gdje da nadjem spellove...
Jel neko rijesio problem sa povremenim zaledjivanjem igre ? Uzasno me nervira..
igrao 2 sata,nisam imao taj problem
Spellove učiš preko knjiga. Možeš ih kupit kod tradera, ali najviše ih ima onaj čarobnjaka Farengara u Whiterunu.
BTW, preepic igra.
igrao 2 sata,nisam imao taj problem
da užas,a kolko ram-a imaš????
Evo zaigrao san igru (proradila je na mojoj kanti :)) i moran reć da mi je ispunila sva očekivanja, zakon je i definitivno su poboljšali sustav borbe i pokrete i govor NPC-ova, izgleda puuuuno uvjerljivije i realnije ali ipak ima mjesta za napredak, ovi novi izbornici su totalno drugačiji pa triba vriena za naviknit se na njih ali jednostavni su i funkcionalni, grafiku ne mogu komentirat jer neman pojma kakva je jer igran na minimalnin detaljima (FPS "na otvorenom" 19-25, a u špiljama i takvin čudima priko 30, zna se i do 60 zaletit),lockpicking je kao u falloutu,enchanting i alkemija su drugačiji u biti ali još me niko to nije naučio pa neman pojma kako rade :D, nova mapa mi je malo čudna još uvik ali definitivno je funkcionalnija od stare, smeta mi što mi niko nije reka u igri da se triba u izborniku uprit za levelup tako da san ima 2 levela "na čekanju" dok nisan skonta, ono šta su napravili sa destruction magijon je zakon, predobro je ispalo baš onako kako san se nada da će, sustav duplih oružija je isto solidan samo u izborniku ne piše koje je oružije za u jednu ruku a koje zauzima 2 to su izostavili, štta još ima a da zmajevi su dosta dobro ispali nisu baš umjetni nije ih niti pre teško niti pre lako ubit, i igra ima niz novih detalja u okolini koji nenormalno podižu dojam realnosti tako da se vrlo lako uživiti u sve to...
nažalost igran na minimalnim detaljima pa su SS-ovi unakaženi :D
Jako ljepo izgleda igra i na minimumu.
oće neko rec vise kako riješit to sranje s zaleđivanjem
oće neko rec vise kako riješit to sranje s zaleđivanjem
A vidiš da je vani sve hladnije, čekaj da otopli pa se neće zaleđivat.
3GB DDR II :)
On je vise mislio na cijele questove guild-ova, u Morrowind-u nisi mogao biti u Fighters Guild-u i u Thieves Guild-u zajedno zbog toga.
Ovako oduševljen igrom nisam bio jako, jako dugo! Grafika, sadržaj i priča su stvarno epic! Ali sad trebam malo odmora a i moj Nord 26lvl, bar do sutra rano! hehe
Ja nemam taj problem. Mislim da ti je pc malčice preslab zato ti se to dešava.
imaš dual core procesor anabolicaa, ja isto a još jedan forumaš koji se žalio na trzanje ima također dual. čisto moguće da je riječ o tome. ili imaš i ti xp? i on i ja imamo hehehe.. možda ga i to malo hebe
edit, a možda je i ovo problem. nažao na jednome forumu: To fix this Skyrim random freezes issue, click on Data Files in the launcher then tick the "Load Loose Files" box in the left corner of that window and click OK. good luck!
imaš dual core procesor anabolicaa, ja isto a još jedan forumaš koji se žalio na trzanje ima također dual. čisto moguće da je riječ o tome. ili imaš i ti xp? i on i ja imamo hehehe.. možda ga i to malo hebe
Evo ja isto imam dvojezgreni, ali Windows 7, pa mi niti malo ne trza.
3GB DDR II :)
i ja isto treba nam 4 gb da sljaka kak treba
Gotovo igranje za danas, level 9 sam, obavio jos neke questove, najzanimljiviji mi je bio napad na neku utvrdu sa jos par kolega (isli osloboditi brata jednog od kolega)...
Otkrio sam dosta novih mjesta, upoznao 2 nova grada (u jednom me nisu docekali bas najbolje) ...
Naisao na 2 nova dragon shouta (onih sa zidova), kod jednog me docekao snazni neprijatelj (Volgros ili tako nesto) pa sam morao pobjeci .. sada ih ukupno imam 3 (ma da mi jos nije najjasnije cemu sluze) ...
Borio se sa jos jednim zmajem i onim velikim giantom, nisam ih uspio ubiti (preslab sam ocito) .. kako vi rjesavate jedne kako druge?
Kupio sam konja, za kucu jos nemam..
Uglavnom ja sam prezadovoljan, posto mi je ovo prvi elder scrolls kojeg krecem igrati bas od pocetka ...
Kretanja i combat su fenomenalno odradjeni, promjene vremenskih uvijeta ... raznorazna iznanadjenja na svakom kutku... jednostavno igra te vuce da igras dalje..
Ponasanje konja me malo razocaralo (njegovo kretanje), bilo bi puno bolje da su to odradili kao npr. u rdru...
imam 4 pa ista stvar, nebitno jesu low ili svi high detalji. štekanje je svakih par minuta na otvorenome. idem probat ono za load loose files što sam napisao
Vi prema svemu sudeći hoćete reći da bi ova konfiguracija vjerojatno vrtila Skyrim k'o iz pi*ke.
AMD Phenom II B55 X4 3,6GHz
8GB RAM
MSI GTX 560
Je ko postao vampir? Sad čim dođem van odma mi krv kuha... Zna neko kaj protiv toga?
Je ko postao vampir? Sad čim dođem van odma mi krv kuha... Zna neko kaj protiv toga?
Hodaj noću :D
Hm, u Journalu imam naputke: "Join the Stormcloaks" i "Join Imperial Legion"...pretpostavljam da ne mogu ući u obije organizacije?
I ima li inače organizacija čiji su questovi u konfliktu sa drugima, nešto ala Thieves guild i Fighters guild u Morrowindu?
Ne moze se. Ja sam se pridruzio Stormcloacksima i odmah mi je napisalo"failed to join Imperial .." i vise to nisam imao u menijul.
I da. Treba citati knjige. A tako ih je puno :)
Hodaj noću :D
imam 4 pa ista stvar, nebitno jesu low ili svi high detalji. štekanje je svakih par minuta na otvorenome. idem probat ono za load loose files što sam napisao
ja nemrem nigdje nac te load loose files
Ako nadjete nekakvu korisnu knjigu mogli bi staviti slike stranica ovdje da nam svima posluzi (jer stvarno ih ima previse) ili barem objasniti sto ste korisno naucili citajuci ih...
:)
EDIT: Di se uclaniti u Imperiale?
Ako nadjete nekakvu korisnu knjigu mogli bi staviti slike stranica ovdje da nam svima posluzi (jer stvarno ih ima previse) ili barem objasniti sto ste korisno naucili citajuci ih...
:)
Nisam stavio slike svih stranica da ne pravim spoiler zescim igracima :) Ali sto se mene tice moze.
ja nemrem nigdje nac te load loose files
kad pokreneš launcher od igre, odi na data files i dolje u kutu imaš load loose files. oznaći i probaj, ja sad idem pa javim jel pomaže
edit, a možda je i ovo problem. nažao na jednome forumu: To fix this Skyrim random freezes issue, click on Data Files in the launcher then tick the "Load Loose Files" box in the left corner of that window and click OK. good luck!
Meni je data files greyed out tj k*rac mogu rijeit tako :D