zna li iko za sta sluzi ovaj shout "throw voice" kada ga koristim moj lik kaze neku glupost kao "hey ugly" "hey melon nose" i nista se ne desi
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mozemo li malo diskutovat o tome na koji nacin ko igra i koliko je efektivno
sto se mene tice, nord, heavy armor i warhammer, trenutno lvl 31
sto se armora tice, i dalje je steel armor, osim boots koje su orc i gauntles koje su ebony..ukupno oko 250 armora
dwarwen warhammer (superior) sa 62 dmg
sto se perkova tice, samo sam razvijo 2H, smithing, heavy armor i malo archery, nista vise
sto se igre tice, vecina protivnika legne nakon jednog udarca, ili ako ne legne, ostane toliko hp-a da prosto cucnu i ne krecu se..
nisam nikako razvijo magicku nit ikako koristim spellove, osim heal nakon borbe, ali ne u borbi
ovakav pristup i build je za mene prilicno efektivan, bitno je samo imat uvijek dovoljno stamine da se udari warhammerom kako treba, i vecina je odma mrtva, i vazno je ne promasit, jer zamahuje stvarno sporo..
jos nisam nista posebno enchantovo, iako razvijam i to uporedo, kako bi na kraju mogao enchantovat dragonplate armor sa najboljim stvarima i sto moguce jacim efektom..za sad nisam imo nekih posebnih poteskoca u igri, na adept, i skoro uvijek idem sam..
eto, toliko od mene
Nord, čisti mage, dual wield destruction, lvl 21...u početku (prvih 10 lvl) čini mi se da je bilo potrebno kombinirati skillove, malo mačem pa malo fireboltom pa strijelama, sve dok se ne pokupe neki korisni perkovi, kao što je recimo kod magea perk "impact" koji odbaci protivnika unutrag nakon što ga pogodim fireboltom. Nakon toga se može igrat isključivo rogue, mage ili warrior (i njihove varijacije :D).
Za sada mi protivnici nisu problem, osim Dragon priesta naravno, taktika je spamanje fireboltova, alteration štit, healing po potrebi i fire atronach ako zagusti...te naravno shoutovi. Ne koristim followere jer više smetaju nego koriste a i čini obične protivnike pre laganim. Eh i na masteru igram.
P.S. potreban je overhaul mod koji bi malo izbalansirao borbu, u biti poboljšao protivnički A.I. (ako je to uopće moguće) ili im barem malo povećao healthe/dodao nove sposobnosti...posebice zmajevima
najveci minus su companions. ne frakcija, nego npc koji idu za vama. ne smeta mi toliko sto su sakati u smislu borbe (barem se trude), sto ne idu za mnom nego automatski idu oznacenim putovima, nego mi najvise ide na zivce sto mogu umrijeti. pa bar su mogli stavit nekakav ress spell da ih ozivim... nadam se da ce izaci mod u kojem ne mogu umrijeti, u smilsu da se ne mogu boriti nego sam da kleknu na pod u stilu kako inace rade. glavni razlog da ne mogu umrijeti je naravno njihova gluma mazge, posto nose stvari za mene.
Umiru tek ako ih ti slučajno/namjerno dokrajčiš. Meni ni jedan do sada nije umro osim ako ga sam nisam dokrajčio kad poklekne nakon što izgubi 99% HP-a
Trenutno sam lvl 31, main quest ni blizu gotov, riješio sam civilni rat u korist stormcloakes-a, postao harbinger kod companionsa (najviši lvl), uništio sam dark brotherhood, pokušavam dobiti quest da to isto učinim i thiefs guildu ali nemogu naći. Igram sa two handed oružjem, light armor radi što lakšeg kretanja i razvijam smith do kraja radi craftanja dragonscale armora. Main quest sam stavio na led sada, trenutno mi je u planu postati Thane u svim gradovima, za sada sam odradio Morthal, Riften, Whiterun i Solitude.....
Nemam pojma meni radi bez problema. I nisam jedini
Također, meni radi sve ok. FPS rijetko kad padne ispod 35, obično 40-60. Plus ja sam si stavio GridLoad na 7.
E je*iga onda, nisam tolko pratio temu kolko igro. Sad sam tek vidio ovo i umro od smijeha.
Igra je odlična vjerojatno jedna od najboljih ikad, al' smeta me što je stvarno prekratka naspram morrowinda i obliviona. Nemam pojma kaj da radim poslje main questa. Da se podrazumijeva radio sam i ja dosta side questova. Arch Mage sam Winterhold College-a..
Lvl 13 Full Destro Mage
Evo napokon riješio companionse.. Očekivan kraj, al svejedno mi je bilo drago.. :)
Nekoliko puta sam spomenuo što i kako igram, al evo ponovo ću.
Dakle, igram uglavnom 2H. Sada koristim oružje dobiveno od Companionsa ono posebno, ne onaj skyforge shit :)
Usputno koristim healing kojega sam digao na 30 (veoma, veoma korisno) te destruction na 40. 19 sam level i rulam. Napokon sam pustio pomoćnicu da se odmori, živa je i zdrava. :)
Evo par SS-ova.
btw. knjige u igri su stvarno zanimljive, već sam pročito 2-3 a jedna je bila o Oblivion krizi i velikom heroju od Kavatcha. :)
@ACCS
Prekratka!? Ja sam level 19 a nisam ni izašao iz whiterun-a, a ti se žališ na manjak sadržaja. Igramo li mi istu igru?
Evo napokon riješio companionse.. Očekivan kraj, al svejedno mi je bilo drago.. :)
Dakle, igram uglavnom 2H. Sada koristim oružje dobiveno od Companionsa ono posebno, ne onaj skyforge shit :)
Usputno koristim healing kojega sam digao na 30 (veoma, veoma korisno) te destruction na 40. 19 sam level i rulam. Napokon sam pustio pomoćnicu da se odmori, živa je i zdrava. :)
Evo par SS-ova.
btw. knjige u igri su stvarno zanimljive, već sam pročito 2-3 a jedna je bila o Oblivion krizi i velikom heroju od Kavatcha. :)
@ACCS
Prekratka!? Ja sam level 19 a nisam ni izašao iz whiterun-a, a ti se žališ na manjak sadržaja. Igramo li mi istu igru?
Nemam pojma, mora da je moja puna bugova.
Ja sam već skoro pa završio sa main questom, napravio i questove iz Collegea, i dosta sa strane. Meni je prekratka, neznam jeli si igrao Morrowind i Oblivion, to znači duga igra.
Dakle tko radi quest Diplomatic Immunity, a još nije odabrao strane Stormcloak / Legion neka pročita dosjee koje dobije tijekom questa..
Tko je već odabrao stranu, radije nemojte..
You will sh*t bricks!!
Level 31 ako se ne varam,još nisam niti obavio prvi zadatak za Greybeards'e, pronaći onaj nekakav rog.
Al se zato poobavljalo mali milijun side-questova, u biti, jedino njih i igram.
Skroz mi je dobro
Evo par SS-ova.
@ACCS
Slažem se,pridružio sam se Imperials u cilju ujedinjenja Skyirima;to je kompletna podigra za sebe bitke na barikadama i masnovni napadi osvajanje utvrda,činovi u vojsci,trenutno sam pearfect - zaboravio što je glavni cilj :)
Skromno priznajem kupio sam 2 primjerka igre,ondaj drugi za "nedaj ti 2 božeta" :D
Al znao sam ja da sam se shebo, trebo sam vise radit sa strane questova, prebrzo došo do kraja main questa i to mi ubilo igru. Ima ko prijedlog šta da radim?
Igra je odlična vjerojatno jedna od najboljih ikad, al' smeta me što je stvarno prekratka naspram morrowinda i obliviona. Nemam pojma kaj da radim poslje main questa. Da se podrazumijeva radio sam i ja dosta side questova. Arch Mage sam Winterhold College-a..
Lvl 13 Full Destro Mage
Lol, ti ne možeš naći što da radiš i igra ti je prekratka a ja sam sam bio level 21 kad sam se tek prijavio u College. A još nisam ništa drugo obavljao osim nekih sidequestova. Znači još imam main quest, Companions, Thief Guild, Dark Brotherhood, građanski rat, magovi i pitaj boga koliko sidequestova za obaviti. Plus namjeravam imati na kraju sve skillove na 100.
Evo par SS-ova.
@ACCS
Nemam pojma, mora da je moja puna bugova.
Ja sam već skoro pa završio sa main questom, napravio i questove iz Collegea, i dosta sa strane. Meni je prekratka, neznam jeli si igrao Morrowind i Oblivion, to znači duga igra.
Igrao sam i jedno i drugo, al da ti kažem Oblivion imam podjednak ili čak manji broj dungona i qustova.
U Skyrim-u se trebaš malo više potruditi da pronađeš quest, al kad se potrudiš, vjeruj mi ima ih na svakom kutu.
Inače, da li netko zna što znači ovaj simbol prikazan na slici?
Sam sam craftao mace;
Ako pitaš za ovu zelenu zmiju oko strelice, to znači da stavljen otrov na oružje.
mozemo li malo diskutovat o tome na koji nacin ko igra i koliko je efektivno
(...)
ovakav pristup i build je za mene prilicno efektivan, bitno je samo imat uvijek dovoljno stamine da se udari warhammerom kako treba, i vecina je odma mrtva, i vazno je ne promasit, jer zamahuje stvarno sporo..
jos nisam nista posebno enchantovo, iako razvijam i to uporedo, kako bi na kraju mogao enchantovat dragonplate armor sa najboljim stvarima i sto moguce jacim efektom..za sad nisam imo nekih posebnih poteskoca u igri, na adept, i skoro uvijek idem sam..
eto, toliko od mene
Ja sam orc, razvijam 2h, heavy plate, smithing, enchantment, resto i skillam (ali ne upgredam s perkovima) lockpicking, alchemistry i archery. Inače, u igri uvijek tražim cookie-cutter build i ova kombinacija 2h (mace sa bonesplitterom), plate, resto, potioni je toliko bolesna da doslovno mogu soakat DMG od zmaja dokle me volja (pred-najjača težina) i onda kad sleti ubiti ga prije nego se opet vine u zrak. Plus, s Riposte perkom healovim mi restoraju i staminu što je doslovno fap fap. Od Stone blessinga imam Lady's stone (mislim da se tako zove), dok shotove koristim (već prema potrebi) - Fire breath, onaj charge i Mark for Dead (bossovi kao vreća krumpira padaju).
Ovako, samo napomena - Dragon smithing ima jedino armor, bez oružja i to je slabiji od Ebonyja. Ako idete već na "the besto of the best", jednostavno preskočite Dragon, ne vrijedi potrošenog Perka. Jedina stvar gdje je Dragon bolji je to što kada otključate perk, imate mali milijon dragon bonesa i dragon scalova tako da možete odmah napraviti kompletan set. S druge strane, Ebony armor je ipak nešto teže napraviti.
Inače, za Imperiju sam. Ne znam koliko čitate knjige, smotuljke i ostalo... Jedno je što me Imperija htjela koknuti, ali kenjati o "true sons of Skyrim" a u iza leđa raditi za Dominion i summonati dragonse... Sry, I'm dragonslayer!
Dark Elf, lvl 34, skilovi koje uglavnom koristim: archery, stealth, light armor, pickpocketing, onehanded. Stil igre je stealth. Uglavnom se suljam, pa iz daljine strijelama gađam za massive sneak +dmg. Ukoliko je neki jaki neprijatelj probam mu se priblizit za 30X dmg sa backstab sneakom :)))))
Tezina na kojoj igram je 4/5. Uglavnom predzadnja.
Uglavnom sviđa mi se lik. Magiju i Tesko oruzije i armor nisam ni probao (planiram napravit mage lika i baš heavy fightera). Nisam uopce došao daleko u main questu, riješio 3-4 grada, quest log mi je pun svega. Ma igra je ogromna :D
Lvl 13 Full Destro Mage
Mozda ti ovo pomogne, tek sam 21 i ne znam sto bih prije ;)
Znači da si stavio neki poison na oružje
Lvl 13 Full Destro Mage
To je divota Elder Scrolls-a.. Možeš igru završiti u jednom danu, a možeš igrati tjednima...
Recimo moj Orc je lvl 16, i upravo se penje na Hrotgar...
Meh... vanilla i amen
Mada hvala itekako na svemu postanom do sad, pogotovo na zadnjem Font packu, svaka čast za trud doktore.
Sam sam craftao mace;
Ako ti nitko nije odgovorio, to bi ti bilo da ima nekakav poison oružje na sebi :)
zna li iko za sta sluzi ovaj shout "throw voice" kada ga koristim moj lik kaze neku glupost kao "hey ugly" "hey melon nose" i nista se ne desi
To ti je distraction shout, to vikneš odnekud, pomakneš se il sačekaš a guard, bear, bilo ko dođe vidjet tko to priča XD
EDIT: SRY NA DP!
Dark Elf, lvl 34, skilovi koje uglavnom koristim: archery, stealth, light armor, pickpocketing, onehanded. Stil igre je stealth. Uglavnom se suljam, pa iz daljine strijelama gađam za massive sneak +dmg. Ukoliko je neki jaki neprijatelj probam mu se priblizit za 30X dmg sa backstab sneakom :)))))
Tezina na kojoj igram je 4/5. Uglavnom predzadnja.
Uglavnom sviđa mi se lik. Magiju i Tesko oruzije i armor nisam ni probao (planiram napravit mage lika i baš heavy fightera). Nisam uopce došao daleko u main questu, riješio 3-4 grada, quest log mi je pun svega. Ma igra je ogromna :D
Meni je imperialac taman, dižem si magiju stalno, speech mu je neloš i one handedga ide, baš svestran lik.