Test Drive Unlimited 2

poruka: 2.151
|
čitano: 473.348
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Test Drive Unlimited 2

Evo skino nocas jogurt od TDU2 za pc i kreno igrat igra je dobra grafika nije nesto puno bolja nego u 1 djelu mozda malo vise blura i Hdr sunce :P a sto se tice voznje tesko je vozit kreno sa prvim autom i sve to i kad se vozi i onaj ferai to se vrti ko ludo nije uopce dobro tj nije realno i da za one koji ne znaju moze se stavit Kmh ode se samo pod opcije i tamo pod units i umjesto Imeprial se metne Metric i pisat ce vam onda koliko na kmh na sad ide umjesto mph i tako nista posebno sliko sam par slika al mi se ne da sad stavljat mozda kasnije stavit ali sve u svemu nije lose :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

zijev{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.2.2011 14:42 (Riker).
Moj PC  
0 9 hvala 0
14 godina
RE: Test Drive Unlimited 2
Riker kaže...

Igra je očito dobra samo ljudima s slabijom pismenošću (bez uvrede)...

Koji si ti tu k.... da vrijeđaš ljude. Ne dopada ti se, dobro...produži... Možda je nekima dobra i sad su po tebi ti ljudi glupi. Pričaš ko razmaženo derište koje nije dobilo igračku koju želi

Edit:Nisi uvrijedio mene jer nisam još probao igru ali...

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.2.2011 14:35 (vrinho).
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Meni je fora igra zasad... nisam igro tdu1 pa neznam kakva je ona... igram na volanu,meni se svidja..

Mozda zato sto sad vozim auto od autoskole( u RL) pa mi je to sad gust :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Test Drive Unlimited 2

imam problem , igra radi , sve ok al nema zvuka , zvuk nikako da proradi ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Test Drive Unlimited 2
Koja je TDU bolja?
13 TDU 1
20 TDU 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Test Drive Unlimited 2

Igra se skida fino na steamu, al nekak je velika. Kaj pakiraju na tak veliko majku im ****?

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Nema šanse da kupim orginal, bar neka srede igru što se tiče optimiziranosti. Na mojoj konfi ne ide glatko! Bez aa, ne razumijem. Još je reza 1440*900.

Čekam patch ili nove drivere.

Postoje normalne ( . )( . ) Silikonske ( + )( + ) Savršene (o)(o) Nekima je ledeno (^)(^) Neke pripadaju bakama \./\./ ...Ne smijemo zaboraviti ni jako velike (◉ Y ◉) Vrlo male (.)(.) I asimetrične (•
17 godina
Test Drive Unlimited 2

ok, nije bas tolko losa.

nedostatk je malo teze upravljanje i onaj "penalty time"..za sada ostaje na disku, ak nist drugo igram ju bar da si uzmem ML-a..{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja niti ne mogu govoriti kad mi igra ne ide normalno kako god promijenio grafiku.

Postoje normalne ( . )( . ) Silikonske ( + )( + ) Savršene (o)(o) Nekima je ledeno (^)(^) Neke pripadaju bakama \./\./ ...Ne smijemo zaboraviti ni jako velike (◉ Y ◉) Vrlo male (.)(.) I asimetrične (•
15 godina
Test Drive Unlimited 2

riješio sam problem , 1280 1024 , gtx285 , sve na max klizi , nisam bas odusevljen kvalitetom voznje al zabavit cu se definitivno , ocjena 7/10

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
athlon64 kaže...

riješio sam problem , 1280 1024 , gtx285 , sve na max klizi , nisam bas odusevljen kvalitetom voznje al zabavit cu se definitivno , ocjena 7/10

grijeh je na takvoj konfiguraciji igrati na 17" monitoru

15 godina
Hacker002 kaže...
athlon64 kaže...

grijeh je na takvoj konfiguraciji igrati na 17" monitoru

cekam dell u2311h , pare su spremne , iduci utorak dolaze i narucujem jednoga , 23 inča ljepote ips matrice!

15 godina

e imam jedno pitanje,instaliro sam znači igru pokrenem ju i učita mi se u minimaliziranom prozoru nako toga u full screanu,ali mi dođe do onog izbornika idem napraviti offline acc i onda mi se smrzne,čujem muziku i sve al nemogu ništa :S ima ko takvih problema?

http://cms.djdarac.webnode.com/about-us/ moja web stranica
17 godina
Test Drive Unlimited 2

krivi jogurt?

EDIT: ako je pirat, moras se odspojit sa interneta

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.2.2011 17:30 (Hacker002).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Hacker002 kaže...

krivi jogurt?

EDIT: ako je pirat, moras se odspojit sa interneta

jogurt je od skid---     vjerojatno jer se nisam odspojiio s neta znači trebam biti off

17 godina
Test Drive Unlimited 2

onda dobra jogurt, ospoji sa neta i tuci. trebalo bi radit

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Test Drive Unlimited 2

Ne mora se odspojit sa neta imam i ja jogurt samo klinkes na offline tj ti se probas loginat i onda ti kaze da imas wrong key i pise ti prebacujem na offline i to je to igras :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Frenkyca kaže...

Ne mora se odspojit sa neta imam i ja jogurt samo klinkes na offline tj ti se probas loginat i onda ti kaze da imas wrong key i pise ti prebacujem na offline i to je to igras :D

onda jebiga neznam ja sam se uvijek odspojio bio

15 godina
Frenkyca kaže...

tesko je vozit kreno sa prvim autom i sve to i kad se vozi i onaj ferai to se vrti ko ludo nije uopce dobro tj nije realno

ajde sjedni u jednog ferrarija IRL pa ces vidjet kako vrti...pa onda sigurno neces misliti to sta si napisao

btw. stvarno proradi na pravopisu, jedva sam procitao tvoj post

15 godina
Frenkyca kaže...

Tako je i kod mene bilo :D

15 godina
Frenkyca kaže...

heheh znm ja ssam stavi off kad sam radio al onda mi se sve smrznulo a temp su ok,vidio sam samo da su mi se rami povečali xp nezz imam 2gb ddr2 to bi trebalo biti dosta?

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.2.2011 17:41 (crni pauk).
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Na kojoj rezoluciji i na koliko ghz igrate??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Test Drive Unlimited 2

Evo ga proso sam autoskolu za kao profi vozaca i preso sam onaj prvi kup goledn "croun" igra mi radi odlicno sve na max 1920x1080  i 8x AA jedino malo jos me jebe voznja posto sam naviko na NFS  gdje sa 200 ides u zavoj :D  dok ovdje laganica u 2 brzini :D ali doci ce to sa vremenom :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Frenkyca kaže...

Evo ga proso sam autoskolu za kao profi vozaca i preso sam onaj prvi kup goledn "croun" igra mi radi odlicno sve na max 1920x1080  i 8x AA jedino malo jos me jebe voznja posto sam naviko na NFS  gdje sa 200 ides u zavoj :D  dok ovdje laganica u 2 brzini :D ali doci ce to sa vremenom :)

e de mi samo reci zašto služi AA ??

a što se tiče igre, meni je sasvim oke, ima dosta mana al i vrlina, trenutno sam na havajima polagao za A4 A5 kategoriju :D

15 godina
neaktivan
manzzetta kaže...
Frenkyca kaže...

e de mi samo reci zašto služi AA ??

a što se tiče igre, meni je sasvim oke, ima dosta mana al i vrlina, trenutno sam na havajima polagao za A4 A5 kategoriju :D

Za uglađivanje rubova

Curse you Perry the platypus!!!
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

ovako, nisam stigo ništ napisat zadnjih dana jer sam igro ovo....od jutra do sutra...očigledno sam ja Najoduševljeniji ovom igrom na ovom forumu, stime da sam do sada igrao skoro sve moguče Racing igre (ali fakat mislim skoro sve!!!)...ok di da krenemo...skinuo sam jogurt da vidim dali da kupim...i DA!!! kupit ču ju (dok skupim lovu neku)...radi bez problema na mojoj konfi...postavke su:

AA=off

Reza=1360x768 (TV LCD, HDReady)

Sve ostalo max.

USB Yojstick (ko od PS2)

...ovako, priča mi je interesantana, stigo sam več dosta daleko...vožnju na tipkovnici ne preporučam, ali na yojsticku je predivno pogotovo ako ste iskusni s vožnjom na njemu (EX GT3 specijalac XD ), istina da su jači auti teži za voziti, ali, pa tako to inače bi i moralo biti...otoci su ljepi, ceste su odlične ,a konkurencija je prilično jaka i jedna greška vas košta cijele trke i ponovnog restarta...dodatak s off-road vozilima je interesantan ali i na svoj način težak...mane nisam za sada još našao....možda nije cijelokupni dojam za ocijenu 10, ali je za visoku 8 ziher...ako se mene pita, ja dajem 9 ovoj igri, ali niste vi ja, pa zato...

ocijenu sam dao za Single Player pošto je to yogurt, ali mislim da bi mi se sa MP-om samo još više dopala...imao prilike i njega probati prije par mjeseci kad sam dobio Beta Key od Ataria...bilo odličnih vikenda s ostalom ruljom online...najinteresantniji je bio Masovni Cruising preko cijele mape(orgazam)...OMFG, bilo oko 60 auti u koloni (višestruki orgazmi)...

evo, nadam se da ima još vas kojima se igra dopala na sličan način pa se i nadam da se vidimo uskoro (dok skupim MONEY) na Ibizi ili Oahu...

[img]http://img209.imageshack.us/img209/6127/bradygamesstrategyguide.jpg[img]
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

i da skroz zaboravio, jel netko zna di je AUDI salon, nema veze na kojem otoku...nemrem ga nač...vozikam se ko budala po karti ali nikako da nađem audi salon..ako je neko našao ajd recite...THNX

[img]http://img209.imageshack.us/img209/6127/bradygamesstrategyguide.jpg[img]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Test Drive Unlimited 2

Takoder,sto ju vise igram to mi se vise svida,makar ima par stvari koje me smetaju al sam se vec naviknul,afkors igram s volanom.

And Justice For All....
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Test Drive Unlimited 2

pogledaj sliku..malo ispod onog "used car dealer" sa pocetka igre

jel vidis? jel vidis?
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: