The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.454.492
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
NightShadow kaže...

Dajte pogledajte kako izgledaju rase u Oblivionu i kako izgledaju rase u Skyrimu..

Ako i je isti engine, dorađen je masno..

Baš to...

Elder Scrolls V: Skyrim is going to benefit from an all-new engine, and Bethesda has detailed some of the improvements we can expect from the much-anticipated fantasy RPG. - IGN

Khajiit Skyrim Khajiit Skyrim
Khajiit Oblivion Khajiit Oblivion
Orc Skyrim Orc Skyrim
Orc Oblivion Orc Oblivion
ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 19:32 (doktor1).
14 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

ma igra izgleda ok ali ono nije bas vrhunac danasnje tehnologije...

witcher 2  recimo izgleda pet puta bolje...

smc
Moj PC  
1 9 hvala 0
17 godina

Opet i opet.... Kada čitaš forumom nikome, skoro pa nitkome nije bitna grafika, a o njoj se uvijek razglaba najviše.... {#} DAMN

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Opet i opet.... Kada čitaš forumom nikome, skoro pa nitkome nije bitna grafika, a o njoj se uvijek razglaba najviše.... {#} DAMN

pa nije ni meni bitna grafika, ali znam citat i vidim kak se ekipa nabrijava kak igra izgleda prebolesno...

a ono , ne izgleda nis posebno...

smc
17 godina
besi kaže...

ma igra izgleda ok ali ono nije bas vrhunac danasnje tehnologije...

witcher 2  recimo izgleda pet puta bolje...

Prema onome što sam dosad vidio u trailerima, čini mi se da je suprotno.

doktor1 kaže...

Naravno da nije najbitnija grafika, ali ako je iznadprosječno dobra, to samo daje još jedan veliki plus igri.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
17 godina
cinco44 kaže...
doktor1 kaže...

Naravno da nije najbitnija grafika, ali ako je iznadprosječno dobra, to samo daje još jedan veliki plus igri.

Ma znam, to se podrazumjeva. Ali stalno se tupi da je grafika najmanje bitna bla bla i onda se plače i kuka zašto teksture nisu 4096x4096 sa DX11 efektima i uz to igra mora biti ultra optimizirana koja će na HIGH radit na C2D E7300, 2GB DDR2 i 5670 grafičkoj u HD rezoluciji...

ššššš - možda su u šumi
13 godina
odjavljen
doktor1 kaže...
cinco44 kaže...
doktor1 kaže...

Ma znam, to se podrazumjeva. Ali stalno se tupi da je grafika najmanje bitna bla bla i onda se plače i kuka zašto teksture nisu 4096x4096 sa DX11 efektima i uz to igra mora biti ultra optimizirana koja će na HIGH radit na C2D E7300, 2GB DDR2 i 5670 grafičkoj u HD rezoluciji...

Slazem se...

13 godina
odjavljen

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Novi "legalni" gameplay

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum

1 0 hvala 1
13 godina
odjavljen

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Evo najkrvolocniji gameplay... Mozete se pretvoriti u vukodlaka (WEREWOLF)

http://n4g.com/news/882402/official-werewolves-in-skyrim

1 0 hvala 1
16 godina

Uzeo za ponedjeljak i utorak godišnji bit će to hebeni vikend! hehe

ButcherCRO ingame! I onda neš pil, vražju mater neš pil!
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo vam perk calculator

http://www.anuconsulting.com/skyrim/SkyrimPerkPicker.html

I viđena grafika je xbox, dok ne vidite PC, molim suzdržite se prevelikog pametovanja..

16 godina
neaktivan
Butcher kaže...

Meni u ponedjeljak kolokvij iz elektrotehnike... To nije dobro... Nipošto. Daj bože da bude šteka na ATi-u kao i Rage {#}

EDIT: Sto su neki ljudi glupi za šalu 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 22:29 (Mitsuoka).
16 godina
neaktivan

Igru je moguće kupiti u Njemačkoj, Belgiji i Nizozemskoj, a u Švedskoj su počeli slati PC kopije..

Nadam se da će GMC sutra to učiniti..

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 21:23 (NightShadow).
16 godina

cek sada recimo u Svedskoj nekom stigne sutra ujutro jel to znaci da on moze odmah sutra ujutro igrati ili treba cekati ono nekakvo time lock do petka ?

[V] [U] [C] [O]
16 godina
neaktivan

PC mora čekati dok Steam ne otključa igru.

PS3 i XBOX valjda može..

Standing stones
The Mage - Those under the sign of the Mage will learn all magic skills 20% faster.
The Thief - Those under the sign of the Thief will learn all stealth skills 20% faster.
The Warrior - Those under the sign of the Warrior will learn all combat skills 20% faster.
The Lover - Lets you learn all skills a little faster, but not as much as the Thief, Warrior and Mage stones.
The Apprentice - Doubles your Magicka and Magicka Regeneration Speed, but makes you twice as susceptible to spells.
The Atronach - Bonus to magicka pool and magicka absorption but reduces magicka regeneration. (don't know amounts)
The Serpent - Ability to paralyze enemies for 5 seconds.
The Shadow - Allows you to cast an Invisibility spell once per day.
The Ritual - Reanimate corpses surrounding you once per day. (Read this in a preview a while back, not 100% on this)
The Steed - Lets you carry more, and your equipped armour doesn't slow you down.
The Tower - Gives you the ability to unlock expert or lower locks automatically.

Missing info on the other 2 stones. The Lady and The Lord.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 21:35 (NightShadow).
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Butcher kaže...

Meni u ponedjeljak kolokvij iz elektrotehnike... To nije dobro... Nipošto. Daj bože da bude šteka na ATi-u kao i Rage {#}

EDIT: Sto su neki ljudi glupi za šalu 

Ne, nego se nemoj ni saliti s time.{#}(morao sam,btw kuzim te imam i ja za iduci tjedan pun k...)

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
17 godina

5GB? Jako malo za današnje pojmove!! ALi opet pogledajmo RAGE od kakvih 15GB pa ima trajnost od desetak sati....

Pa gdje li su strpali sav taj svijet.....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

5GB? Jako malo za današnje pojmove!! ALi opet pogledajmo RAGE od kakvih 15GB pa ima trajnost od desetak sati....

Pa gdje li su strpali sav taj svijet.....

mda.. nadam se da to nije samo 15% igre.. a ostalo ce prodavati u dlcovima ;)

ma cuj mozda je kompresirano tako a onda se otkompresira na 30 gb :)

13 godina
odjavljen

Ma nije to. Ako se igra napravi dobro onda nema potrebe za puno mjesta. Pa Oblivion je bio na 4 GB pa se igrao minimalno 150 sati.

1 0 hvala 0
17 godina

Steam je ponudio igru na pre-download... ovo je najgori dio, cijela se skinula i ja ne mogu ništa s njom do petka {#}

Never before have I encountered such corrupt and foul minded perversity. Have you ever considered a career in the Church?--The Bishop of Bath and Wells, Blackadder II

3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Ne znam dal je NightShadow već stavio {#}, ak nije:

Howard kaže da će Skyrim imati beskonačan broj questova, tj. radiant quest system će nam stalno davati random generirane questove kako od običnih stanovnika tako i od frakcija.

Ono što je meni bitno, imam beskonačan broj misija za Dark Brootherod i Thieves Guild. A krasti i ubijati u TES igrama mogu od jutra do sutra {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 17:44 (ZC_Someone).
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ako taj sistem i bude funkcionirao kako treba, opet je pitanje kad će ti uestovi postati repetitivni i jednolični?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ZC_Someone kaže...

Ne znam dal je NightShadow već stavio {#}, ak nije:

Howard kaže da će Skyrim imati beskonačan broj questova, tj. radiant quest system će nam stalno davati random generirane questove kako od običnih stanovnika tako i od frakcija.

Ono što je meni bitno, imam beskonačan broj misija za Dark Brootherod i Thieves Guild. A krasti i ubijati u TES igrama mogu od jutra do sutra {#}

Ah, krađa i džeparenje...najbolji dio svakog RPG-a {#}

Nadam se da će se stvarčice u kućama i lova u džepovima dobrih žitelja Skryma redovito obnavljati {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
16 godina

Ja sam se isto kod njih predbilježio (GMC), ako igra izlazi u petak to znaći da je oni tek šalju u petak ili je dobiju u store u petak?

13 godina
neaktivan

4 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
markez_cro kaže...

Ja sam se isto kod njih predbilježio (GMC), ako igra izlazi u petak to znaći da je oni tek šalju u petak ili je dobiju u store u petak?

Ne znam..

Moguće je da dobiju dan-dva ranije, tj. sutra jel..

Mislim da je BF3 službeno bio 28. a da su slali već 25.

Trebao bi dobiti mail da su ti poslali..

Od tada valjda 3 radna dana.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 19:26 (NightShadow).
13 godina
odjavljen

Nego, da vas pitam... Kada ce biti moguce skinuti igru sa interneta (kada bi trebalo neki torent da je izbaci) ?

1 7 hvala 1
17 godina
Comi123 kaže...

Nego, da vas pitam... Kada ce biti moguce skinuti igru sa interneta (kada bi trebalo neki torent da je izbaci) ?

Sutra oko 18:27. 

- Psiho246
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice