The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.445.912
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
15 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Da, ja nisam uopce povezao rasu s powerom i sad sam mage sa prokletim Battle cry. Ali ionako koristim samo shoutove. @big_guy hmm, bas i neznam, vodim se po tome da mi je main trenutno odlazak Greybeardsima, samo po tome znam jer je povezano s pricom, ali to cu raditi tek poslije.
16 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Zanimljivo{#}

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

^^

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 21:00 (ismar89).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

9 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
ismar89 kaže...

^^

Pari mi se da ti svog konja moraš veterinaru odvesti. Ovo mi liči na grdu upalu očiju.{#}

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
13 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...

Hmmm igrao od podne do sada... sutra mi je kolokvij na faksu... fuuuu {#}

BJ DOK JE IGRAO....

Nice...

13 godina
odjavljen
Obi Wan kaže...

ako netko jos ima mac imena red eagles fury ili red eagles bane neka mi posalje item id preko pm...

imao sam ga prije ali sam ga prodao, a buduci da mi opet treba zapeo sam na jednom questu

hvala

Ako želiš ID od tog mača upiši u konzolu help "ime_mača" i trebao bi dobiti ID.

14 godina
neaktivan

ako neko nije vidio... klik

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The Pirate kaže...

na prošloj ili pretprošloj stranici sam ja stavio, čitaj.

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
17 godina
protjeran
sudy_freak kaže...
The Pirate kaže...

A prije tebe i gamereporta hari85. Čitaj {#}

Nego što mislite hoće li neki DLC ili vjerojatnije ekspanzija donijeti novi rat sa Aldmeri Dominionom, meni bi to možda bilo zanimljivije i od Alduina i zmajeva

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 21:53 (Prince-Artas).
15 godina
Prince-Artas kaže...
sudy_freak kaže...
The Pirate kaže...

A prije tebe i gamereporta hari85. Čitaj {#}

Nego što mislite hoće li neki DLC ili vjerojatnije ekspanzija donijeti novi rat sa Aldmeri Dominionom, meni bi to možda bilo zanimljivije i od Alduina i zmajeva

Mislim da bio mogao biti sukob norda i redoranca, s obzirom da su se kroz povijest dosta puta klali. Dok sam igrao oblivion postojao je rumor: Nord are warring with Redoran of Morrowind (možda nisam točno pogodio rečenicu, ali smisao jesam). Moguće je da Nordi idu u ponovna osvajanja.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

Jedna zanimljiva knjiga {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

7 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

Malo nostalgije{#}

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.

2 0 hvala 0
16 godina

evo ovo taman uslikao,idem sada vidjeti nije moguce dva zmaja da ce me napasti pa jebote hahaha

[V] [U] [C] [O]
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Neda mi se sad trazit SS (imam ih preko 200 minimum) da ti pokažem kako sam jednom u podnožju planine vidio jedno 6 zmajeva kako kruže gore visoko.

Imagine {#}

Ako te stisnem teško bude uredi mi pomognem hvala, savvy?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel ima šanse da Orsimer bude DLC?!

Vidio sam screen gdje kaže da je malena provincija između Hammerfella i Skyrima..

Dovoljno mala da bude DLC??

15 godina
neaktivan

Tko zna.

Jedno je sigurno, s ovim engineom i game setupom, isto kao i u Falloutu i NW, samo veličina ih ograničava u izdavanju DLC-a odnosno

mogu raditi što god hoće na ovako kvalitetnu podlogu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Htjela me ubit..... a onda sam ja nju..... {#}

... there is no spoon ...
Moj PC  
18 0 hvala 0
15 godina
The Pirate kaže...

ako se točno sićan i u Oblivionu si pomoću noclip-a moga otić dosta izvan mape....

jedva čekan da počmu izlazit "pravi" modovi, oružja, armori, kuće itd... 

17 godina
protjeran

Pravih modova nema jer bethesda još nije izbacila construction set za download.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
mac92 kaže...

Mislim da bio mogao biti sukob norda i redoranca, s obzirom da su se kroz povijest dosta puta klali. Dok sam igrao oblivion postojao je rumor: Nord are warring with Redoran of Morrowind (možda nisam točno pogodio rečenicu, ali smisao jesam). Moguće je da Nordi idu u ponovna osvajanja.

U svakom slučaju nek bude total war :D

16 godina
neaktivan
zamislite SKYRIM igrati multiplayer o.O
i da gdje da nadjem glass armon ?? -.-"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jel zmajevi dolaze onako random ili imaju neku točku pa kad se dođe do nje oni dolete?

Jer prvi mi je doletio van whiteruna tamo kod western watchtower, ali to je vjerovatno zacrtano da tako bude. Sad drugi mi je doletio kod Ivarsteada kad sam krenuo prema greybeardsima i sad treći mi je počeo dolaziti odmah malo dalje od Ivasteada tamo odmah na otoku pokraj di se nalazi Geirmunds Hall. Pa radi toga pitam jer ne zvuči mi nekako logično da bi zmajevi dolazili tako blizu jedan drugome ako imaju nekakve svoje točke di počnu napadati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Jel zmajevi dolaze onako random ili imaju neku točku pa kad se dođe do nje oni dolete?

Jer prvi mi je doletio van whiteruna tamo kod western watchtower, ali to je vjerovatno zacrtano da tako bude. Sad drugi mi je doletio kod Ivarsteada kad sam krenuo prema greybeardsima i sad treći mi je počeo dolaziti odmah malo dalje od Ivasteada tamo odmah na otoku pokraj di se nalazi Geirmunds Hall. Pa radi toga pitam jer ne zvuči mi nekako logično da bi zmajevi dolazili tako blizu jedan drugome ako imaju nekakve svoje točke di počnu napadati.

većinom je random ali posoje neki koje moraš susresti te ubiti (oni koji su u main questu)

0_o
17 godina

Još malo novih slika u Galeriji

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kad smo kod modova.. {#}

FAIL
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 1:31 (PoToKTM).

18 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A tipa u pozadini šta gleda {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

A tipa u pozadini šta gleda {#}

Sram ga bilo. {#}

FAIL
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 1:43 (PoToKTM).
17 godina

FFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUU

Odavno nisam prepao na posao. faking vjestica. 

Iskoci mi vjestica neka, bijelo plave boje, ispred nje imaju 3 neka duha koja lebde i uzimaju hivot magicu i staminu, ad njih se koliko toliko lako rijesim,ali onda babetina dode na red, i kikako 3 puta sam je uspio stjerati, ali onda se 3 pojave i odmah pusim. Kako je srediti?

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
D3ViL kaže...

Bas to on se "posteno potrudio" da nabije smithing 100/100 preko Iron Daggera (da napise kako nije se*e) a sada kuka kako mu je prelako.

Jedina losa stvar je sto nisu napravili crafting tipa WoWlike, Iron Dagger mozes craftat do lvl 15 nakon tog on posivi pa se ti je*i, da hoda s pijukom po tundri 3 sata trazeci Ebony Ore za jedan Ignot a treba mu ih 50 kao sto bi trebalo biti onda bi manje srao.

90% ekipe (mene ukljucujuci) je u potpunosti preskocilo neke setove tipa Steel/Dwarven/Orcish/Ebony i odmah skocilo sa "no name" shit armor-a na Dragon/Deadric preko Iron Dagger varanja (al ja barem ne placem ko p*cka za razliku od mnogih) ko je craftao sam je sebi kriv. Samo se nadam da ce s patchevima BS dosta otezati.

Pričate gluposti, dizanje smitinga preko iron daggera je varanje? bug? exploit? dajte nemojte biti glupi, u bilo kojoj rpg igri ili mmo igri se kod dizanja profesija trazi onaj jedan poseban item koji je NAJISPLATIVIJI za dizanje skilla. drugo jel znas ti koliko puta treba obici rudnike i pokidati zivotinja da bi napravio valjda 600-700 daggera koliko treba za lv 100 smithing? nosio sam sve heavy armore nista nisam preskakao, kako sam imao matsa tako sam slagao slijedece setove i dizao skill s daggerima, i opet se vracamo na isti problem, JA SAM KRIV sto sam si slozio deadric armor pa mi je sada igra easy chill mode?????  valjda bi master tezina trebala uzeti u obzir ekipu koja ce doci do deadric armora pa prilagoditi i mobove za njih?? ne cek ustvari od igraca se ocekuje da ne craftaju...

drugo naucite ČITATI oboica, kako sam napisao više puta mobovi me uglavnom ni ne stignu UDARITI! što bi značilo da moj godlike uber deadric armor nema nikakvu ni ulogu u tome. opci cilj rpg igara uz pricu je i napredovanje u opremi, oruzju, profesijama, skillu a vas dva brijete na neko ograničavanje svog lika da bi uživali u igri. skyrim je PRELAGAN! složen je za sve ove nove gamere koji su navikli na button smash igre... očekivao sam da će najteža jačina biti pakao, dobio sam easy-normal mod igru. a to sto si ti sjeo i skucao xxx iron daggera i preskocio sve ostale armore dovoljno govori o tebi kao o igracu.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice