The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.461.735
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
16 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

gdje da nadjem spellove...

huu jos me drzi jager...i nezz sta sam sve pio...xD [ NISAM MOGAO HODATI ] haaha
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
anabolicaa kaže...

Jel neko rijesio problem sa povremenim zaledjivanjem igre ? Uzasno me nervira..

igrao 2 sata,nisam imao taj problem

Dadoh dinar, mišljah, srat ću, al' prevarih se grdno, jer samo sam prdn'o. ( ( ( msn: dj_djdado@hotmail.com ) ) )
16 godina
neaktivan
-MaxSiMus- kaže...

gdje da nadjem spellove...

Spellove učiš preko knjiga. Možeš ih kupit kod tradera, ali najviše ih ima onaj čarobnjaka Farengara u Whiterunu.

BTW, preepic igra.

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
13 godina
neaktivan
dado16 kaže...
anabolicaa kaže...

igrao 2 sata,nisam imao taj problem

da užas,a kolko ram-a imaš????

17 godina
neaktivan

Evo zaigrao san igru (proradila je na mojoj kanti :)) i moran reć da mi je ispunila sva očekivanja, zakon je i definitivno su poboljšali sustav borbe i pokrete i govor NPC-ova, izgleda puuuuno uvjerljivije i realnije ali ipak ima mjesta za napredak, ovi novi izbornici su totalno drugačiji pa triba vriena za naviknit se na njih ali jednostavni su i funkcionalni, grafiku ne mogu komentirat jer neman pojma kakva je jer igran na minimalnin detaljima (FPS "na otvorenom" 19-25, a u špiljama i takvin čudima priko 30, zna se i do 60 zaletit),lockpicking je kao u falloutu,enchanting i alkemija su drugačiji u biti ali još me niko to nije naučio pa neman pojma kako rade :D, nova mapa mi je malo čudna još uvik ali definitivno je funkcionalnija od stare, smeta mi što mi niko nije reka u igri da se triba u izborniku uprit za levelup tako da san ima 2 levela "na čekanju" dok nisan skonta, ono šta su napravili sa destruction magijon je zakon, predobro je ispalo baš onako kako san se nada da će, sustav duplih oružija je isto solidan samo u izborniku ne piše koje je oružije za u jednu ruku a koje zauzima 2 to su izostavili, štta još ima a da zmajevi su dosta dobro ispali nisu baš umjetni nije ih niti pre teško niti pre lako ubit, i igra ima niz novih detalja u okolini koji nenormalno podižu dojam realnosti tako da se vrlo lako uživiti u sve to...

nažalost igran na minimalnim detaljima pa su SS-ovi unakaženi :D

zmaj spašava u zadnji čas zmaj spašava u zadnji čas
Lockpicking Lockpicking
dobitna kombinacija dobitna kombinacija
ode zmajić ode zmajić
IRebic
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 20:53 (IRebic).
Moj PC  
12 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Jako ljepo izgleda igra i na minimumu.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

oće neko rec vise kako riješit to sranje s zaleđivanjem

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sale21 kaže...

oće neko rec vise kako riješit to sranje s zaleđivanjem

A vidiš da je vani sve hladnije, čekaj da otopli pa se neće zaleđivat.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
14 godina
neaktivan
sale21 kaže...

3GB DDR II :)

14 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Imas u Whiterunu, quest dobijes od stare sa trznice, pratis je u kucu i onda ti njezin sin kaze da ukrades dokaze iz tudje kuce. Kad udjes u tu kucu ovaj te pita za koga si, (imaju 2 naziva, kao House X i House Y), onda kazes da si za njega pa ti i on da quest... i onda biras :D. Takodjer u Whiterunu, naletit ces na neke Arape, traze neku zenu. Zena ti je u birtiji i skriva se, onda ti ona zapovijedi da zakoljes njihovog vodju u Hideoutu...onda opet biras, hoces je cinkati ili ubiti vodju (ja sam ih pobio i nakrcao se scimitarima, dmg 16, preludi za dual-wield. To su samo 2 primjera quest conflicta.

On je vise mislio na cijele questove guild-ova, u Morrowind-u nisi mogao biti u Fighters Guild-u i u Thieves Guild-u zajedno zbog toga. 

14 godina
neaktivan

Evo mog Dunmera. {#}

Jel još netko smatra da su noći presvijetle? Jel mogu nekako potamniti il moram čekati neki mod?

It is I, trackmanijak
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ovako oduševljen igrom nisam bio jako, jako dugo! Grafika, sadržaj i priča su stvarno epic! Ali sad trebam malo odmora a i moj Nord 26lvl, bar do sutra rano! hehe

ButcherCRO ingame! A Kingdom for a Beer!!
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
@Markus Dignus Da, bilo bi baza da se nista ne vidi po mrklom mraku (osim ako nije oblacno i mjesecina je), pa moras s bakljom setat :) horor :)
14 godina
neaktivan
anabolicaa kaže...

Ja nemam taj problem. Mislim da ti je pc malčice preslab zato ti se to dešava.

14 godina
protjeran

imaš dual core procesor anabolicaa, ja isto a još jedan forumaš koji se žalio na trzanje ima također dual. čisto moguće da je riječ o tome. ili imaš i ti xp? i on i ja imamo hehehe.. možda ga i to malo hebe

edit, a možda je i ovo problem. nažao na jednome forumu: To fix this Skyrim random freezes issue, click on Data Files in the launcher then tick the "Load Loose Files" box in the left corner of that window and click OK. good luck!

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 21:48 (skullscar).
16 godina
skullscar kaže...

imaš dual core procesor anabolicaa, ja isto a još jedan forumaš koji se žalio na trzanje ima također dual. čisto moguće da je riječ o tome. ili imaš i ti xp? i on i ja imamo hehehe.. možda ga i to malo hebe

Evo ja isto imam dvojezgreni, ali Windows 7, pa mi niti malo ne trza.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011
13 godina
neaktivan
anabolicaa kaže...
sale21 kaže...

3GB DDR II :)

i ja isto treba nam 4 gb da sljaka kak treba

15 godina
neaktivan

Gotovo igranje za danas, level 9 sam, obavio jos neke questove, najzanimljiviji mi je bio napad na neku utvrdu sa jos par kolega (isli osloboditi brata jednog od kolega)...

Otkrio sam dosta novih mjesta, upoznao 2 nova grada (u jednom me nisu docekali bas najbolje) ...
Naisao na 2 nova dragon shouta (onih sa zidova), kod jednog me docekao snazni neprijatelj (Volgros ili tako nesto) pa sam morao pobjeci .. sada ih ukupno imam 3 (ma da mi jos nije najjasnije cemu sluze) ...

Borio se sa jos jednim zmajem i onim velikim giantom, nisam ih uspio ubiti (preslab sam ocito) .. kako vi rjesavate jedne kako druge?

Kupio sam konja, za kucu jos nemam..

Uglavnom ja sam prezadovoljan, posto mi je ovo prvi elder scrolls kojeg krecem igrati bas od pocetka ...
Kretanja i combat su fenomenalno odradjeni, promjene vremenskih uvijeta ... raznorazna iznanadjenja na svakom kutku... jednostavno igra te vuce da igras dalje..

Ponasanje konja me malo razocaralo (njegovo kretanje), bilo bi puno bolje da su to odradili kao npr. u rdru...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 21:56 (rebelsy).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
meni radi savršeno, a vidite mi pc 0.o
14 godina
protjeran

imam 4 pa ista stvar, nebitno jesu low ili svi high detalji. štekanje je svakih par minuta na otvorenome. idem probat ono za load loose files što sam napisao

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
16 godina
neaktivan

Vi prema svemu sudeći hoćete reći da bi ova konfiguracija vjerojatno vrtila Skyrim k'o iz pi*ke.

AMD Phenom II B55 X4 3,6GHz

8GB RAM

MSI GTX 560

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Je ko postao vampir? Sad čim dođem van odma mi krv kuha... Zna neko kaj protiv toga?

Ovog forumaša boli briga kakve ste nacionalnosti, rase i spolnog opredjeljenja i jednostavno ga ne zanimaju vaša mišljenja.
15 godina
protjeran
bobica257 kaže...

Je ko postao vampir? Sad čim dođem van odma mi krv kuha... Zna neko kaj protiv toga?

Hodaj noću :D

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
17 godina
PeaceFrog kaže...

Hm, u Journalu imam naputke: "Join the Stormcloaks" i "Join Imperial Legion"...pretpostavljam da ne mogu ući u obije organizacije?

I ima li inače organizacija čiji su questovi u konfliktu sa drugima, nešto ala Thieves guild i Fighters guild u Morrowindu?

Ne moze se. Ja sam se pridruzio Stormcloacksima i odmah mi je napisalo"failed to join Imperial .." i vise to nisam imao u menijul.

I da. Treba citati knjige. A tako ih je puno :)

15 godina
odjavljen
Don Kihoty kaže...
bobica257 kaže...

Hodaj noću :D

Ne, ali zna ko di bi mogel naći lijek protiv vampirizma?

Ovog forumaša boli briga kakve ste nacionalnosti, rase i spolnog opredjeljenja i jednostavno ga ne zanimaju vaša mišljenja.
13 godina
neaktivan
skullscar kaže...

imam 4 pa ista stvar, nebitno jesu low ili svi high detalji. štekanje je svakih par minuta na otvorenome. idem probat ono za load loose files što sam napisao

ja nemrem nigdje nac te load loose files

15 godina
neaktivan

Ako nadjete nekakvu korisnu knjigu mogli bi staviti slike stranica ovdje da nam svima posluzi (jer stvarno ih ima previse) ili barem objasniti sto ste korisno naucili citajuci ih...

:)

EDIT: Di se uclaniti u Imperiale?

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 22:02 (rebelsy).

0 0 hvala 0
17 godina
rebelsy kaže...

Ako nadjete nekakvu korisnu knjigu mogli bi staviti slike stranica ovdje da nam svima posluzi (jer stvarno ih ima previse) ili barem objasniti sto ste korisno naucili citajuci ih...

:)

Nisam stavio slike svih stranica da ne pravim spoiler zescim igracima :) Ali sto se mene tice moze.

14 godina
protjeran
sale21 kaže...
skullscar kaže...

ja nemrem nigdje nac te load loose files

kad pokreneš launcher od igre, odi na data files  i dolje u kutu imaš load loose files. oznaći i probaj, ja sad idem pa javim jel pomaže

15 godina
skullscar kaže...

edit, a možda je i ovo problem. nažao na jednome forumu: To fix this Skyrim random freezes issue, click on Data Files in the launcher then tick the "Load Loose Files" box in the left corner of that window and click OK. good luck!

Meni je data files greyed out tj k*rac mogu rijeit tako :D

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice