The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.446.172
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
protjeran
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
doktor1 kaže...

Ali stvarno bih volio znat kako je došlo do OVOGA!!!!!! {#}{#}{#}

----ljudi se smiju, polica se trese...WTF?!?!

Vražiji "DOVAKIN" je očito ušao u prstoriju....

NAJBOLJI OD SVIH OVIH FUS DO RAHAAAAA!!!!!!!!

nekakav zračni top je ispred vrata, i to bome moćan kad je tako bacilo čovika od svojih 75 -80kg.

''how yes no''
16 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

kad stavim poison na oružje jel on traje samo jedan napad ili više? i dal je moguće stavit više poisona je jedno oružje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Keklja kaže...

kad stavim poison na oružje jel on traje samo jedan napad ili više? i dal je moguće stavit više poisona je jedno oružje?

Kad staviš otrov na strijelu može se iskoristiti samo jednom, a za mač nisam siguran, mislim da možeš 2-3 puta. Probaj pa ćeš viditi.. :)

Zeppe :D
16 godina

decki jeste vi presli quest za Ebony Mail? ( abandoned house, Markarth ( Molag Bal quest, knjiga je ispod ormara u kuci ))

EDIT: zeppe isto ti je kao i sa strijelama, kada iz inventorya applyas poison na tupo oruzje, on biva aktiviran prvim udarcem na enemy-a.

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 12:32 (marinn95).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
marinn95 kaže...

decki jeste vi presli quest za Ebony Mail? ( abandoned house, Markarth ( Molag Bal quest, knjiga je ispod ormara u kuci ))

yup. i nije sam tu knjga, ima vise lokacija

It's not who u are, it's who u know.
16 godina

pojasni? ubijem svecenika, dobijem molag bal malj, te onda procitam knjigu, uzmem mercenarya iz  The Bannered Mare  te ju/ga zrtvujem tamo, nakon toga ih sve poubijam da postanem dostojan, zatim mi naredi da ubijem championa i dobijem Ebony Mail, sto ima vise? :O

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
17 godina
marinn95 kaže...

pojasni? ubijem svecenika, dobijem molag bal malj, te onda procitam knjigu, uzmem mercenarya iz  The Bannered Mare  te ju/ga zrtvujem tamo, nakon toga ih sve poubijam da postanem dostojan, zatim mi naredi da ubijem championa i dobijem Ebony Mail, sto ima vise? :O

to je to

16 godina
neaktivan

ne mogu da koristim u alchemy-u giant toe. Piše da je to quest item al ja uopće nemam nikakav quest koji se odnosi na šugavi prst. isto tako mi je i sa nekim vinom. Ne mogu ga se rjesit jer je quest item

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Thorien Kell kaže...
Znam da je Skyrim nerealno veselo obojan i nerealno presvjetao po noći no mojoj vampirici baš tako paše. Ovako možeš peglat noći i danom a da je realno išao bi vjerovano noći spavat : ) Svaki pristup ima prednosti i mane.

na dosta mjesta sam naletio na komentar da su noci presvjetle? mozda, ali je ko digo po noci pogled i vidio kolika su ona 2 mjeseca velika? :))) pitas se ko oko koga kruzi :)

uz toliku mjesecinu nije ni cudo da je ponoci relativno svijetlije nego bi covijek ocekivao, kaj ne?

BTW naletio sam na neke dungene (cini mi se da je bilo sa nekakvim vampirima) di u nekim coskovima nije bilo ni blizu nikakve rasvijete i ti djelovi su bili mrkli mrak, a normalno di god je neka baklja onda je svijetlije

15 godina
neaktivan

Stari moj kada je vani puni mjesec možeš vidjeti skoro kao po danu.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Keklja kaže...

ne mogu da koristim u alchemy-u giant toe. Piše da je to quest item al ja uopće nemam nikakav quest koji se odnosi na šugavi prst. isto tako mi je i sa nekim vinom. Ne mogu ga se rjesit jer je quest item

to imas onaj quest kad se opijes pa se probudis bogu iza nogu... rijesi to i nestat ce

17 godina
Zdravek2008 kaže...
Thorien Kell kaže...
Znam da je Skyrim nerealno veselo obojan i nerealno presvjetao po noći no mojoj vampirici baš tako paše. Ovako možeš peglat noći i danom a da je realno išao bi vjerovano noći spavat : ) Svaki pristup ima prednosti i mane.

na dosta mjesta sam naletio na komentar da su noci presvjetle? mozda, ali je ko digo po noci pogled i vidio kolika su ona 2 mjeseca velika? :))) pitas se ko oko koga kruzi :)

uz toliku mjesecinu nije ni cudo da je ponoci relativno svijetlije nego bi covijek ocekivao, kaj ne?

A kada je oblačno, maglovito, kišno i snježno.... I tada sve svijetli..... {#}{#}

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Keklja kaže...

to imas onaj quest kad se opijes pa se probudis bogu iza nogu... rijesi to i nestat ce

aha. Mamurluk quest. Eo baš ga rješavam :)

17 godina
neaktivan
Vash kaže...
...

Ubio sam zmaja i kasnije našao riječ za nekakav pacifizam i automatski mi se aktivirao taj shout, a fakat ne želim to korisitit i to mi je glupo utrošena duša.

Da li ću tijekom igre naletiti na dovoljno zmajeva da u potpunosti aktiviram sve shoutove?

Mislim da možeš biti bez brige, ima i više nego dovoljno duša jer se zmajevi osim na određenim točkama spawnaju i random. Ja otključavam sve redom i još uvijek se nađe koja duša viška.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina

ne znam da li je vec bilo ali ovo je epiccccccccccccccccc

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
toTheCore kaže...

A i meni, ali ss od ovog kojeg sam linkao su navodno ss iz same igre. Znaci tip  doradjuje i testira mod vec u igri a onaj je samo zasad mockup :) I pise u onom linku koji sam stavio da mu je kao orijentir sluzila ta skica. 

a i problem kod ove varijante kao mockup je gornji text (mislim oruzje, oklop i sl..) jer kad ides trgovat kod specijaliziranog trgovca, npr. kod kovaca, trgujes samo sa oruzjem i oklopom, kod alkemicara sa napicima, ali kad dodjes u general store onda trgujes sa svim, a gore ti se poredaju tekstovi od svega za trgovca i za tebe :( a ti oces prodat nesto iz misc :) a to otislo skroz na desno van ekrana :))) tak da varijanta sa ikonama za nazive stupaca mi je prakticnije nego puni nazivi, kaj ne?

17 godina
doktor1 kaže...
Zdravek2008 kaže...

A kada je oblačno, maglovito, kišno i snježno.... I tada sve svijetli..... {#}{#}

:) pa onda sjevaju munje :)))) BTW po snjegu je puno bilja disperzija svijetla :))

16 godina

U skoro svakim videu kojeg pogledam u top rated komentaru je nešto tipa:" I used to be ......... until i got an arrow in the knee."

Eto sad i u

isto {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

U skoro svakim videu kojeg pogledam u top rated komentaru je nešto tipa:" I used to be ......... until i got an arrow in the knee."

Eto sad i u

isto {#}

zato jer je postalo preepski komentar...

17 godina
Jack Sparrow kaže...

Eto sad i u

isto {#}

http://www.google.com/search?q=until+i+got+an+arrow+in+the+knee

:) pandemija :)

15 godina
neaktivan

današnje fore= copy/paste {#}

0 0 hvala 0
13 godina
Kako su me zguzili oni Mage-ovi u Azura staru danas u 2 poteza me rjese a ima ih 4 ili 5 ---ka-ta-stro-fa, gore od Dinama jucer sam prosao, i sad kad sam prosao napokon sam skuzio da sam prvo onom elfu u birtiju trebao otic da dobim black star :( uzas
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja sve manje vise rjesavam sa sneak attack. Imam u svakoj ruci dagger ili u jednoj mač i napravim power attack sa dvije ruke. Ukupno bude il 2 puta x15 il x15 i x6. Imam neki osjećaj da će mi trebat jedno 200 sati da prođem igru

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Sinoć me u jednom gradu zaustavio kurir i dao mi oporuku kojom mi je neki tip ostavio 100 zlatnika nakon smrti, jbte koja pažnja za detaljima.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Haha i meni se to isto dogodilo, naravno da su mi na to lupili porez, bastards! :D

17 godina
protjeran

Jep uzmu porez, samo se ne sićam jesan li ima kakvu interakciju sa tom osobom ili je neko random ime.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zdravek2008 kaže...

:) pandemija :)

ovaj mi je najbolji... {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 15:53 ((s)izgoreo).
16 godina
League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
protjeran

evo me 39 lvl i one handed na 100.

sad sa ovim više neću baš puno moći levelati jel mi pametno početi koristit 2handed skil ili da nastavim ovako.

''how yes no''
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Evo jedini driveri na kojima mi radi na max su 11.10.Cekam nove drivere.{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice