The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.462.168
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
15 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
ZC_Someone kaže...
ACCS_DUDO kaže...

Ak kaj mrzim u životu, al to me uvijek prati, kad god izadje neka vrhunska igra, uvijek problemi s njom. Igram ju na ultra ("igram), znači nema nikakavih problema, sve mi je maxano na 1920*1080. ALI NEMAM zvuka. A nemogu tak igrat nema šanse. Ima neko soluciju kak se riješit to da mi se zvuk pojavi?

Si probao otići u Control Panel/Hardware and Sound/Sound, pa na Properites od zvučne i pod Advanced tabom Sound Format promjeniti u 44100 Hz (zapravo možeš probati i 48000Hz).

da sve sam probao ništa ne radi. a love za igru nemam.

14 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Smiri živce...pitao sam samo jer me zanima da li možda postoji drugi način osim toga...

Probaj ugasiti ovu opciju...

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 18:35 (McVily77).
13 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

daj nek neko KAŽE KAKO RIJEŠIT OVO SRANJE SA ZAMRZAVANJEM U OKOLIŠUUUUUUUUUUUUUUU

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Markus Dignus kaže...

Stavio sam neke stvari u jednu bačvu u birtiju tam ispod onih 7000 štengi jer nisam mogo nosit više. Oće to nestat s vremenom il mogu puno kasnije doć natrag po to?

Vjerujem da hoce, ali brijem da vrijeme potrebno za to 72 sata kao i u Oblivion-u. 

15 godina
neaktivan
Markus Dignus kaže...

Stavio sam neke stvari u jednu bačvu u birtiju tam ispod onih 7000 štengi jer nisam mogo nosit više. Oće to nestat s vremenom il mogu puno kasnije doć natrag po to?

Kod Obliviona i Morrowinda se većina bačvi i sličnih spremnika resetirala nakon nekog vremena, tako da mislim da nije baš sigurno ostavljati stvari u bačvama...za sada, dok ne dođe neka lista sigurnih containera mislim da je najsigurnije ostaviti opremu kod followera, regrutiraj ih, nakrcaj i onda otpusti.

13 godina
odjavljen
sale21 kaže...

daj nek neko KAŽE KAKO RIJEŠIT OVO SRANJE SA ZAMRZAVANJEM U OKOLIŠUUUUUUUUUUUUUUU

Svi koji imate problema sa smrzavanje igre probajte u opcijama postaviti Decal Quantity na None, i uključite Object Detail Fade

15 godina
neaktivan

Nes tu ne valja....gpu load mi oko 35% ....smrzavanja u okolisu.cekam drivere il patch

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hm, u Journalu imam naputke: "Join the Stormcloaks" i "Join Imperial Legion"...pretpostavljam da ne mogu ući u obije organizacije?

I ima li inače organizacija čiji su questovi u konfliktu sa drugima, nešto ala Thieves guild i Fighters guild u Morrowindu?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Imas u Whiterunu, quest dobijes od stare sa trznice, pratis je u kucu i onda ti njezin sin kaze da ukrades dokaze iz tudje kuce. Kad udjes u tu kucu ovaj te pita za koga si, (imaju 2 naziva, kao House X i House Y), onda kazes da si za njega pa ti i on da quest... i onda biras :D. Takodjer u Whiterunu, naletit ces na neke Arape, traze neku zenu. Zena ti je u birtiji i skriva se, onda ti ona zapovijedi da zakoljes njihovog vodju u Hideoutu...onda opet biras, hoces je cinkati ili ubiti vodju (ja sam ih pobio i nakrcao se scimitarima, dmg 16, preludi za dual-wield. To su samo 2 primjera quest conflicta.
15 godina

Evo mog lika. Počeo sam ispočetka sa Nord-om. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Sreća da sam krenuo isponova. Totalno drugačije razvijam lika i igram na Expert jer Adept ne predstavlja nikakav izazov ni korištenje taktike.... Čitajući knjige se svašta može skužit u vezi svijeta i gdje šta pronaći.

A i prije sam se pitao šta je ova tekućina po podu u tamnicama dok sada nisam skužio...na taj način su pala 4 kosturka samo tako...

A i ove padelice šta vise iznad sa žarom pogodite sa strijelom padnu, razbiju se i zapale....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 19:15 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Uno dos LIKE A BAUUS

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ma da to si ih bice dovukao sa onim shoutom :P.
15 godina
neaktivan

Joj kako ću opalit warhammerom ovu tulavu žensku, umjesto da mi pomaže ona se tilta okolo naokolo, nakrcao sam je ajde kao đubre {#}, teretni tovar pravi {#}, ali čovječe imamo close combat scenu, ja tankam njih 4, a ona zuji.

Pa pucaj iz te luk i strele mamu ti poljubim..

Cemetary gates
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Mali TIP:

Ako vam ljudi govore da baš i neigledate najbolje odmah trk na MAGIC -> ACTIVE EFFECTS; vjerovatno će tu biti neželjene posljedice nekih borbi. Tada trk na neko sveto mjesto ili popit bočicu Cure Disase napitka.

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
5 0 hvala 10
16 godina
neaktivan

kako ti skupljas te puste bolestine... {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina

par slikica:

0_o
Moj PC  
12 0 hvala 1
17 godina
Mitsuoka kaže...

kako ti skupljas te puste bolestine... {#}

{#}

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan

sad mi je palo na pamet... tribalo bi svako jutro gucnit malo rakije, da sprijeci viruse i bakterije. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

jel mi moze neko objasnit sto je to dark brotherhood sta stim dobivam i kako doci do tog?

Zafrkana ekipa, u prijašnjim bi te nastavnicima kontaktirali kad bi ubio nekog nedužnog NPCa, oni su ti guild.

Kad smo već kod bolesti, ja dobio vampirizam i ispalio, sjetio se svega što sam morao proću u Oblivionu, i onda skužio da se mogu ilječiti kod prokletog spomenika. :D

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 20:01 (thuglife).
15 godina

ja sam se onim companionsima pridružio.. djeluju mi cool

pogotovo zato što su vukodlaci :D

0_o
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...

Danas ujutro sam imao strašan BUG!!

Moja draga je čačkala nešto po kompjuteru i uspjela je izbrisat cijeli My Documents Folder. Nema ga, nema, ni u smeću ni na disku...nigdje... Save Game Skyrim, PA PA. 12 sati igranja i lik lvl 12, PA PA.... Nakon ručka, formule, ubistva i rezanja drage na parcice, krećem jovo nanovo..... Ah....

A umjesto stolice nastavio je igrati sjedeci na sanduku, u kome mu se nalazi draga isjecena u 12 djelova. . . PA PA {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
13 godina
neaktivan

probao sam tak al opet kurčina brijem da mi je 3 gb rama premalo trebam barem jos gigu,kaj misliš????

13 godina
neaktivan
opetbrejka brijem da je to do rama 3gb mi je premalo mozda 4 bi dobro sljakalo kaj misliš
16 godina

Haahahahahahahahah, upišo sam se skoro!!! 12(sati igranja, lvl) dijelova :D Tek poćeo igrat, 2. lvl tek, i da, ukrao konja na okolnom putu u grad na litici{#}(nakon što sam zatuko 5-6 lopova ispred neke špilje). Ako netko nema za konja zna gdje će ga nać :)

If you try and don't succeed, cheat. Repeat until caught. Then lie.
14 godina
protjeran
ph3nom_gamer kaže...

ja sam se onim companionsima pridružio.. djeluju mi cool

pogotovo zato što su vukodlaci :D

ček to oni kaj se za lovu bore, priče kak su braća i sestre bla bla? i ja sam kod njih, hoću bit vuuuuuuuuuuuuuk

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
16 godina
neaktivan

Kojeg ste lika odabrali?Nisam igrao prijašnje elder scrollse,a ovo mi se čini kao fantastična igra pa sam u velikoj nedoumici koga da odaberem...

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ljudi stavljajte SPOILER na bitnim djelovima, svakih par postova neko nonšalantno opiše cijeli quest.

Bring out your dead!
Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

Jel neko rijesio problem sa povremenim zaledjivanjem igre ? Uzasno me nervira..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam odabro norda.

Negdje sam pokupio treasure map, a da nisam ni primjetio sve do malo prije. Skrivena škrinja se nalazi blizu riverwooda, na drugoj strani rijeke. Nalazi se nutra u srušenom stablu.

P.S. doktor nešto mnogo se te boleštine ljepe za tebe, ne posječuješ valjda "ona" mjesta?{#}

taaaa daaaa taaaa daaaa
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 20:47 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 6 hvala 2
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice