I tako svaki put moram? Lol....
Iskreno nemam pojma, do sad sam to morao raditi samo jednom, ili dvaput.
I tako svaki put moram? Lol....
Iskreno nemam pojma, do sad sam to morao raditi samo jednom, ili dvaput.
Ima li tko brzi? Također sam vozio stock Ageru ali sutra ju sređujem da jos malo ucvrstim rekord
Ups... tek sam sad skuzio da imam tri posta za redom
Automatik, ili šaltač?
@Inače, imam jedan problem koji mi ide na živce. Znači frend kad mi pošalje zahtjev za crew, ja ga prihvatim, i nakon toga mi izbaci da se ne mogu pridružiti crewu. Također, ja njega ne vidim na mapi, a on mene vidi, kad dođe na to mjesto, vidi me na mapi(kad pritisne slovo M), ali me ne vidi u prostoru. Ja vidim svega pet-šest igrača, i to je to. Svoje frendove vidim jedino na listama.
Ja sam imao isti takav problem, to ti je do portova u modemu, probaj ugasit u postavkama modema UPnP, i rucno ih ukucat. Ima na youtube tutorial. Mada ja imam i dalje problema kad odem na fast travel ucitava i nema kraja, kad ocu pvp utrku na pocetku sve dobro i kasnije opet ucitava i moram ugasit igru.
Rucni mjenjac naravno :) nista onda budem se drzo stock Agere, elkarrde jel te imam na uplayu za frenda koji ti je nick?
Rucni mjenjac naravno :) nista onda budem se drzo stock Agere, elkarrde jel te imam na uplayu za frenda koji ti je nick?
Isti nick koristim ko i ovdje.
Vidim svi vole Ageru a kakav je La Ferarri?
Vidim svi vole Ageru a kakav je La Ferarri?
Agera je super u Fullstocku, ali takvu ne možeš koristiti za misije - bilo Story, bilo Faction. U Perf specu je nerfana opako, ali je i dalje vrlo kompetentna, no daleko iza prva dva najbolja - LaFerrari i Lotus Exige.
Mislim da sam ti odgovorio. ;)
Nekužim, pa to je postavka igre, a ne fičr auta.
Ooops I did it again :)
Mislim da ovo nije bio perfect run, može se još koja stotica izvući na scoreu.
Svaka cast! :) Pokusat cu ga srusit
kamo se nalazi taj summit? pise mi u meniju da ga prvo trebam nac, pa da se onda mogu teleportirati tamo...
i btw. ta opcija je samo na wild crew ili ima i na obicnom?
meni jos uvijek nije jasno sta mi skinulo preko uplaya...kad udem u igru mi pise wild crew pored opcija, continue i to, udem i onda mi pise za taj summit dogadaj i to...a kako sam skuzio on je samo na wild crew? i kako sam skuzio ubisoft je dijelio samo obicnu verziju, a ne w.c.?
Summiti se održavaju na Boneville Salt Flatsima, malo sjevernije od same staze, i pripadajućeg Speed skilla, krajem svakog mjeseca, i traju 6 dana.
Da bi mogao uopće pristupiti Summitima, i njihovim Qualifierima, moraš imati Wild Run DLC, bez DLCa ništa ni od Qualifiera, ni od Summita, ni od motora, ni od extreme specova - Drift, Drag i Monster.
Ako si skinuo trenutno free igru, s Uplaya, dobio si samo base-game, The Crew. Svi ostali DLCovi se i dalje regularno plaćaju, naravno - pa nisu blesavi dati sve for free, za igru koja nije end-of-life.
i opet ne kuzim...meni u igri pise obavijest za summit, kad udem u igru pise mi wild run kod menija za opcije i to...to znaci da nekako imam w.r.? ili to pise svima?
Nemas WR, tako je kod svih probaj otic do jednog summita i pisat ce ti da moras kupit DLC
Imam 600 000 love, a taman je onaj ferrari oko 700k, naravno da nemam dovoljno omg :(
Dodao sam večinu iz zadnjih nekoliko stranica.
Dodajte i vi mene da se šaljemo na misije :D
nick: DoctorFreakCRO
Jel se i vama dešava da tokom igre odjednom presječe i cjela staza nestane i za laga igra da se nemože više igrat? Abort utrke jedino pomaže.
Dodao sam večinu iz zadnjih nekoliko stranica.
Dodajte i vi mene da se šaljemo na misije :D
nick: DoctorFreakCRO
Isto to
user: matecro007
Jbš sve, još sam malo poboljšao. Možda može i preko 15k? :D
I ja poboljšao rekord, sad je na 19k+. :D
kamo se nalazi taj summit? pise mi u meniju da ga prvo trebam nac, pa da se onda mogu teleportirati tamo...
i btw. ta opcija je samo na wild crew ili ima i na obicnom?
meni jos uvijek nije jasno sta mi skinulo preko uplaya...kad udem u igru mi pise wild crew pored opcija, continue i to, udem i onda mi pise za taj summit dogadaj i to...a kako sam skuzio on je samo na wild crew? i kako sam skuzio ubisoft je dijelio samo obicnu verziju, a ne w.c.?
Summiti se održavaju na Boneville Salt Flatsima, malo sjevernije od same staze, i pripadajućeg Speed skilla, krajem svakog mjeseca, i traju 6 dana.
Da bi mogao uopće pristupiti Summitima, i njihovim Qualifierima, moraš imati Wild Run DLC, bez DLCa ništa ni od Qualifiera, ni od Summita, ni od motora, ni od extreme specova - Drift, Drag i Monster.
Ako si skinuo trenutno free igru, s Uplaya, dobio si samo base-game, The Crew. Svi ostali DLCovi se i dalje regularno plaćaju, naravno - pa nisu blesavi dati sve for free, za igru koja nije end-of-life.
i opet ne kuzim...meni u igri pise obavijest za summit, kad udem u igru pise mi wild run kod menija za opcije i to...to znaci da nekako imam w.r.? ili to pise svima?
Ne, nemaš Wild Run, to piše svima.
Obavijesti i branding su tu da te navuku potrošiti lovu za DLC, ofkors.
Jel se i vama dešava da tokom igre odjednom presječe i cjela staza nestane i za laga igra da se nemože više igrat? Abort utrke jedino pomaže.
Imaš AMD proc?
Imam. Phenom II x4 945 3.2 ghz. Da nije možda do drivera?
Ja imam isto AMD Phenom II i te probleme, nekad nestane mape i kad odem fast travel loading samo i nece dalje. Probao sam sve zivo od portova, do drivera i nista.
Skupih prvi million :D
Agera ili laferrari??
Ja imam isto AMD Phenom II i te probleme, nekad nestane mape i kad odem fast travel loading samo i nece dalje. Probao sam sve zivo od portova, do drivera i nista.
To oko lodanja mi se desilo jednom. No u više navrata mi se desilo da imam utrku i uletim u glitch na taj način da auto stane na mjestu i svi oko mene prođu. Samo sam ja taj koji za laga i izgubi mapu. Tokom free ride-a mi se desilo, no uspio sm back to Headquaters i natrag na mapu i problem rješen.
Imam. Phenom II x4 945 3.2 ghz. Da nije možda do drivera?
Nisam se susreo s tim problemima osobno, navodno su takvi problemi najčešći na AMD procesorima i/ili AMD GPUima. Bug je poznat, navodno je u procesu rješavanja, ali kakvo je realno stanje - nemam blagog pojma, sorry.
Skupih prvi million :D
Agera ili laferrari??
LaFerrari za PvP, svejedno za sve ostalo.
Osobno, nisam neki fan LaFerrarija, F40 i 458 su mi daleko draži, tak da sam prvo kupio Ageru, pa nešto kasnije i LaFerrarija.
Uzmi onog koji ti je draži, provjereno nije ni Agera loša u PvPu.
To oko lodanja mi se desilo jednom. No u više navrata mi se desilo da imam utrku i uletim u glitch na taj način da auto stane na mjestu i svi oko mene prođu. Samo sam ja taj koji za laga i izgubi mapu. Tokom free ride-a mi se desilo, no uspio sm back to Headquaters i natrag na mapu i problem rješen.
Navodno je problem u učitavanju mape, pa ponekad držanje tipke R (back to road) oće rješiti problem.
Poptuno isti problem. Moram palit TM i onda tamo ugasiti taj helper da bi se igra pokrenula.