok me tuce njih 10 :D

14 godina

Eto stigao novi patch 1.3.1  {#}

Bilo je i vrijeme samo još nek izađe 8Gb+ i sve bude ok.

Moj PC  
0 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice