The Dwarves - A New Storydriven Fantasy RPG

poruka: 2
|
čitano: 361
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

Evo jedne zanimljive igre od iskusnih autora koja treba našu pomoć! Čini se zanimljivo i govori o najkul rasi u gaming svijetu! :) Malo informacija ispod i link pa pomozimo!

https://www.kickstarter.com/projects/kingartgames/the-dwarves-a-new-storydriven-fantasy-rpg/description

About this project

If you need more beer, beards and battle in your life, The Dwarves is for you!

• Learn all about the coolest fantasy race out there
  • Explore a huge game world with an ever-growing group of companions
  • Experience an epic story with many optional side-quests and tough decisions
  • Discover unique traits about your 15 different companions and improve their skills
  • Fight against hundreds of enemies in epic real-time battles that combine dynamic action and tactical depth
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

erm... hop abourd the pledge train?

Oni rade nekoliko projekata istovremeno i mislim da koriste hype dokle ide. Time ne mislim da ce dwarves biti los RPG, cak i ne traze puno, vidi se da ce financirat jednu igru zaradom druge, ali no koliko mjesta im se treba pledgat!?

Sa druge strane konacno dolazim na svoje i pocinju se stancat izometric-view RPGovi... samo toga me i strah, pocinju se stancat, koliko fransiza uspjesnih relativno malo broj ljudi moze pokrenut? Koliko se oni mogu rastegnut da to sve skupa funkcionira?

Kad sam to reko, ovo mi djeluje kao "rambo" stil igre, vise primjeren Diablu. 1 patuljak protiv njih nekoliko desetaka/stotina i naravno, koristeci "taktiku" i prednosti okolisa ce ih dobit... Draze mi je kad ih dobijes 100 na nacin da se ide 3v3 ili 3v5 pa 20 takvih borbi nego 1v50 na 3 mjesta odjednom. Al ajmo pricekat malo vise informacija... ovo bi mogo biti jedan aRPH H&S sa malim twistom onako za iskljucit mozak i zabavit se u iscekivanju boljeg naslova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice