The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.454.496
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
14 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
OriginalEXE kaže...

Problem je što mi više nije toliki gušt igrati neoriginale, a Steam mi ne radi na domskoj mreži. Jel zna netko gdje jeftino nabaviti dvd izdanja? I od kojeg se nastaka treba igrati? Morrowinda?

Ja isto ne kuzim sta se desava samnom :D Prije sam skidao igre i normalno ih igrao, a u zadnje vrijeme samo bi originale :D cudno. Kako to mislis ne radi ti steam na domskoj mrezi, why? :O Na Steamu je 19.99€ Morrowind i 24.99€ Oblivion, naravno sa svim nastavcima za oboje. I da, treba se igrati od Morrowinda.

14 godina

Ne radi mi Steam jer su svi potrebni portovi zatvoreni (radi torrenta) tako da se ne mogu spojiti ni pod razno.

http://steam-expo.com/ But, you won't find love in a, won't find love in a hole. It takes more than fucking someone to keep yourself warm.
16 godina
neaktivan

Nabavi mobitel koji ima net i programčić za dijeljenje veze..

Android od 2.3, Symbian bilo koji (JoikuSpot)

Spojiš se na net preko moba, podijeliš wlan laptopu, upališ Steam (go offline mode) i presto!!

Ne bi smjelo potrošiti puno prometa..

16 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Problem je što mi više nije toliki gušt igrati neoriginale, a Steam mi ne radi na domskoj mreži. Jel zna netko gdje jeftino nabaviti dvd izdanja? I od kojeg se nastaka treba igrati? Morrowinda?

Da, bilo bi preporučljivo zaigrati od Morrowinda, skini koji mod za grafiku i peglaj.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
13 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

ovisi što je jeftino za tebe xD probaj sophos lab ili algoritam ako hoćeš fizičke medije :D

14 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

Još jedno pitanje, ispričavam se na Off Topicu, zašto nema Obliviona nigdje, nego Shivering Isles? Zar se ne zove Oblivion? Jel može netko ispisati sve nastavke sa svim ekspanzijama koje treba odigrati da bi se priča odvijala od a do ž, hvala puno.

http://steam-expo.com/ But, you won't find love in a, won't find love in a hole. It takes more than fucking someone to keep yourself warm.

0 0 hvala 0
14 godina
pitagorin poucak kaže...
OriginalEXE kaže...

ovisi što je jeftino za tebe xD probaj sophos lab ili algoritam ako hoćeš fizičke medije :D

Pa ono, gledam da za nastavke prije skyrima izdvojim max 200-250 kuna. Definitivno ne kupujem kod nas, shopto, zavvi, game.co.uk itd.

16 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Još jedno pitanje, ispričavam se na Off Topicu, zašto nema Obliviona nigdje, nego Shivering Isles? Zar se ne zove Oblivion? Jel može netko ispisati sve nastavke sa svim ekspanzijama koje treba odigrati da bi se priča odvijala od a do ž, hvala puno.

Odigraj orginalni modrrowind, u sklopu s njim Tribunal i Bloodmoon dodatke, a s Oblivionom odigraj Shivering Isles dodatak.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
14 godina
thuglife kaže...
OriginalEXE kaže...

Odigraj orginalni modrrowind, u sklopu s njim Tribunal i Bloodmoon dodatke, a s Oblivionom odigraj Shivering Isles dodatak.

Hvala, za Oblivion sam našao ovo, super cijena i svi dodaci uključeni, još samo morrowind i njegove ekspanzije,ako netko zna pouzdano mjesto. Hvala.

Ovo je bolesna cijena za Morrowind ali je naravno out of stock :(

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 23:31 (OriginalEXE).
17 godina
neaktivan

gledajte od 14-minute kad sretne farmera, i slušajte komentar :))

http://www.gameanyone.com/video/358915

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 23:41 (tunder).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tunder kaže...

gledajte od 14-minute kad sretne farmera, i slušajte komentar :))

http://www.gameanyone.com/video/358915

Lik je car, komentari su odlicni!{#}

GO HARD or GO HOME
17 godina
neaktivan

No I can not let you lay a hand on this coW

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 23:54 (tunder).
14 godina
neaktivan

71 h 59 min.. Ili skoro tri dana.. Gotov sam...

Zeppe :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ajmeee ... kad će više petak!!???!?!?!?! toliko sam "nahajpan" (overhyped) zbog ovih prokletih gameplay videa!!!! iako lik igra jako loše, po mom mišljenju xD ali ipak je to "Let's play..." pa neka mu je xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sve me više boli jer sam si obećao da neću igrati dok ne izađe mod za glad, žeđ i san.

It is I, trackmanijak
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Markus Dignus kaže...

Sve me više boli jer sam si obećao da neću igrati dok ne izađe mod za glad, žeđ i san.

Što se tiće spavanja imaš u igri "well rested" kad spavaš u dobrom krevetu..

Tako da možeš igrati na način da moraš imati taj buff..

Kuhanje potiče hrpu stvari i to na dulje vrijeme (regenracije i sl) pa opet možeš si odrediti da ti taj buff mora biti stalno ili bar 50% vremena aktivan..

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 9:58 (NightShadow).
14 godina
neaktivan
ma nije to to dok ne mrem crknut od gladi, žeđi ili neispavanosti. To je bilo jedino što me natjeralo da igram Fallout New Vegas.
It is I, trackmanijak
17 godina

Neda mi se ništa počimat igrat jer čekam ovo... Jer ako i šta krenem stao bi u petak ili subotu zbog prebacivanja na Skyrim.... Tu i tamo TF2 i natjecanje u RaceRoom-u....

Nadam se da neće podbacit.....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Treba se sad na martinje dobro napit, jer brijem da me vani neće bit minimalno dvije godine...

Još samo 2 dana, 9 sati, 11 min 55 sec...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

1 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
obrazinho kaže...

Treba se sad na martinje dobro napit, jer brijem da me vani neće bit minimalno dvije godine...

Još samo 2 dana, 9 sati, 11 min 55 sec...

već to riješio prošli vikend xD još samo čekam da me simpatija/cura skroz odkanta (već je na dobrom putu..) pa sam miran xD

14 godina
neaktivan

koji engine koristi skyrim, isti ko i rage ili neki drugi?

smc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
besi kaže...

Isti kao Oblivion samo sto je dodatno doraden da grafika bude ljepsa.

!!! IղէξԼ - FTW !!!
14 godina
neaktivan
Lynnfield kaže...
besi kaže...

Lol skroz krivo, napravili su "potpuno" novi engine.(Creation engine)

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 19:01 (Mr.greenx).
13 godina
neaktivan
Mr.greenx kaže...
Lynnfield kaže...
besi kaže...

Koji je baziran na Gamebryo engine-u.

Citiram s Wikipedia-e :  Which was based on the Gamebryo engine used for Oblivion and Fallout 3

!!! IղէξԼ - FTW !!!
14 godina
neaktivan
Lynnfield kaže...
Mr.greenx kaže...
Lynnfield kaže...
besi kaže...

Koji je baziran na Gamebryo engine-u.

Citiram s Wikipedia-e :  Which was based on the Gamebryo engine used for Oblivion and Fallout 3

Pitanje je sad ko prica gluposti, evo procitao sam skroz razlicito na pc gameru i jos nekim stranicam...

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
17 godina
neaktivan
Mr.greenx kaže...

Pitanje je sad ko prica gluposti, evo procitao sam skroz razlicito na pc gameru i jos nekim stranicam...

Koliko se sjećam izjava Todda Howarda nikad nije rekao da su napravili sve ispočetka, već da su napravili neke stvari ispočetka. Recimo potpuno nove su animacije likova, ali većina ostalog je samo dorađeno.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 19:21 (ZC_Someone).
16 godina
neaktivan

Dajte pogledajte kako izgledaju rase u Oblivionu i kako izgledaju rase u Skyrimu..

Ako i je isti engine, dorađen je masno..

17 godina

Kao što sam napisao dvije stranice unatrag, engine je (nažalost) isti samo heavily modified.

Malo pažljivije čitajte.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
13 godina
odjavljen

E ovako. Da li je novi engine ili nije meni je ne bitno, isto moram priznati da igra dosta podseca na Fallout ali ni to mi ne smeta... A ovo su neke od reci mog poznanika kojem ne mogu nista dokazat ,,Igra je glupost, questovi ne sluze ni cemu, grafickih bugova milion, igra se moze preci sa nekom najslabijom opremom, ista je ko oblivion, ljudi rade na njoj 5 godina i nista novo nisu ubacili, i najgore nema multiplayer... Sta imate reci na ovo? {#}

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice