The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.449.886
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
13 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
thuglife kaže...

Stvarno, o kućama nema niti jedne informacije, nadam se da će ih biti, da će ih se moći lijepo urediti, i pobogu, da ćemo pri odlaganju stvari iz invertara moći nekako zaključati ( lock mode ili nešto ), mrzim kad u Oblivionu protrčim kroz sobu i porušem tonu stvari na policama i slično.

Malo sam prošao netom i spominje se da će biti, ali ne zna se kako će i da li će uopće biti uređivanja...Stvarno bi volio da bude, da mi opet bude onaj osjećaj kako u Oblivionu.

Istina za lock mode. Koliko god ti nikad nije nitko u kuću ušao uvijek sam ja nekako htio biti siguran i neka to rađe pude pod ključem.

13 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Kuće su prisutne i navodno će ih biti moguće ukrasiti i trofejim iz "lova"..

Ali nemojte me držati za riječ, toliko previewova sam pročitao da više ne znam gdje i kad (valjda nije bilo samo na forumu)..

Jao, kako se zove onaj dvorac u Oblivionu di si imao preparirane živine kao trofeje?? bio je neki add on, ne sjećam se više koji. Mislim da je Knights of the nine bio

14 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

Gdje ima za kupit najjeftinije ovu igru tj. htio bi naručit pa kad izađe da odma igram :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dr.K kaže...
thuglife kaže...

Stvarno, o kućama nema niti jedne informacije, nadam se da će ih biti, da će ih se moći lijepo urediti, i pobogu, da ćemo pri odlaganju stvari iz invertara moći nekako zaključati ( lock mode ili nešto ), mrzim kad u Oblivionu protrčim kroz sobu i porušem tonu stvari na policama i slično.

Malo sam prošao netom i spominje se da će biti, ali ne zna se kako će i da li će uopće biti uređivanja...Stvarno bi volio da bude, da mi opet bude onaj osjećaj kako u Oblivionu.

Istina za lock mode. Koliko god ti nikad nije nitko u kuću ušao uvijek sam ja nekako htio biti siguran i neka to rađe pude pod ključem.

Nisam mislio na krađu s lock modom, nego da zaključa fiziku stvari, da su stacionirane na jednom mjestu, sjeti se samo, skočiš prema polici u Oblivionu i sve popada, ili uzmeš jedan element i počneš ga vući a ovaj poruši tonu drugih.

Ja sam guštao u stavljanjiu stvari iz inventra u kuću, tako da bi stvarno volio da ubace nešto ovakvo.

Usout, Concept of Skyrim video.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2011 13:53 (thuglife).
13 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Dr.K kaže...
thuglife kaže...

Nisam mislio na krađu s lock modom, nego da zaključa fiziku stvari, da su stacionirane na jednom mjestu, sjeti se samo, skočiš prema polici u Oblivionu i sve popada, ili uzmeš jedan element i počneš ga vući a ovaj poruši tonu drugih.

Ja sam guštao u stavljanjiu stvari iz inventra u kuću, tako da bi stvarno volio da ubace nešto ovakvo.

Istina, to sam skroz zaboravio. Sad se ne sjećam da li kad se opet vratiš u kuću ostane tako porazbacano ili se sve posloži. Uglavnom, to je dobra opcije, držimo svoj dom urednim:D...Ja se sjećam da je mene u Brumi živciralo što sam imao kamin, a nisam mogao ništa s njim...volio bi i da te sitnice isto dorade, ako bude uopće uređivanja...ja sam prvo mislio da misliš na ključanje kovčega, ormara, ladica...Kako god bilo, volio bi da detalje oko kuće stvarno dotjeraju

16 godina
neaktivan

Ostajalo je.

Ništa, ostaje nam nadati se da će povečati mogućnosti glede kuća i interakcije s istima.

Evo jedan tekst usput:

Hunting Skyrim's Dark Brotherhood.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Ostajalo je.

Ništa, ostaje nam nadati se da će povečati mogućnosti glede kuća i interakcije s istima.

Evo jedan tekst usput:

Hunting Skyrim's Dark Brotherhood.

Kad sam vidio major spoilers ahead zbrisao sam glavom bez obzira, skoro sam komp gasio cekicem {#}

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
14 godina
neaktivan

ajoooojjjj ajte' svi kvraguuu.......... kakva me sad nostalgija hvata ufff

kad se samo sjetim kada sam kao klinac sa svojim ujom igrao morrowind...

jos se sjecam da sam imao neki carobni hammer sa nekim carolijama i neki carobni plast.......

pa onda jedan dan osto ja kod uje sam doma i prodo slucajno taj carobni hammer za neki srebni two-handed mač, zato sto sam mislio da sto je skuplje kod trgovca oruzje, to je i bolje samo nisam znao da je sve kod trgovaca barem 10 puta skuplje nego li je vrijednost..... pa me ujo natjero da skuplljam pare u igri i radim sve side questove dok ne skupim pare da natrag otkupim taj hammer koji me je naravno visestruko kostao, nego sam ga ja prodao tom istom liku ;)

onda je dosao oblivion koji je bio dobra igra, ali ni priblizno kao morrowind.

ovo ljeto nasao ja stari cd od morrowinda i mogu vam reci da me drzao cijelo ljeto, igrao sam dok nisam postao vodja doslovno svih grupa od fightersa, pa sve do dark brotherhood-a

{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Spoiler Alert!!!!!

Novi skyrim poduzi gameplay 

For everything you gain, You lose something else.
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 8:07 (Strider-X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zbilja su majstori za dizajn okoline! Vidim da su napokon otkrili da ljudska bića i ostali dvonožci imaju više od jednog zgloba u tijelu. Neoprostivo koliko su animacije ljudi bile loše u oblivionu.

I'm very large!
16 godina
Nos kaže...

Zbilja su majstori za dizajn okoline! Vidim da su napokon otkrili da ljudska bića i ostali dvonožci imaju više od jednog zgloba u tijelu. Neoprostivo koliko su animacije ljudi bile loše u oblivionu.

{#}

Jesi malo više popio jučer ?

Oblivion je u ono vrijeme bio bio vrhunac animacije, grafike i svega !

League Of Legends IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
16 godina
neaktivan

Vjerojatno ga je igrao nedavno.

Sad kad sm oveć kod toga, u doba Fallout NVa animacije su stvarno bile sramotne, tako da se veselim FOu na ovom engineu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
Nos kaže...

{#}

Ti si malo popio ak su ti te animacije bile dobre. U to vrijeme je bilo par godina starih igara koje su imale bolje animacije likova. To je jedan od stvari koje su se uvijek kritizirale u svim TES i njima srodnim igrama.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
Nos kaže...

{#}

Ja govorim specifično o animaciji ljudi i ostalih dvonožaca koje su bile jako loše i tada. Igrao sam ga pola godine nakon izlaska i koliko se sjećam po recenzijama kritike su bile upućene baš na taj aspekt.  Sama grafika je bila vrhunac. Evo baš sada igram fallout 3 i blago sam izritiran zbog tih istih drvenih animacija, kao da im je pinokio bio uzor za ljudsko tjelo. Meni osobno to jako smeta pri igranju, ali igre su zbilja dobre tako da mogu prijeći preko toga.

I'm very large!
13 godina
neaktivan

Uglavnom, da li je netko naletio na link di prikazuju cijeli gameplay od skyrima?

točnije, sam početak igre

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 13:26 (Dr.K).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

MAJOR SPOILER

Prvih 25 min gameplaya:D

http://www.overclock.net/video-game-news/1155639-youtube-skyrim-first-25-minutes.html

Engine je i dalje katastrofa, tj.animacije nimalo nisu popravljene.....over hyped game

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 14:33 (traktorista).

0 7 hvala 0
15 godina
neaktivan
traktorista kaže...

MAJOR SPOILER

http://www.overclock.net/video-game-news/1155639-youtube-skyrim-first-25-minutes.html

Engine je i dalje katastrofa, tj.animacije nimalo nisu popravljene.....over hyped game

Who cares , the game is still Amazing ;D

haris771EuW LOL account free cookies >>> http:
17 godina
neaktivan
traktorista kaže...

MAJOR SPOILER

LOL druže moj rpg-ovi se ne igraju zbog grafike. Drž se ti Krize.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
15 godina
neaktivan

Još samo 13 dana i zbogom LoL dobar dan Skyrim! Tako sam nabrijan na ovu igru to je nešto prestrašno cijeli dan samo na jutubu gledam sve moguće najave, gameplaye i čistam vijesti o igri po netu.{#}

EDIT: tek sad skužio da u box izdanju dobiješ kartu o.O zna neko di je najjeftinije za nać izdanje u kutiji?

LoL EU IGN: Juky844 i Juky777
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 14:48 (entertainer).
16 godina
neaktivan
entertainer kaže...

Još samo 13 dana i zbogom LoL dobar dan Skyrim! Tako sam nabrijan na ovu igru to je nešto prestrašno cijeli dan samo na jutubu gledam sve moguće najave, gameplaye i čistam vijesti o igri po netu.{#}

Ja se trudim baš suprotno, preskačem sve što mi može spoilati igru, stavim na forum, pa tko hoće nek izvoli, ali inače izbjegavam.

15 godina
neaktivan
thuglife kaže...
entertainer kaže...

Ja se trudim baš suprotno, preskačem sve što mi može spoilati igru, stavim na forum, pa tko hoće nek izvoli, ali inače izbjegavam.

Ja nisam toliko jake volje :D nemogu se suzdržat...

15 godina
neaktivan

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mislio sam da će mi setting kojeg inače ne volim svidjeti zbog dobre grafike, ali ne. Isto je bilo sa RAGEom, samo što je kod njega kašnjenje textura i sl bio problem.

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 15:16 (TIR669).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
traktorista kaže...

MAJOR SPOILER

nije stvar u grafici momak,nego sto vec 4-5 igri koje su napravili animacije su im sranje i opet ne poduzimaju nista u vezi toga

15 godina
neaktivan

Evo za one koji  su propustili tih prvih 25 min igre :D 

https://www.youtube.com/watch?&v=b4fVu-KmkWk

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
traktorista kaže...
MegaMass 2000 kaže...
traktorista kaže...

MAJOR SPOILER

nije stvar u grafici momak,nego sto vec 4-5 igri koje su napravili animacije su im sranje i opet ne poduzimaju nista u vezi toga

I zašto bi poduzimali? Ne igraš rpg-ove zbog animacije ili grafike, a pogotovo ne igraš Elder Scrolls.

Zaboravi na rpg elemente, zaboravi na otvoreni svijet, zaboravi na priču, zaboravi na glazbu (Jeremy Sole - bog i batina), zaboravi na gameplay itd....Dajte vi nama uber leet grafiku sa uber leet animacijama.

Oblivion je ispao onakav kakav zbog prevelike koncentracije na grafiku, i neznanja što konzole mogu. Neka se oni meni lijepo koncentriraju na rpg elemente, a grafiku i animacije neka ostave Krizi i ostalim osmo satnim bedastoćama.

Btw, kako loše animacije imaju veze sa over hyped game?

Lijepo je ranije rečeno da se će igra biti više orjentirana hc rpg igračima, a nama ne trebaju l33t grafike ili l33t animacije.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 15:34 (MegaMass 2000).
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

U 9:00 na videu onaj okoliš me baš podsjeća na Rohan iz LotR-a

17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
...

Lijepo je ranije rečeno da se će igra biti više orjentirana hc rpg igračima,...

Sve to divno bajno, ali u ovo ne vjerujem. Bar dok se ne uvjerim osobno.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
traktorista kaže...
MegaMass 2000 kaže...
traktorista kaže...

MAJOR SPOILER

Engine je i dalje katastrofa, tj.animacije nimalo nisu popravljene.....over hyped ga

Lijepo je ranije rečeno da se će igra biti više orjentirana hc rpg igračima, a nama ne trebaju l33t grafike ili l33t animacije.

nuf said, s kim se ja prepirem

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 16:02 (traktorista).
17 godina
neaktivan
traktorista kaže...
MegaMass 2000 kaže...
traktorista kaže...
MegaMass 2000 kaže...
traktorista kaže...

MAJOR SPOILER

Engine je i dalje katastrofa, tj.animacije nimalo nisu popravljene.....over hyped ga

nuf said, s kim se ja prepirem

U bokte mazo argumenta. Pregledaj malo ranije klipove, gdje lijepo rečeno da će igra biti više orjentirana hc rpg igračima, i da svi neće moći baš uživati u njoj. A to se iz komentara da je borba teška, da možeš živjeti od više skillova lov, rudarenje, alkemija itd.. lijepo vidi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 16:22 (MegaMass 2000).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice