Svi vi koji se žalite da je prelagana igra, jeste probali igrati full maga? Znaci bildati samo destruction/conjuration/ench +restoration i alch. E to je mazohizam kad vam magija uzme pol mana bara (primjer dual fireball) a ne napravite ni 1/3 dmga na kripu. Trenutno sam lvl 26 sa cijelim enhantanim elven armorm (osim maske i robea, oni su iz koleđa) i zna biti prilično teško u dungeonu ako ostanem bez potiona.
Ja igram tako i prilično je lako na Expert. Jel si perkaš destruction? Jel imaš na armoru enchant koji samnjuje spell cost? Ja si Fireball spell nisam uzeo još. Ubijam najčešće sa dual Firebolt i bude mi dosta magicke za ubit barem 2 prosječna kripa. Nakon toga stavim staff u jednu ili dvije ruke dok mi se magicka regenerira. 17 sam lvl. Nosim mage robe-ove i mage maske. Od jačeg armora imam elven gauntlets i light armor boots obične koje moram promjenit :). Potione rijetko koristim jer se najćešće sam healam, a za magicku čekam.
Edit: Nije da se bunim da mi je prelagano. Još imam Master težinu (il kak se zove). Na to možda prebacim ili ću sa novim likom.