Dajte pogledajte kako izgledaju rase u Oblivionu i kako izgledaju rase u Skyrimu..
Ako i je isti engine, dorađen je masno..
Baš to...
Dajte pogledajte kako izgledaju rase u Oblivionu i kako izgledaju rase u Skyrimu..
Ako i je isti engine, dorađen je masno..
Baš to...
ma igra izgleda ok ali ono nije bas vrhunac danasnje tehnologije...
witcher 2 recimo izgleda pet puta bolje...
Opet i opet.... Kada čitaš forumom nikome, skoro pa nitkome nije bitna grafika, a o njoj se uvijek razglaba najviše.... DAMN
Opet i opet.... Kada čitaš forumom nikome, skoro pa nitkome nije bitna grafika, a o njoj se uvijek razglaba najviše.... DAMN
pa nije ni meni bitna grafika, ali znam citat i vidim kak se ekipa nabrijava kak igra izgleda prebolesno...
a ono , ne izgleda nis posebno...
ma igra izgleda ok ali ono nije bas vrhunac danasnje tehnologije...
witcher 2 recimo izgleda pet puta bolje...
Prema onome što sam dosad vidio u trailerima, čini mi se da je suprotno.
Naravno da nije najbitnija grafika, ali ako je iznadprosječno dobra, to samo daje još jedan veliki plus igri.
Naravno da nije najbitnija grafika, ali ako je iznadprosječno dobra, to samo daje još jedan veliki plus igri.
Ma znam, to se podrazumjeva. Ali stalno se tupi da je grafika najmanje bitna bla bla i onda se plače i kuka zašto teksture nisu 4096x4096 sa DX11 efektima i uz to igra mora biti ultra optimizirana koja će na HIGH radit na C2D E7300, 2GB DDR2 i 5670 grafičkoj u HD rezoluciji...
Ma znam, to se podrazumjeva. Ali stalno se tupi da je grafika najmanje bitna bla bla i onda se plače i kuka zašto teksture nisu 4096x4096 sa DX11 efektima i uz to igra mora biti ultra optimizirana koja će na HIGH radit na C2D E7300, 2GB DDR2 i 5670 grafičkoj u HD rezoluciji...
Slazem se...
http://n4g.com/news/880723/elder-scrolls-v-skyrim-110-screenshots-from-xbox-360-version
Evo link za novih 110 slika ali u Xbox verziji.
http://n4g.com/news/882412/the-elder-scrolls-v-skyrim-xbox-360-version-another-140-gameplay-screens
Evo jos slika... Oko 140
Evo najkrvolocniji gameplay... Mozete se pretvoriti u vukodlaka (WEREWOLF)
Uzeo za ponedjeljak i utorak godišnji bit će to hebeni vikend! hehe
Evo vam perk calculator
http://www.anuconsulting.com/skyrim/SkyrimPerkPicker.html
I viđena grafika je xbox, dok ne vidite PC, molim suzdržite se prevelikog pametovanja..
Meni u ponedjeljak kolokvij iz elektrotehnike... To nije dobro... Nipošto. Daj bože da bude šteka na ATi-u kao i Rage
EDIT: Sto su neki ljudi glupi za šalu
Igru je moguće kupiti u Njemačkoj, Belgiji i Nizozemskoj, a u Švedskoj su počeli slati PC kopije..
Nadam se da će GMC sutra to učiniti..
cek sada recimo u Svedskoj nekom stigne sutra ujutro jel to znaci da on moze odmah sutra ujutro igrati ili treba cekati ono nekakvo time lock do petka ?
PC mora čekati dok Steam ne otključa igru.
PS3 i XBOX valjda može..
Standing stones
The Mage - Those under the sign of the Mage will learn all magic skills 20% faster.
The Thief - Those under the sign of the Thief will learn all stealth skills 20% faster.
The Warrior - Those under the sign of the Warrior will learn all combat skills 20% faster.
The Lover - Lets you learn all skills a little faster, but not as much as the Thief, Warrior and Mage stones.
The Apprentice - Doubles your Magicka and Magicka Regeneration Speed, but makes you twice as susceptible to spells.
The Atronach - Bonus to magicka pool and magicka absorption but reduces magicka regeneration. (don't know amounts)
The Serpent - Ability to paralyze enemies for 5 seconds.
The Shadow - Allows you to cast an Invisibility spell once per day.
The Ritual - Reanimate corpses surrounding you once per day. (Read this in a preview a while back, not 100% on this)
The Steed - Lets you carry more, and your equipped armour doesn't slow you down.
The Tower - Gives you the ability to unlock expert or lower locks automatically.
Missing info on the other 2 stones. The Lady and The Lord.
Meni u ponedjeljak kolokvij iz elektrotehnike... To nije dobro... Nipošto. Daj bože da bude šteka na ATi-u kao i Rage
EDIT: Sto su neki ljudi glupi za šalu
Ne, nego se nemoj ni saliti s time.(morao sam,btw kuzim te imam i ja za iduci tjedan pun k...)
5GB? Jako malo za današnje pojmove!! ALi opet pogledajmo RAGE od kakvih 15GB pa ima trajnost od desetak sati....
Pa gdje li su strpali sav taj svijet.....
5GB? Jako malo za današnje pojmove!! ALi opet pogledajmo RAGE od kakvih 15GB pa ima trajnost od desetak sati....
Pa gdje li su strpali sav taj svijet.....
mda.. nadam se da to nije samo 15% igre.. a ostalo ce prodavati u dlcovima ;)
ma cuj mozda je kompresirano tako a onda se otkompresira na 30 gb :)
Ma nije to. Ako se igra napravi dobro onda nema potrebe za puno mjesta. Pa Oblivion je bio na 4 GB pa se igrao minimalno 150 sati.
Steam je ponudio igru na pre-download... ovo je najgori dio, cijela se skinula i ja ne mogu ništa s njom do petka
Ne znam dal je NightShadow već stavio , ak nije:
Howard kaže da će Skyrim imati beskonačan broj questova, tj. radiant quest system će nam stalno davati random generirane questove kako od običnih stanovnika tako i od frakcija.
Ono što je meni bitno, imam beskonačan broj misija za Dark Brootherod i Thieves Guild. A krasti i ubijati u TES igrama mogu od jutra do sutra
ako taj sistem i bude funkcionirao kako treba, opet je pitanje kad će ti uestovi postati repetitivni i jednolični?
Ne znam dal je NightShadow već stavio , ak nije:
Howard kaže da će Skyrim imati beskonačan broj questova, tj. radiant quest system će nam stalno davati random generirane questove kako od običnih stanovnika tako i od frakcija.
Ono što je meni bitno, imam beskonačan broj misija za Dark Brootherod i Thieves Guild. A krasti i ubijati u TES igrama mogu od jutra do sutra
Ah, krađa i džeparenje...najbolji dio svakog RPG-a
Nadam se da će se stvarčice u kućama i lova u džepovima dobrih žitelja Skryma redovito obnavljati
Ja sam se isto kod njih predbilježio (GMC), ako igra izlazi u petak to znaći da je oni tek šalju u petak ili je dobiju u store u petak?
Ja sam se isto kod njih predbilježio (GMC), ako igra izlazi u petak to znaći da je oni tek šalju u petak ili je dobiju u store u petak?
Ne znam..
Moguće je da dobiju dan-dva ranije, tj. sutra jel..
Mislim da je BF3 službeno bio 28. a da su slali već 25.
Trebao bi dobiti mail da su ti poslali..
Od tada valjda 3 radna dana.
Nego, da vas pitam... Kada ce biti moguce skinuti igru sa interneta (kada bi trebalo neki torent da je izbaci) ?
Nego, da vas pitam... Kada ce biti moguce skinuti igru sa interneta (kada bi trebalo neki torent da je izbaci) ?
Sutra oko 18:27.