The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.442.192
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

Nakon updatea 1.3 mogu koristit sve tipke miša, (Fireglider) te mi se čini da jezgre bolje funkcioniraju

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Haha doktore tek sam sad skuzio da si ti onaj sta je 100 puta mjenjao Fireglidera xD. Ja sam sad pred kraj Main Questa, rjesio sam ogromno sporednih, a sad sam dosao u situaciju da imam samo taj quest, a da nije miscellaneous ili ponavljajuci. Wtf sad neznam gdje da uzmem questove, volio bih odraditi jos koji veliki quest :(.
15 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Haha doktore tek sam sad skuzio da si ti onaj sta je 100 puta mjenjao Fireglidera xD. Ja sam sad pred kraj Main Questa, rjesio sam ogromno sporednih, a sad sam dosao u situaciju da imam samo taj quest, a da nije miscellaneous ili ponavljajuci. Wtf sad neznam gdje da uzmem questove, volio bih odraditi jos koji veliki quest :(.

Ja sam iz Dark brotherhooda, pobiti cijeli skyrim je tvoj zadatak. A sad idi. id

i!

{#}

LoL acc THCJoshi
17 godina

UPDATE V2.1a - KLIK 

Najbitnije promjene - SLIKA

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
doktor1 kaže...

UPDATE V2.1a - KLIK 

Najbitnije promjene - SLIKA

Jaooo ovo je odlicno - pa daj barem Scyrim.ini file upload-aj ili copy/paste-aj, pa cemo sami promjeniti onaj dio sa rezolucijom i grafickom ako treba ---- hvala
13 godina
Jaoj uvijek kasnim - vec je tamo ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Mogu li liku promijenit frizuru u toku igre. Pls help {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Mogu li liku promijenit frizuru u toku igre. Pls help {#}

da no to ti donosi probleme, resetiraju se neke stvari

u konzolu upišeš SHOWRACEMENU  

ali ima i drugo rješenje:

Ovdje može biti VAŠA reklama!
17 godina
neaktivan

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koliko znam problemi nastaju samo mijenjanjem rase, resetiraju se lvli i perkovi. Najbolje saveati, promjeniti frizuru i vidit sta ce se dogoditi.
15 godina

{#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koliko vremena prodje prije nego se protivnici respwanaju?

I jel ima kakav mod da mi na mapi pokaže gdje je konj?? Stalno ga gubim

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Dobio Sanguine Rose...predobar staff :D :D 

2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
mierda-del-torro kaže...

evo me 39 lvl i one handed na 100.

sad sa ovim više neću baš puno moći levelati jel mi pametno početi koristit 2handed skil ili da nastavim ovako.

nikakav savjet?

''how yes no''
15 godina
neaktivan
mierda-del-torro kaže...
mierda-del-torro kaže...

sad sa ovim više neću baš puno moći levelati jel mi pametno početi koristit 2handed skil ili da nastavim ovako.

nikakav savjet?

Ja kažem da nastaviš tako, štit je moćna stvar koju bi treba na 100 nabit. Igra sam two-handed sa warhammerom, ubivao sam u 2-3 udarca sve ali sa svim mogućim perkovima u 2-handet vještini. Pošto nemaš slobodne perkove, nemoj ić sa tim. Štit i mać su bolji btw...

16 godina
neaktivan

The Forsworn Conspiracy.

Došao sam do treasury house i tamo se obracunao sa svima osim sa Thonarom.Dokrajčim ga i on onako klekne ali nema ništa ni E-talk,te se nakon nekog vremena ustane i tako opet...To je bug ili?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Doxy_CRO kaže...

Dobio Sanguine Rose...predobar staff :D :D 

Slažem se.

Uvijek ga nosim sa sobom pa kad mi ne uspije default *sneak+archery* il kad se borim protiv high-level magea - okinem dremoru pa ih sve sam riješi, il bar skrene pažnju pa ih ja lagano mlatim sa strane. {#}

LoL EU: Ferinus
13 godina
odjavljen

Ovi rusi su stvarni nori

Ovaj fus ro dah danas ide uz sve, ali nikad ne dosadi

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 23:45 (formula1live).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
big_guy kaže...

The Forsworn Conspiracy.

Došao sam do treasury house i tamo se obracunao sa svima osim sa Thonarom.Dokrajčim ga i on onako klekne ali nema ništa ni E-talk,te se nakon nekog vremena ustane i tako opet...To je bug ili?

Ček malo .. "obračunao sa svima", što ti igraš fps možda? ; )

Kolko se ja sjećam, ide ovako:

Dođeš tamo, razgovaraš s likom (potplatiš ili poplašiš onu trebicu da te pusti do njega) on te od*ebe, onda upadnu frostsworni, spale mu ženu i onda možeš s njim dalje razgovarat, zatim ideš u drugu kuću dalje kod onog dugonosog ili kako se već zvaše. 

15 godina
neaktivan
mierda-del-torro kaže...
mierda-del-torro kaže...

nikakav savjet?

A šta da ti kažem. Bez napredovanja primarnog oružja nešto ćeš sporije napredovat. Jel to u tvojoj fazi veliki bed? Mislim da baš i nije no kako kome. Počni šibat iz daljine oružja više tj strijele. 

Ja kad dođem u fazu uberlika, obično završim igru i započnem s novim likom - već sam o tome pisao, ova igra je prevelika za preć je samo s jednim likom. 

15 godina
neaktivan

Meni se isto događa da u tamo nekom random kampu Stormcloaksa jedan nikako neće umrijet. Padne na pod kao kad nekome ostane malo HP-a, za 15 sec se digne i ima puni health bar.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

.

Samo da vam kažem, sa naše drage MOD STRANICE  poskidao sam one prve i najznačajnije modove koji se igraju sa osvjetljenjem i koloritom;

FXAA pp injector - drastično mijenja izgled igre na bolje, realno svjetlo 

Enhanced shaders - ovaj je možda najbitniji, pegla glitcheve i grafičke probleme, nudi brdo customizacija

Large adress aware - ključna stvar, forsira upotrebu 4 GB rama umjesto dva, manje CTDa, obavezno staviti

Imate tamo linkove za doktorove config fajlove, to odma stavite da se ne morate sa podešavanjima zaje*avat.

Nadalje jedna KLJUČNA stvar, upisat u konzolu 'FOV 80' bez navodnika, sejvat igru - mislim da to radi i bez ikakvih modova u u vanilli, to će vam PROŠIRIT VIDNO POLJE ne da vidite samo 2m terena ispred sebe, ako imate veliki widescreen monitor ovo je blagoslov s neba, nije mi jasno kako ovu opciju nisu ugradili po defaultu.

Nadalje tamo imate brdo teksture packova i mesheva, koji usavršavaju izgled igre u milijun aspekate (ima brdo linkova tamo) od krajolika, do oružja, zmajeva do specifičnih stvari kao košare, odjeća ili životinje. To preletite i stavite što vam se sviđa, mislim da nije nužno stavljat sve i da su gornje nabrojene stvari zapravo ključne ze promjenu u izgledu i osjećaju kod igranja.

Zaključak? Pa wow faktor kod ulaska u igru je zagarantiran. Svjetlo i boje su daleko realnije, razlika je vrlo velika. Imate priložene slike no teško mogu dočarati osjećaj. Ukratko sve izgleda vrlo stvarno i bitno bolje nego vanilla. No kako to obično biva pojednostavljene bethesda boje i jasni svijetli okoliš ima neke svoje prednosti. Recimo sad tamnice su dosta mračnije, noć također. U vanilli de fakto ne trebaš baklju, ovdje da. Često lutaš po kućama, mages guildu ili  trgovini /sve izgleda lijepo ali nekako slabo vidiš što ima na polici pa upališ light magiju, pa sve bude blješteće, ono što je blizu previše svijetli ono što je daleko je opet mračno ... ukratko igra je puno realnije no to ne znači uvijek i da je praktičnija.

Moj PC  
2 0 hvala 4
17 godina
Thorien Kell kaže...

.

1 - Nadalje jedna KLJUČNA stvar, upisat u konzolu 'FOV 80' bez navodnika, sejvat igru - mislim da to radi i bez ikakvih modova u u vanilli, to će vam PROŠIRIT VIDNO POLJE ne da vidite samo 2m terena ispred sebe, ako imate veliki widescreen monitor ovo je blagoslov s neba, nije mi jasno kako ovu opciju nisu ugradili po defaultu.

2 - Zaključak? Pa wow faktor kod ulaska u igru je zagarantiran. Svjetlo i boje su daleko realnije, razlika je vrlo velika. Imate priložene slike no teško mogu dočarati osjećaj. Ukratko sve izgleda vrlo stvarno i bitno bolje nego vanilla. No kako to obično biva pojednostavljene bethesda boje i jasni svijetli okoliš ima neke svoje prednosti. Recimo sad tamnice su dosta mračnije, noć također. U vanilli de fakto ne trebaš baklju, ovdje da. Često lutaš po kućama, mages guildu ili  trgovini /sve izgleda lijepo ali nekako slabo vidiš što ima na polici pa upališ light magiju, pa sve bude blješteće, ono što je blizu previše svijetli ono što je daleko je opet mračno ... ukratko igra je puno realnije no to ne znači uvijek i da je praktičnija.

1 - treba u Skyrim.ini dodati te komande da bi radilo svaki put. To je sve dodanou updateu v2.1a!! Ali opet, to nije MOD, to je prčkanje po ini datoteci.....

2 - FXAA setting pod 1.a miče bljedu sliku, ali zadržava igrine boje!! Noći su za nijansu tamnije, dok 1.b mjenja osvjetljenje drastično!

Vanilla

Postavke 1.a

Postavke 1.b

I nema smisla stavljati FXAA Injektor i Enhanced Shaders

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 0:19 (doktor1).
15 godina
neaktivan

Evo par slikica, koliko je ovdje ograničenje veličine slike uopće? NIsam uspio naći info ...

me&mjoll me&mjoll

Prvo smo Mjoll i ja, Mjoll je u Falmer prekovanom oklopu i ancient helmu +40% fire res, jer je falmerski helm grdi do bola : )

Drugo je Anneke Crag jumper (follower) u sexy opravici "old gods" koju vam daju frostswornovci. Yummy. 

Btw što bi radije nosili kao mag, circlet of mage +50 mana ili morokaija +100% mana regeneration?

morokai: dupli fireball - 7 sec se puni do vrha mana, 18sec od nule, 3 dupla fireballa mogu bacit

mage circlet: 9,5 sec punjenje, 27 sec od nule, 3,5 supla fireballa mogu bacit

morokai je zanimljiv no ružan je i ne nosim oklop. S druge strane mana se jako slabo obnavlja u borbi, bolje je imati više ...

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 0:18 (Thorien Kell).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan

Nemože! 

Ti modovi još ne postoje, izrađuju se.

Zasad najbolje što imaš je ovo: QT mod

Koristim ga i OK je

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 0:29 (Thorien Kell).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Ljudi i ja sam volio Mass Effect 2, ali izgleda da netko ima multy account( i to debeli) i pokušava sa skoro godinu dana starom igrom uzeti 1. mjesto u igri mjeseca, a i sami znate šta najviše igrate! Pa zato molim lijepo dajte svoj glas jednom dnevno, pa da ne moram čitat u Bug-u da je igra mjeseca stara 11. mjeseca( toliko nisam na nekoj igri proveo, da razmislim: nikada)! Ponavljam volio sam Mass Effect i 1 i 2, ali sa jednim Skyrimom nema kaj iskati u istoj sobi! Još jednom: http://www.bug.hr/master/toplista/   !!! Znam da se radi o igri mjeseca( po meni GOTY), ali Skyrim to jeste! Molim lijepo da ne glasate o Skyrimu, nego o provinciji koju obožavate! Hvala! I mačom, i spellom i kletvom!

ButcherCRO ingame! A Kingdom for a Beer!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 0:44 (Butcher).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Butcher kaže...

Ljudi i ja sam volio Mass Effect 2, ali izgleda da netko ima multy account( i to debeli) i pokušava sa skoro godinu dana starom igrom uzeti 1. mjesto u igri mjeseca,...

Ak je istina, OMG. Koliko jadan moraš biti da to ideš radit -.-

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Ak je istina, OMG. Koliko jadan moraš biti da to ideš radit -.-

Sumnjam. ME2 je izrazito popularan, sasvim zasluženo ako mogu dodat. Radi se o vrhunskom naslovu koji nema srama ni pred jednom igrom, pa ni pred skyrimom. Jedna igra je bolje u jednom, druga u drugome. Čemu birati koja je bolja kad možemo igrati obje, no da je trenutno došlo vrijeme skyrima a da je ME već na zalazu karijere, to stoji.

16 godina
neaktivan
Koga briga koje je igra prva na popisu, ustvari, koga briga za popis, ti opali na onu koja je tebi najbolja i to je to, big deal.
I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice