nekakav zračni top je ispred vrata, i to bome moćan kad je tako bacilo čovika od svojih 75 -80kg.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kad stavim poison na oružje jel on traje samo jedan napad ili više? i dal je moguće stavit više poisona je jedno oružje?
kad stavim poison na oružje jel on traje samo jedan napad ili više? i dal je moguće stavit više poisona je jedno oružje?
Kad staviš otrov na strijelu može se iskoristiti samo jednom, a za mač nisam siguran, mislim da možeš 2-3 puta. Probaj pa ćeš viditi.. :)
decki jeste vi presli quest za Ebony Mail? ( abandoned house, Markarth ( Molag Bal quest, knjiga je ispod ormara u kuci ))
EDIT: zeppe isto ti je kao i sa strijelama, kada iz inventorya applyas poison na tupo oruzje, on biva aktiviran prvim udarcem na enemy-a.
decki jeste vi presli quest za Ebony Mail? ( abandoned house, Markarth ( Molag Bal quest, knjiga je ispod ormara u kuci ))
yup. i nije sam tu knjga, ima vise lokacija
pojasni? ubijem svecenika, dobijem molag bal malj, te onda procitam knjigu, uzmem mercenarya iz The Bannered Mare te ju/ga zrtvujem tamo, nakon toga ih sve poubijam da postanem dostojan, zatim mi naredi da ubijem championa i dobijem Ebony Mail, sto ima vise? :O
pojasni? ubijem svecenika, dobijem molag bal malj, te onda procitam knjigu, uzmem mercenarya iz The Bannered Mare te ju/ga zrtvujem tamo, nakon toga ih sve poubijam da postanem dostojan, zatim mi naredi da ubijem championa i dobijem Ebony Mail, sto ima vise? :O
to je to
ne mogu da koristim u alchemy-u giant toe. Piše da je to quest item al ja uopće nemam nikakav quest koji se odnosi na šugavi prst. isto tako mi je i sa nekim vinom. Ne mogu ga se rjesit jer je quest item
na dosta mjesta sam naletio na komentar da su noci presvjetle? mozda, ali je ko digo po noci pogled i vidio kolika su ona 2 mjeseca velika? :))) pitas se ko oko koga kruzi :)
uz toliku mjesecinu nije ni cudo da je ponoci relativno svijetlije nego bi covijek ocekivao, kaj ne?
BTW naletio sam na neke dungene (cini mi se da je bilo sa nekakvim vampirima) di u nekim coskovima nije bilo ni blizu nikakve rasvijete i ti djelovi su bili mrkli mrak, a normalno di god je neka baklja onda je svijetlije
Stari moj kada je vani puni mjesec možeš vidjeti skoro kao po danu.
ne mogu da koristim u alchemy-u giant toe. Piše da je to quest item al ja uopće nemam nikakav quest koji se odnosi na šugavi prst. isto tako mi je i sa nekim vinom. Ne mogu ga se rjesit jer je quest item
to imas onaj quest kad se opijes pa se probudis bogu iza nogu... rijesi to i nestat ce
na dosta mjesta sam naletio na komentar da su noci presvjetle? mozda, ali je ko digo po noci pogled i vidio kolika su ona 2 mjeseca velika? :))) pitas se ko oko koga kruzi :)
uz toliku mjesecinu nije ni cudo da je ponoci relativno svijetlije nego bi covijek ocekivao, kaj ne?
A kada je oblačno, maglovito, kišno i snježno.... I tada sve svijetli.....
to imas onaj quest kad se opijes pa se probudis bogu iza nogu... rijesi to i nestat ce
aha. Mamurluk quest. Eo baš ga rješavam :)
Ubio sam zmaja i kasnije našao riječ za nekakav pacifizam i automatski mi se aktivirao taj shout, a fakat ne želim to korisitit i to mi je glupo utrošena duša.
Da li ću tijekom igre naletiti na dovoljno zmajeva da u potpunosti aktiviram sve shoutove?
Mislim da možeš biti bez brige, ima i više nego dovoljno duša jer se zmajevi osim na određenim točkama spawnaju i random. Ja otključavam sve redom i još uvijek se nađe koja duša viška.
A i meni, ali ss od ovog kojeg sam linkao su navodno ss iz same igre. Znaci tip doradjuje i testira mod vec u igri a onaj je samo zasad mockup :) I pise u onom linku koji sam stavio da mu je kao orijentir sluzila ta skica.
a i problem kod ove varijante kao mockup je gornji text (mislim oruzje, oklop i sl..) jer kad ides trgovat kod specijaliziranog trgovca, npr. kod kovaca, trgujes samo sa oruzjem i oklopom, kod alkemicara sa napicima, ali kad dodjes u general store onda trgujes sa svim, a gore ti se poredaju tekstovi od svega za trgovca i za tebe :( a ti oces prodat nesto iz misc :) a to otislo skroz na desno van ekrana :))) tak da varijanta sa ikonama za nazive stupaca mi je prakticnije nego puni nazivi, kaj ne?
A kada je oblačno, maglovito, kišno i snježno.... I tada sve svijetli.....
:) pa onda sjevaju munje :)))) BTW po snjegu je puno bilja disperzija svijetla :))
današnje fore= copy/paste
ja sve manje vise rjesavam sa sneak attack. Imam u svakoj ruci dagger ili u jednoj mač i napravim power attack sa dvije ruke. Ukupno bude il 2 puta x15 il x15 i x6. Imam neki osjećaj da će mi trebat jedno 200 sati da prođem igru
Sinoć me u jednom gradu zaustavio kurir i dao mi oporuku kojom mi je neki tip ostavio 100 zlatnika nakon smrti, jbte koja pažnja za detaljima.
Haha i meni se to isto dogodilo, naravno da su mi na to lupili porez, bastards! :D
Jep uzmu porez, samo se ne sićam jesan li ima kakvu interakciju sa tom osobom ili je neko random ime.
Tko voli nek izvoli
http://www.hcl.hr/vijesti-izvucite-maksimum-iz-skyrima-putem-ovog-vodica-5714-17.html
Evo jedini driveri na kojima mi radi na max su 11.10.Cekam nove drivere.